Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49901) baboss válasza Daywalker (#49874) üzenetére


baboss
őstag

Megnéztem és kipróbáltam.a Suzuki Gsx f 250 Acrosst.Nagyon jó volt vele a motorozás,kanyarodás,fék,gyorsulás menettulajdonságok.Könnyen indult hidegen és nem volt semmi rendellenes hang halható.Jobban bejött mint tegnap a Kawasaki Gpx 400 ami baromi nehéz volt és számomra nehezen kezelhető. A hirdetési képeken nagyon babán nézett ki a Suzuki valóság meg lehangoló volt.Nem volt egy olyan burkolati elem se amin ne lett volna valami sérülés.Viszont minden eredeti,még a festés is.

Fékbetét kopott,gumi 60"%-os hátsó fogaskerék hegyes.Végül azért nem hoztam el mert közben megtudtam hogy belpiacos,és emiatt nehéz hozzá alkatrészt beszerezni.
Keresgélek tovább.Egy Suzuki GSF 250 Bandit ismerősöm szerint jobb lenne alkatrész ellátás és megbízhatóság szempontjából.Remélem találok valami jót belőle ami nincs széthajtva.

(#49902) Anulu79 válasza Xaels (#49900) üzenetére


Anulu79
addikt

Atyaég! Ez valami horror ár érte szerintem. A nagyobb tankot most a Shadow-ra értettem. :) Azon jobban is nézne ki szerintem.

(#49903) Xaels válasza Anulu79 (#49902) üzenetére


Xaels
félisten

Hát igen azon jobban elférne, nem olyan karcsú vonalú mint az Intruder. Viszont egy másik tank színre fújva sem olcsó arról nem beszélve, ha a műszerek is abban csücsülnek eredetileg, hogy oldják meg.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#49904) Anulu79 válasza Xaels (#49903) üzenetére


Anulu79
addikt

Igen a műszeres dolog az már tényleg necces. De hát vannak szakik mindenhol. :DDD

(#49905) Topiccsendőr válasza baboss (#49901) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

A kettootvenes bandit ugyanugy belpiacos. Es ugyanugy kilencvenes evek eleje.
Mitol lenne jobb? Vagy megbizhatobb?

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#49906) Anulu79 válasza Topiccsendőr (#49905) üzenetére


Anulu79
addikt

De az miért baj, hogy ha valamelyik belpiacos?

(#49907) Topiccsendőr válasza Ferdzsoo (#49887) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Hallani nem lehet. Ha lehet valaminek a zajat hallani, ott mar nagyonnagy elteresek vannak.
A motorok altalaban nagyobb fordulatu blokkokkal rendelkeznek, igy itt mindig csokken a szelephezag.
Ekkor szokott kitamasztani a szelep. Pl nyitott szivoszelepnel beallithatatlan a karbi. Baromira bedusul. Tomitetlensegnel hol jo lesz, hol nem. Epp hova forog a szelep a feszekben. Kipufogoszelep nyitvamaradasnal eleg. Mellekes tunet a kompressziovesztes, de fordulaton nem nagyon jon ki, (illetve ez is konstrukciofuggo, mint minden) mert nincs ideje elszokni a gaznak. Ezeknel az esetekbel annyit hallasz, h osszevissza van az alapjarat. De emelett meg egy millio dologtol lehet ilyen az alapjarat. Szoval aki fulre megmondja ezt, annak van akkora varazsereje is, h ne kelljen osszeolajoznia a kezet, csak kettot rautnie a varazspalcajaval, es jo lesz.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#49908) Topiccsendőr válasza Anulu79 (#49906) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Rendelj hozza negy tuszelepet.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#49909) jaktib válasza Burt1793 (#49808) üzenetére


jaktib
tag

Én még pillanatnyilag elfogult vagyok. Nekem tetszik nagyon. Mikor vettem alaposan megfontoltam. olyat akartam ami nem túl drága, megbízható a fenntartása sem csillagászati. Két embernek is kényelmes, és legyen rajta doboz. Ráadásul az enyém elég mutatós, de én elfogult vagyok mint azt mondottam. Életben tényleg jobb mint képen. A fényezése napfényben nagyon szép. Ebben a kategóriában van Honda is (CB) Suzuki is (GS). Suzukit vezettem, nekem széles volt a tankja kényelmetlen volt. A Honda állítólag a legjobb a háromból, de az kevés is van, meg drágábbak is. Azt olvastam, hogy amennyivel jobb annyival drágább. A ER ár értékben állítólag elég jó. Kinézetre nekem ez tetszett nagyon. A három közül ennek a legszebb a műszerfala szerintem. Krómozott, sötétben nagyon szép zöld, az nagyon bejövős. Az én tudásomhoz még bőven elég az ereje. Szerintem napi ingázáshoz is jó lehet. Én is most napi 26 km megyek vele. Ha kell lehet vele előzni is bátran, van tartaléka. Kiforrott blokkja van évekig gyártották, más Kawasaki modellben is ez a motor van pl GPZ. Érdemes elolvasni a népítéleteteket, teszteket. Ott van aki magas és jó neki, rá kell ülni és el kell dönteni. Én is ráültem egy kereskedésben mielőtt megvettem. Csak én azért, hogy megnézzem, hogy ér le a lábam. :)

(#49910) tboldi válasza jaktib (#49909) üzenetére


tboldi
nagyúr

Nem vagyok szakértő és nem is vitatkozni akarok, de szerintem csak a Te példányodban zöld az órák világítása. A tanulómotorom egy ER-5 volt és annak hagyományos, sárgás volt a háttérszíne, mint ahogy ezen a képen is: [link]. Akkoriban (cirka 2 évvel ezelőtt) én is nézegettem az ER-5-öket és ha jól emlékszem, több helyen is olvastam azt a "típushibát", hogy a műszerfal izzói szeretnek kiégni a hőtől. Valszeg a tiéddel is ez történt és az előző gazda cserélhette zöldre.
Ennek semmi jelentősége nincs, csak erős késztetést éreztem, hogy leírjam. :)

Amúgy tényleg jó kis moci. Szerettem vele menni, még ha nem is sokáig és nem is úgy, ahogy akartam volna. :D

(#49911) jaktib válasza tboldi (#49910) üzenetére


jaktib
tag

Igen, igazad lehet. Azt a hibát én is olvastam. Volt egy youtube video amit lattam előtte annak is pont olyan szine volt. A gyárinak ilyennek kellett volna lennie, ha nem olyan volt mert így nagyon izleses.

[ Szerkesztve ]

(#49912) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Hogy a ma reggeli horror se maradjon ki. A baromállatnak nem balra húzódva a felezővonal felé kellett volna kanyarodnia? :W Mondjuk a motoros reflexe kicsit hülyén működöt, mintha pont rossz fele akart volna dönteni... :U

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#49913) Anulu79 válasza Topiccsendőr (#49908) üzenetére


Anulu79
addikt

Még azt sem tudom, hogy alkatrészt honnan érdemes rendelni. :DDD

(#49914) kcsa válasza Anulu79 (#49913) üzenetére


kcsa
veterán

Lefordítom a kérdését: "sok szerencsét a beszerzéséhez" :D

(#49915) Pocee válasza V.Stryker (#49912) üzenetére


Pocee
senior tag

Nem biztos,hogy felhúzódva meg tudott volna egy ívben fordulni.Indexelt,és lehet a tükröt nem figyelte.
A motoros meg szerintem nem oda figyelt,bár nem tudom hogy a faszba vette ilyen későn észre azt az óceánjárót,nem rossz felé döntött,hanem ilyen a pániksatufékezés,a motor azonnal lefekszik valamelyik irányba.
A helyzet megoldható lett volna,de szerintem itt a motoros is ludas,az autó keresztben van előtte amikor fékezni kezd...

Mr.Brightside

(#49916) zoltanz válasza baboss (#49901) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Az még nem gáz ha belpiacos, csak nagy példányszámú, kedvelt típus legyen, amiből az országban is akad. Enyém is USA/Kanadai piacos, igaz 2003-as, de van hozzá új, bontott alkatrész is.
Annyi, hogy az USA-ban meg Japánban is aszem, nem aszimmetrikus első lámpa van, de az itt nem probléma.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#49917) Daywalker válasza baboss (#49901) üzenetére


Daywalker
addikt

Nézd, egy ilyen idős motornál már annak kell örülni, ha eredeti a fény. Karcmentest keresni 25 éves motorok között ennyiért több mint egy álom. Az úgy hívják: OT :DD
A magyarok ezt az álmot kergetik folyamatosan, nem is értem :F Ha valaki karcmentest keres, az vagy vesz újat, vagy zsebbe nyúl egy karcmentesért, de az nagyon ritka! Ami használt, az használt, el kell fogadni. Sajnos az emberek nem fogják a gép árát elkölteni karbantartásra, így valahogy nem csodálkozom azon, hogy lefingott gumival, fékkel, lánccal akarják eladni, aztán meg költsön rá aki megvette. Akkor éri meg, ha pénz nem számít, de akkor meg nem ilyet vesz az ember.
A bandit annyiban jobb, hogy ahhoz azért mégis jobban vannak itthon meg ebayen cuccok, elterjedtebb annak ellenére, hogy (ezek szerint) az is belpiacos - ezt nem is gondoltam :U A 400-asok általában ugyanúgy belpiacosak egyébként.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#49918) Megane2000 válasza V.Stryker (#49912) üzenetére


Megane2000
aktív tag

Hű ez komoly videó.

(#49919) Burt1793 válasza V.Stryker (#49912) üzenetére


Burt1793
veterán

Megfordulásnál sima 1-1 sávos úton se kell a felezővonalhoz húzódni. Ott úgy látszik innen, hogy meg szabad fordulni, jelezte is indexeléssel, ez egyértelműen a motoros hibája a videó alapján. Amikor látta, hogy kb 10 km/h-ra lelassított (gondolom nem is olyan hirtelen), simán átmehetett volna a mögötte érkező motoros a másik sávba...

(#49920) Ferdzsoo válasza V.Stryker (#49912) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Ez 110%-ban a motoros hibája. Egyértelműek a jelek hogy a barom motoros balról akarta megelőzni, holott a kisbusz végig indexelt, a záróvonalon is szaggatott ott a jelölés, az hogy nem teljesen baloldalt volt nem jelent semmit.
Aki ekkora barom hogy látja mi történik mégis balról akar megelőzni egy teljesen látszólag balra kanyarodó kisbuszt főleg ekkora sebességkülönbséggel, főleg úgy hogy a szélső sáv is ott van neki ráadásul tök üresen! az ne csodálkozzon ha ez történik vele.
A csajt sajnálom látszik mekkorát kapott a feje.

off: van egy sanda gyanum hogy különben épp egykerekezésből tért vissza a motor abban a pillanatban amikor bekerül a kamera látószögébe olyan furcsán pattan .

Én amíg nem tudom eldönteni hogy egy autós miért lassított le egy úton bármilyen kis tempóra addig NEM előzöm meg. Se jobbról, se balról.
Mert ha nincs irányjelzés fingod nem lehet róla hogy éppen mit akar. Kereszteződésben alap hogy nem előzök, de máshol sem amíg nem vagyok 100%-ban biztos abban hogy mit szeretne csinálni magával.

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#49921) Xaels válasza Ferdzsoo (#49920) üzenetére


Xaels
félisten

Ha az a videó amire gondolok akkor ott egyik sáv sem szabad mert a kisbusz behúz a jobb oldalra mellesleg jobbra a teli vonalon megy át. Van egy kisutca betorkolás a főútra. Sajnos az út jobb szélét nem látni rendesen, így azt sem látjuk vannak-e fent tiltó táblák vagy haladási irányt meghatározó táblák.

Persze az egészhez kellett a motoros is. Jól összehozták és a vétlen kapta a legnagyobbar.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#49922) Ferdzsoo válasza Xaels (#49921) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

A bal és a jobb sávnak is pont a fele szabad, miközben folyamatosan balra indexel és majd bekanyarodik pontosan ott ahol a duplazáróvonal szaggatott lesz.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.... :N

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#49923) runner 125 válasza Daywalker (#49884) üzenetére


runner 125
nagyúr

2009-est néztem, hahun árulják 1.990-ért, 18k km-rel.
Ha ez számít a réginek, akkor azt néztem, igen.
Valahol muszáj megszabnom az anyagi határt, noh meg elvszerűen nem akarok többet kiadni rá, mint autóra.
Sejtettem h elég komoly elektronika dolgozik alatta, noh mérlegelek, köszi!

zoltanz

Alap esetben ez egy cruiser, nem? Ilyen custom bike-okkal a világból ki tudnak kergetni. Gyári, csak a gyári.

Mosquito34

Lehet, viszont ez kényelmesnek tűnik, fejidomos, van rajta ABS és hely.
Talán erről már korábban írtam, évi 6-10.000km-re kellene, hosszabb távokra, túrázni, de legyen benne tartalék is. Fejidom, ABS, túra-sport kategória és lehetőleg japán vonal, ehhez ragaszkodnék.
Az új CBR 600 F is tetszik, múltkor egyre felültem, de nem éreztem magaménak, mintha össze is ment volna az előd F4i-hez képest. :F
Városi használatra, rövid távokra még ott van a 180-as 2T-m, oda nem kell jobb, erősebb, gyorsabb.

CB1300S bejön, de a szép 2,5+.

polimorf

A Pan European már inkább túravas.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#49924) baboss válasza Daywalker (#49917) üzenetére


baboss
őstag

Köszönöm a sok segítséget.Arra már rájöttem,hogy hiba nélkülit ebben az árban nem fogok találni.
15 éve egy Jawa 350-es em volt ezek után ilyen gépekkel menni egy élmény.Asztalos munkával foglalkozom és elég sokat megyek kocsival üresen,a városban a dugókról nem is beszélve,ezért szeretnék egy mocit venni,így sok időt és üzemanyagot megtudnék takarítani,a motorozás élményéről nem is beszélve amit megint felfedeztem.Olyan motort keresnék amit nem kell állandóan szerelgetni,elfogadható nem horror áron van hozzá alkatrész és nem kel rá heteket várni mire beszerzik. 250 max 400-as, könnyen kezelhető.Túra, Sporttúra, Utcai, Chopper ezek amik tetszenek.Max 300.000ft amit a vásárlásra tudok rászánni.Tudom ebben az árban nem egy mai darab lesz.Mit tudnál ( tudnátok) ajánlani ezekből.Annyi típus van márkán belül hogy nem tudom melyikből érdemes keresgetnem.Márkára a Suzuki, Honda, Yamaha, Kawasaki érdekelne.Nem szeretnék vele száguldozni abból a korszakból már kinőttem.de ha szükség van rá pl autópályán előzésnél akkor egy 120-as tempónál még legyen benne elég erő.Elég ha max 160-180 a végsebessége.

[ Szerkesztve ]

(#49925) Xaels válasza baboss (#49924) üzenetére


Xaels
félisten

Az a baj, hogy használt motorra, pláne ha öregebb is akkor arra folyamatosan kell költeni. Mindig van valami kis apróság ami közbejön. Így jártam én is pedig ugye nem is magánkézből vettem. Gumi, benzincső, km/h spirál, markolat, üléshuzat, izzók és indexek, karbipucolás és most 1 év után a hengerfej is.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#49926) yodamastah válasza Ferdzsoo (#49920) üzenetére


yodamastah
őstag

"A csajt sajnálom látszik mekkorát kapott a feje."

Úgy tűnik egész jól megúszta, it már talpon van.: [link]

(#49927) yodamastah válasza runner 125 (#49883) üzenetére


yodamastah
őstag

Mert az ZZR1400 az nem hasalós? :D

FZ1-S-re nézz rá. Hahun feldobozolva is van belőle :)
Lekorlátozni ezt felesleges. Ne forgasd 7ezer fölé. 7nél még csak 100Le van.

(#49928) baboss válasza Xaels (#49925) üzenetére


baboss
őstag

Ezek általában a szokásos dolgok.elég sok mindent megtudok magam is javítani,cserélni,szerszám is van hozzá.Tudom,hogy kell majd rá költeni.

(#49929) -Mike-


-Mike-
addikt

Egy hét telt el, nem jött meg a jogsi, pedig reménykedtem, hátha. ;]

(#49930) Bogyó bá' válasza -Mike- (#49929) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

3-4 napot bírj még ki! :D

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#49931) Outlander válasza -Mike- (#49929) üzenetére


Outlander
őstag

Itt nézheted 20 mp-kétn. [link]

De amúgy jön sms is, szaal mire ez a nagy türelmetlenség? :U :)

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#49932) -Mike- válasza Outlander (#49931) üzenetére


-Mike-
addikt

Tudod ha elkap a rendőr nehogy még nekem álljon feljebb. ;]

(#49933) Xaels válasza baboss (#49928) üzenetére


Xaels
félisten

Egy belpiacosnál meg az alkatrészre sokat kell várni és költeni. Eddig olyan jól elvoltam én is a ZL400-al de kezd a bizalmam meginogni, hogy érdemes-e erre még költenem és ne cseréljem inkább le valahogy egy kevésbé problémás motorra. 3hete nem ültem rajta és még mindig sehol sem vagyok. Ha az alkatrészt kintről kell berendeljék az még 2-3hét. A fékeket is ebben a hónapban akartam cserélni, az megint csúszik. A vízpumpát is megnézik, mert volt egy kis megfolyás a hűtéscsőnél. Ha az is megadta magát akkor a motor értékét rákölthetem lassan.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#49934) Outlander válasza -Mike- (#49932) üzenetére


Outlander
őstag

Nem kell megállni... ;]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#49935) Bogyó bá' válasza Outlander (#49931) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Nekem ez jött ki (tegnap voltam dokinál, hosszabbíttatni, mert a motoros tanfolyam végéig nem tart ki az érvényessége, így majd fizethetek újra, duplán :W ):

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott, ***************** számú kérelem rögzítése megtörtént,feldolgozása folyamatban van.

(#49933) Xaels: nekem is ilyesmi gondolataim vannak (főleg, hogy rászántam magam a korlátlan A-ra), viszont a hibás motort ki a fene fogja megvenni, és főleg mennyiért?! :F

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#49936) Burt1793 válasza -Mike- (#49929) üzenetére


Burt1793
veterán

Nekem azt írja, hogy feldolgozása folyamatban van, rögzítése megtörtént. Viszont én kormányablakba mentem, mert a központi okmányirodába csak jövő hét keddre kaptam volna időpontot és nem akartam még egyszer ez ügyben időt pocsékolni. Úgyse sürgős, jön, amikor jön.

(#49935) bogyo112: Nem igazoltatnak olyan sűrűn (engem legalább is), ha megállít a rendőr 5000 forint a bünti. mennyi az újraérvényesítés?

[ Szerkesztve ]

(#49937) -Mike- válasza Bogyó bá' (#49935) üzenetére


-Mike-
addikt

Nekem is ue.

(#49938) Bogyó bá' válasza Burt1793 (#49936) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

4000,- pénz. Nem is az a gond, hanem az, hogyha nincs érvényes jogsim (mármint orvosilag), nem is mehetek vizsgázni, még KRESZ-ből sem.

(#49939) Outlander: szintén vidék (Kalocsa) 2 éve, mikor a B125-öt csináltam, 10 nap alatt jött meg, házhoz postázva. Most bentre kértem, csak SMS fog jönni.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#49939) Outlander válasza Bogyó bá' (#49935) üzenetére


Outlander
őstag

Kb 3 állomás van, amit írtatok, aztán h elkészült továbbításra került a megadott címre vagy okmányiroda/kormányablakba. Majd hogy átvéve.

Egyébként nálam kb 5 perccel hamarabb jött az sms mint itt írta..

Napra pontosan 2 hét alatt kaptam meg, vidék.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#49940) Xaels válasza Bogyó bá' (#49935) üzenetére


Xaels
félisten

Ma kapok pontos árajánlatot. Mivel itt csak üzemben tartó vagyok nekem valamivel talán könnyebb a helyzetem. Még bemegyek szerintem beszélni velük hátha van valami mindkettő fél számára "jó" megoldás.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#49941) SirKero


SirKero
őstag

Nem tudom láttátok-e már ezeket de a pofám leszakad,hogy amikor ennyire egyszeű is lehet a dolog 40 000 forintért akartak nekem kulcsot csinálni a Suzukimhoz :Y :Y
[link]
[link]

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#49942) Burt1793 válasza Bogyó bá' (#49938) üzenetére


Burt1793
veterán

Tényleg, most hogy mondod, eszembe jutott, hogy amikor a motoros kresz vizsgát csináltam, volt is erre példa másnál. :B

(#49943) tboldi


tboldi
nagyúr

Aki mostanában vett Asesso térdvédőt, ilyet vagy ilyet kapott? A második egy újabb (jobb?) verzió lehet?
A moto.hu nincs a helyzet magaslatán, úgyhogy visszamondtam a rendelést és megrendeltem inkább az elevenmotor.hu-ról. Ha az sem jön be, még van kb. 2 lehetőségem. :D

[ Szerkesztve ]

(#49944) kcsa válasza tboldi (#49943) üzenetére


kcsa
veterán

másodikat kaptam.

moto.hu-nál mindig van készleten, egy szombat reggelen elgurulhatsz a nagyfaluig :)

(#49945) V.Stryker válasza tboldi (#49943) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Én nemrég vettem, kb egy hete...nekem az első jutott.

Jogsi: Kiállítás folyamatban státusz. Remélem mire meglesz jön egy jó esős hét. :W

Ma megjött a célszerszám. :)

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#49946) tboldi válasza kcsa (#49944) üzenetére


tboldi
nagyúr

Lehet, hogy a végén az lesz. :D

V.Stryker: Te hol vetted? Mármint melyik boltban?

(#49947) Burt1793 válasza Outlander (#49939) üzenetére


Burt1793
veterán

Hova vitted a vizsgaigazolást? Központiba vagy járásiba? Kormányablakba?
A 2 hét az nem rossz, nekem azt mondta a csaj, hogy egy hónapon belül.
Én bevittem BP-re, úgyis bejárok és azt mondtam, hogy érte megyek, kértem sms-es értesítést is.

(#49948) V.Stryker válasza tboldi (#49946) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

moto.hu -nál vettem. Velem tök normálisak voltak.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#49949) Czimby válasza tboldi (#49946) üzenetére


Czimby
addikt

Ebayen ugyanez 750-800ft csak ugye 3hét mire ideér, nekem is van de nem használom.

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#49950) V.Stryker válasza Czimby (#49949) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Szerintem a térdvédőt kérdezte.

A kefe egyébként ebay-es...750 volt. Jónak néz ki, jó erős a keferésze.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.