Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79021) BenHans válasza szami777 (#79012) üzenetére


BenHans
addikt

A Bayernnél azért viszonylag tudatos igazolások vannak, van egy elv ami szerint építik a csapatot és nem összevásárolnak mindenkit százmilliókért.
Lehet utálni őket, de egyik játékosnak sem tartanak pisztolyt a fejéhez hogy őket válassza. Hummels bayern nevelés, egyértelmű hogy oda megy vissza ha nem akar országot is váltani, és a BVB megkapja a pénzét érte, a nyolcszorosát annak mint amit ők fizettek érte anno. Az hogy Lewa ingyen költözött Münchenbe az az ex klubja makacssága miatt is volt és a lengyel sem nagyon ellenkezett...
Ha elviszik Pjanicot, érte is fognak fizetni és megértem a helyzetet, ha jobban belegondolok és mindenképp elmenne még örülök is hogy a Bayernbe és nem egy City-be PSG-be vagy ManU-ba. Ezerszer szimpatikusabb csapat a Bayern. Persze ettől még ugyanúgy sz@r érzés hogy egy AS Roma-nak kb le kell nyelnie hogy elviszik egy-két legjobbját és örülni kell a pénznek, ugyanez a Juve is, és ez is sokat árt az olasz focinak, mert a Juve sem él a játékosok és az emberek tudatában topklubként.

Guardiolanak ez nem feküdt, egy alapból kihozni valamit úgy hogy nem szórhatja a tízmilliókat. A Bayernnél nem kaphatott szabad kezet, de így is kapott klasszis játékosokat.
A Citynél szórhatja a pénzt mint bolond a lisztet és úgy formálja a saját elképzelése szerint a keretet ahogy tetszik. Ha így sem megy akkor ennyit tud.
Nem is illett igazán a Bayern élére.

Ja, a meccshez annyit tudok hozzáfűzni, hogy az Atleti az első meccsen korrektül ment, és a Bayern magát okolhatja az első meccsért. De a második meccset látva, összességében a futball esett ki a barbár horda ellen. Nem a bekkelés és kontrák miatt írom ezt, vagy mert minden matracos játékost rühellek, hanem mert nincsenek elveik és jellemtelen amit csinálnak de mit várok ha edzőjük ezt pártolja.
A bíró meg mehet a török bazársorra az órájával együtt.

Innentől azért is, Hala Madrid! (egy city - atleti döntőt valószínű nem is néznék meg)

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.