Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
válasz aujjobba #174645 üzenetére
Nem dugdosom a kábelt a padba, állandóan benn van, a telefont csak ráteszem a padra és bármikor simán felemelem, még csak a pontos mozdulatokra sem kell figyelni, mint például a dokkoló esetén (ha már említették), amellett szabad a telefonon a csatlakozó, ha épp másra kellene, ellenben a kábeles és dokkolós töltéssel.
Nem nélkülözhetetlen, de hasznos és kényelmes dolog. -
tboldi
nagyúr
válasz aujjobba #174645 üzenetére
Egyszer bedugnám a konnektorba és kész. Aztán ha leülök a gép elé, akkor csak ráraknám a telefont (ahogy most is teszem, simán csak az asztalra, töltés nélkül), majd amikor végeztem, akkor elveszem. Semmivel nem lenne másabb a mostani rutinnál, csak közben tölteném is.
Per pillanat a 7-essel ezt nem tudom megtenni, de ha az egyéb projektjeim mellett marad fölös cash, akkor váltani fogok 8 Plus-ra vagy X-re.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
🍎X Én Kikapcsoltam a TrueTone lehetőséget.
Nekem szebnek tűnik így a kijelző.
Vélemény? Más mit gondol, használjátok?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz B-L-A-C-K #174655 üzenetére
Nálam ez lett tegnap. Pár fénykép, egy rövid videó. Facebook, messenger... Pár telefonhívás és Safari.
Nem tudom mennyit segít mert mindenki máshogy és másra használja ugye, de i7 után a saját véleményem, hogy jobb az aksi idő!Alacsony toltotsegi módban ha bevan kapcsolva még jobb ma úgy próbáltam.
Ez a tegnapi:hemaka: Szerintem is fura sárgás színt dob össze nekem is azért nem tetszik.
Éjszakára meg tökéletes a NightShift.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #174663 üzenetére
Meg is vetted ki is fizetted, vagy csak előrendelted? Mert én neten megvettem, ki is fizettem, azt írta van raktáron és 1-5 nap mire megkapom...De persze lehet nekem is majd várni kell rá csillió időt...
-
sirszevenap
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #174666 üzenetére
Ja igen, üzletbe más, ott nekem WestEnd-ben azt mondták tegnap héten érkezik, ma voltam bent már mondták jövőhét lesz belőle vagy utána, de lehet nem sokat raknak ki, azokat meg már oda adják majd azoknak akik előrendelésben elrakatták az üzletben. Neten viszont még mindig van raktáron, és 1-3 napot írnak most szállításra, de gondolom ha sokan rájönnek hamar elfogy onnan is...
Amúgy nem is értem a Vodát hogy adja listaáron 350-ért (+3 ezer a kártya + feltöltés rá), pedig ilyenkor mindig hivatalos viszonteladói árra lövik be, azaz 380.
Na meg azt se értem neked flottába hogy van 300 alatt, itt ha legnagyobb előfizetésre is veszem oké hogy alig kell érte fizetni, de a készülékrészlet benne lesz, és mire teljesen kifizeted az összes előfizetési konstrukcióval 350-ba jön ki a 64-es. Neked nem tartozik hozzá telefon részlet?
Most nézem lehet követni a rendelést, feldolgozás alatt átugrott "csomagolás alatt"...Jupi...
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz BomiBoogie #174636 üzenetére
Nem érdekük. Így ha van egy játék ami tetszik, de most nem biztos meg akarod venni, azt elrakod. Aztán esélyesen később már nem veszed meg, mert van nála újabb játék, vagy akkor veszed meg amikor akciós lesz. Így viszont mivel félsz attól hogy elfelejted vagy nem fogod megtalálni, inkább megveszed, úgyse olyan drága.
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #174641 üzenetére
Ha román lesz küldd vissza
(#174653) buci30:
Nekem be van kapcsolva és eddig tetszik. Kikapcsolva érzem hidegnek, de gondolom most hozzászokott a szemem.
Nincs közelemben hideg fény nem látom azzal milyen lenne pontosabban az lenne talán érdekes mennyire és milyen gyorsan változik.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #174672 üzenetére
339 990, vagy részlet, hol van itt 289-ért?
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
ez a töltő jó lehet az X gyors-töltéséhez?
-
sirszevenap
addikt
válasz B-L-A-C-K #174675 üzenetére
Bizony!
Egyébként kiderítettem, a tiéd tényleg hamar meg fog érkezni. Telefonon szerettem volna ma rendelni, viszont valami teknikai' okok vannak és nem tudok a jelenlegi előfizetésemhez most per pill. Csak boltba. Pedig már mondta, hogy van készleten , minden le volt zsírozva! Összejön ez egyszer.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
őstag
Kint a 11.1.1
-
30z.Samu
félisten
Elérhető a 11.1.1.
9 mp-cel megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sev!er
aktív tag
Tudnátok X-hez ajánlani valami minőségi átlátszó tokot, ami lehetőleg vékony, mivel csak a karcok ellen kellene, valamint egy jó kijelzővédő fóliát? Megrendelném (valamilyen magyar webshoptól) mielőtt megérkezik a telefon.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
Westendben már lehet kapni X-re azt a full keretes üvegfóliát? Vagy esetleg valami hasonlót tudtok ahol fel is rakják és mondjuk Árkád, esetleg Aréna környékén van?
-
7Heads Drago
veterán
Hogy tudok képet küldeni egy X ről egy droidosra? Ma sikerült megnézni a X et de sehogy se tudtam a teszt fotót átküldeni. Bejelentkezni nem akartam rajta..., b-t nem dobta fel. Mondom ez vicc. Persze eddig csak ipad air volt a kezemben, ott meg csak a böngésző megy.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Peetey91
senior tag
válasz 7Heads Drago #174689 üzenetére
Tárhelyre kéne feltölteni, vagy e-mail. Hogy egy publikus telefonon hogy oldod meg, arra nincs ötletem. (Ha nem akarsz róla bejelentkezni semmi fiókodba)
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz 7Heads Drago #174689 üzenetére
Send Anywhere, valamilyen felhőtárhely, vagy email.
(#174691) Gsx-rr: Én ezt nem ismerem, de hát ezért van a fórum, nem?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz 7Heads Drago #174693 üzenetére
Elvileg igen.
-
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Még nyáron kíváncsiságból felraktam a SE-mre az IOS 11 bétáját és azt hittem, hogy amint kijön a hivatalos verzió, akkor vissza is fog állni bétáról. De nem így történt, még mindig a béta verzió van a telefonomon és most már vissza szeretném állítani.
Nagyjából tudom hogyan kell (gyári beállítások vissza, aztán biztonsági mentésből az adataim), csak az lenne a kérdésem, hogy pontosan milyen biztonsági mentés kell? A bétát még nyár közepén raktam fel, ezért nem szeretném az akkori biztonsági mentést használni, mert akkor egy csomó minden nem lenne rajta. Ha most csinálok egy mentést miközben a béta van rajta, akkor is működni fog minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest