Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz Redplee #20998 üzenetére
Gyári állapotban (JB nélkül) nem tudod. Viszont a telefon funkcióban be tudod rakni a Kedvencek közé, ott ki kell jelölni azt, hogy a kontakt melyik számát akarod hívni és hogy hang vagy videóhívásként, és eként is tárolja le. ezután csak egy bökés a telefonnál, és azonnal hívja, nem kérdezget. Ez így egy vagy két kattintással több, mint ha a képernyőn lenne plusz ikonként. Viszont egy helyre vannak gyűjtve.
-
ZooLee
senior tag
válasz Redplee #21008 üzenetére
Főképernyőn Telefon gomb, és azon belül az egyik fül a Kedvencek, ami egy lista. (Ha azon hagytad legutóbb, akkor rá sem kell kattintani) És azt kell beállítani minden egyes elemnél amit ide felveszel, hogy melyik telefonszámot (mobil, otthoni, stb.) és milyen módon (hanghívás, videóhívás) módon hívja.
És utána csak egy bökés a névre és hívja.Viszont ha ez elsődleges szempont, akkor lehet, hogy jobban járnának egy Androiddal, ahol kirakhatod widget-ben a hívó képét közvetlenül a főképernyőre.
-
Redplee
senior tag
válasz Redplee #21013 üzenetére
(#21012) r3dsnake
win8 az jó?tényleg egyszeerű? régen, nagyon régen volt valamilyen okostelefonom ami valami windowst futtatott, talán samsung volt valami omnia, an az valami halál volt...
emiatt windowsosat nem is néztünk
[ Szerkesztve ]
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Onderon
senior tag
válasz Redplee #21024 üzenetére
ma rendeltem (végre megint, juhuu) t-mobile-tól, telefonon, budapesten. ügyfélszolgálatos srác mondta, hogy csak 16gb-os van fehér-fekete, 32gb-os, 64gb-os nincs. sőt azt mondta, amin meglepődtem, hogy szerinte 32gb-os nem is lesz már, csak 16gb-os és 64gb-os. ja és le akart beszélni a feketéről, mert hogy sok le van kopva gyárilag. meglepően őszinte beszélgetés volt
-
ZooLee
senior tag
válasz Redplee #21321 üzenetére
Három hozzászólással lejjebb linkeltem, a hozzászólás alján. LTE van, iPhone frissítés nincs
-
Topikgazda
-
Kommy
veterán
válasz Redplee #21499 üzenetére
Mi meg nem szeretnénk válaszolni a kérdésedre, mert 6milliószor le van írva, most ezzel ki vagy segítve, ráadásul megkeresni 2 perc, míg válaszol valaki 30 perc, megérte szerintem nem. Ráadásul nem is értem, hogy ebben mi olyan nehéz erre van az iTunes, tök egyértelmű minden ráadásul tud magyarul.
-
Ragnar95
félisten
válasz Redplee #173788 üzenetére
Reachability van itt is, Settings>Accessibility alatt találod. Így lefelé swipe-olva a kijelző alján "lehúzza" a rendszer a kijelző tetejét és simán eléred a sarkokat is egy kézzel.
Így kb 3 óra használat után nekem nagyon bejön egyelőre az X. 6plusról váltottam, így a sebességbeli ugrás is elég nagy, home gomb elhagyása jó döntés volt, elég gyorsan meg lehet szokni a gesztusvezérlést és tényleg nagyon kényelmes. Kijelző eszméletlenül szép, i7 mellé rakva is elég egyértelmű a különbség, szerintem az X-en természetesebbek a színek, bár van akinek meg pont az i7 színei jönnek be jobban. Hangszóró is jelentősen hangosabb és tisztább i7-hez képest.
FaceID valóban lehetne még kicsit jobb, ha elsőre nem ismeri fel az arcod, néha le kell zárni a telefont és újra feloldani hogy működjön. Koppintásra való feloldás is jó újítás nagyon.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tylerddd
veterán
válasz Redplee #173881 üzenetére
iPhone-nál vagy újraaktiválod a telefont egy másik szolgáltató SIM kártyájával vagy csinálsz egy restore-t és akkor lesz független, nem küldenek kódot.
@ szuszinho A Telekom topikban kellene egyébként megnézni, h mi a helyzet a cserélt készülékekkel, mert ugye az IMEI már nem ugyanaz, mint azé a készüléké, amivel kötötted a szerződést. DE gondolom ezért merült fel benned is a kérdés.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Redplee
senior tag
válasz Redplee #173873 üzenetére
"Valaki tett már védelmet X -re? Mit ajánlotok?
Nézegettem ezt az Xprotectort de igazából csak itthon találni róla infókat, előző iPhone-okkal.
Azt nézem, hogy az edzett üveg kijelzővédő pl beér a truedepth kamerák elé is, vajon a FaceID-t nem befolyásolja, ha van rajta plusz egy réteg üveg?
Van tokjuk is. Véleménye valakinek? Vagy más javaslat? Tok+kijelzővédő is kellene.
Kicsit parázom, hogy ha leesik védelem nélkül, az sokba kerülne "Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
hemaka
nagyúr
válasz Redplee #174162 üzenetére
Biztosan. Raadasul amilyen jo hire van az apple hivatalos boltoknak. Akkor sem vennem ott, ha utnenek. A legtobb boltban annyi nagykepu fsz dolgozik, szaros karoval nem lehet elerni az orrukat.
De a fagyi mindig visszanyal, mert jottek ok is hozzam ugyet intezni, en is pont olyan kedves es segitokesz voltam, mint ok... pechjukre pedig iszonyat arcmemoriam van.[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz Redplee #175197 üzenetére
Mit is kell csinálni? A CarPlay Magyarországon vásárolt új BMW-kben alapból NINCS benne, azt KIZÁRÓLAG a ConnectedDrive rendszeren keresztül lehet aktiválni a kocsiban, az meg jelenleg nem elérhető Magyarországon. A kocsit valamelyik nyugateurópai országban kell regisztrálni a ConnectedDrive portálon, ott pengeted a 300 eurot és akkor tudod csak használni. Neked külföldön vásárolt kocsid lehet, másképpen biztosan nem menne...(Pl. A németeknél vett új BMW-hez jár egy vagy két évig, benne van a profi navigációs csomagban, aztán fizetheted. Nagy genyóságnak tartom és szégyen a BMW-re. Még az Opel is ingyen adja... Én (sokkunkal együtt) már többször reklamáltunk a BMW-nél, a válasz: 2018 közepétől lesz elérhető...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz Redplee #175257 üzenetére
Hát igen, így működne ha lenne CarPlay menüpont... csak, hogy nincs ilyen sajnos. Akkor jelenik csak meg ha fizetsz a ConnecteDrive portálon, sajnos... Azért köszi, azt hittem valami okosságot találtál
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz Redplee #175260 üzenetére
Nincs benne sajnos... Az új 5-ös, 2017. 04. havi. Minden nekem is benne van amit felsoroltál. 100% hogy valamilyen nyugat európai Busines Unit van benne, ergo nem magyarországi kocsi. Ennek semmi jelentősége garancia és egyéb dolgok mind érvényesek csak más országból származnak. Gyanítom, hogy német.. Amúgy a “Hírek” milyen nyelven jelennek meg nálad?
[ Szerkesztve ]
-
-
aujjobba
addikt
válasz Redplee #191345 üzenetére
Igazad van, bocsesz.
Érdemes használni a a Bedtime-ot, az óra appban a középső ikonnal lent.
Annál vannak opciók, tudod állítani az ébresztés hangerejét is.Én személy szerint azért is szeretem, mert hangnélküli ébresztést is be lehet állítani (mint nálam a képen) és ilyenkor csak rezeg.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz Redplee #191352 üzenetére
Próbálj ki majd valamit, iOS 11-ben tapasztaltam egy bugot, nem tudom a 12-ben megvan-e még.
Szóval nálam úgy van, hogy ne legyen hang, csak rezgés.
Előfordult, hogy ébresztés közben jött egy értesítés, tehát az ébresztő épp rezgett, majd az értesítés is rezzent egyet, aztán viszont az ébresztő nem rezgett már tovább, tehát némán "ébresztett". -
Major Lion
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest