Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16490) Nietzsche_ válasza r3dsnake (#16489) üzenetére


Nietzsche_
tag

Maximum akkor, ha az univerzális egyenlegen van:

"A szolgáltatás keretében havidíjas ügyfelünkként lehetôsége van univerzális egyenlege terhére más Domino kártyás ügyfelünk egyenlegének, illetve havidíjas elôfizetéssel rendelkezô ügyfelünk univerzális egyenlegének feltöltésére SMS-en keresztül.
Az egyenlegfeltöltés menete
1. A feltöltést kezdeményezô ügyfélként a (30) 3444500-as nem emeltdíjas telefonszámra kell elküldenie a feltöltendô telefonszámot 9 karakteres formátumban és egy elválasztójellel (pl. vesszô, pont, szóköz, stb.) elkülönítve a feltöltendô címlet forintértékét.
Választható címletek: 3000 Ft - 366 nap rendelkezésre állási idô 5000 Ft - 366 nap rendelkezésre állási idô 10000 Ft - 366 nap rendelkezésre állási idô
2. Az SMS-en keresztül feltöltött összeg a kedvezményezett ügyfelünk univerzális egyenlegén íródik jóvá. A válasz-SMS egy tetszôleges tartalmú szöveges üzenet lehet. Amennyiben az adatok helytelenek, kérjük, az üzenetre válaszként a “NEM” szót küldje el SMS-ben. Ebben az esetben a tranzakció megszakad.
3. A sikeres feltöltésrôl a feltöltött és a feltöltést kezdeményezô telefonszámra is SMS-tájékoztatást küldünk.
"

"A szolgáltatás igénybevételének feltételei A szolgáltatás a Mobil Vásárlás feltételei szerint vehetô igénybe. Az univerzális egyenleg feltöltése SMS-ben szolgáltatást kizárólag általános elôfizetôink vehetik igénybe, Domino kártyás és Mix-díjcsomaggal rendelkezô ügyfeleink részére nem elérhetô. A feltöltés minden esetben a havi számla terhére történik, Kapcsolat Aranykártya pontokkal és az univerzális egyenleg terhére nem lehet feltöltést végezni. Az univerzális egyenleg feltöltése SMS-ben szolgáltatásra nem érvényes a Mobil Vásárlásnál beállított vásárlási kód. Univerzális egyenleg feltöltésnél nincs szükség vásárlási kódra."

zoli62

Kisebb, de praktikus 'megújhodás' csak :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.