Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43598) 1430 válasza tomy86 (#43554) üzenetére


1430
senior tag

Igen, megmarad és átáll az új adatkeretre. Ha nem engedte a díjcsomagváltást a web, akkor valószínűleg aktiválódni akar valami plusz szolgáltatás (pl. egy hiányzó alapszolgáltatás), és ilyenkor az önkisz inkább nem végzi el a műveletet, de ügyintéző ezen át tud lépni. ...és bizony ha nem mondod előre, a végén (vagy a folyamat közben) biztos ajánlani is fog valamit. ;)

muhaha01
Ezt a kedvezményt nem kell külön kérned, hanem mikor valamely Next díjcsomagra tarifahűséget vállalsz, gyakorlatilag ennyi kedvezményt kapsz, és ha a hűségidő előtt kiváltasz a díjcsomagból, akkor minden Next-ben eltöltött hónap után ennyi kötbért kell fizetned.

Aaron14
Milyen díjcsomagban vagy? Váltottál esetleg díjcsomagot azelőtt, hogy előjött ez a Telekom App jelenség?

luimapeiz
Úgy emlékszem, ez az online kedvezmény véget ért, és helyette van most a 3 hónapra díjmentes készülékbiztosítás.

klogw
A "webmail"-hez email címre van szükség, ami otthoni internet szolgáltatáshoz alapból jár (@t-online.hu), mobil szolgáltatásokhoz pedig t-email igényelhető (mobilinternet csomagokhoz a t-email pluszra van kedvezmény).

Dj.Kütyü
Ha ezt ma nézted meg, és még nem vagy arany szinten, akkor 3 helyett 2 magyarázatot tudok elképzelni erre. Az egyik, hogy még nincs 8 hónapos a hívószámod, a másik, hogy fél éven belül legalább kétszer voltál egyirányúsítva (netán legalább egyszer fel is függesztve) számlaelmaradás miatt.

Flyme
A legvalószínűbb (ahogy Teko001 is írta), hogy a készüléked nem jelez vissza. Ezzel a problémával egyébként az a legnagyobb baj, hogy a küldő üzenetközpontja kezeli az SMS küldést, tehát jelen esetben a Telenor (ha nem elhordozott 20-as számokról van szó), így a Telekomnál nem sokat tudnak tenni érted.

erdoke
Azt is vedd bele a képletbe, hogy a Mozaik XS ára 190 Ft-tal nőni fog, tehát a Move XS-hez képest a havidíj különbség június 1-től már 1100 Ft, e-pack esetén 1400 Ft.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.