Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz GeneraL_XTX #5411 üzenetére
senki??
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5411 üzenetére
Szia!
1.) Pontosan! A sim aktiválásától már aktív, valamint az adatforgalom teljes egészében felhasználható, függetlenül attól, hogy az adott hónapban mikor aktiválták, magyarul nem időarányosan használható fel!
(Csak a Mobil TV-t kell aktiválni egyébként, ha a MM díjcsomag előfizetőjének nincs aktív Mobil TV előfizetése az adott MM díjcsomag aktiváláskor!)2.) Telefon megfog, gyönyörűen, összes tartozékával, visszárú nyilatkozattal becsomagol, Postán (illetve valamilyen módon) visszajuttat a T-hez. Így van, kezdőrészletet úgy kapja vissza, ahogy a számlát is fizeti! Szerintem a díjcsomagja is megszűnik, minden nélkül, hiszen itt elvileg a készülék és a díjcsomag összekapcsolódik.
(Ez készülékváltás volt egyébként vagy új előfizetés?)
Sürgős esetben mindenképp érdemes feltárcsázni a T-Mobile hálózatából belföldön díjmentesen hívható 1430-as telefonszámot!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5414 üzenetére
Akkor gondolom meg is szűnik az előfizetése, a pénzt pedig postai úton kapja meg!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5416 üzenetére
Véleményem szerint nem jár retorzióval, hiszen nem tehet róla, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését! (ez talán magyarázza azt is, hogy valószínű fognak vele szerződni iPhone-ra is!)
Azt nem tudom viheti-e T-Pontba, illetve viszonteladóhoz, én mindig Postán küldtem vissza!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5418 üzenetére
Tudod, ez a 8 nap kvázi "próbalehetőség", amit vétek nem kihasználni...a bizonytalanságaim abból adódtak, hogy én mindig a meglévő előfizetésemhez, készülékváltással "próbáztam", sosem új előfizetéssel.
A törthavi számlát rendezni kell, azt nem tudom, hogy a befizetett összegből vonják-e le, vagy kiszámlázzák külön.
Ha felhívod őket, sokkal hamarabb kapsz kielégítő választ! (Ami most már engem is érdekel...)
Az új iPhone sem tudja a mobil TV-t?
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5421 üzenetére
Szerintem nyomj megfelelő időben egy "0"-t, azaz ügyintéző... (vagy van az a +36-30/63-63-630, szerintem azon is segítenek!) Ez utóbbi is díjmentes saját hálózatból!
Igen, munkanap, a kiszállítás napja nem tartozik bele.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5426 üzenetére
Mondjuk ez a kérdés felmerült már, akkor sem jutottunk vele semmire, hogy őszintén megmondjam.
Szerintem, ami olyan állapotban van, azt újból eladják, hiszen annak a telefonnak semmi, de semmi baja sincs.Hozzáállás.
Ez pedig csupán vállalati kultúra kérdése, illetve azé, hogy ebből a kultúrából mennyi az, ami meg is jelenik egy-egy szolgáltató hazai leányánál. S mint tudjuk a T német cég, annak minden "jóságával" és természetesen "hátrányával"...
Továbbá azt, hogy nem kifejezetten olcsó, a (minden területen) minőségi szolgáltatásokkal, hogy úgy mondjam, ellensúlyozza!Jó szerencsét!
-
F-ECT$
titán
válasz GeneraL_XTX #5426 üzenetére
Mindenhol van ilyen visszaáramló áru, ezeket belekalkulálják a termék árába, így azok fizetik meg, akik megveszik és nem küldik vissza a terméket.
A T elég nagy cég, gondolom ezeket a telókat szét lehet osztani a munkatársaknak céges teló néven, el lehet adni használtnak, el lehet jótékonykodni, el lehet vinni egy T boltba, és mint kiállított darab eladni kedvezménnyel, stb.
Dive ever, work never.
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5433 üzenetére
Én a számlán szereplő összeget írtam.
Már nem emlékszem, milyen "csomagot" választottam a Postánál, de elég drága volt... azt hiszem valami start csomag volt, talán bónusz kiegészítéssel? Talán...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5434 üzenetére
Mikor megkapod a pénzt, tudod, hogy visszakapták. Van a Postának ilyen csomagfigyelője, vagy mi....
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5437 üzenetére
Én onnan tudtam meg, hogy jóváírták a Kapcsolat pontjaimat... meg amikor kaptam az sms-t a pénz visszautalásról, de az valóban majdnem egy hónap múlva volt!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5439 üzenetére
Persze, hogy nem lesz semmi baj!
Csak ami rá van írva a visszáru nyilatkozatra! (egy példány abból is kell bele, ha jól emlékszem!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Jadro
veterán
válasz GeneraL_XTX #5845 üzenetére
Nézd meg mi mennyi volt. Van a készülék ár + dominónál egy belépési ár is, de mondjuk az jóval kevesebb szokott lenni. A My T-mobile oldalon meg tudod nézni és ha nem stimmel akkor jöhet a 1430.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #5845 üzenetére
kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, csak mondanak rá valamit!
elégedetlenkedési adó, vagy valami...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjb007
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #9251 üzenetére
Megdicsérni nem fognak
Először is olvasd ezt végig: [link]
Lehetőleg teljesen gyári állapotban vidd majd be, ez alatt azt értem, hogy ne legyen jailbreakelve, módosítva mert akkor ez egész ugrott.
Önrészt kell majd fizetned, a díjakat itt találod: [link][ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #12719 üzenetére
A biztosítás csak arra a konkrét készülékre vonatkozik, nem átruházható.
-
Nietzsche_
tag
válasz GeneraL_XTX #12741 üzenetére
Találkoztam már olyan esettel, amikor azt mondták a biztosító részéről az ügyfélnek, hogy mivel hosszabb tartós folyamat, s nem váratlan esemény áldozata lett a telefon, ezért nem hajlandóak a biztosítás feltételei szerint eljárni... (a kocsiban maradt, ahol bepárásodott, megfőtt a teló)
Ergó, jobb az, ha nem ki lett mosva, hanem váratlanul a mosószeres vízbe esett...
-
Nietzsche_
tag
válasz GeneraL_XTX #12743 üzenetére
Ezt nem mondtam, csak azt, hogy jobb, ha...
Elvileg gond nélkül cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #16178 üzenetére
nem csak a t-mobile, hanem az apple store esetében is csak 8 gb verzió létezik már eladásra - ennek fényében pláne érdekes a kérdés!?!?
árban azért van/volt különbözet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
raziel01
veterán
válasz GeneraL_XTX #16178 üzenetére
Ráfizethetsz egy Iphone 4S-re vagy kapsz egy 8GB-ost és valamennyi pénzt.
-
nord_
veterán
válasz GeneraL_XTX #16216 üzenetére
1. Akkor válthatsz díjcsomagot, ha már lejárt a két év ikonos hűségidőd.
Másfél év után ettől függetlenül vehetsz új telefont: megkeresed az akciós készülékek közt a 710-est és a hívószámos belépés után beteheted a Nokiát a kosárba.2. Elvileg ehogy. Addig él a biztosításod, amíg fizeted a díjat. De azért az a biztos, ha elolvasod az aláírt szerződést.
-
nord_
veterán
válasz GeneraL_XTX #16219 üzenetére
Válaszd az olcsóbbat.
-
CsuRi101
tag
válasz GeneraL_XTX #16216 üzenetére
2: a készülékbiztosítás az adott készülékre szól, ha lecseréled a telót, az újra automatikusan nem vonatkozik. Újat kell kötni, az új imei alapján, (esetleg módosítani az előző szerződést, de ezt majd az ügyintéző megmondja)
-
CsuRi101
tag
válasz GeneraL_XTX #16180 üzenetére
azonosra cserélik, van "raktáron" erre elkülönített készlet.
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #16274 üzenetére
sehol sem írtam neki olyat, hogy van/lenne hátránya!
részemről is csak a tudat lenne az, hogy akkor is csak egy felújított darab - de ez meg legyen az én problémám... mondjuk én el is adnám, és vennék újat! sosem vettem még használt telefont, csak olyat teljesen újat, amit én bontottam ki, és ez eztán is így lesz! nálam ez elvi kérdés, ez van...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CsuRi101
tag
válasz GeneraL_XTX #16275 üzenetére
Az előfordulhat..
-
Something_
őstag
válasz GeneraL_XTX #16274 üzenetére
Nah, bement anyám meg öcsém a telefonért du 4 fele. Elhozták, patika állapotú, sanszos, hogy reburfished, de nincs rajta karc, használatra utaló nyom.
Kb fél órája hívtak, hogy hazaértek és a telefon 5 percenként újraindul. Már csináltak gyári visszaállítást is, de még mindig ezt csinálja.
A legszebb, hogy megint mehetnek a Westendbe a T-Pontba, mert elvileg csak ott van szerviz, ahol foglalkoznak az almával és a mamutba Mondhatom, hogy kicsit ideges mutter
-
club1
veterán
válasz GeneraL_XTX #17918 üzenetére
A kérdésed egy kérdést felvet: Készülékre vagy tarifára kötöttél hűséget. Ha előzőre, akkor minden további nélkül emelhetnek az éves fogyasztói árindex mértékével, plusz ugye volt ÁFA emelés.
Értesíteni pedig a szolgáltató két országos napilapban, illetve a honlapján és a bolthálózatban elhelyezett ÁSZF formájában köteles értesíteni. -
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #17918 üzenetére
Először is minden változásról országos tájáékoztatást ad a szolgáltató (sajtóközlemény országos napilapban, honlap). Ehhez képest már egy ideje a számla végén is részletesebben kifejtik a változást (nem csak a honlapra utalnak). Most például az olvasható a számla végén (legalábbis ami fontosabb), hogy Augusztus 1-től lezárásra kerülnek a MédiaMánia díjcsomagok.
Mellesleg a 2012.01.01-től érvényes árváltozásokról külön - több oldalas - levelet küldött a szolgáltató minden számlás ügyfélnek (ebben szerepel a 4990-ről 5600-ra emelése az Ikon 200-nak). Ha ezt te nem kaptad meg, akkor okold a postát. (még én is megkaptam postán, pedig Távszámlás vagyok)
Hogy valami bíztatót is írjak, ha tarifahűséget írtál alá, az nem egy adott díjcsomagra szólt, hanem egy havidíj szintre, és ha az számodra megfelelő, az Ikon 200-ról leválthatsz akár a Mozaik S-re is (5000 Ft-os havidíj), kérdés, hogy megéri e neked.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #17923 üzenetére
Mint írtam, én is Távszámlás vagyok (2007. óta) és mégis megkaptam a levelet postai úton. Mivel nem ajánlva lett feladva, a tied valószínűleg elkallódott.
Ettől függetlenül a 2011.11.01-es keltezésű számlád ha megnézed, a végén találsz egy utalásta arra, hogy mikortól és hol érheted el a tájékoztatót."Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei 2012.01.01-től módosulnak, amely érintheti az Ön előfizetői szerződését is. A 2012.01.01-tõl hatályba lépő változásokról az információk 2011.12.01-től érhetõk el ügyfélszolgálatainkon és weblapunkon a http://www.telekom.hu/szolgaltatasok/aszf címen. Ha a jelen módosításokat
nem kívánja elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében foglaltak szerint élhet 15 napos felmondási jogával."Az idézetben említett tájékoztatót még ma is megnyithatod az előbb linkelt HSZ-ből.
A lényeg: nem igaz a "se szó, se beszéd". Olvasgasd minden hónapban a számla végi tájékoztatót illetve az ÁSZF közlemény oldalt, mert minden hónapban vannak kisebb-nagyobb változások.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19080 üzenetére
szia
1. Ikont csak iphon mellé lehet választani
2. Mozaikkal már adja az összes telefont -
legenda
válasz GeneraL_XTX #19082 üzenetére
#17285 és itt a No-kia részére szóló résztől!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19082 üzenetére
2 év hűségnél másfél év után válthatsz. Ha nem várod ki pontosan a 2 évet akkor 3000 Ft-tal drágább a telefon.
A díjcsomag a váltás napjától számláz a másikban, ugyhogy a számlán is az adott hónapra 2 díjcsomagot fogsz látni (látod mennyi percet melyik díjcsomaggal beszélted) Az adatforgalommal vigyázz én annó net 500 ról (ebben még volt túlforgalmazási díj) váltottam ikon 200-ra de hó végén úgy számította mintha túlforgalmatam volta (zsíros kis számla volt, pedig aznap le is mondtam a csomagot).
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19095 üzenetére
amit kiír a webshop azt fizeted, abba már beleszámolják
-
addikt
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #19102 üzenetére
A mozaik m és hozzá 1000-ért a net&roll 1gigás opció?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #19104 üzenetére
Továbbá túlforgalmazási-díj mentessé válik a neted!
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #19108 üzenetére
Igazán nincs mit!
Az úttörők 12 pontjából az 5.:
Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
Jó szerencsét!
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #19108 üzenetére
Igazán nincs mit. Nekem is jó tanácsokat adnak a srácok itt,én csak tovább adom a tudást :-)
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Vangelis
félisten
válasz GeneraL_XTX #19175 üzenetére
Visszaküldeni mindenképpen vissza lehet.
de egyszerűbb ha leadod T pontban és akkor ott segítenek a díjcsomagokban is biztosan.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #19175 üzenetére
5.1 Elállás módja, feltételei, következményeiA Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát
termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeketA fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet [link] itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít. szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított nyolc munkanap elteltéig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #19179 üzenetére
Ott van letöltöd az a visszáru lapot kinyomtatod és avval postára adod, levan irva minden. T pontba viszont gyorsabb szerintem mindenképp a dolog, na meg biztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
válasz GeneraL_XTX #19191 üzenetére
csak előfizetést is lehet vásárolni a T-Mobile-nál ugye?
Igen
(OO[IIII][IIII]OO)
-
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #19191 üzenetére
Következő hónaptól visszaválthatsz, de csak ügyintézőn keresztül (aki egyszer iPhone-t vett a hívószámához - tarifahűséggel - , az azon a számon később is használhat Ikon díjcsomagot).
babli
Kérd ügyintéző segítségét, és szólj neki, hogy jelentse be a hibát. Illetve próbáld meg My T-Mobile-on keresztül, mert Bailey szerint az müxik.djculture
Nem a díjcsomag az oka (ehhez legfeljebb Net Start nem aktiválható), tehát ha másik díjcsomagra vált, a Go!NapiNet ugyanúgy aktív marad, és nem hinném, hogy ettől az automata hozzáállása változna.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #19923 üzenetére
igen, sajnos ilyesmi indulóra tippelek a drágább előfizetéses konstrukcióban!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #26249 üzenetére
Olyan T-pontba viheted, ahol van szerviz. Lásd Itt
-
313313
addikt
válasz GeneraL_XTX #36218 üzenetére
Gondolom vettél telefont is, ezért van hűséged a tarifacsomagra is, így a havidíjad 7.990ft lenne.
Szerk: Késő van már
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Huroq
senior tag
válasz GeneraL_XTX #36227 üzenetére
Itt pontosan le van írva, hogy az adott kiemeltségi szinten hány társkártyád lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz GeneraL_XTX #36220 üzenetére
Ha nem tartozik a telefonszámhoz aktív hűséges készülék, akkor kerül 6490ftba, ha te vettél másfél éve készüléket 2 évre akkor 7990ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest