Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi968
tag
Látom nem nagyon hallottál még a voip-ról, ha azt hiszed hogy a másik félnek is használnia kell hogy kapcsolatba tudj vele lépni. Pont az a lényege, hogy a telefonján hívod fel. S persze nem 30-40 Ft-os percdíjon, hanem mondjuk 3-4 Ft.
De ha ezt trükközésnek érzed, akkor beszélj csak a drága percdíjakon.
[link] -
Black_Raven
veterán
Köszönjük szépen.A dominózás különösen ajánlott átlagjövedelemmel rendelkező Deviza hitelesek és Questor károsultak részére!
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
törölt tag
Gondolom te mindent egy helyről veszel.
Tescoból?
-kifli, autóakku, nyaralás, virág....
Azért hidd el, vagyunk még szép számmal olyanok, akik a kiflit a péktől, az akkut az autósboltból, a virágot a virágboltból vesszük.
Attól, hogy mindent egy helyről veszel, nem feltétlen vagy okosabb...
Persze aki presztizs kérdést csinál abból, hogy havi díjas, vagy dominós, annak hiába is magyarázunk, úgyse nem értené meg, hogy befizetni egy 5.000-es számlát és feltölteni 5000-rel egy dominót ugyanannyi klikk. Ráadásul jelen állás szerint dominósan 5000-ből többet beszélsz. -
Intel fan11
őstag
Telekom mikor ébred a szilveszteri buliból? Jan 1 óta nem tudok belépni a telekom felületembe. Más betud lépni?
Battletag: hojszi#2983
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Intel fan11 #79455 üzenetére
Én be.
-
Arcképgyáros
Napi szinten.
-
dptrsk
Topikgazda
Nekem is megy.
-
törölt tag
Nálam sincs gond.
-
Zeki
nagyúr
....Deutsch Tamás
Elmondta azt is, hogy a vezetékes internet-előfizetésnél nem lesz adatforgalmi limit, míg a mobilinternet-csomagok esetén a szolgáltatók kötelesek legalább 500 megabájtnyi adatforgalomra garanciát vállalni. Mindazonáltal a nagy szolgáltatók jelezték, ez a minimális adatforgalom eléri majd az 1 gigabájtot is - jegyezte meg.
A miniszterelnöki biztos közölte: a kedvezményes alapcsomagokat legfeljebb két évig vehetik majd igénybe természetes személyek, akiknek a megelőző évben nem volt internet-előfizetésük. Az előfizetők egyszeri belépési díj fizetésére nem kötelezhetők, valamint a havi előfizetési díjon felüli költséget sem terhelhetnek rájuk a szolgáltatók. Az alapcsomag havidíja szolgáltatónként eltérhet.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz aprokaroka87 #79405 üzenetére
A havidijas viszont ha nem tudja kifizetni a csekket akkor pórul járhat.
Feltöltőkártyás meg előre tud tervezni.igen, igen.
A gond ott van, hogy cég szempontjából pedig fordítva van, ahogy korábban is írtam:
- A feltöltőkártyás rátölt hó végén / hó elején...VAGY NEM. Ahogy kedved van. És pénze.
- A havidíjas meg tuti fizet hó végén / hó elején, így vele lehet TERVEZNI. HA nem tudja fizetni a csekket, akkor bye bye vagy szankciók.
De ha egy kártyás nem tudja fizetni akkor mivan? Semmi. Majd rátölt amikor kedve van. Viszont profitot nem lehet vele tervezni...márpedig a T is profitorientált cég ahogy a többi is. -
bluobluo75
őstag
válasz Black_Raven #79382 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, kifejtenéd?
Kártyafüggetlen telóm van, és dual simes. -
senki66
senior tag
válasz Black_Raven #79466 üzenetére
WTF?
-
k-adi
nagyúr
Hali.
2014ben még egy ilyen üzenetet kaptam:
"Minden Domino csomag esetében a maximális sávszélesség 7,2Mbit/s, azaz 3G. A 4G/LTE hálózat havidíjas előfizetéssel vehető igénybe."
Ez gondolom már változott.
Van egy ilyen oldal: [link]
Ezzel + dominoval már mennie kéne 4g-nek nem? HA 4g képes a telom?
(buda közepén vagyok, itt tuti van 4G de csak 3G-t fog, gondolom a SIM miatt..???)
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz bluobluo75 #79468 üzenetére
Akkor tök egyszerű, bemész a Lidl-be és veszel egy Blue Mobile kártyát.Csak nézd/kérdezd meg hogy 4g-s legyen.
@CineDOG ez érdekes, mert az én kártyám 2011-es és simán megy rajta a 4g, nem kellett cserélni.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Black_Raven #79473 üzenetére
Az tényleg érdekes.
-
bluobluo75
őstag
válasz Black_Raven #79473 üzenetére
Ennyi?
És a mostanit lemondhatom akár mikor? ("netpluszs") -
Black_Raven
veterán
válasz bluobluo75 #79478 üzenetére
Ha nem akarod megtartani...
-
Black_Raven
veterán
Bocsi, az infó falls volt összekevertem.Most kérdeztem meg az ÜF-on 2013-as a kártyám és ők is csodálkoznak hogy simán megy a 4g. Amúgy azt mondta 2015 márciustól 4g-sek a kártyák.Most-t még nem tudják mi lesz.Mégegyszer bocs
-
RockFonok
tag
válasz Black_Raven #79423 üzenetére
És ki lehet kapcsolni a NAPILIMIT-tett ?
Vagy ne foglalkozzak vele?Ilyen nettet állítók majd be - Domino NetPlusz S
-
geckowize
őstag
Hali,
Szeretnek egy ismerosomnek feltoltokartyas csomagot ajanlani, szinte kizarolag mobilnet miatt kell neki, mit tudnatok ajanlani, ami olcso, de megeri?
-
madle
őstag
Sziasztok,
lehet lemaradtam valamiről, de miért csökkentették a Next S ATK havidíjat 5500Ft-ről, 5310-re? Az internet áfa csökkentés érinti? Nem mintha baj lenne.... Egyébként lassan lejár a hűségem is, mikor és hol kell jeleznem a hosszabbítás igényt, ha azt akarom, hogy ne emeljék fel a haviíjat?
-
Soulfly842
addikt
válasz Black_Raven #79482 üzenetére
Pont 2013-tól jelentek meg nagyobb számban 4G-s kártyák a piacon. Olyan 2013 nyarára már kb 80 településen volt elérhető a Telekomnál a 4G
[ Szerkesztve ]
-
Batistuta7
tag
válasz Soulfly842 #79492 üzenetére
netplusz xl lassított nettel lehet viberezni? azt bírja még?
-
Arcképgyáros
válasz Batistuta7 #79493 üzenetére
Messenger megy, Viber is tuti. Vagy mire gondolsz, hanghívásra?
-
Soulfly842
addikt
válasz Batistuta7 #79493 üzenetére
Elvileg még azzal el kell szaladnia egy hang alapú hívásnak szerintem. Bár én ritkán viberezek Nekem nem indokolt a használata, de vannak itt fórumtársak, akik nagyobb tapasztalatot mutatnak nálam Voip hívások tekintetében itt a topicban
[ Szerkesztve ]
-
-
madle
őstag
Másik: Most néztem a Next S ATK számlabontásomat és a megvásárolt parkolójegyeket a Kapcsolatprogram kevezménynek köszönhetően számlázta, majd minuszolta a Telekom. Erről eddig nem is tudtam, mennyi parkolójegyet lehet váltani a kedvezménnyel? Illetve ez más díjcsomagokban is elérhető? Van édesanyámnak egy Arany szintű Like S díjcsomagja, azon is van ezek szerint a Kapcsolat Program miatt?
btudos: én úgy látom ATK esetében is felugrik 8310-re a havidíj, ha nem állítok be 2 év hűséget. Javíts ki ha tévedek!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Elsődlegesen az aranykártya pontokból történő fizetés van beállítva akkor nálad Másodlagosként - ha a pontokból kifogytál - a számlán történő terhelés.
madle
két éves hűség esetén, ha lejár a hűség +3000 Ft.
Ő nem a díjcsomag hűségre értette (hanem a készülék hűségidőre). Akkor ugyanannyi mindkettő, ha van rajtuk díjcsomag hűségidő. Logikailag ezt a kettőt el kell választani egymástól, de mindkettőre lehet vállalni külön hűségidőt (a kedvezményes ár miatt a díjcsomagra kell is..)
Készülék hűségidő viszont nem befolyásolja az árat (viszont a díjcsomag hűségidő hosszabbítását is külön kezdeményezni kell)
geckowize
Kicsit túlzásba is estek itt ez ügyben a topicban
Olvass vissza pár oldalt, nem akarom, hogy azt a 100-200 hozzászólást újra kezdjék
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Soulfly842 #79492 üzenetére
Gondolom akkor még külön kérésre vagy csak 4g-t tudó mobilokhoz adták.De ezek szerint porszem került a gépezetbe, mert én Dominó csomagban vettem telót egy super 50%-os akcióban egy Samsung galaxi minit, és nem 4g-s volt a teló, ezek szerint a kártya már igen.Csak nem volt ráirva sehol.Legalább nem kell cserélni.Élénken érdeklődött a megfelelő térerő után.De hivatalosan csak 2015-től 4g-s minden kártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest