Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz nfsu17 #249895 üzenetére
Meddig tartana lekapcsolni a 95-ös mellett a 480-as árat, hogy OFF?
Engem az is rohadtul zavar, hogy miért a 480-as ár van kiírva. Miért nem a piaci ár? Minden hülye tudja, hogy forgalmival 480 a 95-ös, de én mint piaci áron tankoló csak a kútfejen szembesülök vele hogy 620 vagy 680 az adott kúton a benzin.
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
Skoda Octavia kombi 1 parasodik.
A összes szűrő új mindenhol.
Mit lehetne tenni ellene,vagy mivel lehet megszüntetni.
-
nfsu17
veterán
válasz cOxeR #249883 üzenetére
Én már tankolnék 100-ast is kínomban, de egyik MOL kúton sincs. OMV kúton meg már korábban sem volt. Győrben most (már) káosz van, pedig itt még eddig egész jó volt.
A MOL kutak tömve (autóval), de csak dízellel.
Viszont qrva zavaró, hogy még a bezárt kúton is kint fityeg a világítós felirat az oszlopon a kút előtt, hogy 480 az üzemanyag, csak éppen nincs semmiből egy liter se. Mennyiből tartana egy qrva off gombot megnyomni, hogy a parasztja ne is keressen azon a kúton semmit?
Ugyan így tegnap este sorban állok...mondom előre megyek gyalog, hogy megnézzem mi merre, erre az összes benya töltő le van zárva, akik sorban állnak, gázolajat tankolnak.
Meddig tartana lekapcsolni a 95-ös mellett a 480-as árat, hogy OFF? Aztán arra se mennék.
Minden kúton, ahol áll a sor, gyalog nézzem meg előtte, hogy van-e egyáltalán benzin?
Vagy most égessem el a maradék benzint, hátha 50km túra után találok egyet vhol?
Tudom, egyéni szoc problémám, ez van, lehet busszal, biciklivel járni. Igen, van canga is, használom is, legalább 2-3 tankot már megspórolt idén min., de nagytáskával, messze, mindenhova nem tudok azzal menni.
(a hsz nagy része, csak úgy bele a nagyvilágba, a válasz inkább csak az első mondat) -
cOxeR
Ármester
válasz Puma K #249886 üzenetére
Kivárok, majd elmegyek kettő ünnep között.
Nekem meg arra van írva az ecu, úgyhogy részemről amúgy is off a hatósági áras.tboy93
Amit sokan össze tudnak amúgy szenvedni ezeken a dolgokon, olyan be az adok mennek, nem irigylem a kutasokat se…brumi1024
Meg egy pont, miért kerülöm akkor el a tankolást ha lehet.
Picit meg kellene már mozgatnom a Z4-et, de mondjuk úgy is rossz idő lesz mostanában. -
brumi1024
veterán
válasz 6030D #249872 üzenetére
Gondoltam segitek azokon, akik ugy gondoltak ejjel majd lesz, akkor ugy sincs senki a(z) (k)utakon.
Flashback: M440i ahogy Puma mondja.
#249883 cOxeR: Azt szoktam tankolni, de tegnap nem igazan talaltam, illetve ugyanabban a sorban allsz hozza, szoval az 1 ora varakozas az realisnak tunik a legtobb helyen.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
KAP: Neked se mindegy, mennyiért nincs benzin… mókás fb videó link, fél perc
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
válasz Peter.70 #249887 üzenetére
Inkább sürgettem, mert a f.szom kivolt már 1 óra sorbanállás után 6 kútfej, csurig, 7 autó volt elöttem ahova beálltam, az ment le egy óra alatt. Nem értettem miért megy ilyen lassan. Aztán amikor bementem fizetni megvilágosodtam, a 6 kútfejre 1 kasszás volt
Ja, majd elfelejtettem BC 7.0, valós 8,2. #kiaceed #1.5T #sokateszik
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz cOxeR #249883 üzenetére
Tegnap 3-ból 3 helyen nem volt 100-as: [link]
Én meg csak azt tankolok az enyémbe.Az autóm előző tulaj "letesztelte" 95-ösössel. Erre az autó úgy díjazta a történetet, hogy elkezdett csattogni a motor és gyengébb is lett.
A műhely ahová vinni szoktam az E39-et ott említette az egyik szerelő srác akinek szintén E39 520i-je van, de még a 163 lóerős, hogy neki 95-össel amivel másfél hónapig tankolta az autót azt eredményezte, hogy 2 literrel megnőtt az átlag fogyasztása, gyengébb lett az autó és csattogott a motor.
De ezt már korábban említettem.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Tegnap még beugrottam a madaras tecsóba.
A kisbevásárlással egybekötve elnéztem autóillatosítóért és akkor megláttam az 5 és az attól legalább 4x akkora benzines kannákat... bujkált bennem a kisördög, hogy lehet kéne venni egyet...? Csak hát... nem lenne nagyon hol megtölteni 100-assal...
Viszont otthon van egy 5 literes amit sosem használtam. Lehet, hogy... 2022-2023 lesz az amikor felavatom...?
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz brumi1024 #249832 üzenetére
Anti, Te vagy az? [link]
Jó ez a rántsuk össze a népet akció:
20:25 - Semelyik váci kúton sincs semmilyen üzemanyag, már délelőtt óta.
OMV-n volt dízel, MOL-on meg szintén sor állt, tehát biztos volt valami (Shel le volt bójázva).
Van még egy Castrol kút, meg a buszgarázsnál is valami saját, azt nem tudom milyen.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
macilaci78
nagyúr
Nekem 25.-ig ráér tankolni, addig a kisebb helyi kanyarokat kibírja. Akkor viszont muszáj lesz. Legrosszabb esetben M5-ön Keskemétig tankolok valahol, gondolom, lesz dízel, legfeljebb ki várni a sort.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
K Norbi
addikt
Köszönöm mindenkinek, így már tiszta
-
Puma K
nagyúr
válasz Tsebacsi #249855 üzenetére
Soroksárin lévő Molnál kint volt a sor vége a lekanyarodósávnál-buszmegálló elejénél
Mentem tovább. A tegnapi városban sz@rakodós táv helyett ma rendesen haladva 280-320 km-es hatótávot írt fél tankra
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz barnam_ #249863 üzenetére
Itt vidéken továbbra is tartom hogy nagyon kevesen vannak az utakon, Tescóba 3 üres pénztár volt reggel, Sparhban üres volt a parkoló, lidl-aldi félig sem, csurig szokott lenni mind.
Karácsony előtt őrület szokott lenni, mindenki megvett már mindentAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
barnam_
nagyúr
válasz radi8tor #249857 üzenetére
Na jó, de egy éve megy a rögzített ár, eddig mindig meghosszabbították. Szóval hinni nem lehet nekik, csak ha tényleg kimondják, hogy végleg vége
"Kb mint a Black Friday. Sokan csak azért vásárolnak, mert olcsó. Nem azért mert szükségük van rá."
Akkor majd erről is leszoknak az emberek (legalábbis engem már nem hat meg a black friday, pár évvel ezelőtt új volt még itthon, akkor mindig nézegettem az akciókat) -
kisza25
félisten
válasz rasotamas #249849 üzenetére
Haveri körben többen kérdezték, hogy van-e benzines kanna kölcsön... Aki meg mezőgazdaságban munkagépbe kell neki, persze tankol, meg a kamionok is, ismerős mondta, találsz kutat ahol van told tele hazafele, nálunk is mind a 4 autó tele van tankolva.
Itt már nincs autó a kutakon, mindenki tele rakta, tegnap omv sehol senki, 95- ös ment az opel pocijába.
Én a héten ki is autózom a pirit[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nagyúr
válasz K Norbi #249858 üzenetére
Nem lesz több benzin, csak nem fognak ennyit venni, mert most olcsó, úgy meg annyi lesz, amennyibe valóban kerül. És ismét lesz import, most nincs, mert nem éri meg behozni nekik. Eddig azért volt, mert a tartalékot élték fel. És eljutottunk arra pontra, amikor ez elfogyott.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
brumi1024
veterán
válasz radi8tor #249857 üzenetére
Ezt nem mondtak. Csak annyit mondtak, hogy dec 31-ig marad a korlat, utana barmi lehet.
#249856 barnam_: Hat ha szavazni kell, akkor toroljek el tegnaptol, hogy minel hamarabb visszaalljon az import.
#249858 K Norbi: Sok szo volt rola, nincs import, igy egy labon all az egesz orszag ellatasa, ami most nem tudott mukodni. Eddig azert volt, mert a tartalekokat eltuk fel, bufferkent. Csodaorszagunk az egyetlen, aki egy energiavalsag kozepen megnovelte a fogyasztasat a rendkivul alaposan atgondolt intezkedeseknek hala.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Most reggel 8-kor volt benya a Miskolci úti MOL-nál. Szerencsém volt kb. 10 perc alatt odajutottam a csőhöz. Fszkivan ezzel az egésszel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #249847 üzenetére
Kene egy zold utlevel is es akkor elore mehetnel, igy meg allnal a sor vegen kb Tatanal.
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
Örökre marad.
Switch Tax
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #249839 üzenetére
Nyomhatjatok.
Hivatosan dec 31-ig el a sapka de ugye barmikor leveheto. Sztem kihuzzak az unnepek vegeig es tartjak a mostani hataridot. Lassan mindenki megtankol es akkor ujra lesz benyo.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
De most emberek otthon is spájzolnak tartályba? Mert nem hiszem, hogy önmagában az, hogy mindenki folyamatosan tele tartja a tankot ezt okozza.
Reggel is Isaszegen semmi, Pécelen hozhattak valamit mert 6 előtt már komoly sor állt, de délután még nem volt semmi.Én is még 3/4-en a tank de azon jár az agyam, tele kéne tenni, mert még van szűk 2 hét meló, illetve szilveszterre elutazunk, az is több száz km.
Pont azon gondolkoztam, a holtankoljaknak át kéne állnia, az ár már ugyan az, inkább hogy hol van meg hol nincs.
Megnéztem, és van ilyen oldaluk, de ránézésre nem sokan használják, kevés bejelentés van.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
cOxeR
Ármester
válasz stickermajom #249847 üzenetére
Ez mindenkinek a fejeben van szerintem… én ott akadtam el, hogy Z4-be nem fér be a kutya macska + cuccok, az I3-al meg csak korlátozott távig jutnánk - így befejeztem ezt az okfejtést és nem foglalkozom vele
-
stickermajom
addikt
Így, hogy őrület van a kutakon inkább átszerveztük a hetünket, hogy az Astra maradhasson teli tankkal a garázsban. Én csak mozgósítási tartaléknak hívom, ha gyorsan át kéne lépni az országhatárt.
-
veterán
Mi is bespájzoltunk fejenként 10 kiló lisztet, 10 kiló cukrot, meg 10 liter olajat, ami így nem tűnik soknak, de 8-an vagyunk
Mondjuk mi otthon sütünk-főzünk legalább minden másnap, az asszony is mindig kitalál valamit, pogi, bejgli próbasütés, rétes, vagy valami más süti.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Tartom a szavam: 2023.03.31.
De egyre kevésbé hiszek benne. 🤷Szerk:
A VB-t Argentína nyeri.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
2022-12-07 12:00 (azonnali hatállyal)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz grizlisandor #249837 üzenetére
Nálunk is múlt héten hiány volt, mert megindult a pánik, aztán mindenki megtankolt, most van benya
amúgy szerintem holnap össze ülnek és megszüntetik az ársapkát[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
barnam_
nagyúr
válasz radi8tor #249827 üzenetére
Pontosan: ez a kereslet nem általános, ezt semelyik hálózat nem tudja lekezelni időben. Illetve lehetne, de mért akarna a MOL extra erőfeszítést tenni, ha amúgy ez a pánik az ő malmára hajtja a vizet?
Amúgy utoljára ilyen benzinkútnál kígyózó sorokat Puerto Ricoban láttam 2020-ban. De ott az akkor egy hónapja tartó kisebb nagyobb földrengések miatt alakult ki. Mivel az elektromos hálózat amúgy is gyenge volt a hurrikánok miatt, ott mindenki benzines vagy gázolajos áramfejlesztőt használ.
-
bandus
veterán
válasz radi8tor #249794 üzenetére
ezt szerintem rosszul látod, vagy nem akarod látni. ha nem tudok venni valahol x helyen akkor hiány van. ezt nehéz megmagyarázni pánikvásárlással. biztos van ennek is hatása de közel sem akkora, hogy 10 kútból 3 működjön csak, ahol valamelyiknél nincs csak dízel, a másiknál meg csak benzin.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
válasz tboy93 #249820 üzenetére
Nem volt türelmem, főleg úgy, hogy egy utca kijáratánál álltam keresztbe, plusz előrébb 5-6 autóval meg bepofátlankodott valaki... Elég volt, nekem erre nincs idegem, ez az a vicc amin se nevetni sem pedig elszenvedni nem kívánok.
-
Puma K
nagyúr
Ma hazafele így hogy az üzemanyagszint mutató fél előtt volt valamennyivel és Qru is azt írta ma, hogy mostanság a felénél tolja tele a verdát gondoltam elnézek tankolni...
- Mészáros utcai Mol: minden kifogyott, bójázták
- Hűvösvölgyi úton lévő Mol: csak az olcsóbb nafta volt (a PNV nem szereti így hagytam)
- Solymáron a Rózsika utcai Shell: minden kifogyott, bójáztákAz autó szerint még 250+ km-t meg tudok vele tenni
-
gergo5991
őstag
válasz cOxeR #249811 üzenetére
aki jönne át szlovákiába tankolni, OMV kuton van most akció, le kell tölteni az OMV-s appot, első felmutatásnál fizetéskor kapsz 400 pontot
1 pont most 0,08 cent kedvezmény 95 ös benyára, vagy 0,12cent kedvezmény maxxmotion-ra. A kasszánál kell szólni hogyha beváltanád a pontot kedvezményre. (max 70 liter egyszeri tankolás asszem, de majd még letesztelem)
1,58 euro a benzin amúgy.
1,68 a maxmotion 95ös
év végéig érvényes az akció. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz BigBlackDog #249802 üzenetére
Anno volt az a vicc a GM igazgatója és Bill Gates levelezése kapcsán. Így 20 év után a fene se gondolta, hogy tényleg olyan autók lesznek, amiket újra kell indítani a normális működéshez.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MrSealRD
veterán
válasz CactuS #249805 üzenetére
Hogy ezt a COVID kitörése óta nem tanulta meg a nép...
Őszintén kíváncsi lennék mi lett a sorsa annak a rengeteg lisztnek meg cukornak amit akkor felhalmoztak... Van egy tippem. Igaz a benzin esetén más... de ez is kb olyan mint a 2Ft-os benzinár emelés korábban...akkor is sorokban álltak az emberek...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tsebacsi #249804 üzenetére
Állítólag pénteken valami hülye elkezdte terjeszteni, hogy azonnal kivezetik a stoppot, erre mindenki elkezdett még a jóistenbe is tankolni, amennyit bír. Ugyanaz, mint anno a WC papír és az élesztő esete. De ez is csak a Mol malmára hajtja a vizet, mert ők megmondták...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
Kb. 8 kútnál voltam, egynél volt csak benzin. Ott volt a sorok sora... Egy molnál volt még dízel és ennyi. 1 órát autókáztam a semmiért... De, hiány van. Amikor valami 8 kúton sincs az hiány. Nem érdekel milyen vásárlás, nekem most kell, ha most nincs 8 helyen az hiány.
-
BigBlackDog
veterán
Golf mai alakítása; emelkedős, füves területről indultam, bal első kerék kisebb "teknőben" volt, DSG ilyenkor nem képes kúszással kijönni. Adtam egy nagyobb gázfröccsöt, kicsit megcsúszott a kerék, majd; fejegység elsötétül, "Automata parkolórendszer hiba", "Parkolássegítő rendszer hiba", "Manöverező fékrendszer hiba" és a fejegység újraindul. Utána persze semmi gond. Imádom ezt az autót.
-
félisten
válasz molnarpeter #249798 üzenetére
Ha tippelnem kéne nem az áll oda és szórakozik ezzel akinek 1-1 traktor van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest