Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #248398 üzenetére
Sosese tetszett Meg akkor még két autóm volt
Most a tipo is +1,5M Ft-ot érne ahhoz képest mint amikor vettem
Anyós gondolkozik, hogy kiszálljon a vitaraból, a szalonba mondta a tulaj, hogy megadja érte amiért vette mondta köszike, annyiért nem
radiator: tapasztalatból hallottam, hogy nem
Mondjuk 10 új scross-? Ja az úgy igen, de nekem csak 4re futotta volna, így a lakás volt a nyerő[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #248398 üzenetére
Amúgy ja, sokkal jobban megérte volna venni 10 autót, mint 1 lakást
⭐ Stella
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #248394 üzenetére
Mazdából a hármas tetszik.
Amúgy a honda azért is lenne ésszerű vállasztás, mert a jelenlegi szerelőm és még itt a környéken 3 másik akit ismerek honda buzik
A szerelőmnek van egy
Honda cr-x 1,6 160
Honda accord type s
Honda insight
Honda civic 1,6 160
És egy honda gyorsasági motorja
Másik srác elköltözött babodra, csak honda Gyula néven közismert, egy honda integra type-r el szokott szaladgálni, mint napi használós.
Aztán van a B Tomi, akinek egy honda accord type-r van.
És V Tomi, aki jelenleg a gumisom, mondjuk Ő inkább már vw konszernre tért át, szerelésben is, meg neki is az van 3db.
Amúgy korábban a polginak volt itt Blellén egy honda kereskedése, mindegyik ott volt szerelő.
Fater is ott vette anno a honda civicet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #248394 üzenetére
Kíváncsi leszek az új camry-re, vajon belül végre eltalálják-e a dizájnt?! Ha igen, esélyes lehet akár arra is, hogy a BMW utódja legyen egyszer.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #248392 üzenetére
Accordból is dízelt ajánlanék a csigabiga miatt.
A leömlő ki van cserélve ilyenre, aztán kimegy a világból.Olaszhoz az alkatrészbeszerzés csak gyári cucc esetében nehézkes. Arra a pár hónapra, amíg nálad van, sok minden úgy sem kell hozzá, legfeljebb csak nagyon általános dolgok, amiket megtalálsz utángyártottban is.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz focvis #248390 üzenetére
Nem linkelem be, mert elviszik
Az opel is germán, a seat is, a skoda is és a vw is, mindegyik volt már, több is, összesen 7db, audi meg merci van/volt tesóméknak mire gondolsz?
Jut eszembe tesómék kihozták a szalonból az első a6 1,8t-t (jól rémlik 1999- ben) aztán fél év után már a szervizben pihent, nem emlékszem a apontos hibára, akkor még nem volt saját autóm, nem nagyon értettem hozzá, de talán a leömlőnél volt valami dixer.
Eddig amúgy a fater hondaja volt a kedvencem, de nincs olyan honda ami tetszene. Mondjuk accordból van🤔
Lehet veszek egy accordot
Tboldi: diesel hondát? Biztos, hogy nem
Alfa giulietta van pár a parkolóban, csak 1,4T, de most nem veszek fiat/alfa-, mert stella tis miatt még alkatrész sincs hozzá
Amúgy a kóreai az új japán[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #248390 üzenetére
Vagy japánt, az a családi Civic is megvolt, amíg el nem porladt.
Mondjuk egy faceliftes 9gen 1.6 dízellel, abban van csigabiga is.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #248388 üzenetére
Az insignia 2016- os, igen patika állapotban van, ami zavarna, hogy 8+ eszik és hiába 1,8 140 ló, a piri 1,4 100 lóval fickosabb. Viszont 5ajtó, bazi nagy és nagyon kényelmes. Jó vele utazni, új korától ismert az előélete. Egy ismerősé volt, 2 éve páromé.
Múltkor amúgy sikerült vele 6,6 megetetnem, végig országút, Blelle-Szombathely-Blelle.
megmondom az őszintét, a tipot nem kellett volna eladni🫣[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz rbalint88 #248381 üzenetére
Ez most simán bedugható egy halogén helyére, semmi trükközés, tuti bírni fogja? Mert asszony mindig panaszkodik, hogy nagyon szarul lát a halogénnel.
Valaki hallott már olyat, hogy a rendőr ezért büntetett? Mert egy régebbi autóban elég feltűnő tud lenni.szerk: most nézem 1000 óra élettartam ennyi pénzért? Akkor ezért nem használ ilyet sok ember
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
Puma K
nagyúr
válasz cOxeR #248351 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az emberek erre a legalapabbnak tekinthető tényezőre sem figyelnek oda mint láthatóság. Aztán így közlekedik egy több száz kilós-több tonnás járművel városban és városon kívül.
Ez nettó ön és közveszélyes.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Doki16
addikt
válasz rasotamas #248374 üzenetére
Gondolom B7-ben is meg lehet csinálni. Régen volt már nem emlékszem pontosan. Adaptációban kell keresni és valami ilyesmi szöveget.
Ebben a modulban volt nálam:Cent. Elect.
IDE06864-ENG116592-Daytime running lights-Standlicht aktiviert zusaetzlich Tagfahrlicht
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
Doki16
addikt
-
barnam_
nagyúr
W205-ben: parkolófény, helyzetjelző, auto, tompított.
Nem tudod kikapcsolni a világítást benne (max ha parkoló állásra teszed, de akkor is figyelmeztet). Amúgy már esőben is kapcsolja a tompítottat, nem várja meg amíg besötétedik. -
félisten
válasz Vismajor01 #248368 üzenetére
Scrossban is auto, aztán tompított.
Erről jut eszembe alig találtam meg múltkor rajta a ködlámpa/záró kapcsolókat olyan hülye helyre rakták.
-
-
őstag
válasz Vismajor01 #248356 üzenetére
Ez amúgy tényleg marha idegesítő a Volvoban, hogy semmi visszajelzés nincs a műszerfalon a világítás állapotáról, így inkább rátekered a rezsón a tompítottat fixre ilyen őszies-télies időben, leállításkor úgyis lekapcsolja. Nem úgy mint a japánok, hogy sipákolnak kiszálláskor..
A másik ami mondjuk meg jó, hogy a Volvoban sorrend úgy van, hogy "0->Helyzetjelző->Auto->Tompított", a Toyotában meg "Auto->Helyzetjelző->Tompított" volt a felállás, így ha biztosra akartál menni, akkor mindig át kellett tekerni a helyzetjelző álláson, ami - ha előtte is világított - egy pillanatnyi kikapcsolást jelentett..
"Less but better" - Dieter Rams
-
félisten
-
félisten
-
veterán
Létezik, hogy egy vasaló Swiftben nincs hátul biztonsági öv?
Ismerős vitte a gyereket reggel suliba, és azt mondta az asszony, hogy nem volt benne.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Vismajor01
addikt
válasz cOxeR #248351 üzenetére
Volvo ráadásul nem is mutatta mikor automatán volt, hogy mi történik. Lexus legalább mutatja ikonnal h automata felkapcsolta a világitást avagy sem, és tudom h fel kell kapcsolnom mert ő nem kapcsolta fel én meg ködben megyek v tudomisén
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
cOxeR
Ármester
-
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #248325 üzenetére
Amugy tenyleg hasznos, sokkal jobb a felbontasa, mint a gyarinak, kozelebb tudok vele allni a garazsban a falhoz.
#248342 Qru: Meg soha. Kulfoldre le szokram ragasztani, vagy berejtem a kasztniba.
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Gyorsan tudna valaki válaszolni arra hogy ha olyan autóval tankolok ami nem az enyém,forgalmiban más az üzemben tartó akkor is jár a 480-as benzin?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Golf GTE akku cellazárlat M3-ason [link] #tiktokalert
⭐ Stella
-
MrSealRD
veterán
válasz MunezXBK #248327 üzenetére
Figyu...nem akarok kötekedni... De Qru belegyezett a névadásba?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kisza25
félisten
Én nekem elég az 1,4 100 ló is a gyorshajtáshoz a kia pro ceed ugyanezzel a motorral volt, megvettem már másnap villantam vele Ausztriában csak szerencsére nem küldték még haza akkoriban (2011-2015) kb 6x mentem bele kint trafiba, de egyszer sem küldték akkor haza.
Most megint, tulajdonképpen a kia pro ceed hyundai i30 megfelelőjével sikerült belemenni, de ugye most jött is a bünti
Most itt az 1,6 120 ló, szerencsére ebben már van tempomat[ Szerkesztve ]
-
-
szőröscica
addikt
Ma reggel megkoccoltak hatulrol kb. kettovel. Piros lampanal, dugobam araszolva egy Merci V osztaly. Kicsit koszos az auto, nem lattam egyertelmuen, talan koromnyi helyen lejott a lokosrol a festek. Ugyanugy all, csomagterajto nem szorul, kamera, radarok mukodnek.
A Mercin se lattam semmit. Nem kertem betetlapot, ennel tobb karc is van mar rajta, es ha tort is 1-2 patent, nem latszik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Távirányítású BMW 150-el a bentonfalnak vezetve: [link] #franciaytalert
⭐ Stella
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #248283 üzenetére
Most találtam Siófokon elvileg 15eFt ért átbőrözik, majd feldobom eladom
Autó most kész, de kell majd tárcsát cserélni elől
Tboy93: na mit mondtam, legolcsóbb teleszkóp 5600Ft, de volt 30eFt-ért is
A végén még eladom mindkettőt, aztán veszek valami mástAlfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest