Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79027) szami777 válasza BenHans (#79021) üzenetére


szami777
addikt

A sztáredzőket úgy adogatják körbe a nagycsapatok, mint a vizipipát.
Nem lesz a citynél sem sok ideje arra, hogy teljesen az arcára formálhassa, PL meg pláne híres arról, hogy kevés a türelem a vezetőségnél.
Pellegrini is szabad kezet kapott, elképesztő sokat költött, és nem lett meg az eredménye.(utolsó évében elért egy bl elődöntőt, ez mondjuk történelmi siker, de már mindegy, mert szezon felénél kiadták az útját)
Ott lesz a pénzügyi fair play, ami ennek gátat fog szabni, és 1-2 év alatt nagyon nehéz dolga lesz, konkrétan az egész védelmet le kell cserélnie, pont azt a részt, amelyikre Pellegrini 1 éve elköltött vagy 80 milliót. (Mangala, Otamendi)
Ettől függetlenül baromira kiváncsi leszek, hogyan is fog kinézni egy Guardiola féle city. Kevés PL szezont vártam ennyire, mint a jövő évit.

(#79024) meunier
Szerintem akkor is bukás a Bayern-nél eltöltött pár éve.
Most egy Bundesligát megnyerni a bayern-nek nem akkora etwas szerintem, ezért persze, hogy nem fest olyan rosszul a dolog, de a BL-be beletört a bicskája úgy, hogy az a csapat, amit megkapott simán végig a TOP3-ba volt világszinten.
A Bayern szurkolók zöme nem szerette ezt a stílusú Bayern-t és szerintem ez is magáért beszél.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.