Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
-
-
cyberkind
félisten
A Daily Mail szerint Gareth Bale nagyot csalódott a Tottenham elnökében, miután nem fogadta el a Real Madrid világrekordnak számító 82 millió fontos ajánlatát. A lap szerint a játékos nem fizikai, hanem 'lelki' sérülés miatt hagyta ki a legutóbbi barátságos mérkőzést, és nem szeretne többet pályára lépni a jelenlegi együttesében.
Ha-Ha !
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz cyberkind #23158 üzenetére
lol. Szerintem se volt fizikailag sérült. Én sem játszattam volna azon a pályán, azért elég nagy kockázat. A csapat második legdrágább játékosa meg is sérült (Vertonghen).
Soldadoról egyre jobban pletykálnak, de ezt sem hiszem. Max ha 20 misiért odaadnák.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
homeless09
őstag
Julian Draxler...nem csodálom, hogy sokan akarják.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #23164 üzenetére
Azt a büdös k...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #23164 üzenetére
Aztaszégyent. Na ez olyan, amit még nem láttam.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
homeless09
őstag
MU-ba jöhet.
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #23168 üzenetére
Amúgy úgyis Münchenbe fog jöni
Német,fiatal,tehetséges,már áll is Uli cerkája
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
szab.tam
nagyúr
mindig csodálva (?) nézem ezt a topicos szellemi recskát, amikor egymást tullicitálva, percre pontosan vágjátok az új híreket, és tudjátok, ki, mikor, mennyiért, hová fog majdnem/talán igazolni, összeaurópai viszonylatban.
még az f1 topicot is alázzátok felkészültségeben és tájékozottságban.***
magát a focit, szurkolást is tudjátok néha élvezni, vagy csak a "képben levéssel" juttok organikus izmushoz?
ezt komyolan kérdezem...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szab.tam #23174 üzenetére
Hát megmondom őszintén, én Fifában inkább az átigazolási időszakot kedvelem. A valóságban nyilván a szurkolást, a focit jobban szeretem, mert lassan folynak az átigazolások és nincs ilyenkor meccs. Tottenham meccsek miatt hagytam ki bulikat, halasztottam randit is, "képben levésért" viszont nem áldozok semmit. Időm van rengeteg.
Ilyen szempontból nekem a következő idény egy áldás lesz. Szinte minden topcsapatnak új edzői, ezáltal új meghatározó játékosai vannak, új taktikai felállások csapatokon belül, különbségek keresése, ezt imádom.hunfatal
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #23175 üzenetére
értem. ez ok is.
de amikor mennek a kedvenc, külföldi ligáitok, akkor is azt tapasztalaom, hogy egymást túllicitálva próbálják páran betolni a friss értesülésket.
a hírek belikelése önmagukban nem lenne baj.
csak pár topiclakónál azt veszem észre, hogy szinte már nem is a focit magát szeretik, hanem az értesülésekkel való villogást...na, mind1.
csak 1x kikiabáltam magamból.***
nb1.
úgye nagy híve vagyok.
megnéztem bő fél óra kivételével, (természetesen a mai gólözön maradt ki), mind a 6 közvetített meccset.
hát b+. ritka fosadék volt mind.
a múlt bajnokság vége felé látott meccsek alapján nem értettem, mit és miért csináltak azt, amit a nemzetközi selejtezőkbe kijutott csapatok.
a hétvége után világos lett...
viszakozom az itteni hsz-aimból: ennyit tudnak, meg kb. a nevüket..****
a játékvezetők is igen fura dolgokat műveltek, púl anyánk hiába mosta őket.
"idény eleji forma"
jól nézne ki, ha a sebész visszajön 3 hét szabiról, és nekiállna össze-vissza kaszabolni, mert hát kell néhány forduló, mire újból belejön az epe- és vakbélműtétbe.***
de ettől függetlenül nézni fogom a pesti és nem pesti bénákat. hétről hétre.
ájem lenni mazópista...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
fatal`
titán
-
nagyúr
-
homeless09
őstag
UEFA Szuperkupa döntő hányadikán lesz?
-
fatal`
titán
-
szab.tam
nagyúr
válasz MPowerPH #23186 üzenetére
jóvanna. inkább az orális önkieg, mint a szellemi recska.
de ezt feljebb már kifejtettem.****
egy hírtv-s bemondó fogamazott jól, a híradó végén a sporthírekben, talán kb. egy jó éve:
"az első osztályúnak mondott bajnokságban..."fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
homeless09
őstag
Na Kitchee FC - Man.Utd
Pálya valami botrányos...nálunk megye 2-ben különb van.
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #23190 üzenetére
megint szenvedni fogunk?!
akkor talán nem
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
homeless09
őstag
Közben már 0-3.
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #23192 üzenetére
Úristen.
Ez melyik országban van?
-
fatal`
titán
válasz homeless09 #23192 üzenetére
De gyönyörű, ez még az NB1 pályáinál is rosszabb
-
Ps Vita
őstag
válasz szab.tam #23174 üzenetére
Hiszen te is tudod a választ,például nekem csak a képben levés okoz örömet,a meccseket nem is szoktam nézni,néha azért egy gól összefoglalót(csak gól,a többi helyzet nem érdekel) megnézek,de viszont sokszor olvasok elemzéseket,nyilatkozatokat meg híreket,az sokkal jobb
De,komolyan a hír olvasás meg,maga a foci olvasása ne zárja már ki egymást
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #23193 üzenetére
Igazán remek a védelmünk....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
Meghalt Christian Benitez, ötvennyolcszoros ecuadori válogatott volt. Nyugodjon békében!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest