Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#134210) mephi666 válasza bagyulajuve (#134209) üzenetére


mephi666
nagyúr

az azért szép szám... most hogy nincs 'pool, szerintem a juventusnak fogok innentől szorítani a bl-ben :K ez alatt a 9-es sorozat alatt 2-szer játszottak döntőt és mindkétszer spanyolok ellen, vereséggel... ha jól látom a barca, madrid és atletico még bent van spanyolok közül és a barcától/reáltól kaptak ki a döntőben... most az atletico-nak kellene soron lenni :D mi is a sorsolás? akár össze is kerülhetnek? ('pool nélkül annyira nem követtem, csak azt, hogy van bent 2 csigazabáló csapat meg a büdös city... barca+reál nekem semleges, juve az, ahol inkább pozitív irányba borul a mérleg... mindenesetre nagyátlagban elég érdektelenné vált számomra ez a mostani bl)

ui: na közben a szoboszlai -> milan pletyka megállt, most elindult a szoboszlai -> arsenal :C hááát... látva a 'pool elleni meccsüket, tényleg féltem a pl-től, mert ott nem tudott akkorákat villogni és a belét is kiköpte... sőt minimanó épp tudott a 'pool ellen alakítani, de beépítve valahogy még nem kapta el a fonalat... kellene talán egy köztes lépcső, mert nem lenne jó, ha örök cserének menne pl-be (mint anno németh krisztián, akiről cikkezett az összes sajtó, de éles meccsen 1szer nem tudott pályára lépni a 'poolban)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.