Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Valaki tudna segíteni Mazda 3 1.6 2005 alvázszám lekérdezés ügyben? Már számtalan szervizt felhívtam és jogszabályra hivatkozva elhajtottak. (Jogosan)
330 km-re vagyok a kocsitól, ami komolyan érdekelne. Az előéletét és a valós km-t szeretném megtudni. Kérném, aki tud pm-ben jelezze. Köszönöm.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
mediumgecso
őstag
Kedves Fórumtársak!
Autóvásárlás előtt állok, számomra fontos tényezők:
- Ennyit tudok most rászánni: 900e-1MFt (átírással)
- Nem megyek hosszú távokon, ezért csak benzines jöhet szóba
- Fontos, hogy megbízható legyen ennyi pénzért
- Asszony is tudja vezetniKiszemelt típusok: MAZDA 323 1.6 2003-asokat néztem HONDA JAZZ (hasznaltautón már csak 1M felett találtam, 2004-es évjárattól nézegetem)
A Honda Jazz-ekről csak jót olvastam / hallottam (tágas utastér, variálható, megbízható), Mazda 323 is megbízható hírében áll (természetesen feltételezve azt, hogy jól bántak velük).
Mit gondoltok?
Köszönöm ha válaszoltok.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
MPowerPH
félisten
Hali!
2001 Fiat Punto 1.2 5dr. Velemeny, tapasztalat? Varosi autot keresek, nem huzhatom tovabb. Lenyeg, hogy keveset egyen, es ne legyen szervizigenyes. A masik jelolt a Swift volt, de sokan mondtak, probaljak keresni inkabb Fiat-ot.
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz mediumgecso #98955 üzenetére
Honda civic 7 gen (2001-) 1.4 benzin, toyota corolla, mazda 323 is jó, opel astra G, ford focus I
jó jazz nincs ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz MPowerPH #98956 üzenetére
Többünknek volt, szinte teljesen hibamentesen működött. Még a gyújtáskábelek és a trafó romlott el nálam, de szereléssel együtt 40k-ból megvolt. Erősen ajánlott autó
A gyengébbik 59LE-s a 8 szelepes, az erősebb 1.2-es 82LE, az a 16V-s. Rohadásra nem hinném, hogy annyira hajlamos lenne, az enyém legalábbis 8 év alatt nem kezdett el.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MPowerPH
félisten
válasz Tsebacsi #98960 üzenetére
Koszi mindkettotoknek.
Famalac: Igazabol tartok az olasz autoktol, ellenben sok jot olvasni a Puntokrol. Direktbe ilyen kategoriast keresek, hogy ha valami nagyobb baja van, csak leveszem rola a rendszamot, es bezuzatom. Mostanaban sokat megyek varosban, es a DPF-em nem nagyon orul neki, na meg a hideg bealltaval a fogyim is az egekbe szokott, igy muszaly lepnem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz MPowerPH #98962 üzenetére
Ezt még minimum 10 évig nem kell bezúzatni, persze ha csóri mindene lóg példányt veszel... Munkatársnőm első szériás puntoval jár fel dolgozni a szabadság hegyre, és én néha Civiccel "nem érem utol", szóval no para. A motorja ha rendesen 15-20 ezrenként olajat cserélsz, a világból kimegy, kicsit szelepes a hangja, de ez minden kis köbcentis olasz motorra igaz, a 900-as Panda is ilyen volt.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
válasz MPowerPH #98962 üzenetére
Kollégámnak Volt Punto I. no problem vele, egyszerű kis autó, Punto II. jelenleg van egy másik kollégámnak ő neki csak télvíz idején vagy esőben van gondja vele , de főleg elektromos gondjai, motorikusan nincs vele baj. Apámnak Stilo 1.8 16V volt, a motorja egy csoda volt, de ahogy lejárt a gari utánna sok gond volt vele, és csak elektromos hibák jöttek elő. (ABS, ESP, stb.)
Ismerettségi kötömben több Swift is van, és hiba nélkül futnak, igaz a városi fogyit azt szinte mindneki sokallja, igaz ezek 1.5 vvti-k.
-
Sátán44
addikt
válasz jozefgucci1 #98967 üzenetére
A kereskedő Németországból hozta be és még nincs rendszámozva. Elküldte a szervizkönyvét szépen olvasható változatban, de ennek ellenére szeretném leinformálni. Ha a valóságnak megfelel, akkor elmennék az autóért. 340 km-re van tőlem és potyára nem indulok el.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
jozefgucci1
addikt
válasz Sátán44 #98968 üzenetére
Elhiszem és jól teszed ! Lehet érdemes lenne a német szakszervizt megkeresni , hogy szeretnéd megvenni és segítsenek ! Ott az emberek sokkal segítőkészebbek ! Németben tudok segíteni szívesen !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sullerj
tag
válasz Sátán44 #98968 üzenetére
Egy hasonló esetnél én úgy jártam, hogy hiába volt meg az alvázszám, a német szerviz, akiket felhívtam a szervizpecsét alapján, csak hápogott, hogy ők egy kis szervíz, így papír alapon tudnák megkeresni az akták közt, mondjam a tulaj nevét :-). Nem tapasztaltam elutasítást, normális hangvételben meg lehetett velük beszélni (más kérdés, hogy egyéb körülmények miatt az a kocsi is felejtős lett végül)
Érdemes google alapján megnézni, hogy egy kis falusi szerviz pecsételte-e, avagy pl. egy márkakereskedő, ettől függően kaphatsz értelmes választ.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Nincs valakinek tuti dísztárcsa beszerző helye?Elsősorban netes elérhetőségű.
-
hdman
őstag
Ma megjött a rendszám a Mazdára, holnap reggel megyünk érte győrbe latyakkal
Televerem 100-as benyállal, aztán szabadjára engedem a 75 vadlovat hazáig
Fejben már megvannaka következő kötelező projektek:
- ablakfóliázás
- izzó csere NBU-ra
- polír (?)más: sok város, sok hideg motoros közlekedéssel, kevés km-re milyen olajat ajánlotok? 5w40, 5w30?
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
-
hdman
őstag
válasz mediumgecso #98955 üzenetére
Ugyanezekkel a feltételekkel kerestem autót az elmult 2 hónapban. Polo4, és Ibizát kerestem, 5ajtó, 1,4 benzin, klíma, elektromos ablak kombóval.
Végül vettem egy Mazda 2-t, ausztriából, holnap megyek érte
-
hdman
őstag
válasz bitpork #98975 üzenetére
latyak elvan az új autójával, szereti dédelgeti, a turbót pedig hűti használat után
MunezXBK: a kombit is kellene, szóval ha erre jársz, jó vagy egy jóárasított duplapolírra
Az első kettőt rögtön intézem, a polirt kicsit későbbre gondoltam én is, tavasztól kell jól kinézni.
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy kellene, egy autó, amivel munkába tudok járni...
Első saját autóm lenne. Sokfajta autót vezettem már, különböző kategóriákban, és pont emiatt a régi swift-ek sosem tetszettek(a fapados kivitelezésük miatt), de most egyre jobban úgy néz ki, hogy a pénztárcám szempontjából egy 96-2003-as 1.3-as Suzuki Swift lenne talán a legideálisabb megoldás.
300-350ezres keret lenne rá.
Ennyiért szerintem már lehet jó esztétikai, műszaki állapotú darabokat is találni, aminél nem az lesz az első, hogy féltengelyt, meg futóművet kell kapásból cserélni, és a gatyám is rámegy.
Átírási költségek mostanság hogyan alakulnak?
Ha valakinek van saját tapasztalata a modellel kapcsolatban akkor azok észrevételeit szívesen várom akár privátban is.
Más kocsikat is lehet ennyiért kapni, kinek milyen ötlete van? (francia autók kizárva)<<<KEEP IT REAL!>>>
-
-
-
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok ?
Audi A4 2.0 Tdi , Skoda Octavia Rs 2.0 tdi , VW Passat CC 2.0 tdi ?
(ezek olyan 2008-2010es évjáratúak)
Előnyök ,hátrányok , szervizelés költségek stb stb .... ezek érdekelnének
Nyilván számít ,hogy mennyi km -er van benne , automata vagy manuális váltós stb stb.
De így vakon ti melyik kocsit ajánlanátok a legjobban ?
Köszönöm !
-
AsusBoy
senior tag
válasz runner 125 #98994 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest