Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz csab2 #174548 üzenetére
Korbeneztem hardverapron, 220ert lattam bontatlan i8 64gb egy ev garanciaval.
Az istyle konstrukcioban ez 300ezer ft.
Azaz 80ezer ft a felara 18 honap biztositasnak es plusz1 ev garancianak, mert ugye naluk 2 ev a gari.Nekem nem érné meg szerintem, mert nem szokott törni a telefonom, eddig legalabbis egyiknek se esett baja, vigyazok ra. Olyan se volt, hogy a masodik evben lett olyan gondja amikor jol jott volna a garancia.
Osszessegeben szerintem annyira nem rossz, csak nem mindenkinek eri meg.
-
A21
tag
hali! tudtok esetleg valamit az alza.hu-n kapható használt megjelölésű iphone-okról? Refurbised, vagy tényleg használt? 1 év garanciát adnak rá...
-
Thewent12
aktív tag
Iphone X:
Dizajnra gyonyoru telefon. A kijelzoje szerintem magasan veri a regi 7 plusomat. Meret rendben van. Icloud visszaallitasnal szepen felmelegedett. Gyorsnak gyorsabb a hetesnel, viszont ez annyira nem szamottevo szamomra, mivel mar az is eleg gyors volt. Face ID eddig mindig felismert. Roviden most ennyi, tobbirol irok holnap.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Mióta frissítettem iOS 11-re, feloldásnál mint kicsit bepirosodna a kép az animáción, vagyis mintha egy piros réteg oszlana el és így válik láthatóvá a homescreen. Nem is tudom hogy magyarázzam...a lényeg hogy ilyesmit nem láttam iOS 10-en, vagy csak nem figyeltem. Másnál is ilyen?
Más: szervizben cserélték a telót (iPhone 7), örültem is mert már kopott volt a mat fekete festés mint a fene, kérdeztem mit lehet ez ellen tenni, azt mondta az eladó kb semmit, ha tok van rajta kopni fog, kivéve persze a drága gyári Apple tokokat mert az belülről mikroszálas, mintha finom plüss lenne. Tudtok olyan tokot ami hasonló belülről, de olcsóbb, és jól is néz ki? Úgy hallottam a gyári Apple tokok nem valami tartósak, amit a srác mutatott az iStyleban az is szét volt már kopva, kicsit tartósabbat keresek. Most egy dbrand karbon fólia van rajta, és úgy van egy ilyen tokban, valami hasonló stílusút keresek, vagy teljesen simát, Apple kivágás nélkül
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
agabe
addikt
válasz gyuromoj #174541 üzenetére
A weboldalon olvashatok szerint 0,33mm vastagsagu.
Ez a teljes keretes kikepzes raadasul biztos nem minden tokkal baratkozik, lagalabbis amik jobban vedenek azokkal lehet gond. -
SidCorky
őstag
válasz Rage47 #174556 üzenetére
A képernyő felébresztésére gondoltam, nem is a feloldásra. Mintha a feketéből kivilágosodna. De közben youtube videókban néztem animációkat lassítva, és másnál is ilyen, akkor nem hiszem hogy hiba.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
B-L-A-C-K
titán
-
Arcképgyáros
Ez a live photo csak nálam kapcsolgatja be magát annak ellenére, hogy a beállítások megőrzése be van húzva?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ZoleeHU #174544 üzenetére
Én feketét rendeltem, nagyon rendben van, nem is látszik hogy rajta van a telefonon
Face ID is tökéletes, igazából nem is tudom milyen nélküle, ahogy kinyitottam a dobozt még bekapcsolás előtt azonnal rákerült az üvegfólia.Az átlátszo asszem nem is ér el a szenzorsávig
-
galaxys80
veterán
Ha esetleg érdekel valakit, egész kellemes tokra bukkantam I6- 8+-ig.
[link]
Nem próbáltam, de a Baseus nem szokott gagyikat gyártani általában. -
ERipley
tag
http://index.hu/video/2017/11/08/iphone_x_face_id_szakall_borotva/
...esetleg más is kipróbálhatná....
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok
SE-nek szerintetek lesz utódja?
(Telekomnál pl kifutó termék... és agyalok, hogy egy Nokia 735-t lecserélném egy ilyenre)Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #174581 üzenetére
Szerintem lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz CharlieDrop #174581 üzenetére
Én bízom benne, ha lesz, akkor szerintem kb akkorra fogják időzíteni a megjelenést, amikor az SE már gyengülő félben lesz .
Sic Parvis Magna
-
California1
őstag
Uraim ! Kis segítséget szeretnék kérni .
Pár napja vettem egy appot a storban. Van benne hiba amit jeleztem is az app support felé mailben. Válasz semmi nem érkezett és bug fix sem. Így nem tudom hasznalni rendesen. Hogyan lehetne visszaigényelni az árát?Előre is köszönöm !
-
Arcképgyáros
válasz California1 #174590 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz California1 #174590 üzenetére
A legegyszerubb, amit kuldtek mailben szamlat, ott van egy
Report a Problem
link, ott tudod visszakerni a lovettat.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Úgy 1 éve vettem még az Edigital-ba egy noname autós töltőt 1000 ft körül.
Merjem azt használni egy I7 töltésére vagy inkább hanyagoljam? -
buci30
addikt
Nem tudom így volt e de most a hangjegyzetek app kikapcsolt kijelzőnél is vesz folyamat 👌
A kérdés viszont mennyi időt vesz fel egyszerre? Van korlátozás vagy tárhely függő?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
galaxys80
veterán
válasz dvdbackuper #174595 üzenetére
Ha így lenne nem tettem volna fel a kérdést.
Azért egy edigital csak megnézi valamennyire, hogy milyen terméket árul. Mégsem az Ali-ról vagy az Ebay-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest