Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz cyberkind #22099 üzenetére
nem akartalak én/mi leszólni ne vedd magadra csak annyi ilyet olvasni...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Integra
titán
buszkeksz hosszabbított 2018-ig, kivásárlási ára továbbra is 150 misi
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Richard!
addikt
Sok szerencsét öcsisajt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ronson
őstag
Lassan a biszem baszom országokban is rájönnek, hogy a Mennyei Bajnokság a király.
-
ronson
őstag
válasz homeless09 #22122 üzenetére
Nekem erről a Cavaniról , mindig a Cavinton jut eszembe.
-
salival
aktív tag
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #22120 üzenetére
Aki nem volt olasz és, de a futballt mint sportot szerette, az a franciáknak drukkolt Zidane miatt. Ez az ember jóval harminc fölött végig oktatott az egész tornán, többek között a brazilokat is. A piros lap egy nagyon szomorú pillanat volt mindenki számára.
Persze ez magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
kíváncsi vagyok, lesz-e holnap pár karlengető provokátor az eto maccabi meccsen.
és ha igen, akkor az uefa hány évre zárja be a komplett magyar focit....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
holnap győr - maccabi cl selejtező, hejj, már előre látom ugrálni a nemtom milyen sapis intézeteket tiltakozni...
-
szab.tam
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #22126 üzenetére
Abszurd, amit írsz. Nekem például rémlik egy olyan jelenet, amikor a németek ellen Cannavaro kirobban a védelemből, elhozza a labdát, majd így egy gyönyörű kontrából gólt szerez az olasz csapat. Ha ez nem foci, akkor nem tudom, hogy mi az...
-
-
homeless09
őstag
Pletyka rovat:
Moyes 31 millió fontra emelné a Fabregasért tett ajánlatot.
David Moyes lehet mégis ajánl egy új szerződést Naninak.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz homeless09 #22140 üzenetére
ő meg nem akar menni, egyáltalán sehova, még ha keveset játszik is, tisztában van vele, pont tegnap volt róla egy cikk.
[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
BBC szerint a Chelsea tegnap David Luizt vagy Matát +10mŁ-ot ajánlott Rooneyért, de elutasították.
YNWA
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #22135 üzenetére
Leírtam a személyes véleményemet, nem kell vele egyetérteni. Olyan teljesítményt azóta sem láttam világversenyen, pedig ő akkor már túl volt bőven a harmincon. A Panenkás tizenegyes meg csak hab volt a tortán.
-
Enzolord
addikt
válasz salival #22145 üzenetére
Tiszta hülyék, hogy Matára nem cserélték el....
Ha ez tényleg igaz...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #22148 üzenetére
Pénzügyileg biztos ,hogy megérné a Kékeknek, Rooney akkora Brand..
De a United jobban járt volna Mata-val, nem akkora név, de nem is hisztizik 2 évente, és tavaly is nagyon jól ment..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest