Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
16 (tudom, hogy tökönszúrás, de a fényképezéshez van kamerám, a spotify zenéim meg most is csak 5 gigát foglalnak el, 7-8 hónapnyi letöltögetés után) gigás iPhone SE-t vagy 6S-t szeretnék vásárolni. Melyik a legolcsóbb de már megbízható, nem humbuk sz*r oldal? Előre is kösz a választ!
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz sherlock82 #171612 üzenetére
Anyumnak az van, használhatatlan a hívásokon és a néhai képcsináláson kívül másra. Szaggat a facebook, a safari és a youtube is.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz sherlock82 #171614 üzenetére
Dehogynem kapható. Használtan itt, újonnan nem vennék 75ért, inkább akkor spórolj össze egy százast amiből már új SE-t veszel (ami 6s csak 5s köntösben)
-
K1nG HuNp
őstag
Mivel véditek az SE-teket? Nekem nagyon bejön a space gray hátulja, szóval vagy valami fekete cuccot vagy átlátszót tennék rá. Előre az üvegfólia a nyerő? Márka/link egy megbizhatorol?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz MauroN #171873 üzenetére
Csekkold a neten bejelentkezve, hogy fent vannak-e a képeid az iCloudban, ha igen akkor no para, telefont kapcsold-ki be, hagyd rá, had csinálja a dolgát. Ha az iCloudban sincs semmi akkor valamit nagyon elb*sztál.
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Megvettem életem első iphonejat, egy SE személyében. Mondhattok pár menő appot ami könnyebbé teszi az életem, vagy ami csak ezen a platformon érhető el és hasznos egy diák szemszögéből például. Jó a stock naptár app vagy használjak vmi mást?
-
K1nG HuNp
őstag
Magyar webshopoknál lehet cumi a garanciával? Az egyik kolléga ajánlott egy oldalt, ahol 85k volt az SE és semmi gond nem volt vele, ott sajnos viszont nem volt készlet, szóval a TotalMobile.hu-ról rendeltem. Gondolom az 1 éves gyártói garancia vonatkozik rá. Ha gond van akkor hová kell vinni/menni? A céghez vagy vmelyik hivatalos apple bolthoz a garanciával a kezemben?
-
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Spotifyról Apple Musicba lehet 1:1ben átrakni a zenéket? Ha igen milyen appal?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz FіkuszKukіsz #172116 üzenetére
Hálás köszönet
-
-
K1nG HuNp
őstag
válasz m.zmrzlina #172126 üzenetére
A képen 2 iphone 7 van 2 különböző mennyiségű belső memóriával 32, 128 és 2 plus méretű iphone 7 ugyanezekkel az opciokkal
-
K1nG HuNp
őstag
Szóval, hogyan tudom megőrizni az SE-m akksiját a lehető leghosszabb ideig? Elég heavy-user vagyok, wifi és vagy mobilnet 24/7 be van kapcsolva, on-screen time 3-4 óra között van. Ha hazaestek és feldobom a töltőre alvás mellett és reggel leveszem akkor mekkora hülyeséget csinálok? Power pakkal számoljak, hogy szükség lesz rá ahogy idősödik az akksi?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Akkor ne upgradeljek semmiképp én sem? Még 10-en vagyok.
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
zsir uj iphone se: kotyog a bekapcs gomb, vagyis ha rázom a telefont akkor hallatszik. ez gáz, vagy nektek is ilyen?
-
K1nG HuNp
őstag
Van olyan felhasználási területe egy SE-nek amikor erdemes kikapcsolni az akku takarékos üzemmódot? Mert így 24/7 abban van..
-
K1nG HuNp
őstag
Az iOS 11-es SEmben nincs benne az a hatterkep ami a boriton van. A multkor lattamegy oldalt amin fentvan az eddigi osszes, de most nem talalom. Valaki belinkelne? Koszi elore is!
-
K1nG HuNp
őstag
iOS 11-en megoldható, hogy a controll centerben ha kikapcsolom pl a bluetooth-t vagy a wifi-t akkor az ténylegesen kikapcsolja (áthúzott ikon)? Ugye SE-m van és ezen nincs forcetouch és ha csak simán rányomok az ikonra akkor bekapcsolva maradnak a dolgok (ezt meg ugye a settingsben látom, ahol zöld a kis kapcsoló). Vagy ne foglalkozzak ezzel, mert úgysem esznek annyi akut?
-
K1nG HuNp
őstag
Anker vagy Blitzwolf? Van valakinek mindkettővel tapasztalata? Melyik a jobb/időtállóbb kábel?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Cathfaern #172573 üzenetére
Gépen az iTunes-ba kell feltölteni a zenét, ott hozzáadni a zenelistához és onnantól kezdve elérhető telefonon. Én épp ma csináltam ezt. iCloudból nem lehet apple musicba tenni
-
K1nG HuNp
őstag
válasz theomo #172578 üzenetére
Full ingyenes, hivatalos megoldás is van..... plusz ez a cucc benne van az apple music alap előfizetésben.. Ez valami régi cucc lehet, mert ugye már az iTunes sem gyakran használt..
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz jeromosi #172584 üzenetére
Neked egy lightning apa-jack anya csatlakozo kellene, amit én személy szerint még nem láttam. Azzal tudna működni ez az elképzelés
Szerintem a legkezenfekvobb a jackot earpods, es akkor a telefonhoz kell ez a belinkelt és amúgy a telefonhoz is adott átalakító. Minden máshoz meg simán megy a jack.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz California1 #172599 üzenetére
A neted lesz gyengus
-
K1nG HuNp
őstag
válasz California1 #172601 üzenetére
A youtubeom beluli beallitasokban van egy HD csak Wi-Fin keresztul opcio, azt nezd meg. A youtube miota vilag a vilag a neted alapjan lovi be a minoseget, nalam gyakran latszik is amikor 1080prol ledobja 720pre ha peldaul a tesom is elkezd nezni valamit a wifin.
-
K1nG HuNp
őstag
Veletlen vettem valami f*s jatekot, de szerencsere a netkartyan nem volt penz rá. Most viszont nem enged semmilyen frissitest, ingyes app letoltest a store. Telefonon azt mondta a neni, hogy elobb fizessem ki es majd csak utana tudjak visszautalni.. WTF
-
-
K1nG HuNp
őstag
válasz koma106 #172733 üzenetére
En ajanlom a 16ot. Diak vagyok, sok a fotom, a fajlom, az appjaim az alap facebook es tarsai + jatekok es meg 4 giga zene is elfer. Ha a kepek miatt betelnek akkor veszek 3600ftert egy evre 50giga icloud tarhelyet es problem solved. En magamat ismerve nem vettem nagyobbat mint 16gb, mert ugyis ripityara torom a telefont valamelyik kozeljovobeli buliban. 85kert nagyon jo deal a 16os SE.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Lenry #172757 üzenetére
Elso hasznalatnal kozelezo, az a feher oldal a fizetesi informacio lesz, enis nemreg allitottam be. Hozzadobsz egy kartyat, levon parszaz ft-t, utana vissza is utalja azonnal es mar szedheted is ki az opciot ha nincs ra szukseged. Én pl ki akartam szedni regisztracio utan, de nem engedte mert kozben elkezdtem az apple music probaidom. Nyugi, nem az apple fog bszakodni a kartyaddal es nem is az appletol fogjak ellopni az adataid.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz icecave #172771 üzenetére
Én azonnal megvettem volna, aztan elolvastam, hogy nem vízálló. Garanciális szempontból legalábbis egyáltalán nem. Na most ha leizzadok és bekrakkol akkor b*szhatom..
A powerbeats3 már vízálló elvileg, csak ő meg ronda sajnos..
-
K1nG HuNp
őstag
Miert foglal el az iOS 8,66 gigat? Mit tudok csinalni ennek a szamnak a csokkentese erdekeben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás