Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Black_Raven #80201 üzenetére
"ilyen stílusban legközelebb a párodnak írj,"...ne ide...
És ha nem tetszik, akkor se válaszolj semmit,mert ".Mert ez nem az"Önnek mi a véleménye erről" topik.Köszönöm. ..."
Nem kell túlreagálni!Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
madrac
senior tag
Sziasztok!
Van más módja is a márkaváltásnak (blumobile-ról) mint személyesen kicsengetni 4000 Ft-ot érte? Irreálisan soknak találom, ahhoz képest hogy 500 Ft egy sim kártya.... -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Vettem az előfizumhoz részletre egy S7-et (pickpackpontra kértem), viszont nincs hozzá garancialevél, úgy tudom azt adnia kellene a szolgáltatónak hozzá nem?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PainKiller13 #80207 üzenetére
digitálisan a telefonszámhoz tartozó telekom fiókban lesz a garancia jegy.
-
313313
addikt
válasz PainKiller13 #80207 üzenetére
Belépsz a Telekom honlapjára és ott lesz a dokumentumok között. Ha pár napon belül nem jelenik meg, akkor 1430 és reklamálni, hogy nincs fent...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
madrac
senior tag
válasz #08205312 #80204 üzenetére
Én is ledöbbentem rajta. Nekem is azt mondták, hogy csak blumobile-ról ennyi, más szolgáltatótól hordozva jóval olcsóbb. 2500/2000 Ft még oké is lenne, hisz 500 Ft a sim kártya díja új ügyfélként is, bár akkor nem vagy köteles 2000 Ft-ot se rögtön rátölteni... Valami olyasmi lehet, hogy ez nem számhordozásnak minősül, hanem csak márkaváltás, amit így magasabb díjjal tudnak "büntetni", bár nagyon nem értem, hogy mi a ráció abban, ha az ügyfél, vagy emiatt marad inkább a jelenlegi szolgáltatójánál, vagy átmegy teljesen máshova.
(#80205) Beca1990: 2700 beszélhető le, vagyis 1350 Ft maga a sim kártya + a váltás, és 4050 ft-ot kapásból kifizettetnek.
(#80206) St3ven: köszi, ennyit nekem nem ér ez az egész váltás.. tudtam hogy a telekom egy nagyon lehúzós cég és ott feji meg az előfizetőket ahol csak tudja, de azért nem gondoltam volna erre a büntető díjra ami csak ebben az esetben áll fenn, főleg hogy a honlapjukon se írnak róla, és az üzletben se tudott az ügyintéző semmilyen dokumentumot mutatni ahol le lenne írva, hogy ez ennyibe kerül....
-
goop
őstag
válasz madrac #80212 üzenetére
Honnan szeded ezt a katyvaszt? Mindegy honnan hordozol, fix az összeg, 4k és 2700 lebeszélhető.
Hordozni csak személyesen lehet, bemész mondod, hogy hordozás lesz, kifizeted a 4k t, kapsz egy dominó simet, 2 nap múlva végbemegy a hordozás, és onnan él a kártya.[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Nekem is kihozhatná a futár 500-ért márkaváltás esetén is, nem ragaszkodom az üzletbeni átvételhez.... Mivel csak ez az egy ár szerepel új sim kártyára a honlapon, ezért feltételeztem, hogy ez márkaváltás esetén se több. De hát valahol meg kell fejni az embereket...
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz madrac #80217 üzenetére
Mindenhol így megy, bemész és kell venned egy sim kártya csomagot, 2-3-4000 Ft-ért. Voda nál van a későbbi ráhordozás, azzal azok szoktak trükközni akik vissza akarnak menni a jelenlegi szolgáltatójukhoz, és így ingyen megvan a hordozás a vodához.
Ez persze mind a feltöltősre vonatkozik, válts előfizetésre és ingyen kapod a kártyát.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz madrac #80217 üzenetére
Ha előfizetéses számot hordozol, és nem írsz alá hűséget, akkor is fizetsz, az 5.000ft
Szolgáltató váltásnál meg kell fizetni a simet igen keményenHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
jamike
csendes tag
válasz madrac #80212 üzenetére
Szia!Nekem 1500 ft volt nem 4000.Viszont az ezrest lebeszélhettem.Egyenleget nem tudták áthozni(bár nem is forszíroztam)bluemobile-ról telekom domino.Fél óra volt míg megcsinálta az ügyintéző!Hozzáteszem partnerüzletben.A nagy telekomnál kitaláltak mindent csakhogy ne kelljen megcsinálni(szhely)
-
madrac
senior tag
Életembe nem fizettem még ennyit sehol sem, csak a sim kártyáért/ügyintézésért, és nem is szeretnék. Amelyik többet kér érte és/vagy többet mint amennyibe egy sim csomag kerül új előfizetőknek, az tiszta lehúzás. Mindenhol max pár száz forintba kerül. Havi előfizetést nem szeretnék, mindig kártyás voltam.
#80220) jamike: Köszönöm! Akkor lehet érdemes partnernél próbálkozni. Bár, ha egyenleget viszont ők nem tudnak áthozni, azzal még rosszabbul járnék...
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
-
66zio
aktív tag
Milyen Telekom emailcímre írjak, ha egy csalást szeretnék bejelenteni?
-
313313
addikt
Én honlapról írtam erre a címre: noreply@telekom.hu . Kiváncsian várom a válaszukat, már csak 20 napjuk van...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz 313313 #80223 üzenetére
Akarom mondani ide írtam: ugyfelszolgalat@telekom.hu, honlapon keresztül, amaz csak a megerősítés volt, hogy fogadták a reklamációt
-
csibabu
tag
Üdv! Melyik a legjobb mobilnet csomag rlőfizetéshez? Használom a korlátlan böngészést de azzal nem megy a YouTube, 5 giga meg kevés nekem egy hónapra
iPhone 14 Pro
-
tsteve
senior tag
válasz Black_Raven #80201 üzenetére
relax... nem te vagy itt a központban, hidd el.. a többség (én is) a témához kapcsolódóan ir, te kezdtél személyeskedni...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
csalás esetén a hangfelvételt is add le a rendőrségen... ennek van a legtöbb értelme, a telekom max. megteszi helyetted a feljelentést, de erre ne vegyél mérget.. ha ügy lesz belőle akkor előbb-utóbb úgyis be kell menned a zsarukhoz, én pl. kiirtam egy cd lemezre a hangfelvételt, majd beballagtam vele a helyi kapitányságra, s a komlói banda ellen ez volt az egyik fő bizonyíték, mert 3 különböző csaló hangját is sikerült rögzíteni ilyen módon, azóta megkapták jól megérdemelt jutalmukat is a bíróságtól...(beszéltetni a csalókat, s rávenni őket hogy többször is hivjanak, játszani kell a naivat) a tárgyaláson kicsit fura volt hogy ez senkinek nem jutott eszébe rajtam kívül, sőt gyakorlatilag minden tanú (rajtam kívül) egyben károsult is volt...nagyon sok a hiszékeny ember
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Az elkövetkező hónapokban többször leszek külföldön, eddig mindig vettem travel&surf csomagokat mielőtt kimentem. Namost azóta NextXL-re váltottam, néztem, hogy ehhez acsomaghoz ingyen jár egy ingyenes beszélgetést lehetővé tévő 300mb adatforgalommal rendelkező EU Plkus opció.
Most nézegetem a fiókomban a weboldalon keresztül, hogy hol lehet ezt aktiválni, de nem találtam sehol. Kell egyáltalán? Vagy automatikusan aktív?
-
313313
addikt
válasz tsteve #80233 üzenetére
Azért a Telekom is felelős az ilyenekért.
Másrészről engem a fószer úgy hívott fel, hogy tudta a nevem, címem, 3db telefonszámom és az igénybe vett szolgáltatásaimat... Sőt azt is mondta Magenta1 ügyfél vagyok. Ilyet csak úgy senki nem szív ki a kisujjából...
Én írtam a Telekom egy szép levelet, kíváncsian várom a válaszukat...
Az meg, hogy az ügyfél szolgáltan nem tudjam megmondani egy telefonszámról, hogy a Telekomhoz vagy annak partnereihez tartozik, nonszensznek érzem.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80237 üzenetére
erre nem vennék mérget.. gyakran pl. kidobott számlákkal függ össze az ilyen csalás, kukabúvár módszerrel fellelik ezt, s így indul a folyamat.. nem kell mindig minden mögött összeesküvést gyanítani, lehet persze hogy a te eseted más, ki tudhatja.. talán még te sem...egy telefonszám hova tartozását pedig te is lekérdezheted közvetlenebb módon is, nem kell ezzel az üsz-ot terhelned
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tsteve #80238 üzenetére
Mobilról lassan 2 éve elektronikus számlákat kapok. 3 évre visszamenőleg megvan az összes otthoni szolgáltatásos számlám (3 éve vagyok Telekomos) szóval ez a része nem játszik.
Más részről kínosan ügyelünk arra, hogy nevet/címet tartalmazó írat nem kerül kukába, max 1*1cm darabban. A lépcsőház előtti kukák zárhatóak.
Mobilszámom 5 éve titkos, nem adhatják el/ki marketing célra se. Páromé kb 3 éve ugyan ez.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80239 üzenetére
akkor valóban nem... ennek ellenére tipikusabb a kidobott számla... sőt, én pl. rendszeresen kapok email-eket egy upc-s ügyfél adataival is mostanában, aki annak idején rosszul adta meg az email címét a szolgáltatójának... a te esetedben talán egy évekkel korábbi számláról vagy értesítésről is lehet szó, amit esetleg a központi szeméttelepen került kiguberalásra vmikor... ha nem igy történt akkor is vannak még lehetőségek a belső informátoron kívül is, pl. egy elkallódott (rossz helyre kézbesitett) levél vagy értesítés... természetesen nem zárom ki a belső informátort sem, de te CSAK ezt az irányt látod, ami nem "egészséges"...amugy a csalási kísérletek többsége (nem a tied) véletlenszerűen tárcsázott számokkal indul..
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tsteve #80240 üzenetére
Két ünnep között még az sms-ben számtöltéssle próbálkoztak, aztán két hétre rá ezzel... Engem nem vertek át, de ha fordítva csinálják talán...
Amúgy egy cégnek fel kéne lépnie ilyen ellen, mert ez rossz hír keltése, nem elzárkózni, mint ahogy teszik... (Telenor tud számok között egyenleget mozgatni, ha megvan a feltöltési azonosítód, hogy rossz számra ment...) Másrészről, ha téma adott, akkor információkat kellene szerezni, hogy milyen átverések vannak és kioktatni az ügyfélszolgálatot, hogy ha rákérdezek egy számra ne csak a széttárt kezek legyenek, hogy valóban Telekom hívott-e...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80243 üzenetére
elég sok közleményt adott már ki ezekkel az átverésekkel kapcsolatban a telekom... fellépnek ahogy tudnak nyilván, de nem ők a hatóság... ezert mondom mindenkinek hogy irány a rendőrség, ha kár is van, akkor különösen..ügyfelszogálat nem nyomozgat sehol, erre ne is számíts... ha szolgáltatói infó kell egy telefonszánról arra meg ott van a dedikált szám, amit tudtommal az nmhh üzemeltet...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz zsoltzsolt #80242 üzenetére
nem kifogásolták ezt a felvételt a bíróságon... a törvény ugyanis enged kivételt... ha pl. nem teszem közzé és a hatóság kérésére adom csak át... bukta volna az ügyvéd a kísérletet, tőlem ugyanis a hatóság kérte a felvételt, miután jeleztem nekik hogy létezik ilyen
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tsteve #80244 üzenetére
Nem is azt mondom, hogy az ügyfélszolgálat nyomozzon, hanem a cég és ő informálja az ügyfélszolgálatot.
Egyébként meg amekkora az ügy/mennyien megszívják a számla mellett is lehetne némi infó. Nem csak itt-ott eldugva a neten.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80246 üzenetére
sztem azzal hogy infót kértél a kérdéses számról, gyakorlatilag nyomozásra kényszerítetted volna a üsz-ot... szerintem jogosan nem adtak felvilágosítást neked, ez nem az ő dolguk... hivd fel az nmhh-s központi számot ha épp erre az információra van szükséged, szerintem csak ez van mögötte..
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tsteve #80247 üzenetére
Nem kértem infót, mert nem tudta megmondani, hogy az övéké-e a szám. A reakciója/mondandója szerint 1430-on kívül nem is tudja, hogy van-e bármiféle egyéb száma a Telekomnak, ahonnan esetleges megkeresések történhetnek... Azért ez egy ekkora cégnél vicc. Honlapjuk nem működik/alig van rajta rendesen működő dolog. Ügyfélszolgálat vicc, netes chaten még érdemi infót nem kaptam, max 1-2 linket az honlapjukra. Azért lehetne ez másképpen is csinálni.
Hagy ne nekem kelljen kinyomozni ki tartozik adott vonal mögé... Egy egyszerű nemmel is beértem volna...(nem, nem a mi telefonszámunk)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80248 üzenetére
de bizony kértél infót... épp azt az infót, hogy övék-e az a bizonyos szám... erre nem válaszol semmilyen ügyfelszogálat, mert nincs felhatalmazása hogy egy betelefonálóval efféle infót megosszon.. amugy ez a szám - elvileg- lehetett volna akár egy szerződött alvállalkozó tulajdonában is akár, s akkor mit mondjon szegény ügyfelszogálat? továbbra is csak annyit látok, hogy jogosan tagadták meg tőled bizonyos infók megosztását, akár tudták, akár nem a választ... te bizony olyan infót kértél ami nem megosztható, kvázi nyomozásra akartad őket rávenni... ahelyett hogy a kézenfekvőbb rendőrségi feljelentésnek futottál volna neki már a legelején is...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80248 üzenetére
mellesleg (ha a nyilván titkos infó lekerését indokolnia kéne) mit kellett volna beirnia az "indok" rublikába a szerencsétlen ügyfélszolgálatosnak? az igazat, azaz hogy egy betelefonáló nyomozgatna saját szakállára? ugye nem várnád ezt el tőle, rövid úton utcára kerülne szerencsétlen...
egyébként pedig akkor járt volna el
-szerintem- helyesen, ha nem hablatyol, hanem korrekt módon közli veled, hogy "ez az információ titkos, Önnel nem megosztható".... ez megfelelne a jogszabályoknak is teljes mértékben... abból indulj ki, hogy ami számodra "rugalmatlanság" azt a cégek úgy hívják hogy "adatvédelem".. még ebben a speciális esetben is... ha pedig egy átlagos ügyfélszolgálatosnak mérlegelési joga lenne, az elképesztő dolgokat hozna magával.. hagyd tehát a nyomozgatást a profikra..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest