- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltzsolt #132405 üzenetére
Őszintén szólva ezt még nem próbáltam, de eszerint nincs korlátozva, miért is lenne? (Ha két skizofrén ember akar beszélne egymás közt)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #130040 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam.
-
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt #130040 üzenetére
2023 március 31-ig hosszabbították meg.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #129860 üzenetére
Ez a szolgáltatás 30 naponta megújul, ha van annyi egyenleged, hogy a díját levonják. Amennyiben nincs elegendő egyenleg, csak felfüggesztésre kerül. Ebben az esetben egyenlegfeltöltéskor fog ismét megújulni, akkor vonják le a díját.
1777-en próbáld meg kikapcsolni!
A menüben navigálj ehhez a netbővítőhöz, ott bemondja, hogy be van-e kapcsolva. Talán kikapcsolni is lehet. -
Tompika777
senior tag
válasz
zsoltzsolt #129860 üzenetére
Emlékeim szerint a 1414-re kell küldeni SMS-t, "- net 1gb" szöveggel, vagy ügyfélszolgálat felhívásával
-
Startech
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #129692 üzenetére
Sry szakzsargon, de azért magyar😁
-
RVR400
veterán
válasz
zsoltzsolt #129711 üzenetére
Én javasolom, hogy kerüljön bele az összefoglalóba mindenképpen.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #129692 üzenetére
Korlátlan hang, korlátlan adat
-
Landsmann
addikt
válasz
zsoltzsolt #129628 üzenetére
Nincs. Nekem az egyik kártya Yettel, a másik meg Telenor ugyanabban a készülékben. Valószínűleg a T-Bobile-os kártya régebbi kiadású.
-
MadMancs
veterán
válasz
zsoltzsolt #129614 üzenetére
Idáig amivel találkoztam teló minden esetben hálózati mód csak egyik simnél lehetett 2G/3G/LTE/5G másik csak 2G/3G/LTE.
Pl Samsung automatikusan állítja hálózati módot is adatsim váltáskor, de nem biztos hogy ezt minden teló megteszi.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ha a másikat választod ki, mint preferált SIM adatforgalomra nem változik?
-
pitiless
senior tag
válasz
zsoltzsolt #129616 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy a telefonod tudja-e mindkét slotban az 5G-t.
-
pitiless
senior tag
válasz
Nem mondtad, hogy mindkét SIM azonos szolgáltatótól van, mindenkettőn amúgy engedélyezett az 5G... Az egyiken tudjuk hogy igen. De a másikon?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114909 üzenetére
Honor 8X
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114905 üzenetére
Én meg a telefonomon nem is találok a sötét témára vonatkozó általános rendszerbeállítást.
-
snooze
veterán
válasz
zsoltzsolt #114905 üzenetére
nemrég jött egy ujabb frissités,hátha az javitja..
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114899 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #114845 üzenetére
1414-re a -4GHANG kódot próbáld meg, ha nem megy, akkor ügyfélszolgálat.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114531 üzenetére
a szemvédelem lesz az, Huaweiken így jelzi
-
atosan
veterán
válasz
zsoltzsolt #113900 üzenetére
Még semmi. Gondolom sok volt a visszaélés, ezért szigorítottak.
-
atosan
veterán
válasz
zsoltzsolt #113898 üzenetére
Pontosan nem tudom, de erre hivatkoznak. 13 éve élek magyarországon, a személyi igazolványomon kívül minden magyarországi. Február óta ez a gond. Rendeléssel kapcsolatban semmit nem tudok tenni online. Eddig egyik általuk javasolt ötlet sem működött. Csak boltban tudok ezek után rendelni. Így bukok minden online kedvezményt. Legutóbb lányomnak szerettem volna 10 hónapra Huawei Nova 5t telefont. Bukta. Március 5-én majd 20-án is írtam emailt az ügyfélszolgálatnak, eddig még nem válaszoltak. Telefonon a türelmemet kérik, miközben lemaradok néhány dologról.
8 éve ügyfél, mióta létezik Magenta ,azóta az is. Késedelmek nélkül. -
Huroq
senior tag
válasz
zsoltzsolt #113894 üzenetére
Az otthoni előfizetéshez kapcsolódó rendelések nálam sosem jelentek meg ott, csak a mobilelőfizetéshez rendeltek.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #113883 üzenetére
Megoldódott
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #111095 üzenetére
1414-et hívd fel és jelezd a hibát.
-
Nikaré
őstag
válasz
zsoltzsolt #111095 üzenetére
Személyes ügyintézés lesz ebből.
-
ptesza
senior tag
válasz
zsoltzsolt #110486 üzenetére
Létezik egyáltalán olyan eset amikor hajlandóak javítani garanciálisan. Csak mert a kivételek listája tökéletesen van megalkotva.
-
alexander12
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #110415 üzenetére
Ezt hol írják, nem hallottam róla sehol☹️
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #110238 üzenetére
Én úgy tudom mindent, elméletileg az ügyfélszolgálatos jobban tudja. Én mindent frissítettem. És így az első 3 hónap, nagyon kevdvezményes lett, és több mint baráti-ra jött ki, utána csak simán kedvezményes, de így is lényegesen kevesebb jött ki, mint amit eddig fizettem. Szóval, nekem nagyon megérte frissíteni mindent.
Pedig az ez előtti konstrukcióm volt. És mégis jobban jövök ki a jelenleg konstrukcióval. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #110220 üzenetére
Egyik felszólításban benne volt a név facen rákerestem.
-
thomas77
senior tag
válasz
zsoltzsolt #107600 üzenetére
Ha weben vásárolta, akkor volt 14 napja meggondolni magát. Ha ez letelt, akkor ez van. Fizetni kell 2 évig, ha tetszik, ha nem. Persze ettől besétálhat egy boltba, vehet másik készüléket és használhatja azt a meglévő simmel.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
zsoltzsolt #106071 üzenetére
Jelen pillanatban mindenki ezen röhög, hogy milyen képeket kapok. Ráadásul egy olyan számra, amit kb 3an tudnak.
-
csacsi67
addikt
válasz
zsoltzsolt #106052 üzenetére
Tutti nem probáltam.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #106052 üzenetére
A Telekom (és a többi szolgáltató is) csak az általa értékesített eszközökre ad kódot. Gondolj bele: a SIM lock (SL) egy adott szolgáltató hálózatához köti az eszközt. Ezt miért/hogyan oldaná fel egy másik szolgáltató?
-
válasz
zsoltzsolt #105990 üzenetére
A joggal tisztában vagyok. A szolgáltatónak is felelnie kell, mivel hibázott. Természetesen a szolgáltató ellen is feljelentést fogok tenni. (Céges előfizetésről van szó.)
Kiváncsi lennék, hogy peren kívül ajánlana e ilyenkor valami kárpótlást a szolgáltató, az ügyintéző elbocsájtásán felül. -
embe
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #105958 üzenetére
Bemész a Telekomhoz. Elmondod, hogy vacakol a sim. Próbáltad több telóban. Másik simmel nem csinálja. Kéred a cserét. És kicserélik.
-
válasz
zsoltzsolt #105958 üzenetére
Az illetékesek látják a rendszerben, biztos tájékoztatnak, ha rákérdezel telefonos vagy személyes ügyfélszolgálaton.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #105906 üzenetére
Dual, a Telekomnál és függetlenül. Egyes szolgáltatóknál nem az.
-
válasz
zsoltzsolt #105733 üzenetére
Nálam betölti.
goop: Valóban, több új opció is megjelent a multi- és eSIM kapcsán.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #105733 üzenetére
Lassan tölti be.
Kattints a számlákra, majd vissza -
fornettisuti
veterán
válasz
zsoltzsolt #105718 üzenetére
A normál adatkeret és a roaming adatkeret között egyenes arányosság van.
Ahogy csökken a normál adatkeret, úgy kell, hogy csökkenjen a roamingos is, ami önmagától érthető. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #105718 üzenetére
Mert fogy az adatkeret?
Így értelemszerűen fogy az abban foglalt roamingkeret is.
-
Onderon
senior tag
válasz
zsoltzsolt #105660 üzenetére
Igen, még az is lehet, hogy egy napnál tovább fog működni az agyontoldozott ócska rendszerük, ami már akkor hulladék volt, amikor kijöttek vele ~10 éve.
Jól tudom, hogy a telekomnál a korlátlan hívás csak belföldre vonatkozik, az EU-n belülüli hívásokra nem? (ellentétben a Vodafone-nal)
-
válasz
zsoltzsolt #105644 üzenetére
Ha csak HBO GO előfizetésed van, akkor beleszámít a keretbe.
Ha előfizetsz mellé a korlátlan film opcióra 8184 Ft/hó-ért, akkor nem számít bele a keretbe, nézheted korlátlanul mobilneten. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #105644 üzenetére
Szerintem beleszámít, és ugyanúgy enni fogja a netet.
-
Vangelis
félisten
válasz
zsoltzsolt #105454 üzenetére
Én soha semmit nem nyertem még
-
válasz
zsoltzsolt #105409 üzenetére
Igen, segíthet, ha például valami bővítmény okozza a problémát, ami privát/inkognitó módban nem töltődik be.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #105409 üzenetére
Jól emlékszel, volt ilyen javaslat és olyan fórumtárs is, akinek ez segített.
-
Vangelis
félisten
válasz
zsoltzsolt #105313 üzenetére
Igen .. pár nap volt. Talán 7nap. De nem kaptam papírt és nem tudom igazolni, hogy náluk volt és mit csináltak.
Akkor is a telekomtól vettem és nekik lett volna kötelességük megoldani... nem ilyeneket irkálni.De attól még ezek idióták.....
Akkor sem írhatnak ilyeneket..... Idióta banda!
Annyi erőt nem vettek, hogy utána nézzenek a dolgoknak. Ki mikor hol mit.... de még a dátumot sem.Kb egy 5-6 éves dominó előfizetésre mondták rá, hogy a motorola G5 azzal lett véve..... NORMÁLIS?????
-
fornettisuti
veterán
válasz
zsoltzsolt #105220 üzenetére
Nekem a mostani frissítés előtt nem igy nézett ki.
Szerk.:
9.40.0 grafika mentes.
Most néztem asszony J7 (2017) készülékén.Nekem Oreon pedig ez a rajzos, menü elrendezése is különböző.
-
fornettisuti
veterán
válasz
zsoltzsolt #105214 üzenetére
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #105214 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #104929 üzenetére
Szerintem menni fog majd valamikor, de nem 1-2 nap, úgy gondolom. Nekem is van jópár Dominós szám felvéve. Ha mégsem menne, akkor próbáld leügyezni az ügyfélszolgálattal.
-
válasz
zsoltzsolt #104929 üzenetére
Ja, kicsit várj vele...az ugyanis a helyzet, hogy az informatikai/telekommunikációs fejlesztés és az azt alkalmazók szakgárdája közötti évtizednyi szakadékot elég nehéz átugrani!
Egyre nagyobb gáz lesz ebből szerintem, le kéne állnia a fejlesztéseknek mondjuk 10 évre, hogy valamelyest utolérjék magukat az alkalmazók.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #104927 üzenetére
Nem új vagy hordozott a szám? Esetleg Dominó-ra/-ról váltás történt (?) és azért írja, hogy később próbáld. Lehet, hogy van valamennyi átfutási ideje ilyenkor. Csak tippelek...
Kóddal kapcsolatban jártam már úgy, hogy túl gyors voltam. Kicsit érdemes várni a beírással.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #104925 üzenetére
Alkalmazásban nem találtam rá megoldást. A honlapon bejelentkezve a "Fiók beállítások" alatt viszont leválaszthatóak egyenként.
-
4Grider
félisten
válasz
zsoltzsolt #104873 üzenetére
Gondolom a készüléked topikjában ez kiderül (és egyben az is, hogy egyáltalán milyen készülékről van szó).
-
4Grider
félisten
válasz
zsoltzsolt #104871 üzenetére
Első tipp: Szétment belső antenna, vagy döglődő rf egység a telefonodban. Ha szolgáltató oldali általános probléma lenne, hangos lenne tőle a topik.
-
Vangelis
félisten
válasz
zsoltzsolt #104848 üzenetére
Még nincs nálam....
Telekom kb 9 nap.
Most eddig 5 nap.
-
Vangelis
félisten
válasz
zsoltzsolt #104821 üzenetére
A karcmentes üvegfóliás készülék
(U)Termék állapota a
recepciónál:
használt karcos szennyeződések, karcolások a képernyőn, elkezdi megjeleníteni a képe(/U)Hmm.... pedig mindig is vigyáztam rá.. semmi baja nem volt. A hátlapon volt pár apró karc.. de a kijelző hibátlan volt
Ezért szeretem a személyes átvételt.... és átadást. Amikor még a telekomnál leadtam akkor nem látszott karc a kijelzőn, de amikor javítás nélkül küldték vissza sem volt rajta.... biztos a futár a dobozban és bubi fóliában külön tasakban összekarcolta ... király!
Letakarítottam mint , ha műtőbe vitték volna stb.... hihetetlen....De elvileg megcsinálták.... meglátjuk mit kapok vissza.
-
Vangelis
félisten
válasz
zsoltzsolt #104821 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
zsoltzsolt #104795 üzenetére
Igen román cég csak érdekes az e-mail, hogy az emeg szervizébe került.
Akkor lehet nem véletlen, hogy le sem xart a telekom a telefonom garanciális javítását.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #104724 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Gépen és táblagépen is megpróbáltam, mindkettőnél ez volt sajnos.
-
válasz
zsoltzsolt #104724 üzenetére
Pár hete én is PC-vel SMS küldős módszerrel oldottam meg. Akkor könnyen ment.
Na ja, általános hiba, az az egész IT hátterük!
-
válasz
zsoltzsolt #104722 üzenetére
Előfizetés testreszabása menüpont-ból megy régi appal. Persze a Domino-s telón értelemszerűen nem megy, csak az előfizetésessel. Utóbbin nem vagy bejelentkezve sehová, automatikusan kezeli a sim-et az app.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #104718 üzenetére
Múltkor próbáltam egyik ismerősöm előfizetését hozzácsatolni amíg bekapcsoltam volna neki a Domino Most-ot, de nem sikerült.
-
btudos
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #104373 üzenetére
Az árából kiindulva XB50 lesz az, csak nem sikerült megfelelő képet társítani hozzá.
-
Esqs
tag
válasz
zsoltzsolt #104084 üzenetére
Igaza van Bogyó bá'-nak, rendelj itt egy Domino kártyát, és kapsz hozzá 1 GB adatot, aztán mellé vehetsz további 4-et a Maratonnal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #104075 üzenetére
Neten megrendelni egy Domino kártyát, amihez ajándék net is jár, majd pénzt tölteni rá és jöhet a Maraton 4GB. A telenoros kártyát meg eldobni ha már nincs rajta pénz.
-
Esqs
tag
válasz
zsoltzsolt #104075 üzenetére
A költséget tekintve nemigen lenne különbség a két út között, utóbbi esetben 990 forintodba kerülne a Domino kártya, míg számhordozás esetében asszem díjmentes, de ebben nem vagyok biztos (2008-ban, amikor áthoztam a 20-as számomat, akkor semmit sem kellett fizetnem az új SIM-ért). Ha meg akarod tartani a 20-as számodat, akkor kezdeményezz számhordozást.
-
b.daniel
senior tag
válasz
zsoltzsolt #103876 üzenetére
Előbbi
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #103681 üzenetére
Főleg úgy, hogy az egész november egy komplett akció volt. Azt pedig nem tudni előre, mi várható a továbbiak során.
Egy dolog az, hogy valaki éppen nem talál számára vonzó ajánlatot és egy teljesen másik az, hogy hiányolják az akciót (ami közben volt és lesz).
-
migabi24
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #103681 üzenetére
Nem kell védeni azt a mocskos bandát, minek van tele a honlapjuk akció felirattal, ha nem írnák ki semmi gondom nem volna, de ez csípi a szemem
-
Keem1
veterán
válasz
zsoltzsolt #102513 üzenetére
Simán lehet hogy az appot kiszolgáló hátterrendszeren is történtek változások, nem csak a kliensprogramban.
De miért nem frissítesz? -
enginev3.0
félisten
válasz
zsoltzsolt #102494 üzenetére
De akkor egyáltalán minek van feltüntetve ha nincs is ilyen opcióm, tehát nem tudok korlátlanul tv-t nézni, mert nincs tv csomagom
-
Soulfly842
addikt
válasz
zsoltzsolt #102494 üzenetére
Úgy-úgy... van egy listaár, de ezek lentebb ki is vannak nullázva a Magenta1 miatt.
-
válasz
zsoltzsolt #102315 üzenetére
Nálam nincs a 9.30.0 verzióban és előtte sem volt a 9.24.1-ben.
-
Black_Raven
veterán
válasz
zsoltzsolt #102160 üzenetére
Nekem mindegy, mutat mindent az új is.Csak az új dominósoknak nem mutatja az ajándék perceket.
berbatov2: termésdzetesen a kiválasztott app után a 3 pötty. -
Black_Raven
veterán
válasz
zsoltzsolt #102156 üzenetére
Szeptemberi SPL óta nem megy(8.1)
-
válasz
zsoltzsolt #101987 üzenetére
IOS-on ez nem így működik.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #101960 üzenetére
Nem kell sok év, és minden fogyasztóról minden nyilván lesz tartva, a tv-kben meg csak olyan egyénre szabott reklámokat látsz, amiket az algoritmusok szerint rá tudnak sózni. De azt sokszor fogod látni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #101954 üzenetére
Az nem, de minden és "mindenki" adatokat próbál gyűjteni mindenkiről. Amiket el is tárolnak.
-
tizenkettő
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #101946 üzenetére
persze, van benne olyan is, ami érthető, hogy szükséges, de jópár elég necces.
ez a letiltás jó dolog, csak lehet, hogy telepítéskor egyből elment mindent, aztán akkor már tilthatom... -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #101901 üzenetére
...de ő legalább belátja, hogy hibázott/tévedett és meg is írja a fórumon. Becsülendő hozzáállás.
-
Szólista
senior tag
válasz
zsoltzsolt #101894 üzenetére
Megtörtént és nincs változás.
Ami az érdekes 5Ft terhelés történt a Telekom Gyorsfizetés oldalról és elfogadták a kártya regisztrációját. -
válasz
zsoltzsolt #100844 üzenetére
Ezeken a helyeken: Link
sundayrobi: Ahogy nézem, káosz van most az árazásban, valamelyik aránytalanul drágább, a másik meg olcsóbb, biztos javítják majd.
-
válasz
zsoltzsolt #100835 üzenetére
-
zoltan6
addikt
válasz
zsoltzsolt #100837 üzenetére
Ez elég fapados igy,a kapcsolatot kártyát is elvették
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #100829 üzenetére
Az időpontfoglalás (később) várhatóan vissza fog kerülni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #100829 üzenetére
Ezek nincsenek, meg kikerült a kapcsolat kártya is.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #100578 üzenetére
Az időpont-foglalás várható egy későbbi verzióban: [link].
-
Tomikaa.
tag
válasz
zsoltzsolt #100578 üzenetére
Azt ígérték, hogy vissza fognak kerülni, de a Telekomnál ki tudja.
-
bkiky01
senior tag
válasz
zsoltzsolt #100581 üzenetére
Rég nincs, épp ezért kérdezem..
-
Ateszpapa
addikt
válasz
zsoltzsolt #100576 üzenetére
... beállítások, bankkártyák beállítása.
Újra kellett nekem is regisztrálnom a kártyám. -
huberpe
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #100540 üzenetére
nálam is még csak 7.8. fura.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
zsoltzsolt #100540 üzenetére
Nem tudom, talán próbáld meg eltávolítani és frissen letölteni a Play áruházból...hátha már a friss verziót szedi le.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
zsoltzsolt #100537 üzenetére
Kinézetben, átláthatóságban jobb lett.
9.15.1 Verzió -
norberto_th
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #100399 üzenetére
Gondolom mindenkinek frissülget majd. Haverom Oneplus 6 telóján az új van, lehet nem is az app frissül?!
-
Bferibörs
addikt
válasz
zsoltzsolt #100344 üzenetére
Nem de lényegesen olcsóbb az amire nekem szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged