Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99127) Viszlát válasza hdman (#99125) üzenetére


Viszlát
addikt

Oszinten szolva csapatni a hetkoznapokban nagyon nem, "oreg" is vagyok mar hozza, meg itt tele van minden kameraval, na meg nem utazom akkora tavolsagokat, hogy megerne rohanni. Talan egy olyan tankolasom volt, amikor szinte semmi varos nem volt benne, csak amig eljutottam az autopalyaig meloba jaraskor, akkor 5.8-ban megallt a fogyasztas. A varos nagyon megdobja, jobban mint az Accordnal, nehez dog, ez van. A 6.6 vegyes az mar a normal korulmenyek kozott, 70% autopalya 20% varos 10% fout/egyeb mellekut felallasban volt most, autopalyan tobbnyire 130 tempomattal. Neha kicsit tobb amikor tul sok a hulye korulottem, akkor ket kamera kozott megeresztem neki, hogy eltavolodjak a gocponttol (200 fole ilyenkor sem megyek).

Az osszatlagban azert benne van korulbel 1400 km Nemetorszag is, no ott meg 200 alatt nem nagyon mentem ha nem volt korlatozas, sot, eleg sokat limiten is. Akkor felmaszott 7.5-re az atlag (hetvege volt es ejjel, nem sokszor fogtak meg), de aztan normal korulmenyek kozott visszaereszkedett lassan, szoval a hazaut es vissza atlaga is 6.5-re jott ki.

A valto amugy nem rossz, nyolcadikbol egy kicsit lassan jon ki, de egyebkent furge es tobbnyire ugy csinalja a dolgokat ahogy en szeretnem. Varosban neha hajlamos keson valtani, ilyenkor pockolgetem egy kicsit aztan belejon. :)

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.