Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8374) icecave válasza Kommy (#8372) üzenetére


icecave
Topikgazda

...de ha akarom, akkor feltölti nem? Bocsánat a sok kérdésért, csak az volt a gondolatom,hogy van vagy 25 giga zeném, minek tároljam a gépemen. Mindent feltöltenék felhőbe, és hallgatnám, amit épp akarok, de ha szökőévben egyszer vissza akarom tölteni az egészet a gépemre, azt is megtehessem.
A másik,hogy valamelyikhez találok albumborítót, visszatöltöm gépemre, majd szerkesztem, elmentem, akkor frissíti, vagy újra feltölti, de utána a gépemről már törlöm is. Ilyeneket lehet?

Muszáj mindent megtudnom, mert ha asszony sok munka árán be ID-tag-elt albumai elvesznek, akkor icecave emléke már csak szívetekben fog tovább élni. :D (Teljesen jogosan, és is kipurcantanám, aki ilyen dolgaimat elbarmolná).

Szóval összességében, tud-e úgy működni, mint a dropbox, hogy amim most a gépemen van, az a felhőben legyen, és ami kell, azt használom. Változtatás nélkül. Szóval nehogy nekem azt mondja,hogy van egyezés, de később már csak az Apple félét tölthetem le. A sajátomat akarom a saját minőségben, saját ID tegekkel.

DanielK: Komoly? Ó,hogy rohadjon meg.... ez durva. Értelem szerűen, már mindent be ID-ztem magamnak, plusz 320 kbps-es zenékről beszélünk, nekem ki ne cserélje rosszabbra, meg írja át az én megszokott szisztéma szerint felépített ID3 tag-jeimet, mert akkor armageddon... :(

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.