Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#177315) Drizzt válasza bitpork (#177312) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Nézzük:
- Amikor vettem az új autómat, első helyen ajánlottak azért amit el akarok adni látatlanban 600 +/-50-et beszámításra. A második helyen, ahol végül megvettem az új autómat, 450e-et ajánlottak ugyanarra, bár megnézés után. Mindkettő hivatalos márkakereskedő. Egyébként azt mondták, hogy messze jobb állapotban van, mint amiben hasonló kilométerrel szoktak lenni, de automata váltós autót ő alig bír eladni, mert 270K km-nél nem hiszik el neki, hogy semmi baja, annak ellenére sem, hogy szerinte jó állapotban van. Eurotax adatlapot is kaptam egyébként, azon 717e forint szerepelt, mint átlagos ár. Arról persze nem tudok, hogy milyen szorzók lettek beállítva kalkulációnál.
- hahu-n automata ugyanilyen egyetlen egy van fenn, 1.5M-s áron. Picit jobb állapotban mint az enyém. Legalábbis kívülről. Manuális váltós ugyanilyen felszereltség 929e a legolcsóbb.

Na ezek alapján fogalmam nincs mi lehet a reális ár. Nem tudom megítélni, hogy márkakereskedők 15+ éves autónál mennyire vannak elrugaszkodva a valóságtól. De érezni úgy érzem, hogy nagyon.

I am having fun staying poor.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.