Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
válasz ittakary #175050 üzenetére
& (#175048)
Spotify-nel nem tudom, hogy mukodik de pl Netflix-nel sem kell megadni adatokat mert automatikusan beepul az iTunes es App Store elofizetesek koze. Szoval ha vasaroltal mar fizetos alkalmazast vagy a bankartya adataidat megadtad az Apple ID-nel akkor ott erdemes ranezni.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iphone 5c-m, amit szeretnék lecserélni lassan. Szerintetek jelenleg mire érdemesebb? 7 vagy 8? Megéri a felárat a 8?
-
balhmm
tag
válasz B-L-A-C-K #175081 üzenetére
partneronal 160ezer a 7es.. ha már kicsit megbízhatóbb boltot nézel, akkor inkább 170-180ezer. A 8as a partneronal 213, de már megbízható helyeken is van 220ezerert. És szerintem ez az inkább 40 körüli különbség simán megéri. És azért tegyük hozzá, hogy használtan is kb 30-40ezer a generációk közti áreltérés. Tehát eladásnál is maradni fok az eltérés, viszont addig is egy gyorsabb telefont használsz azzal a pár apró előny mellett.
-
Lefty
addikt
iOS 11 alatt a gyari mail meg mindig nem kezeli a gmail fiokot push-al? Marmint hogy azonnal kapjak ertesitest.
-
norberto_th
aktív tag
A Telekomnál most bevezetett új mobilnet csomagoknál az instagram korlátlan közösségi opcióként használható, viszont nekem azt mondták hogy be kell zárogatni az alkalmazásokat (ami iphone-on nem kell, sőt sose szoktam bezárni, millió cikk volt már erről hogy még hátrányos is) hogy ne vonjon az insta is adatforgalmat. Van tapasztalata valakinek hogyan kell ezt kezelni rendesen? Ha nem zárom be, akkor hibernálva van az app nem használja a netet pl ha messengerből home gomb és instába átmegyek, akkor csak nem kell tán bezárni nem tudom hogy különbözteti ezt meg a hálózat, szeretném megérteni ezt. Tipp?
Köszi!![ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
btudos
nagyúr
válasz norberto_th #175090 üzenetére
Nem tudom ezt ki mondta, de inkább ne hallgass rá. A hálózat nem tudja nézni, te hogy használod az alkalmazást, nem is kell ezzel foglalkozni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nederlanden
senior tag
válasz balhmm #175089 üzenetére
Sokkal jobb valasztas a 8-as,most is meg januarba is.Pont errol volt szo korabban,hogy szinte osszeertek arban,,,i8-at most lazan veszel karcmentes fuggetlen 64-est 180e,ujonnan 200ezerert.32-es festett/kopo hazu”i-7-et hasznaltba sem nagyon kapsz 140-150e alatt.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
norberto_th
aktív tag
válasz btudos #175093 üzenetére
De hogyan nézi a hálózat azt, ha instagramban vagyok, és ne vonja a 2GB-os adatforgalmam, hanem korlátlan opcióként kezelje? Biztos ki van ez találva valahogy, akkor nem vezették volna be a korlátlan közösségi opciót...
Ügyfélszolgálatos mondta nekem ezt a telekomnál, csodálkoztam is. Én úgy vélem hogy ha pl safariban megnézek egy oldalt, de utánna megnyitom az instagramot, akkor a hálózat ezt nemhiszem hogy latja hogy én hú most appot váltottam, ez akkor marhaság...gondolom az insta szervere szerint vagy címe alapján érzékeli, bár furcsa mert nemrég volt egy panaszom hogy 1GB net csak úgy elrepült a csomagomból, sim kártya csere után, de a panaszomnál mondták is hogy ők azt marhára nem látják h én mit forgalmaztam..szal ez a része nem tiszta nekem. iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Arcképgyáros
válasz norberto_th #175098 üzenetére
Én azt sem tudtam, hogy látják ha hotspotot nyitsz, vagy egyáltalán azt, hogy milyen telefonba van a sim kártyájuk ,pedig de.
Gondolom az alkalmazásokat is ki tudják szűrni, vagy azon belül a videókat, bár ezt én sem tudom elképzelni, hogy-hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest