Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15951) kali válasza Cheesy (#15950) üzenetére


kali
legenda

olyan opció is adott, ahol nem kell a díjcsomagra hűséget aláírni, csak az előfizetésre, szóval nem értem a problémát!?!?
az árazásodat sem értem, 68 e ft környékén megveheted ugyan függetlenül, de az vélhetően csak bolti garis lesz, ami nem sokat ér, rendes gyártói garival kicsit drágább, viszont a szolgáltatónál miként jön ki a 90 e ft részletre? mert webshop útján csak 80 991 ft domino esetén, ahol ugye semmi hűség meg előfizetés nincs/sincs, utóbbiakkal olcsóbb!

[ Szerkesztve ]

(#15952) manchester85


manchester85
addikt

Na gyerekek, olyan történetet írok most ide nektek, amin szó szerint le fog esni az állatok. Kérem, aki tud bármilyen tanácsot adni, az most olvassa el ezt a hozzászólást.

2011. november 3-án vettem egy iPhone 4 8GB készüléket a Miskolc Pláza egyik T pontjában. Részletre vettem meg, 29 950ft volt a kezdőrészlet. A csaj azt mondta, hogy 20k mobilelőleget kérnek meglévő ügyféltől, 30 ezret új ügyféltől. Nem is volt semmi gond, állati rendes volt a csaj, sőt, azt is mondta, ha bármi van, hívjam nyugodtan. Volt is rá példa, vezetékes szám átíratása a kedvezmények miatt fater nevéről a nevemre, különféle T-a ügyekben segített, stb. Egyik nap egy nagyobb borítékban jöttek a számlák, így fater nem fizette be egyből, hanem ideadta nekem, hogy kaptam egy levelet. Ekkor átnéztem tüzetesebben, és láttam, hogy befizetendő számla jött a nevemre. Mivel ez elvileg kizárt dolog volt, felhívtam a csajt, hogy ez most mi a jó büdös franc. Azt mondta, hogy utána néz, és visszahív. Ez így is történt, azt mondta, hogy ő szúrt el valamit, és mostantól indul a 30k-s mobilelőleg lefogyasztása. Tegnap egy másik előfizetés ügyében bementem a T-be, előtte felhívtam a csajt, hogy menjek-e hozzá, mondta, hogy ő nem dolgozik ma, úgyhogy random mentem be egy másikba. És most jött a ledöbbenés! Érdekességképp megkérdeztem, mennyi van még a mobilelőlegből, és azt mondták, nem volt soha semmilyen mobilelőleg.!!!!!! Mondom, mii? Az nem lehet!! Azt mondták, itt a rendszerben tuti nincs ilyen. Mondtam nekik, hogy az egyik T-s csajjal intéztem ezt a dolgot, és két hete mondta, hogy valamit elszúrt, de most már minden oké a dologgal. Azt mondta, ő semmi ilyet nem lát, de ma volt egy befizetés a számlámra 15000ft-ról. Mondom, én semmit nem fizettem be. (Viszont a T-s csajt felhívtam, hogy megyek be ügyet intézni.) Kérdezték, hogy hívják a csajt, mondtam a nevét, és közölték, hogy ő már nem dolgozik a T-nél!! WTF? Tény, hogy nekem is mondta, hogy nem dolgozik, csakhogy ezt olyan hangsúllyal és megfogalmazással mondta, hogy azt hittem, szabin van. Az ügy annyival zárult, hogy a pláza üzletvezetője fel fog hívni, mert a T-sek írtak neki egy emailt az üggyel kapcsolatban. Ez tegnap történt, azt mondták, valószínűleg már aznap felhív, de eddig még semmi, most meddig várjak? Ezek után több érdekes dolog is eszembe jutott:

1. A csaj anno azt mondta, hogy csak kp-vel tudok fizetni, holott kártyával akartam. Emiatt a plázában ki kellett vennem pénzt, aminek megvan a nyoma.

2. Semmilyen papírt nem kaptam a mobilelőleg befizetéséről, de hát fene gondolt ilyenre.

3. Érdekes, hogy ez az ex T-s csaj mindig felveszi, ha hívom, visszahív, tehát ebben tekintegben abszolút nem tűnik úgy, mintha sumákolt volna. Ugyanakkor minden ellene szól, és azóta inkább fel se hívtam, most már megvárom, míg hív az üzletvezető az ügyben.

4. Mi volt ez a 15 ezres befizetés tegnap? Tuti ő intézte, mert gondolom eszébe jutott, hogy le fog bukni. De akkor mire volt jó ez? És ugye ez még mindig csak a fele. Ha anno nem hozza be fater a nagy borítékot, csak simán fizeti be, a mai napig nem derül ki ez az egész.

A T-ben azt mondták, biztos valami adminisztrációs gond, ne aggódjak, és ismerik a csajt, ő biztos nem csinálna semmi törvénytelent. :U Komolyan mondom, hirtelen azt se tudtam, hogy álmodom, vagy tényleg van ilyen. Elvileg megnyugtattak, hogy minden rendben lesz, ne aggódjak, pedig először még azzal indítottak, hogy nem tudom semmivel igazolni, hogy mobilelőleget fizettem be. Igazából ezt semmiképp nem szeretném annyiban hagyni, mert felfoghatatlan számomra ez az egész.

Előre is köszönöm a segítséget.

i6 Silver

(#15953) kali válasza manchester85 (#15952) üzenetére


kali
legenda

bár már elég régen történt az i4 vásárlása, de - rögzítős - kamera a helyszínen?
azért kérdezem, mert - szerintem - jogilag valóban nehézkes lenne igazolni az előleg befizetését - legalább is direktben -, pláne ha a csaj megfelelően intézte azon a napon a kassza zárását...stb!
az adminisztrációs hiba - szerintem - kicsit sántít, de legyen a szolgáltató dolga, hogy miként intézi el a belső kivizsgálást - egy, már nem náluk dolgozó személy esetében -, ellenben bizonyos esetekben kötelességük feljelentést tenni!
a 15 e ft-os befizetés lenyomozható, az alapján - vélhetően - könnyű lenne/lesz elindulni!
kérdés, hogy az akkori ügyintéző csak mulasztott, és azóta sumákol, bízik/bízott benne, hogy nem derül ki a dolog, vagy megoldódik/megoldja valahogy, netán már akkor úgy indított, hogy kell neki 30 e ft, és célirányosan cselekedett az első pillanattól?!?!

[ Szerkesztve ]

(#15954) manchester85 válasza kali (#15953) üzenetére


manchester85
addikt

Passz, egyelőre várom a hívást az üzletvezetőtől. Megvan az sms a készpénzfelvételről, 5 percre rá már el is hoztam a készüléket. Igaz, ez se igazol semmit. Mindenesetre nagyon érdekes a történet, ráadásul tegnap is mondták, hogy köteles lett volna mobilelőleget kérni. És kért is: 30 ezer forintot.

i6 Silver

(#15955) tomlac14 válasza manchester85 (#15954) üzenetére


tomlac14
tag

leírhatnád majd a további eseményeket!egyrészt mert érdekel a dolog, másrészt pedig okulásul mások számára.
annyit azért még megjegyeznék, h minden befizetési tételről kellene nyugtát, számlát, elismervényt adni, ha pedig nem kapsz, akkor kérni kell!tudom, h utólag könnyű okosnak lenni (bár én mindig kérek/kapok), de talán most sokan megjegyzik, akik olvassák a fórumot...

(#15956) manchester85 válasza tomlac14 (#15955) üzenetére


manchester85
addikt

Azóta privátban felvette velem a kapcsolatot egy fórumozó, aki szintén megjárta vele. Ráadásul nekik a család ismerőse az illető. Ha lesz valami fejlemény, feltétlenül jelentkezem.

i6 Silver

(#15957) Cheesy válasza kali (#15951) üzenetére


Cheesy
őstag

T-mobile oldalán néztem a készülékek listáját és az árakat.
Előfizetésre vállalt hűség nélküli ár csak a dominos (80.991 HUF) feltöltőkártyás és a készülék listaár (94.430 HUF).
1 éves előfizetésre vállalt hűségnél már a legolcsóbb 52.191 HUF, persze a mellé felajánlott MM XL díjcsomagok hav 16.000 HUF-os díja nem valami vonzó.

2 éves előfizetésre vállalt hűség opció már érdekesebb, mert mivel már több mint 12 éve veszteles vagyok és a közeljövőben (legalább 2 évig) nem tervezek váltani, ezért az előfizetésre vállalt 2 év hűség nem probléma.
Jelenlegi díjcsomagom MM S, havi 5000 HUF kereken. Azért írtam, hogy nem találtam jobb megoldást, mert ha úgy párosítanám, hogy ECO + GoNet M, akkor az ECO magasabb perc- és sms díjaival számolva ugyanannyi beszélgetési idővel lehet drágábbra jön ki, mint a sima MM S.
De javíts ki ha tévedek nyugodtan :)

HA jól értelmezem, akkor ha webshopból rendelem,
11.451 HUF (10% kedvezmény után) + havi 5.420 (így a végén 1 év múlva összesen 65.040 HUF) és akkor nincs kötelező hűség díjcsomagra.

www.vakbelmutet.hu

(#15958) Varszegig válasza manchester85 (#15956) üzenetére


Varszegig
veterán

Lehet el kéne slattyogni a rendőrségre, és csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni, és vallomást tenni. Persze jó lenne ha lenne egyéb tanú is.

(#15959) kali válasza Cheesy (#15957) üzenetére


kali
legenda

a díjcsomag az egyéni használati tényezők függvénye, neked kell tudnod, hogy melyik/milyen kombináció a legjobb számodra!?!?
én sosem számolom/veszem alapul a készülék áránál a díjcsomag árát, de ilyen kombinált díjcsomagokra nem is írnék alá hűséget, mert nem tudni, hogy milyen új csomagokat hoz a jövő!?!?
2 év hűség csak az előfizetésre; 11 451 ft + (12 * 5420 ft) = 76 491 ft

Varszegig; szerintem azt azért még várja meg, hogy mit mond a szolgáltató illetékese!?!?

[ Szerkesztve ]

(#15960) mario1012


mario1012
tag

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy itt a t-nél igaz az hogy a telefonszámkijelzést nem jeleníti meg egyes csomagok? (érdeklődésem a következőre vonatkozik aki tudja egy ECO XS díjcsomagra).

(#15961) kali válasza mario1012 (#15960) üzenetére


kali
legenda

abban a formában igaz, hogy nem minden díjcsomag tartalmazza alapban a szolgáltatást!
adott díjcsomag esetében, alul olvashatod a díjcsomagba foglalt szolgáltatásokat; link
további infók itt; link

(#15962) mario1012 válasza kali (#15961) üzenetére


mario1012
tag

Jajj tényleg, már látom, elsőre elkerülte a figyelmemet. Köszönöm szépen a segítséget!

(#15963) Nescafé


Nescafé
őstag

Sziasztok
az lenne a kérdésem ha már van egy meglévő előfizetéses telóm + szám hozzá.
Attól vetek még 1 telót meg számot?

Lumia 800:
Mozaik XS 3000 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél: 95 990 Ft
Webshop teljes ár: 76 792 Ft
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 76792 Ft
Kezdőrészlet: 8752 Ft
Törlesztések: 12 hó X 5670 Ft

Meg ez akkor ugy van hogy kezdőnek ott hagyok 8752fT és utánna havonta még a 5670 meg a mozaik xs ami 3000ft?

 iPhone 15 Pro

(#15964) nord_ válasza Nescafé (#15963) üzenetére


nord_
veterán

Persze. Annyi telefont és előfizetést vehetsz, amennyit csak bír a pénztárcád. ;)

(#15965) Nescafé válasza nord_ (#15964) üzenetére


Nescafé
őstag

Meg akkor ugy van ahogy irtam a részlet?

[ Szerkesztve ]

 iPhone 15 Pro

(#15966) mario1012 válasza Nescafé (#15965) üzenetére


mario1012
tag

:K :K

(#15967) Nescafé válasza mario1012 (#15966) üzenetére


Nescafé
őstag

És ugy nem lehet hogy telszám nélkül?

 iPhone 15 Pro

(#15968) nord_ válasza Nescafé (#15967) üzenetére


nord_
veterán

Telefonszám nélküli előfizetés? Az milyen? :)

(#15969) Nescafé válasza nord_ (#15968) üzenetére


Nescafé
őstag

Hát az semmilyen igy belegondolva. :N

 iPhone 15 Pro

(#15970) tjb007 válasza Nescafé (#15967) üzenetére


tjb007
nagyúr

De, lehet, úgy hívják, hogy listaár.

(#15971) dedike válasza nord_ (#15964) üzenetére


dedike
addikt

Ez nem így van! :N
Telefont vehet listaáron amennyit akar, de az egy magánszemélyhez tartozó előfizetések száma korlátozott! :K

Jó szerencsét!

(#15972) nord_ válasza dedike (#15971) üzenetére


nord_
veterán

No és mennyi az annyi? ;)

(#15973) dedike válasza nord_ (#15972) üzenetére


dedike
addikt

Vagy nem? Mert nekiálltam gondolkodni (na jó, ez kicsit erős volt), szóval most bizonytalan lettem... :B (másra gondoltam hirtelen)

Hiszen miért ne vehetne valaki akárhány előfizetést?

Jó szerencsét!

(#15974) 1430 válasza meroly (#15906) üzenetére


1430
senior tag

Igen, jól látod, legalább 4 GB-os mobilinternet díjcsomagra kérhető a Duplanet 40 kedvezmény.

blueye #15925
Lehet Mozaikhoz is. ;)
"A Mozaik L, XL és XXL díjcsomagokhoz igénybe vehető a DuoNet opció.
A Go!Net adatdíjcsomagok illetve a DuoNet opció egyidejűleg nem vehetőek igénybe. Amennyiben Go!Net adatdíjcsomaggal rendelkezik, a DuoNet opció megrendelése esetén a Go!Net adatdíjcsomag kikapcsolásra kerül, valamint ez fordítva is igaz."

nord_ #15964
Én annyival egészíteném ki, hogy akciós előfizetés (készülékkel vagy anélkül) 3 havonta vásárolható. ;)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#15975) djculture


djculture
félisten

Átváltottam a dijcsomagomat dominó 5 re viszont még én se látom hogy kell beállitani azt az 5 kedvezményes számot? Biztos elvan dugva valahol a legvégén a leirásban:)

[ Szerkesztve ]

(#15976) blueye válasza 1430 (#15974) üzenetére


blueye
veterán

(#15977) CsuRi101 válasza djculture (#15975) üzenetére


CsuRi101
tag

1777-en meg tudod adni a számokat.

(#15978) Ronnie12


Ronnie12
tag

Sziasztok!

Nem tudjátok esetleg, hogy mennyibe fáj egy SIM csere a T-mobilenál? 3gs-ben még működött a hagyományos sim de a frissen kapott iPhone 4-nél ez már nincs így. Ja, egyébként nem előfizetéses, hanem Dominos ügyfél vagyok.

(#15979) blueye válasza Ronnie12 (#15978) üzenetére


blueye
veterán

[15692 ]

Olvasd el a hozzászólásokat a 15692 körül.

(#15980) dedike válasza Ronnie12 (#15978) üzenetére


dedike
addikt

Szia!

4064 forint bruttó. Ha tőlük vetted szerintem díjmentesen cserélik.

Jó szerencsét!

(#15981) sch_a


sch_a
addikt

Üdv!
Like díjcsomagom van, és gondoltam így hónap végén megosztom egyszer a csomaghoz járó 50 mb-os mobilnetet a laptopra. Azt olvastam nincs túlforgalmazási díj, csak 32kbit/s-re csökkentik a sebességet, ami ugye kb. 4kb/s. Na most én elkezdtem letölteni, 3-400-al jön stabilan, már több mint 200 megát leszedtem, ilyenkor mi van? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15982) tjb007 válasza sch_a (#15981) üzenetére


tjb007
nagyúr

Semmi, örülsz neki, ennyi.

(#15983) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok

Kicsit zabos lettem a T-re. Domino Web lenne a kérdés. Értem a szinteket, a fizetés, de valamit mégse. A történet a következő: A kérkedők kedvéért megemlítem, hogy tudom,hogy a dominos net nem éri meg, de mivel sok helyen wifivel használom, ezért ez inkább ilyen kényelmi vésztartalék, amit alig használtam, de jó volt ha kellett. Mindig a 0-100mb-os sávban volt, azért levonták a havi 500 forintot és kész. DE, nemrég feltettem vmi vackot és az meg megszalasztotta a dolgot és átmentem a 100-250mb-os szintre, ami egy ezres. Letelt a harminc nap, de már nem volt pénz a kártyán, nem is foglalkoztam vele. De most pár hét múlva mégis jó lett volna a net és ezért feltöltöttem a kártyát. És erre küldik az sms-t,hogy aktiválták a 100-250mb-os csomagot. Felhívom az embert,hogy baz, nem úgy volt,hogy 30 naponta újrakezdi a számlálást? Erre mondja,hogy nem...hanem ha elértem egy szintet, akkor ott marad és ott kezdi újra mindig. MOndom mi van? Ez kb olyan, mintha télen kijönne egy nagyobb fűtésszámla, ami 30ezer és a főtáv mondaná,hogy haha, ezt elérted, akkor innentől ebbe vagy és ezt fizeted nyáron is. Erre a csaj már nem mondott semmit. Gondolta,hogy hülye ügyfél, hülye vagy, tedd már le.

Erről van valakinek tapasztalata?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#15984) dedike válasza V.Stryker (#15983) üzenetére


dedike
addikt

Szia!

Reklamálj írásban is, hiszen itt az áll, hogy:

A 30. napot követően a forgalom számlálása újrakezdődik, és a fel nem használt adatforgalom elvész.

Az egyébként nem lehetséges, hogy nem volt meg a fedezet az előző "szintlépéskor"? Ez csak egy ötlet, nem ismerem a mechanizmust...

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#15985) djculture válasza CsuRi101 (#15977) üzenetére


djculture
félisten

Köszi az infót:)

(#15986) raziel01


raziel01
veterán

Ajjj T-mobile számlát a lakcímre küldték a számlaküldési cím helyett. Mi a francnak adtam meg akkor a számlaküldési címét? :(((
Na mondom akkor csesszék meg regisztrálok távszámlára, hát 5-ször próbáltam, milyen hibát dobott: "Hiba történt az oldal feldolgozása közben. "
Később rájöttem, hogy azért, mert nem volt nagybetű a jelszavamban. Hát még egy ekkora nyomorék oldalt nem láttam. Nem is írja, hogy ez volt a baja, nekem kell guglizni.

(#15988) raziel01 válasza #40993792 (#15987) üzenetére


raziel01
veterán

Nincs megadva milyen karakterek lehetnek, most néztem meg újra.
"Válasszon tetszőleges felhasználónevet és jelszót!" Ennyi van.
De nem is az a baj, hogy kell bele nagybetű is hanem mikor már minden adatot megadsz és 3 lépésen vagy túl akkor nyomja az arcodba, hogy hiba történt. De a gyökér fejlesztők nem írnák oda, hogy az a hiba, hogy a jelszó nem megfelelő. Eleve nem is kéne továbbengednie az első oldalon ha nem jó a jelszó. Ez Magyarország. Engem zavar a trehány munka, lehet azért, mert mérnök-informatikus leszek.

(#15989) kungzi


kungzi
veterán

sziasztok

tervezek venni egy kártyafüggetlen sony xperia s telefont. De mint tudjuk ennek micro sim foglalata van. A rendes Sim kártyámat hogy lehet kicseréltetni? mert előfizus vagyok a T-nél

(#15990) tjb007 válasza kungzi (#15989) üzenetére


tjb007
nagyúr

Befáradsz egy T-Pontba és kéred, hogy a SIM kártyádat micro-SIM -re cseréljék, ez 4064 forintodba fog kerülni ha csak nem "hibás".

[ Szerkesztve ]

(#15991) kungzi válasza tjb007 (#15990) üzenetére


kungzi
veterán

az igeeeeeeeeeeeeeeeeeen. még jó drága. mi kerül ebben ennyibe? :Y

[ Szerkesztve ]

(#15992) blueye válasza tjb007 (#15990) üzenetére


blueye
veterán

Ha még egyszer vki napon belül megkérdezi ezt, akkor is ilyen türelmesen válaszolsz majd? :))

(#15993) tjb007 válasza blueye (#15992) üzenetére


tjb007
nagyúr

Akkor majd türelmesen nem fogok rá válaszolni ;]

(#15994) szabogabor10


szabogabor10
veterán

"Országszerte működik a Vodafone új hálózata"

Ezt megcsinálhatná végre a T-Mobile is... Egyáltalán nem kellett volna az LTE-t erőltetni, amíg vidéken továbbra is botrányos a UMTS/HSPA-lefedettség. Mert akár szeretjük kimondani, akár nem, így van. Próbáljon meg valaki telefonálni az M1-esen úgy, hogy csak 3G módba van állítva a telefonja és éppen kicsit messzebb jár egy nagyobb várostól...

#15995 blueye: A mobilnet miatt és azért, hogy kevesebbet fogyasszon a telefon (GSM vevő kikapcsolva).

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#15995) blueye válasza szabogabor10 (#15994) üzenetére


blueye
veterán

Miért állítod csak 3G módba a telefonod (az enyémet nem is lehet)?

(#15996) kungzi válasza tjb007 (#15990) üzenetére


kungzi
veterán

és ha egy ilyennel csinálom meg, akkor mi van?

(#15997) nord_ válasza szabogabor10 (#15994) üzenetére


nord_
veterán

30-40ezres városban is akadnak olyan helyek, ahol híre-hamva sincs 3G-nek...

(#15998) tjb007 válasza kungzi (#15996) üzenetére


tjb007
nagyúr

Semmi, akkor úgy lesz megcsinálva.

(#15999) club1 válasza szabogabor10 (#15994) üzenetére


club1
veterán

Ne felejtsd el, a bejelentés marketing húzás volt. Természetesen a Vodafone új 3G hálózata nem fedi le az autópályákat teljes egészében, de 80%-osan sem.
A GSM mód pedig minden telefonon kevesebbet fogyaszt, mint a 3G mód.

(#16000) kungzi válasza tjb007 (#15998) üzenetére


kungzi
veterán

tehát semmi szabályt nem szegek meg vele? mármint a T-Mobile részéről?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.