- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#08205312 #109077 üzenetére
Aham, ez jó 5let, kár, hogy a képről egyből látszik a sérülés jellege. Olyan lesz majd ez bemutatáskor, mint amikor valakinek rákérdeznek a szeme alatti monoklijára és azt mondja, leestem e lépcsőn. Udvariasságból nem vonod kétségbe.....de vajon mennyire udvarias/hülye a biztosító?
Ugye ne tippeljek?
-
radio100jozs
őstag
-
válasz
#08205312 #107980 üzenetére
Nem tudok ilyen jogszabályról, bár nem is annyira néztem utána, mert jellemzően nem érint, szinte mindig azonnal váltunk az újakra, mivel általában van azokban valami vonzóbb a régebbikhez képest.
Hiányzik az alkalmazásból és a fiókból is néhány új opció (Maraton...stb.), amiknek ott kellene lennie, remélem, azért a hétvége ellenére is rajta vannak a dolgon az illetékesek.
-
válasz
#08205312 #107583 üzenetére
Nem, van itt még valaki más, akit bár tényleges Telekomossal eszközölt vitája miatt tiltottak ki, de engem is megtalál még néha ezzel a már későbbi regisztrációival, bár az utóbbi időben csak privátban, noha azt is tilthatom.
Mondjuk a két rossz közül még mindig jobb a privát, nem pedig a fórumot terhelni a butaságokat, alaptalan rágalmakkal...stb.
Az ilyen hozzászólásokat nem találtad meg amúgy a sokaknak tévesen jelzett Dolgozói NET kapcsán: [link], [link], [link], hanem csak a velem kapcsolatosat? -
válasz
#08205312 #107579 üzenetére
Hiába töltenél fel bármit is, akkor sincs igazad velem kapcsolatban!
A hozzászólásodból is látszik, hogy nem olvasod el minden hozzászólásom, vagy egyszerűen csak ignorálod azokat, amikben problémát fogalmazok meg a Telekommal kapcsolatban - pedig találnál olyat, ahol a panaszom kapcsán anyagilag is kártalanítottak, meg ügyintézési gondok miatt hagytam ott a Telekom vezetékes szolgáltatását...stb., szerinted lennének ilyenek, ha a dolgozójuk lennék bármilyen formában? - és minden áron csak az ellenkezőjébe kapaszkodsz, de legyen a te problémád, én nem folytatom ezt tovább, a korábban leírtak szerint fogom eztán kezelni. -
válasz
#08205312 #107576 üzenetére
Akkoriban sok embernek kiírta, hogy dolgozói csomag, akiknek szintén semmi közük munkáltatás szintjén a szolgáltatóhoz, másik topikban is volt erről szó, mások is igazolták, de ne foglalkozz vele, hogy a rendszer működött problémásan, ahogy sokszor máskor is.
Ez a hozzászólásom egy valóban a telekomnál dolgozó személynek lett címezve: [link]
Nem töröltem azt a képet, mert nem volt miért, ahogy mások sem a kapcsolódó írásukat, most is elérhető.4Grider: Nem vagyok pedig elfogult, mindig csak a véleményemet írom le, legyen az jó vagy rossz, arról nem tehetek, ha néhányan csak az egyik oldalt jegyzik meg, holott van bőven a másikon is,
Nem nézem már más szolgáltatók kínálatát, mert a másodlagosnak használt, eltérő szolgáltatós SIM kártyámat eldobtam.
Azonos kínálatban nyilván egyre olcsóbbnak kell lennie, ahogy nő az adatkeret, de nem azt hasonlítottam össze, hanem két eltérőt, amiből az egyik meg fog szűnni.
Az szomorú, ha néhányan (tényleg kevesen, bár valaki már a sokadik regisztrációjával) már csak azzal tudnak vagdalózni, hogy biztos Telekomos dolgozó valaki, ha valamikor jót is ír arról.
Nem szoktam kétszínűsködni, akkor is leírom a véleményemet, ha az nem mindenkinek tetszik, így nem lenne miért titkolnom, ha úgy lenne, de nincs úgy -
válasz
#08205312 #107573 üzenetére
Nem félrevezető, ha úgy számolom, hogy a réginél a 200 MB 533 Ft, az újnál a duplája, azaz 400 MB viszont kevesebb a kétszeres ártól, hiszen 1000 Ft, valamint a régi 500 MB 1060 Ft, az új 1 GB pedig 1640 Ft.
Én pont annyit tudok a Telekom kínálatáról, amit bárki más is tudhat, hiszen én is csak előfizetője vagyok, semmi több, ezért nem, nem érted, de utoljára kérlek, fejezd be a sejtelmes gyanúsítgatást!
Elég sokan ismernek itt a fórumon személyesen is, ők tudják, hogy munka szintjén soha nem volt közöm a Telekomhoz semmilyen formában, de ha ez neked nem elég, akkor a következő ilyen személyeskedő megnyilvánulásodnál teszek egyéb lépéseket az ügyben! -
StLui
veterán
válasz
#08205312 #107460 üzenetére
ott azóta visszatértek a 0,5-re, nem is értem, amúgy picit lett csak drágább a literár, 0,33-as literárnál meg továbbra is jóval kedvezőbb volt, én szreettem is a 0,4-est mert sok a 0,5, de ha már ott van megiszom
De most ő már az újat vette véletlenül, ezért írtam azt amit
-
Keem1
veterán
válasz
#08205312 #107403 üzenetére
Ahogy látom, leginkább a képpel nem értesz egyet. Akár le is írhattam volna ezeket, de én vizuális típus vagyok. Egy kép felér ezer szóval, így jobban átlátható.
Továbbra is az a véleményem, hogy ami a képen szerepel, az mind elérhető a Telekomnál, csak igénybe venni ebben a formájában nem lehet annak ellenére, hogy azt hirdetik, legózd össze magadnak a saját díjcsomagodat. Pedig ezzel tényleg lehetne kaszálni.
Na mindegy, talán egyszer tényleg figyelembe veszik az ügyfelek igényeit, és nem csak kommunikálják azt. -
Keem1
veterán
válasz
#08205312 #107401 üzenetére
Szerintem nem nagyon mozdultam el a realitás talajáról. Most ha már legózható díjcsomag, akkor miért ne kombinálhatnám magamnak tényleg úgy össze, ahogy akarom? Semmi beszéd+legkisebb net, vagy semmi beszéd+legnagyobb net, és így tovább. A percdíj Dominosoknál mennyi? 9 forint. Akkor? Hol a probléma?
Ez mind már létezik, csak a júzer nem tudja összekötögetni magának.Iiimádom, ha valaki úgy gondolja magát önkéntes rendőrnek, hogy azt hiszi, lehetetlent akarok
Nem találtam fel a spanyolviaszt, csupán az elnyomás ellen küzdök -
válasz
#08205312 #107165 üzenetére
Ellenkezőleg, mind a két említett községben többen laknak már - sőt, a közeliekben is -, mert az utóbbi időben Szlovákiából rengetegen költöztek át és tart is még a tendencia.
A határhoz közeli Szlovák falvakban és kisvárosokban egyre több az olyan személy, akikkel nem akarnak ott élni az említett családok, így adott Magyarországi - határhoz közeli - falvakban vesznek házakat, akár mér régebbieket is, amiket teljesen felújítanak és ott laknak, aztán max csak dolgozni járnak át/vissza Szlovákiába, akik még aktívak a családban.
Ezeket persze nem kell tudnod, ha nem vagy arra kellően ismerős, de akkor ne ítélkezz, pláne ne így próbáld negatívan felvázolni az ottani lakossági viszonyokat és kicsinyíteni általa a Vodafone hálózati problémáját.
Budapesten sem mindenhol az a helyzet, amit te szemléltetsz, helyszíne válogatja, hogy a Vodafone, Telekom vagy épp a Telenor jobb.
A WhatsApp passz, sosem használtam ilyen és hasonló alkalmazásokat hanghívásra (sem), ha telefonálok, akkor azt hagyományos módon teszem, jó ideje VoLTE útján persze. -
válasz
#08205312 #107162 üzenetére
Írtam kapcsolódó infókat, abból láthatnád, hogy nem csak pár száz fővel rendelkező, hanem ezres nagyságrendű településről is szó van - egyet nevesítettem is -, sőt, mivel nagyobb területről van szó (több 10 km), több ezresről is, nem is csak egyről.
Én tapasztalatból írtam a készülékek közötti térerős eltérést, amit sokan mások is tapasztaltak már és írtak le a fórumon - direkt linkeltem olyat is, aki amúgy nem foglalkozott eddig ezzel, csak feltűnt neki egy adott szolgáltatón belül, azonos helyen -, aki ezt nem próbálja ki, annak nincs értelme ellenkezni és a szolgáltatóval dobálózni.Lidl Jacob: A Note9 (Exynos) az első Samsung, ahol látok és tapasztalok javulást, de még ez is elmarad valamennyivel a korábban használt Mate 10 Pro-m mellett. (Direkt hasonlítgattam különböző helyeken Telekom és Vodafone hálózaton is korábban, amíg párhuzamosan nálam volt a kettő.)
-
válasz
#08205312 #107158 üzenetére
Ha már annyira erőlteted a Telekom kontra Vodafone irányt, az írt helyen és környékén (nem csak néhány km-es körzet, hanem nagyobb) továbbra is ez a helyzet, jó a Telekom, gyenge és más tekintetben is problémás a Vodafone: [link] (Az elmúlt hónapban is voltunk ott néhány napot, de én azóta már nem is használok Vodafone-os SIM kártayát, csak a feleségem cégesén néztem legutóbb, mert ő nem dobhatja el.)
Igen, a telefon típusán is sok múlik, a Samsung S széria nem a legjobb ebben, amit sokan megtapasztalnak, mert feltűnik, ha jobbra cserélnek, csak egy példa, de lehetne linkelni többet is: [link] (A második, gyengébb frekvenciát már nem is látja az S9, ellentétben a P30-cal.) -
gzbotii
nagyúr
válasz
#08205312 #107076 üzenetére
És ezt mire alapozod? Mert a legolcsóbb, 2€ (645Ft) hálózaton belül korlátlan hívás/SMS + 150 belföldi perc + 2GB.
Az tény, hog prepaid konstrukcióban nincs roaming, de az a legnagyobb (Orange) szolgáltatónál is 10€ illetve mostmár 12€, (de legalább combos opció jár mellé, 12+50GB*) feltöltés esetén érhető csak el.
-
törölt tag
válasz
#08205312 #106965 üzenetére
Nem tudom, hogy életszerű-e vagy sem. Nekem sehogy sem “sikerült”, hiszen nekem semmit sem kellett érte (vagy ellene) tennem. Hiszen nem rajtam múlik, hogy a munkatársaim, ismerőseim melyik szolgáltatóval kötnek szerződést.
Egyedül a családra voltam hatással. A most is aktív első előfizetésemet a Westelnél kötöttem és emiatt ők is mind “harmincasok” lettek. A többi ismerős, munkatárs mind magától lett Westeles vagy később T-Mobil-előfizető. Ez nem az én sikerem. 🙂
-
válasz
#08205312 #106284 üzenetére
biztos okkal történt.
Múlt év volt a beetetés éve Dominonál.......horgásznyelven szólva.
Az előfizetéses számomon folyamatosan hívogat a T ajánlatokkal operáló csoportja, csörög vagy 3-at max, még egyszer nem sikerült odaérnem, hogy fel tudjam venni.....gondolom ők sem hiszik, hogy túl jó ajánlattal keresnek, na mindegy, 2 hét múlva pedig lejár a hűségem.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#08205312 #105404 üzenetére
Minden megvan adva. Helyrajzi számot most akartam kipróbálni, amikor is:
Technikai hiba történt az adatok küldése közben Maximálisan csak 5 alkalommal próbálhatod meg elküldeni az adataidat. Ha a 5 alkalomból egyszer sem sikerül, akkor sajnos a vásárlást újra kell kezdeni.
Ok. Asszem megyek sörözni inkább.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#08205312 #105173 üzenetére
Hasonló a véleményem.
Nekem már csak az nem tiszta egészen, hogy a beállítások a sim kártyához tartoznak, vagy a készülék tárolja kártyától függetlenül? Ezek szerint inkább van köze a kártyához, ha a másik kártyával volt net telefonon. Vagy azzal sem volt? Már elvesztettem a fonalat...
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
#08205312 #104602 üzenetére
Én már régen nem vagyok Telekom dolgozó
Más területen vagyok vezetői pozícióban. Otthagytam a Telekomot közel egy éve
De a költői kérdés akkor is áll, hogy mi van akkor ha maga a gyártó csak pickup általi szervizelést támogat?
A cseh, román, stb. szervizelést, ha a telekom közvetlen átveszi (a saját futáraik, stb helyett), akkor szerintem ügyes bajos lenne a törekedés a két héten belüli szervizelésre... Abból sokkal nagyobb bajok lennének, higgyétek el
Ezt előre borítékolom.
Sőt, megfordítom, akkor az emag és társai is szabálytalanok, mert az ő eszközeinél meg azt nem lehet eldönteni a fogyasztónak, hogy gyártói szervizzel akarja kezeltetni, vagy futárral?
-
kakuk.tamas
addikt
-
válasz
#08205312 #103502 üzenetére
Az érdekes, mert én abban jogi problémát látok, de biztos velem van a baj, a Vodafone-nak meg érdeke engedni bizonyos dolgokat.
kenwood: A Mobil S a legolcsóbb díjcsomag a hang szekcióban, de új előfizetésre vagy hűség hosszabbítására nekem random szokott bedobálni ajánlottat, valamikor a legkisebbet, máskor meg közepeset vagy a legdrágábbat attól függően, hogy milyen terméket nézek vagy választok ki épp.
-
Kbali
nagyúr
válasz
#08205312 #101968 üzenetére
GDPR - ha használni kívánja valaki az adataidat, akkor tájékoztatnia kell arról, hogy azt pontosan milyen célra tenné, ill. hogyan tudod a hozzájárulásodat visszavonni.
Jelen esetben arról van szó, hogy az alkalmazás azért kér hozzáférést pl. a telefon alkalmazáshoz, hogy pl. az ügyfélszolgálatot fel tudd hívni közvetlenül onnan. Stb.. ezért írtam, hogy érdemes utánanézni, mit és mire használ az adott app. Attól, hogy engedélyt kér valamihez, attól önmagában még nem adathalász. -
válasz
#08205312 #101792 üzenetére
A jelenlegi összefonódások mellett (gondolok itt például a közös Telekom + Telenor 4G-re és 3G-re), nem egyszerű a helyzet, ezek a lépések sokak (köztük szakértők) szerint a DIGI ellen is irányultak.
A Vodafone-nal lehetett volna valamit kezdeni, de ők meg más irányban indultak el, már a vezetékes szolgáltatások miatt sincs szükségük a DIGI-re, inkább ráugrottak teljesen a UPC-re. -
viktorhu
veterán
válasz
#08205312 #101782 üzenetére
- Szia Petr, indítanánk a digi mobilt, hogy letörjük végre az áraitokat. Nem akarsz nekünk bedolgozni? Fizetni nem nagyon tudunk, érted, mert a Te ügyfeleidet akarjuk elvenni, de ahhoz meg olcsóbbnak kell lennünk nálad.
- Szuper ötlet, úgyis túl sok az ügyfelünk, csak a bajnak vannak. Mikor kezdjük? -
válasz
#08205312 #101762 üzenetére
Megszüntetik és kész!
Korábban is megszűnt már nagyon sokszor, amikor mindig csak 3 hónapra írták ki előre és az utolsó pillanatban hosszabbítgatták...
Lehet, hogy megszűnik, vagy nem, nem is értem, miért kell ezzel annyit foglalkozni, majd lesz valahogy, mivel a levegőben lóg néhány nagyobb változás, senki sem tervez előre hosszabb távon, változtatni meg bármikor lehet. -
Kam1kaze
aktív tag
válasz
#08205312 #101708 üzenetére
Szerintem senki se fog a körmére nézni, úgy sz.rnak az egészre, ahogy van.
Örs, Árkád Telekom, 2018.10.04-én nekünk pont a fordítottja volt. Lehet olvastad is fentebb: "Viszont, csak a sima Domino Fix csomagot adták, ami fél évig aktív, stb. Kérdeztem, hogy én az Extrát szeretném, 80perc, 1GB, 1év, az nem lehet? Azt mondta az ügyintéző, hogy számhordozásnál csak az alapot lehet adni."
Összevissza hazudnak!
Amint kihozta a SIM kártyákat, az volt az első kérdése, hogy miért nem előfizetéses...? Rövidre zártam, mert NEM! (Elég volt pár hónapja a UPC ügyintézőtől megszabadulni, mindent eladott volna, miközben szolgáltatást megszüntetni mentem.)
Nem tudtam, hogy valójában hogy van ez, gondoltam, hogy lehet tényleg csak az alapot lehet számhordozásnál (azért furcsa volt), nem akartam belemenni megint egy sokadik panaszbejelentés és így tovább procedúrába, az első mondatomban leírtak miatt, sz.rnak rá.
Pár hét lesz, mire válaszolnak rá. Nekem levélbe küldtek választ, más miatt, lehet a legutóbbi fogyasztóvédelmes ügy miatt, nem e-mailben kommunikáltak tovább, ahogy előtte.
Így, hogy látom más is hogy járt, lehet, "hobbiból" én is írok nekik egy szép panaszt.
-
-
Esqs
tag
válasz
#08205312 #101591 üzenetére
Így van: ha valakinek csak hanghívás és SMS-ezés kell, akkor a Telenor Kártyás alapcsomag az ingyenes Vezetékes hívó opció bekapcsoltatásával kedvezőbb, mint a Vodafone Tuti.
-
törölt tag
válasz
#08205312 #101554 üzenetére
Értem, köszi. Ennek mellesleg nincs valamilyen adatvédelmi akadálya? A saját fiókomhoz más nevén lévő szám ügyintézését felvenni csak úgy? Kap értesítő sms-t valaki felvette és állítgatott neki?
(#101555) -=RelakS=-: Elképzelhető most nehezítik a MOST elérését és jövőre teljesen kivezetik. Most nem akarták egyből megszüntetni. A Domino Fix 25 Ft se rossz szerintem és ha van mobilnet is ott a Maraton jobb a többi szolgáltatónál.
(#101557) German_TD: ez még egy pech nincs Androidom
-
-
Tompika777
senior tag
válasz
#08205312 #101179 üzenetére
Jól értelmezem ezt a 600 Ft 300perc 7 nap dolgot,tehát bekapcsolt Most opció mellett is 2Ft-os percdíjjal beszélhetek,aztán ha netán hamarabb elfogyik mint egy hét,akkor a Domino Most tarifájával forgalmazok tovább?És ez 600/3000/7 opció hetente megújítható vagy netán hét napon belül is ha lebeszéltem?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged