- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
tsteve #110508 üzenetére
Akkor a többi csomagban sem megfelelő az, hogy néhány app korlátlanul használható nem?
"Az uniós előírások szerint a szolgáltatóknak minden internetes forgalmat megkülönböztetéstől, korlátozástól vagy beavatkozástól mentesen, egyenlő bánásmódot biztosítva kell kezelniük"
Egyébként jó hogy rájöttek, a csomag már létezik vagy 2 éve
-
-
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #107018 üzenetére
az alábbi (eu-zónás) országok vezetékes és mobil számai egységesen 75.60 ft/perc díjjal hívhatók domino esetén május 1-től:
Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Dominikai Közösség, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Monaco, Montserrat, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint Martin (Sint Maarten), San Marino, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán
-
törölt tag
válasz
tsteve #101781 üzenetére
A románoknál a digi feltöltőkártyásoknak 10 éve nem biztosítja a roamingot, illetve az ajánlat is gyengébb mint a konkurenseké.
Tehát marad a havi díjas. Itt pedig az a gond, hogy az 5MHz-es sáv semmire nem elég a mai adatzabáló felhasználói szokásokhoz.
2 opció marad:
- elindulnak egy korlátlan perc + korlátlan FB (ez kell a népnek) + 1GB csomaggal, mondjuk 4.000 Ft-ért
- roaming megállapodás a csehekkel -
-
válasz
tsteve #98755 üzenetére
Köszi, hónapok óta küzdök vele, többször írtam itt is, de ezt senki nem írta eddig. Lehet, hogy eddig nem is volt kint ez az infó, de ez így mindent megmagyaráz. Szép.
Mondjuk az értesítő sms nem érdekel annyira, mert rühellem visszahívni azokat, akiknek foglalt vagyok, és ők persze nem hívnak újra, de a hívásvárakoztatás azért fáj. -
punky10
addikt
válasz
tsteve #97891 üzenetére
Hát(tudom,háttal nem kezdünk mondatot,ezért gyorsan megfordultam)nekem erről a Szerencsejáték Zrt Kenó játéka jut eszembe...Így kezdődik:"akár 1 milliárd forintot is nyerhet"...Ez így van,de csak akkor,ha 1000 forintos téten(200 az alap),és 10 számmal játszol.Ja,és persze kihúzták mind a 10 számodat...
Még megy a reklám.Ha beperled a T-t,szerintem,ha lúd legyen kövér,pereld a Szerencsejátékot is...Hajrá...
-
válasz
tsteve #97887 üzenetére
Hát igen. Lehet ezt magyarázni bárhogy, meg, hogy egy szolgáltató nem szeret bizonyos ügyfeleket. Luxus nem szeretni olyanokat, akik fizetnek. Bárhogy is teszik. Igen, ahogy mondod ez lenne a megoldás. Bosszantó, hogy évtizedek óta vagyok az előfizetőjük és így állnak hozzám. De a többi szolgáltató sem jobb.
-
törölt tag
válasz
tsteve #96806 üzenetére
szerintem se nem fogják törölni, mert akkor elvándorolnának az emberek a vodára/telenorra (19 vs. 25).
Akinek van "most" az ezután örülni fog neki, mint majom a ....nak, és eszébe nem fog jutni elmenni a telekomtól.
Valószínű az egész arról szól, hogy túl sokan váltottak utólag fizetősről előre fizetősre. -
goop
őstag
válasz
tsteve #95521 üzenetére
Vagyok itt is, meg ott is, legrosszabb esetben itt leviszem a next s atk + korlátlan böngészést az alap 3k ra, és a telenoros előfizetésem mellé rendelem meg.
@ferob: nem erről van szó. Nem a 30mb od fogja enni a böngészés, csak ha másra elhasználod akkor a böngészés is lassú lesz.
-
ferob
őstag
válasz
tsteve #95479 üzenetére
Engem leginkább csak az érdekelne, hogy mennyire helyénvaló az előfizetőkkel szemben, elvégre ezzel teljesen ellehetetleníti és korlátozza annak ellenére, hogy a nevében is benne van a korlátlan szó.
De nézzünk meg pár példát és egyből kiderül a dolog.Vegyünk mondjuk egy Move XS díjcsomagot (de igazából bármelyiket, mert ezekben a lezárt csomagokban még mindnél nagyon alacsony volt a benne foglalt adatkeret), amelyik esetében a benne foglalt adatmennyiség mindösszesen 30 megabyte, amin felül az előfizető kifizet pl. egy korlátlan böngészés és e-mail opcióra, esetenként még ehhez a korlátlan közösségi oldalak opciót is, ahol az előbbi 1562 forint, míg az utóbbi 735 forint jelenleg, majd ezért a pénzért biztosítanak 30 megabyte erejéig korlátlanságot.
De vehetünk akár egy jelenleg is értékesíthető díjcsomaggal igénybe vehető korlátlan tematikus adatopciót, így pl. a korlátlan éjszakai net 5194 forintért, netán a korlátlan TV és film 8185 forintért havonta, ahol ha az eddigi vonalon maradunk, ugyanúgy kikövetkeztethető, hogy adott esetben egy Mobil S + Net 500 MB csomag esetében csak egy egyszerű korlátlan TV és film opció 8185 forintért kizárólag 500 megabyte erejéig korlátlan, majd leáll a forgalmazási lehetőség, így lényegében az ember egy műsort sem tud végignézni a kifizetett 8185 forint többletért a hirdetett korlátlansággal ellentétben.
A harmadik példa a prepaid Domino előfizetők, ami az előbbi kettő összessége, mivel itt mindegyik korlátlan tematikus adatopció elérhető, tehát így 3290 forintért az elérhető legnagyobb Domino Net 4 GB mellett is, ami 30 naponta megújul, adott esetben mind pl. a korlátlan TV és film opció 8185 forintért, esetleg a korlátlan böngészés és e-mail opció 1562 forinért használhatatlan lesz az adatmennyiség elérése után.
Itt a Domino esetében kár is megemlíteni, hogy a 30 naponta megújuló Domino Net 200 MB mellett ugyanúgy egyenesen pénzkidobás bármelyik korlátlan tematikus adatopció... nem mintha a 4 gigabyte annyira sokáig elég lenne egy korlátlan tévézés mellett.Nem kétlem, hogy ez még a pofátlanság ellenére is megmagyarázható lenne részükről, de így pontosan azzal mennek szembe, hogy egy minden előfizető számára azonos árú korlátlan tematikus adatopció előfizetőnként vagy épp eltérő díjcsomagonként ugyanazon az áron érhet többet vagy kevesebbet, tekintve, hogy korlátozzák.
A napnál is világosabb, hogy az a cél, hogy rákényszerítsék az előfizetőket a díjcsomagváltásra és/vagy nagyobb csomagok használatára.
Továbbá nem hiszem el, hogy ez az egész nem érne meg a mindenki számára azonos áron elérhető, ellenben díjcsomagonként eltérő korlátozás miatt legalább valamilyen vizsgálatot. -
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
tsteve #91355 üzenetére
4 eszköz közül (3 telefon + tab) egyiken se megy.
Se reboot, se rep.mód, se semmilyen beállítás módosítás nem segít.
A korábbi kártyán is ugyanez volt onnan kezdve, hogy adták a 3GB ajándék netet, előtte jó volt.Wifin minden jó és ha a Dominot osztom meg hotspoton, akkor a másik eszközön is megy minden (azt ugye wifiként kezeli).
Van egyéb mobilnetem, azzal semmi gond.(#91356) Soulfly842: Ezeken túl vagyok már. A Chrome az egyetlen Google cucc, ami megy Domino net alatt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #90714 üzenetére
kérdezz rá a telenoros topikban, hogy valakinek lassították e már ? Ne feledd hűség nélküli, odébb lehet állni ha nem jó.
A Balaton partján sokmindenki látott 1 Mbitet, más szolgáltatónál is, ezt kifelejtetted,nem ?A jogot mindenki fentartja, ha veszélyben a szolgáltatás biztos, hogy alaklmazzák is.
-
Huroq
senior tag
válasz
tsteve #90714 üzenetére
Ehhez még megkérdezniük sem kellett senkit, mert kint van az oldalon feketén fehéren.
"A Net Korlátlan díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s"
Mobilinternet díjcsomagok
(Az oldal legalján)* bocs megelőztek
(#90719) tsteve
Igazból nem neked szántam, mert tudom hogy jól írtad, inkább csak megerősítés végett a többieknek. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
tsteve #90613 üzenetére
Ez a butaság honnan jött?
Az aktiválásnak kell megtörténnie szeptember 29 23:59:59ig, onnan indul a 72 óra.
Mivel az akció megnevezése "3GB 3 napra", így nem lehet, 29-én "3GB 12órára" módosítani.
"A szeptember 29-én éjfél után aktivált kedvezményt a Domino SIM-kártyákon nem tudjuk érvényesíteni."szeptember 20-29 között a domino előfizető választhatja ki, hogy honnan induljon a 72 óra.
-
EmberXY
veterán
válasz
tsteve #90613 üzenetére
Ezt hol találtad?
Akárhogy keresem, ilyen konkrétumot nem látok, de mindenhol máshogy van leírva.
Az app-ban olyasmire emlékszem, hogy a 3 nap az aktiválással indul, a telekom oldalon is ez van..., namármost az akció meg 29-e éjfélig tart... Én már semmit nem értek, kb hétfőn bekapcsolom, biztos ami biztos. -
thomas77
senior tag
válasz
tsteve #89923 üzenetére
Nem érted...
Együtt említi (egy mondatban) a többletdíj eltörlését a Domino S és M opció esetében.
A Domino M esetében ez azt jelenti, hogy szeptember 1-től a korlátlan keret további többletdíj megfizetése nélkül (tehát ingyen) felhasználható EU roaming helyzetben (mert ugye tegnap ez még nem így volt).
A Domino S esetében pedig nem változik semmi. Továbbra sem lehet felhasználni Magyar Telekom mobil irányban a korlátlan opciót EU roaming helyzetben.Tehát a Domino M esetében helyes a tájékoztatás (benne is van az Ászf-ben és az ügyfélszolgálatos is megerősítette), a Domino S esetében pedig helytelen a tájékoztatás (nincs is benne az Ászf-ben). Én ezt reklamálom, hogy megtévesztő amit leírnak.
A hibás percdíj alkalmazása pedig egyenesen a röhelyes kategória.
Mindenesetre megírtam a magamét. Ha lesz válasz, majd beírom ide is. Hátha másnak is fontos ez.
Mivel elég sokat járkálok külföldre, nekem fontos lenne, hogy az opció működjön az EU-ban is. Mindenesetre az nagyon dícséretes, hogy a Maraton 4GB-ból 3GB már felhasználható az EU-ban is. Ez egy komoly előrelépés. Bár kipróbálni egyelőre nem tudtam, mert éppen a feltöltési bónuszomat forgalmazom. -
thomas77
senior tag
válasz
tsteve #89920 üzenetére
De ezt a többletdíjat tegnap sem alkalmazták már, hanem június 15-tel eltörölték. Akkor miért van benne a szeptember elsejei változtatások között? Mellesleg ott említve, ahol valóban eltörli a többletdíjat a Domino M opció esetében... Mert ugye az tegnap még nem volt felhasználható EU roaming esetében...
-
thomas77
senior tag
válasz
tsteve #89915 üzenetére
a "domino s" csak hálózaton belül ingyenes...roamingban kikerülsz ebből, hisz hálón kívülről inditod....
Ez OK, de a Domino M valóban többletdíj nélkül működik. Tehát 15 ropiért külföldről is korlátlanul hívhatod a magyar normál díjas mobil és vezetékes számokat. Ahogy a változásokat részletező doksíban le van írva. De ez (ellentétben a Domino S-sel) az Ászf-ben is benne van. Ezt egyébként az ügyfélszolgálatos is megerősítette.
Ha a Domino M-nél új a többletdíj nélküli hívás, akkor az S-nél miért nem? Hiszen ez is le van írva!a "többletdíj nélküliség" sem jelent ingyenességet az esetedben...
A Domino S-nél nem, de a Domino M-nél igen? Honnan kellene ezt tudnom? Hiszen egy mondatban említik a kettőt!a percdij pedig -elvileg- a domino s-nek megfelelő belföldi percdij kell hogy legyen roaming helyzetben...
De ebben az esetben 25 Ft a percdíj, nem 19. Mivel nem lehet aktív a domino most a Domino S-sel együtt, így a 25 Ft-ot kellene alkalmazniuk. Mégis 19-cel számlázott. Akkor itt is hiba van.Értem én, hogy te hogyan magyarázod az ő álláspontjukat, de az általam említett doksiban mégsem ez van leírva.
Mivel itt a változásokat emeli ki, el kellett engednie egy korábbi többletdíjat. Mi volt az? Mennyi volt az? Mi változott tegnaphoz képest?
Vagy csak szimplán elrontották a tájékoztatót? Azzal sincs gond, lehet helyesbíteni. Ja, hogy tévesen számláz, 25 helyett 19 Ft-ot? Azt is ki lehet javítani. Semmi gond, csak a tájékoztatás nem sikerült túl jól megint... -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
tsteve #89812 üzenetére
engem ez annyira nem érdekel, sőt örülök, mert akkor valószínüleg a hűség lejártával oda pártolok át én is, de attól még elég ködös a telenor kommunikációja erről, a gépek kommunikációjába teljesen belefér a megosztás is, hiszen hálózati csomagok forgalmazódnak a telefon és a számítógép között egyszóval kommunikálnak egymással.De ha egyenlőre engedik az teljesen jó.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
tsteve #89805 üzenetére
a. (Adathasználat szabályai)
A Telenor Hello Data tarifacsomagok kizárólag egyéni felhasználásra, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók fel. Nem számít normál felhasználásnak, ha számlázási időszakonként az Előfizető nem kezdeményez legalább egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. A Telenor Hello Data tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés. A Telenor Hello Data tarifacsomagok ipari célokra nem használhatóak, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest