Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86557) tsteve


tsteve
senior tag

A HOME 50 GB ára:

11 990 Ft/hó

(2 év hűséggel: 11 490 Ft/hó)

A Home 50GB szolgáltatás bennefoglalt adatmennyisége kizárólag belföldön használható fel. A szolgáltatás kizárólag az Egyedi Előfizetői Szerződésben rögzített és olyan területen érhető el, ahol a Szolgáltató hálózati sajátosságai miatt legfeljebb a NetMánia XS vezetékes internet díjcsomag létesítésére képes(továbbiakban: otthoni cím).
Előfizető tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató az előfizető forgalmi adatait tárolja és a szolgáltatás rendeltetés- és szerződésszerű használatának ellenőrzése érdekében felhasználja. Amennyiben az előfizető az otthoni címtől eltérő címen veszi igénybe a szolgáltatást, az szerződésszegésnek minősül. A Szolgáltató az előfizető szerződésszegése esetén jogosult a havi díjon felül a rendeltetés-és szerződésellenes használatért napi 2.000 Ft egyedi díjat kiszámlázni. A Szolgáltató a negyedik rendeltetés- és szerződésellenes használatot követően jogosult választása szerint egyedi napi díj kiszámlázására vagy a szolgáltatás korlátozására vagy az előfizetői szerződés egyoldalú, rendkívüli felmondására.
A Home 50GB-ben foglalt adatmennyise g felhasználását követően további adatforgalmazásra a következő fordulónapig nincs lehetőség, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód. A Home 50GB-ben foglalt adatmennyiség DuoNet kártyával nem osztható meg.
A Home 50GB szolgáltatáshoz tartozó SIM kártyával mobil hang és SMS szolgáltatás nem vehető igénybe, ez az előfizető súlyos szerződésszegésének minősül.
A Home 50GB szolgáltatáshoz az egyéb mobilinternet díjcsomagokhoz képest alacsonyabb hálózati prioritás tartozik. A hálózati túlterheltség függvényében a mobilinternet díjcsomagok nagyobb le-és feltöltési sebességgel tudnak adatot forgalmazni, mint a Home 50GB szolgáltatás.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.