Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48701) canniball válasza Ribi (#48700) üzenetére


canniball
nagyúr

Hogy erre nem gondoltam... :B Mondjuk nekem nyugalmi helyzetben eléggé lefelé lóg a lábfejem, nem tudom mennyire kéne lelógatni a pedált...

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#48702) Something_ válasza Daywalker (#48697) üzenetére


Something_
őstag

Még gimis vagyok :DDD

Az elmúlt majdnem 3 évben heti 6 napot dolgoztam, jóval többet, mint 8 órát. Ez idő alatt összesen kb 10 nap szabadságon voltam (annyi pénzt keresek amennyit dolgozom, így fiatalságom révén nem igazán érdekelt a pihenés, csak hajtottam a dellát :-) (ezt lehet senki nem fogja elhinni, de volt olyan november-december, amikor 30 napon keresztül csak aludni jártam haza 5-6 órákat :-) )
Most sajna kevesebb a meló, így több a szabadidőm, de májustól megint több melóm lesz, így kevesebb időm. Habár olyan megállapodással "szerződtem le", hogy 2 hetente lesz egy szabim hétköznap, így tudok menni pályázni :D

(#48703) PoLizei


PoLizei
aktív tag

Szerintem nagyon bénán néz ki ha nem a lábujjaknál van megtámasztva a lábfej, ill. döntögetésnél veszélyes is lehet. Autóban is csak esetleges vészhelyzetben tesszük a fék fölé a lábat, hiszen máskor a gázt nyomjuk, nem? :U

P*L****

(#48704) SirKero


SirKero
őstag

Használt motor adás-vételénél az eladó köteles-e vállalni bármiféle garanciát az általa eladott motorkerékpárra.
Nem a bal első irányjelző izzóra gondoltam hanem a rejtett ( az eladásig működjön ) hibákra?
Vettem egy gépet és az adás-vételin kevesebb összeg van feltüntetve mint amennyiben meg egyeztünk. Ez nem lenne gond de ha bármi probléma adódik hivatalosan csak az adás-vételin feltüntetett összeget követelhetném ( perelhetném ) így vissza.

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#48705) Something_ válasza SirKero (#48704) üzenetére


Something_
őstag

Pár éve amikor eladtam az akkor kb 15 éves BMW-met cigányoknak eléggé befürödtem, mert a nyakamra jártak, első este már hívogattak, hogy hengerfejes az autó, meg ez meg az baja van, úgy hogy nálam hibátlan volt 2 évig, akkor megfogadtam, hogy én az összes többi szerződésbe, amit ismeretlennek adok el, bele fogom írni, hogy rejtett hibákért felelősséget nem vállalok.
Gondold el az eladó szemszögét..
..aki megveszi vigye el alapos átnézésre, de ne utána púposkodjon, mikor lealkudta a kiírt összeget, aztán ha cserélni kell az autón x időn belül mondjuk egy 50.000 Ft-os alkatrészt..
Meg hogy bizonyítod be, hogy amit eladsz, ahhoz nem nyúltak bele utána? Sehogy.
Aki "hibátlant" akar venni, az vegyen új autót vagy amin van garancia, netán a kereskedés vállal garanciát.

(#48706) canniball válasza SirKero (#48704) üzenetére


canniball
nagyúr

Ha kereskedőtől vetted akkor úgy tudom jár a gari. Ha magánszemélytől akkor már nem biztos...
Van is valami gond vagy csak felmerült benned? És mit sikerült beújítani?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#48707) kcsa válasza SirKero (#48704) üzenetére


kcsa
veterán

A kisebb összegből arra következtetek hogy kereskedőtől vetted (ők csalnak így adót) - úgyhogy elvileg jár valamiféle garancia.

(#48708) SirKero válasza canniball (#48706) üzenetére


SirKero
őstag

A történet nagy vonalakban. Le előlegeztem egy kintről behozott Honda Transalp 600XL masinát Győrben magánszemélynél. Ott hagytam 100E forintot a papírmunkákra + házhoz szállításra. Pár nap múlva postán küldték az adás-vételit de ott már céges bélyegző volt az eladó helyén és a kialkudott összegnél cca. 80E forinttal kevesebb is szerepel rajta. Természetesen csak a motor árához képest a papírmunka árát levettem.
Felhívtam de azt mondja mindig így csinálja eddig nem reklamált senki. Mondtam neki hogy min. előre meg kellett volna kérdeznie vagy valami. Eddig nem merült fel semmi gond de most már vannak fenntartásaim.

