Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15501) nokia91 válasza dedike (#15499) üzenetére


nokia91
csendes tag

Köszi ;)
Gondolom bármelyik t-s üzletben megcsin?

(#15502) dedike válasza nokia91 (#15501) üzenetére


dedike
addikt

Igen, persze.

Jó szerencsét!

(#15503) krystman válasza [CS]Blade2 (#15500) üzenetére


krystman
őstag

Én amikor a kártyát aktiváltam, már akkor mondtam az ügyintézőnek, hogy le akarom mondani a napi net csomagot. Szó nélkül kikapcsolták. Nekem Eco Xs-es van, ehez is jár a napi net.

(#15504) .bruszli. válasza .bruszli. (#15410) üzenetére


.bruszli.
aktív tag

Leküzdöttem a nehézségeket...ma meg is jött.
Du utálok futárra kelni a pihenőnapomon hajnali fél 8kor...

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#15505) Nietzsche_ válasza vtechun (#15436) üzenetére


Nietzsche_
tag

Az alábbiakat egy szervizes kolléga írta (jellemzően régebbi nokiákon fordult elő):

"Ma már többen jelezték, hogy nem tudják használni a 0.facebook.com oldalt, mivel a beléptető adatok kitöltéséhez szükséges e-mail cím és jelszó mezőkbe nem tudnak írni.

Valójában tudnak írni, látszik a telefon kijelzőjén, hogy mikor vált nagyról kis betűre és a törlés gomb is csak addig aktív, amíg az utolsó láthatatlan karaktert is vissza nem töröljük, csak a beviteli mezőben a szöveg nem jelenik meg, feltehetőleg fehérre lett átállítva az oldal készítője által az írás színe, a háttér meg alapvetően is fehér."

(#15506) [CS]Blade2 válasza [CS]Blade2 (#15500) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Kikapcsolták. Egyébként úgy néz ki, hogy ez egy globális probléma, először nekik sem engedte, és a -GONAPINET a 1430-ra is ezért nem megy. Be lett jelentve, majd ki lesz javítva.

(#15507) dedike válasza [CS]Blade2 (#15506) üzenetére


dedike
addikt

Örülök, hogy sikerült! ;)

Jó szerencsét!

(#15508) krystman


krystman
őstag

A T-mobile wapos részén van két Demó Tv csatorna. Állítólag, adatforgalmi díj nélkül lehet igénybe venni, havonta 5órára. Érdekes, de nekem eszi az adatot annak ellenére, hogy írja nem forgalmaz semmit sem. Próbálta már valaki?

(#15509) Nietzsche_ válasza krystman (#15508) üzenetére


Nietzsche_
tag

Mi alapján gondolod, hogy eszi? Ha valamilyen 'külső programot' használsz ennek a mérésére az fals adatot produkál... Valamennyi tényleges adatforgalmat használ (mivel stream jellegű természetesen adatforgalom fut a háttérben), de a tényleges mobilnet csomagodból egy dekányit nem emészt fel.

(#15510) kali válasza Nietzsche_ (#15509) üzenetére


kali
legenda

két mobiltelefonon is kipróbálva; t-s iphone 4s és független samsung galaxy w, relaxnet m és go!net l mobilinternetes csomagokkal, és mind a két készülék esetében zajlik rendesen az adatforgalom! integrált, illetve külső mérővel mérve is!
tudom, hogy - elvileg - más adatfolyam, régebben ugye külön - stream - hozzáférési pont is volt hozzá, mostanság ez már nem adott ilyen formában.
alig néztem valamennyit - bőven egy percen belül -, és 10+ megabyte forgalom zajlott le!
direkt csináltam úgy is, hogy a direkt lejátszásig wifi kapcsolattal navigáltam el, és csak ott lőttem át mobilinternetre, hogy kizárjam az esetleges mérési csúszást is!
rémlik valami olyasmi, hogy ingyenes facebook esetén a nem "ráfizetős" - tehát csak lassítós - csomagok esetében az is beleszámít a forgalomba, itt ilyesmi nincs?

[ Szerkesztve ]

(#15511) Nietzsche_ válasza kali (#15510) üzenetére


Nietzsche_
tag

programra/szoftveres mérőre alapozod ezt, vagy lekérdezett adatforgalomra? :F

(#15512) kali válasza Nietzsche_ (#15511) üzenetére


kali
legenda

nem kérdeztem le külön a szolgáltatótól az adatforgalmat, tehát csak szoftveres mérésre alapozok, de amúgy mind a két esetben aránylag pontosan mérnek - eltekintve a szolgáltató által alkalmazott 10 kilobyte kerekítéstől!

(#15513) Tomate


Tomate
veterán

Like díjcsomagban vagyok. 50mb korlátlan sávszél, utána lekorlátozzák 32kb-ra elvileg. Gyakorlatilag ha 4-5kb-al megy a legerősebb jelben is az már jó. Ez nomális?

(#15514) Nietzsche_ válasza kali (#15512) üzenetére


Nietzsche_
tag

csak azért mert valójában tényleges adatforgalom megy... ez kikerülhetetlen... de a valós netes adatforgalmadból egyetlen egy MB-t sem emészthet fel az ezirányú adatforgalom...

Mérni mindig fog... ezért is írom, h. a tényleges adatforgalom bár megtörténik, de valójában ez fals adatot produkál.

(#15515) Nietzsche_ válasza Tomate (#15513) üzenetére


Nietzsche_
tag

igen... az nem KB, hanem Kbit... a kettő nem ugyanaz... 32/8= 4KB/sec, a 4-5 optimális... használj opera minit ilyenkor azzal még tűrhető/bár úgy is kicsit idegtépő a tempó... :)

(#15516) Tomate válasza Nietzsche_ (#15515) üzenetére


Tomate
veterán

Értem :( köszi. Azt használok. Szégyen, hogy 2012ben egy nagy mobilcég ilyet fel mer vállalni, hogy 4kb/sec.

(#15517) dedike válasza Nietzsche_ (#15514) üzenetére


dedike
addikt

De tök jó lenne, ha szerkesztenéd a hozzászólásaidat az 5 perces határon belül... :U :)

kali:

rémlik valami olyasmi, hogy ingyenes facebook esetén a nem "ráfizetős" - tehát csak lassítós - csomagok esetében az is beleszámít a forgalomba, itt ilyesmi nincs?

Az elég durva lenne szerintem, hiszen az ingyenes része a facebooknak minimális adatforgalommal jár, de a mobilTV zabál rendesen...

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#15518) raziel01 válasza Tomate (#15516) üzenetére


raziel01
veterán

Ez van. Ilyen is csak Magyarországon van. Amerikában ha ilyet tenne egy cég, eláshatná magát.
Mondjuk tényleg Opera Mini Next böngészővel nem annyira vészes mondjuk a facebook vagy az index.hu betöltése.
Engem inkább az zavar, hogy számítógépes mobilnetnél 16 KB/s a sebesség. Ez is röhej, bár igaz, hogy Vodafone-nál vagyok.

(#15519) kali válasza Nietzsche_ (#15514) üzenetére


kali
legenda

igen, az adatforgalom egyértelmű, csak az lenne a csúnya, ha technikailag nem lenne külön kezelve ez az adatforgalom, tehát levonódna a keretből...
mondjuk én nem nagyon mobil tévézek, csak érdekesség szempontjából írtam a dolgot, illetve remélem, hogy valóban nem képezi valós/"fizetős" adatforgalom tárgyát a mobil tv - jelenleg - két ingyenes csatornájának a nézése!?!?

dedike; pont ezért remélem, hogy nem!

(#15520) Nietzsche_ válasza kali (#15519) üzenetére


Nietzsche_
tag

Az igazat megvallva tesztelni nem teszteltem külön, de találkoztam volna/környezetemben találkoztak volna már ilyen reklamációval, de ilyen nem volt. Így szerintem rendesen számolja, ill. nem számolja. :) 40 óra mobiltv-t nem egy ügyfél használja ki... csúnya panaszok lettek volna ebből... az ingyenes 5 óra is szintén ennek megfelelően működik szerintem.

(#15521) Mr X


Mr X
veterán

Bár megkérdeztem a garancia topicban, de úgy látszik, ott láthatatlanok a hsz-eim, szóval inkább ide:

Tegnap bevittem a telefont a T-hez (negyedszerre), leadtam, jeleztem, hogy cserét kérek. A szervizes ráírta a papírra a csereigényem, de mint mondta, valószínűleg nem fogják ezt elfogadni.
Ha ismét úgy kapom vissza, hogy a hibát nem javították meg, elállok a szerződéstől.
Mi ennek a menete? Szóban jelzem, vagy kérnem kell mondjuk a vásárlók könyvét, és oda leírni az egész történetet? A szervizessel kell ezt intéznem?

[ Szerkesztve ]

(#15522) club1 válasza Mr X (#15521) üzenetére


club1
veterán

A szervizben átvételkor ellenőrizni kell, hogy a hiba létezik-e még, és az a rendeltetésszerű használatot megakadályozza. Ha nem, vagy jelentéktelen a hiba, az elállásnak nincs helye.
Az elállási szándékot jegyzőkönyv felvételével kell jelezni a vásárlás helyén. Az elálláshoz a PTK megfelelő paragrafusára kell hivatkozni, az ott leírt kritériumoknak megfelelni.

(#15523) Mr X válasza club1 (#15522) üzenetére


Mr X
veterán

Azt hiszem, az, hogy nem tudom fogadni a bejövő hívásokat, ha előtte zsebben volt a készülék, túlmutat a jelentéktelen hibán, szóval ez pipa. :)

Köszönöm az infót. :R

(#15524) I83


I83
csendes tag

Domino 5 díjcsomagra neten is lehet átváltani vagy csak személyesen T-Pontokban?

(#15525) Nordik


Nordik
őstag

Ma jött számlám a T-től és csodálkozva láttam, hogy Május 1-től bevezetésre kerül, hogy Május 1-től minden egyes számla illetve T-Pontos befizetés esetén 142Ft-ot kell fizetnem a környezet megóvása érdekében... Ezt most miért? Miért akarnak ráerőltetni a távszámlára? Meg úgy egyáltalán. :(((

(#15526) nord_ válasza Nordik (#15525) üzenetére


nord_
veterán

Elsők közt váltottam távszámlára - csak egyetérteni tudok, ha a papír-, víz- és energiapocsékolást minden eszközzel visszaszorítjuk. :K

(#15527) Nordik válasza nord_ (#15526) üzenetére


Nordik
őstag

Ez természetes, csak így hirtelen kicsit felháborított a dolog. Főleg több számla esetén.

Egyébként minden egyes csekk után számlázzák az összeget?

(#15528) bozsozso válasza nord_ (#15526) üzenetére


bozsozso
őstag

Én is egyetértek vele pont mostanság gondolkoztam el a papírmentességről. de ezt is én fizetem meg mert az átutalás gondolom nem ingyenes :( Ilyen szempontból akkor támogatja a szolgáltató is ha a költségeimből kiveszi a részét. Ha tévedtem valamiben akkor elnézést.

(#15529) Nordik válasza bozsozso (#15528) üzenetére


Nordik
őstag

Utánaolvastam a Távszámla lényegének, de ami nekem megfelelne (a személyes átutalás), az megint csak nem ingyenes a bankoknál szerintem. :U

(#15530) Corleone33


Corleone33
aktív tag

Az a kis gondunk van, hogy nemrég olyan csomagot köttünk be amiben IP TV, telefon és net is van, Namármost, a TVs set top box-ban a leírás szerint elvileg van beépített tárhely és tudnánk műsort rögzíteni, de akárhányszor megnyomom a felvétel gombot, mindig azt írja ki, hogy műsorfelvevő kikapcsolva. Mi a fos?! Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném mert elég bizarra az egész dolog.... :(

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#15531) Varszegig válasza Nordik (#15529) üzenetére


Varszegig
veterán

miért nem fizettek kártyával? az minden banknál ingyenes. de van ahol az utalás is.

(#15532) tjb007 válasza Corleone33 (#15530) üzenetére


tjb007
nagyúr

Ez a kérdés a T-Home topikba tartozik, fáradj át oda és ott tedd fel a kérdésed újra: [link]

[ Szerkesztve ]

(#15533) nord_ válasza Nordik (#15529) üzenetére


nord_
veterán

Nem kell a Távszámlán keresztül fizetned!
Nekem már vagy tíz éve csoportos beszedési megbízásom van, amiért egy fillért se kell pluszban fizetni. Amikor bevezették a papírmentes számlát, csak annyi változás történt, hogy nem a postaládámba érkezett a számla, hanem egy link formájában az email címemre. )

(#15534) bozsozso válasza Varszegig (#15531) üzenetére


bozsozso
őstag

A kártyával fizetést hogy érted? Postán ha kártyával "fizetek" az kp. felvétnek minősül.

(#15535) Varszegig válasza bozsozso (#15534) üzenetére


Varszegig
veterán

igen, a postán. azt leszámítva viszont a világ összes pontján (boltok, online felületek stb.) ha kártyával fizetsz, az a kereskedőt terheli. viszont most a távszámláról beszélünk, és azt hogyan fizetnéd a postán???

nord_: van bank, amelyik felszámol költséget a csoportos beszedési megbízásért. na vajon, melyik?:)

[ Szerkesztve ]

(#15536) bozsozso válasza Varszegig (#15535) üzenetére


bozsozso
őstag

A postát csak példának hoztam fel. A boltok szerintem teljesen más kategória. Itt akkor ki fizeti a távszámla vagy a bank? A banknak utalnia kell mindenképpen. Ezt csak kérdezem mert nem tudom és próbálok tájékozódni mielőtt eldöntöm mi legyen.

[ Szerkesztve ]

(#15537) Varszegig válasza bozsozso (#15536) üzenetére


Varszegig
veterán

távszámla fizetés az online bankkártyás fizetés, neked díjmentes.

[ Szerkesztve ]

(#15538) napocska2 válasza bozsozso (#15536) üzenetére


napocska2
senior tag

Ha alkalmas bankkártyád van (az enyém pl. mezei Visa Electron, akkor a My T-....-ban a számlabefizetésnél kiválasztod a bankkártyás fizetést, bepötyögöd a kért adatokat és pontosan a számlaösszeget kell fizetned.

Varszegig #15537: Nnna, én is pont ezt akartam mondani. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15539) bozsozso válasza Varszegig (#15537) üzenetére


bozsozso
őstag

Ok rendben köszönöm, bár még mindig nem gondolom, hogy a bank ingyen "dolgozik". Ez tuti biztos, hogy nem jelentkezik a számlakivonaton mint forint átutalás ugyanis itt nincs kereskedő mögötte aki a haszonkulcsába beletenné ennek díját.

(#15540) bozsozso válasza napocska2 (#15538) üzenetére


bozsozso
őstag

Ok köszönöm így érthetőb ha a my T-ben. A távszámla viszont nem, de biztos akkor így van az is csak nem látom át :(

(#15541) Varszegig válasza bozsozso (#15540) üzenetére


Varszegig
veterán

távszámla ugyanaz. kártyás fizetésnél a kereskedő fizeti a tranzakció díját.

[ Szerkesztve ]

(#15542) krystman válasza Nietzsche_ (#15509) üzenetére


krystman
őstag

Nem tudom, hogy de eszi a rendes adatforgalmat is az tuti. Letelt a havi100MB- os keretem, és utánna már nem tudtam nézni a Demo csatornákat, mert az is lekorlátozódott. És max 5percet néztem. Szóval fogalmam sincs, hogy miként adatforgalmi díj mentes, mert nekem a rendes net csomagból ette a mobiltv is a keretet. Pedig nem lenne szabad, ha jól tudom.

(#15543) dedike válasza I83 (#15524) üzenetére


dedike
addikt

Személyesen, a T-Pontokban!

Jó szerencsét!

(#15544) tjb007 válasza dedike (#15543) üzenetére


tjb007
nagyúr

Meg a *111# USSD kóddal elérhető önkiszolgáló felületen is.

(#15545) I83 válasza dedike (#15543) üzenetére


I83
csendes tag

Köszönöm!

(#15546) tjb007


tjb007
nagyúr

Előrendelhető a Sony PlayStation Vita mindkét változatban: [link]

(#15547) dedike válasza tjb007 (#15546) üzenetére


dedike
addikt

Kb egy hete.... ;]

Jó szerencsét!

(#15548) tjb007 válasza dedike (#15547) üzenetére


tjb007
nagyúr

Jól van :P , de még senki sem írta be ide. Azok közül akik nem követik folyamatosan a weboldal történései és nem hallottak róla hátha érdekel valakit.

(#15549) kenny123


kenny123
addikt

Hali!
Ha egy elofizura vett i4-et szeretnek eladni, akkor mi az a papír amivel garantalhatom az eladónak hogy nem fogjak letiltani, illetve visszafizetem ez esetben a vételárat? Tudom hogy errefelé volt mar linkelve, de nem találom.
Valamint, mivel a személyes találkozó nem valószínű hogy létrejön, hogy tudnam a vevővel ezt a papírt ésszerűen elintézni?(800km)

yo

(#15550) tjokai válasza kenny123 (#15549) üzenetére


tjokai
senior tag

Ez engem is érdekelne :U

Üdv!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.