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#48709) yodamastah válasza fattyu (#48685) üzenetére


yodamastah
őstag

Egy 4ütemű sportmotoron a motorfék elég erős hátső fékezésnek felel meg, ami féktávon is elég rendesen fékez, és nagyon szépen fordít be a kanyarba.

Komolyabb köridőkhöz már kanyarba befelé játszani szoktak a hátsófékkel kicsit. VB szinten meg láthatjuk a tv-ben hogy rakják keresztbe a visszafordító kanyarok bejáratán hátsó fékkel a motort hogy minél előbb irányba álljon a kigyorsításhoz.

Szóval változó kell-e a hátsó fék pályára. VB futamot nem fogsz nyerni hátső fék használat nélkül, de ha csak élvezetből körözgetsz a hringen, akár le is szerelheted a fékpedált :)

Lassú tempós bólyakerülgetéshez egészen más okból kell a hátsófék. Ilyenkor el kell kerülni a gáz elcsukás/kinyitás miatti geometria változásokat, és jobb folyamatos kis gázon menni, a tempót pedig hátsó fékkel szabályozni.

[ Szerkesztve ]

(#48710) Ribi válasza PoLizei (#48703) üzenetére


Ribi
nagyúr

Mi az, hogy bénán néz ki :F
És mi az, hogy veszélyes? Az a helyes tartás. És mégis ha döntesz és nincs a lábad a féken, akkor hogy akarod használni?
Motornál sincs folyton az ujjad a féken. Autóban 1 fék van. Motoron 2. Nem igazán értem amiket írsz :N

(#48711) FIREBLADE78 válasza Something_ (#48696) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Jáj Moré! ;] Ha meglesz ebben az évtizedben a jogsi,akkor megyek veled állandóan pályázni,de így necces :O

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#48712) canniball válasza SirKero (#48708) üzenetére


canniball
nagyúr

Na igen, ezt azért nem ártott volna előre megbeszélni...
Ha céges bélyegző akkor gondolom cégként adja, úgy pedig a gugli szerint jár a gari. Ha fenntartásaid vannak akkor esetleg megbeszélheted vele hogy ne hozzátok szállítsa le hanem a szerelődhöz aki a vételár kifizetését megelőzően átnézi a paripát. Persze így sem 100 százalék, de azért jobban képben lennél.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#48713) SirKero válasza canniball (#48712) üzenetére


SirKero
őstag

Ès ha nem akar semmit aláirni? Mit tudok vele kezdeni. Amúgy az ár jó lenne azzal nincs gond ès első ránézésre a motorral se. :U

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#48714) PoLizei válasza Ribi (#48710) üzenetére


PoLizei
aktív tag

A kinézet szubjektív vélemény volt, látok néha a motorról oldalra-lefelé lógó pacskereket - én inkább felhúzom. A veszélyességet arra értem, hogy ha lejjebb van a lábfejed, mint a lábtartó, akkor durva dőlésnél, vagy kicsúszásnál bajba kerülhet.

P*L****

(#48715) canniball válasza SirKero (#48713) üzenetére


canniball
nagyúr

Szerintem az adás-vételi alapján jár a garancia, külön papír nem kell róla; de persze nem vagyok jogász és ilyen jellegű tapasztalatom sincs. Továbbra is azt mondom ha aggódsz nézesd meg egy szakival aki ismeri ezt a gépet és annak nyavajáit, ha gond lenne egyszerűbb arról előre tudni mint utólag pereskedni.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#48716) Morris


Morris
veterán

Üdv!

Munkába járáshoz vennék egy olcsó robogót. Nézegetem a HA-t és sokszor látom, hogy okmányok nélkül kínálnak egyes mocikat.
Meg lehet ezeket venni? Érdemes? Hátulütője van? :U

(#48717) SirKero válasza canniball (#48715) üzenetére


SirKero
őstag

Mindenképp megnézetem egy hozzá értő szerelővel csak mivel holnap után hozzák már nem tudok hirtelen senkit előkapni aki megnézné szakértői szemmel. Csak időpontra tudom vinni a jövő héten leghamarabb :B

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#48718) Outlander válasza Morris (#48716) üzenetére


Outlander
őstag

Mostanában kezdtek erre ráállni, értsd: hivatalos papír nélkül , azaz adás-vételivel max 50 ccm-es gépet használhatsz... és vége a nagyobb ccm-es rendszám nélküli mocizásnak

Ha kicsit is genyó a rendőr (aki megnézi, már pedig így vagy úgy minden rajta a mocin), vagy fullra nincs szerencséd és helyi kpm, nkh kis kocsi kap el, akik konkrétan szarrá mérik, mint egy szigorított műszakin, akkor számíthatsz egy vastag tollal írt csekkre...

Ezért most a rengetegen szabadulnak ezektől, mert valószínű vagy lopott vagy kinti , vagy csak soha életében nem volt forgalomba helyezve.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#48719) Morris válasza Outlander (#48718) üzenetére


Morris
veterán

Értem!

Na most, a munkahely kb 5-6km-re van. Ehhez kellene nekem egy olcsó robi. Teljesen mindegy, hogy milyen, csak menjen.
Ezeket találtam hahun. Messzebbre nem látom értelmét elugrani érte. Ha véletlenül megdöglik, akkor ott az autó, de nem szivesen nyírnám az 1.9 PD-t, ha nem muszáj.
A fentiek közül melyiket lenne érdemes megvenni?
(B-s jogsim van. Semmi másra nem kell, csak munkába járáshoz)

[ Szerkesztve ]

(#48720) DigitXT válasza Morris (#48716) üzenetére


DigitXT
félisten

1) robogós topik:))
2) ha segédmotorkerékpárról van szó, akkor annak nincsenek okmányai,
ezért szokták így jelölni (csak egy adásvételi van, és a KGFB a kötelező)
3) ha nagyobb köbcentis a gép, de rendszám nélkül, olyat ne vegyél:R
De látom, nem olyat keresel... Az árkategória alja általában olyan is - fos.

(#48721) runner 125 válasza Morris (#48716) üzenetére


runner 125
nagyúr

Az okmányok nélkül egy opció amit a hahu-n be tudsz húzni. 50ccm-es smkp.-oknál mindenki ezt húzza, hiszen nincs okmánya, csak egy adás-vételit fogtok írni, ha vásárolni fogsz.
Ha viszont 125-200ccm-esnél látod ezt, kerüld.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#48722) Morris válasza DigitXT (#48720) üzenetére


Morris
veterán

Oh, sorry. Kösz! :B

runner 125: :R

[ Szerkesztve ]

(#48723) fattyu válasza Morris (#48719) üzenetére


fattyu
veterán

bicikli?

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#48724) Morris válasza fattyu (#48723) üzenetére


Morris
veterán

Gondoltam, hogy lesz ilyen kérdés.
Próbáltam, de nem opció. Ha normális biciklit vennék az kb annyi lenne mint a moci. (Van egy montim, de nagyon nem kényelmes).
Azon kívül jó nehéz hátizsákkal kell munkába járnom, aminek következtében szénné izzadtam magam mikor beértem (biciklivel) Letusolni ott, hirtelen nem tudok. (nagyon könnyen izzadok egy kis megterhelést követően. Pedig bírom, nem arról van szó) Megfázni nem szeretnék (reggelente a hidegben) emiatt.

[ Szerkesztve ]

(#48725) fattyu válasza Morris (#48724) üzenetére


fattyu
veterán

biciklivel járok dolgozni. 5 km még nem a szarrá izzadós kérdés. megfázni sem fogsz

[ Szerkesztve ]

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#48726) Morris válasza fattyu (#48725) üzenetére


Morris
veterán

Hány kiló vagy?
Én 114. És nem zsíros.
De mondom, volt opció és nem jött be!

[ Szerkesztve ]

(#48727) fattyu válasza Morris (#48726) üzenetére


fattyu
veterán

bicigliztem 100 fölött is. most 78 :D

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#48728) DigitXT válasza fattyu (#48727) üzenetére


DigitXT
félisten

bicigliztem 100 fölött is.
Szóval már kerékpáron is fénnyel közlekedtél...;]

KoVee84: na igen, ami kistestű, 10"-os kerekeken
az nagyon "játékmotor" feeling, és nem kell hozzá
hatalmasnak lenni... Haladni sem igen fog tudni.:(

[ Szerkesztve ]

(#48729) KoVee84 válasza Morris (#48726) üzenetére


KoVee84
senior tag

114 kilósan nagyon viccesen fogsz kinézni egy ekkora robogón azt tudod-e?! :DDD

(#48730) Morris válasza KoVee84 (#48729) üzenetére


Morris
veterán

Nem a kinézet a fontos. :DDD

Mondjuk ezt a csajoknak hiába mondom. :D

Az a lényeg, hogy ne izzadjam magam sz*rá. :)
Mivel nem irodában dolgozom, hanem a tömegközlekedésben, az nem annyira komfortos és guszta, ha ott figyel a sötét maci a kék pólómon + közben szakad rólam a víz.

fattyu: Na látod. Úgy könnyű. De én ebből a tömegből nem szivesen adnék le. :)

[ Szerkesztve ]

(#48731) canniball válasza SirKero (#48717) üzenetére


canniball
nagyúr

Ja hogy ez ilyen hirtelen lesz! Kérdezd meg Mosquito34 kollégát, ő szokott egy érdi műhelyt ajánlani (mintha te is Pesttől Délre laknál), csak nem emlékszem melyiket, talán tudnak fogadni.

Morris!
B125 nem játszik?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#48732) Morris válasza canniball (#48731) üzenetére


Morris
veterán

Hát, arra nemigen lenne kedvem ráfizetni.
B-s jogsival vezethetem?

(#48733) SirKero válasza canniball (#48731) üzenetére


SirKero
őstag

Igen oda fogom vinni Tóth Lacihoz ( Tmotor ) csak nála időpontot kell előtte egyeztetni.

[ Szerkesztve ]

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#48734) canniball válasza Morris (#48732) üzenetére


canniball
nagyúr

B125 = B-s jogsival rendelkezőknek "gyorsított/könnyített" A1 vizsga; erre gondoltam hogy nincs-e igény/lehetőség hogy ezt elvégezd? Egy 125-össel (amit B-vel persze nem vezethetsz) valószínűleg könnyebben haladnál.
Most nézem az árkategóriát amit linkeltél, vedd úgy hogy nem szóltam! :B

SirKero!
Jaja, az/ő lesz az. :K Nem tudtam hogy már le van zsírozva. Meg azt hittem ilyen sürgős esetekben tudnak a szakik egy fél órát szakítani az idejükből.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#48735) DigitXT válasza Morris (#48732) üzenetére


DigitXT
félisten

Nem, a B125 egy könnyített A1, ami ~30-40K-ból megvan (ez csak a jogsi!):
onnantól a 125-ös nagyobb testű motorok/robogók kerülhetnek képbe, amik
persze sokkal, de sokkal túlmutatnak a felvázolt 100K alatti kategórián...:(
Minden értelemben. Kb. a duplája az az összeg, amit egy ilyen rendszámos
gépért le kell rakni, és az még eléggé az "alja". Persze, ennyiből itt léteznek
nagyobb méretű, és dinamikusabb gépek, "nagyobb darab" emberek alá is...

Valamit valamiért. 50-es pöcsköszörűn nem csak a méret lehet gond, hanem
még sokminden más is. (Említettem már a 10"-os kereket, és a játékmotort.)

Ja, és motorra/robogóra még fel is kell öltözni (protektorok), szóval: bicikli!:Y

(#48736) Morris válasza DigitXT (#48735) üzenetére


Morris
veterán

Jó lesz nekem egy 50k-s robogó is. Nem érdekelnek a motorok amúgy. Minden másra ott az autó.

(#48737) Bogyó bá' válasza Morris (#48736) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Esetleg? ;]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#48738) DigitXT válasza Morris (#48736) üzenetére


DigitXT
félisten

Annyiból csak fostalicskát fogsz kapni, amire folyamat költeni kell, hogy menjen.
Nem csak benzinre, és olajra a keverékhez...:N De amúgy ez itt OFF - esetleg a
linkelt robogós topikban többet/többen tudnak segíteni, hogy mi, mennyi, miért...

Ha érdekel, ha nem érdekel, ez az igazság. Ugyanez megy nagyobb motoroknál
pepitában, csak mondjuk nem 50K-nál, hanem 100-nál, 150-nél? Kategóriafüggő.

(#48739) Morris válasza Bogyó bá' (#48737) üzenetére


Morris
veterán

Tökéletes lenne! :K :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48741) yodamastah válasza Morris (#48736) üzenetére


yodamastah
őstag

Babetta? :D

szerk... megelőztek... :D

(#48742) nesh_019


nesh_019
senior tag

Versenyzők D1TV

Ha igazan izgalmas és interaktív jellegű technikai sportokról és sportolókról szóló műsort szeretnétek nézni akkor itt van ezt nektek ajánlom.
Nézzétek meg.
Lassan induló Youtube csatornájukon minden részt elértek.
D1TV-n nézhető minden héten kedden és csütörtökön 14:30-tól.

[Bevezető]

[Facebook]

Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.

(#48743) Peczek válasza Morris (#48719) üzenetére


Peczek
aktív tag

Szerintem 100 eFt alatt is lehet teljesen elfogadható 50-es robikat kifogni. Sokan járnak nagyobb robogóval, 50-esként.
De én sose mertem megkockáztatni.
Vannak, akik a MO-i utak minősége miatt a nagykerekű robogókra esküsznek. Én is.
Két évig jártam egy Malaguti Ciak 50-essel, napi 2x11 km-t, munkába, télen nyáron.
Azt lehet vezetni B-s jogsival, nem kellett vizsgáznom, sík vidéken elfogadható sebességgel (most a nagymotorosok elhúzzák a szájukat), ha pedig megtetszik a motorozás, akkor csinálhatsz utána A1-t, A2-t vagy A-t.
Ha ez egy adás-vétel topik lenne, akkor elárulnám, hogy eladó a Malagutim, feljebb váltás miatt. A moci napi bejárásra teljesen jó. 16"-os nagy kerék. Új aksi, új első-hátsó fék betét. Ja és 2T, a négyütem 50 cm3-nél halál. A fogyasztás 3,5 városban. Ütött kopott motor, de megbízható. Az ára 85, mert 80-at szeretnék kapni érte alku után.
De persze ez nem egy adásvételes topik. :B

[ Szerkesztve ]

(#48744) Outlander válasza Peczek (#48743) üzenetére


Outlander
őstag

Én 3 éve egy Peugeot vivacity 125 ccm-el mászkáltam, kb 2 hónapig... aztán mondtam h ez nem nekem való. :DDD

Vitte a 90-et, de az a gyorsulás és "menettulajdonság" és ehhez párosulva a fogyasztás az vicc volt.

Ha nem nyomtam neki, akkor 4 alatt valahogy, de kb halálfélelmem volt rajta és felesleges volt a pirosnál előre mennem, ha nyomtam, akkor 6-7 liter között, annyival meg eljárok a kocsival is... Szerencsére csak benzin és olaj használat volt, gyakorlatilag bukó nélkül adtam túl rajta.

Tavaly megcsináltam az A-t, idén vettem egy Yamaha Yzf 600r-et, háát van különbség...
Bár még nem nagyon mertem használni...

De persze lehet h egy 50-60 kg-os embernek jók ezek a pár lovas gépek, de nekem nagyon nem jöttek be.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#48745) Peczek válasza Outlander (#48744) üzenetére


Peczek
aktív tag

Bocs, nem gondolom, hogy 50 cm3 forgalmasabb helyre hosszútávra megoldás lehet, de arra szerintem jó, hogy kipróbáld, fogsz-e motorozni, vagy hagyod a fenébe. 5-6 km-re még az 50-es is elég lehet.

[ Szerkesztve ]

(#48746) Shad0w


Shad0w
senior tag

Na megvan a csizma: Alpinestars Supertech R
Megvan a kabát is: Alpinestars Motegi (csak ezt még el kell vinni szabóhoz, mert picit nagy)
Könnyen lehet, hogy hétvégére teljes lesz a felszerelésem. :D

Ja, és tökjó a fórum elején az összefoglaló, nekem most nagyon sokat segített, főleg a boltos rész, hogy mit hol. Btw, idővel nem kerülhetne be oda szerelő ajánló is? Olyanra gondolok, hogy konkrétan a szakik és nem olyan szervizek ahol két havonta cserélődnek az emberek. :R

[ Szerkesztve ]

(#48747) FIREBLADE78 válasza Morris (#48739) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Helyedben vennék egy rmx 50-et,anno mennyit zúzattunk csirigli korunkban,igaz mi 2en voltunk annyi kilóak,mint te :DDD De ez legalább simán menne 80-at még talán alattad is.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#48748) dellfanboy válasza Shad0w (#48746) üzenetére


dellfanboy
senior tag

képet is! engem a supertech érdekelne, szemeztem is vele csak aztán vmi miatt a vortice lett a befutó

jah igen rájöttem mért mert a p**** kicsit bunkók voltak az eladók azt hagytam a picsába őket :U

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#48749) kcsa válasza Outlander (#48744) üzenetére


kcsa
veterán

azzal azért volt nem kis gond, ha 6-ot fogyasztott. Annyit az 500-as nagyrobogóm se fogyaszt :D

(#48750) Shad0w válasza dellfanboy (#48748) üzenetére


Shad0w
senior tag

Hát, a csizma pont úgy néz ki, mint az internetes képeken. A ruhát meg most tutira nem húzom fel, mert egy elég komoly gimnasztikai mutatvány a levétele :) . De majd ha meg lesz varrva biztos lesznek képek ahogy a motoron ülök.

Én is próbáltam a Vortice-t, de az én lábam az hosszában 41-es, széltében 45-ös (márha a sidi méretezését nézzük). A Supertech R-ből a 43-as pont rácuppan a lábamra. A sarkam mozog egy picit, de aszonták, hogy ez normális, mert van egy csizma a csizmában és az is mozog egy kicsit. Ja és a Sidi-vel ellentétben ez tud tágulni oldalra is az ujjaknál ami elég hasznos dolog.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.