Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Miért van az hogy a fényképező sokkal világosabb este mint a videó?
Van erre valami jobb app?[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Ezt láttátok már? A paraméterei még valahogy de ahogy kinéz.Tudom ízlések és pofonok de akkor is.Én nagyon sokáig csak Nokiát használtam de a WP miatt le kellett mondanom róla.
-
tepenzed
őstag
Srácok felkutattam az ebayt, de úgy látszik kielégítetlen az igényem.
Szóval horgászni vinném a 7 plust fényképezni/videózni, itt azt kell tudni, hogy néha iszonyat sár van, a kezem mocskos, büdös és kajás. Ezért hiába van tok a telefonomon, azt is pillanatok alatt összecseszném, meg bűzölögne az egész telefon. Szóval nekem valami olyan tok/zacsi/valami kellene, amibe akár tokkal együtt be tudom tenni a telefont és fényképezni, nap végén meg kivenni ebből a tárolóból, mikor tiszta vagyok. Na már most ugye így a képernyőnek is használhatónak kellene lennie és a kamerának sem szabad fedve lenni, ezt így lássuk be nem egyszerű. Valakinek esetleg valami ötlete?
-
lugosi
MODERÁTOR
-
csabili74
aktív tag
Skacok, sajna nem szerettem meg az Itunest mostanában sem. Pár éve volt egy Itools nevü akármi, ami szinkronizált, és csengőhangot is tudtam kreálni. Ha jól látom, már fizetős. Létezik? Vagy van bármi más megoldás?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
veterán
válasz tepenzed #156863 üzenetére
Szerintem több lehetőséged is van.
A legolcsóbb megoldás a univerzális tasakos vízálló tok,ezekből van olyan is ami teljesen átlátszó,elvileg fotózni is tudsz bennük.
A második olcsóbb megoldás a kínai olcsó típus specifikus vízálló tok.
Víz ellen valójában kérdéses mit bírnak,de arra amire neked kell,arra tökéletesek,nem lesz dzsuvás és büdös a teló,de teljesen használható marad minden funkciója.
Aztán ott vannak a drága megoldások,mint pl a Lifeproof tok,vagy a Ghostek Atomic tok.
Ghostek ebayen
Az első kettőt aránylag apró pénzért megveheted és könnyű a telót is ki-bepakolgatni.Horgászathoz amúgy se kell überbrutál extra divatos drága tok,úgyis csak addig kell fent lennie amíg lógatod a kukacodat.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Tudom valakinek lehet, hogy a könyökén jön már ki a fólia téma, de segítő szándékkal jöttem
Nemrég raktam fel ezt az üveg fóliát és igen jónak tűnik, remélhetőleg hosszabb távon sem lesz vele gond. Az ára meg nevetségesen alacsony, igaz majd 1,5 hónap volt mire megjött, de ez legyen a legnagyobb gond
kutga: December 22-én rendeltem és most jött meg szerdán. De hát a 2 db fólia ingyenes szállítással kb 720 forint volt, ennyiért röhögve megérte várni
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Litta08
csendes tag
Sziasztok!
Telefonon hogyan lehetne azt beállítani, hogy a Facebook Messengeren ne láthassák, hogy éppen online vagyok (vagy mikor voltam fönn), illetve hogy láttam/megkaptam-e az üzeneteket? Tudjátok, úgy mint gépen a Chrome-ban az Unseen bővítménnyel. Tudom, hogy a Messenger erre nem képes, ezért valami külső alkalmazást keresek. Olvastam, hogy régebben volt valami Unread nevű app, de ezt már sehol sem találom az AppStore-ban.
Valaki tud valami jó megoldást??? -
Litta08
csendes tag
válasz bigdady #156887 üzenetére
Igen, ez működik, de csak gépen. Telefonon meg úgy van, hogy nincs ugyan ott a listában a zöld pötty, de ha belemész az üzenetekbe, akkor kiírja, hogy "Jelenleg elérhető". És az üzeneteknél is színes lesz a pipa, tehát lehet látni, hogy kézbesítve lett. Ezeket szeretném kiküszöbölni valahogy.
-
törölt tag
Probléma, 5s: feloldásnál (akár home, akár power), baromi sokat kell várni, hogy reagáljon a telefon, fél perc-perc. A töltésre ugyanígy reagál, idő kell, hogy észrevegye. Ez miféle hiba? A gombokkal nincs gond, ha fel van oldva a készülék, flottul működnek.
-
addikt
Kérdésem lenne hátha tud vki segíteni itt a topicban. Adott az iphone 6os készülékem, amiről feb 6 volt 2 éves. Teljesen hibátlanul működött, majd az elmúlt 2 napban nem talál hálózatot /egyik pillanatról a másikra/. Eleinte még megjavult, ha flight módba kapcsoltam illetve vissza, most már ez sem segít. Próbáltam teljes reset után használni a telefont, ez se segített, sőt a második ilyen próbálkozás után, most már a restore se megy, se wifiről se itunes-ból /tunes-nál különböző számokkal ellátott hibaüzeneteket dobál/. Nem vagyok nagy szakértő, de valószínűsítem, hogy alaplap problémája lesz.
Kérdés vhogy még menthető e esetleg a készülék /alaplap cserét nem vállalnám be, hiszen többe lenne a szerviz, mint amennyit a telefon ér/ illetve ilyen állapotban kb mennyiért reális eladni alkatrésznek?
Válaszokat előre is köszi."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Litta08
csendes tag
válasz -Ben- #156890 üzenetére
Sajnos szerintem ez sem játszik kipróbáltam, hogy korlátozom a mobil adatforgalmat a Messengernél. Így ugye a Messenger nem kap netet, így ott tényleg nem mutat. Viszont amint megnyitom a Fb appot, már mutatja is, hogy 1 perce.....Azért elég idegesítő, hogy telefonon nincs erre semmilyen megoldás, holott gépen elég egy egyszerű bővítmény....
-
Litta08
csendes tag
válasz -Ben- #156897 üzenetére
Nekem alapjáraton nincs bajom a Messengerrel (bár mint sokaknál, ez a Napom hülyeség már nálam is kiverte a biztosítékot, remélem hamarosan legalább elrejteni lesz lehetőség), de azért hagyhatna kicsivel több "privát szférát" az embernek. Egy kijelentkezés opció tényleg nagyon hasznos lenne, hiszen baromi idegesítő, mikor az ember csak gyorsan pár percre felmegy a netre, hogy megkeressen egy telefonszámot vagy címet a térképen, és máris jönnek az üzenetek. Aztán meg a kérdések, hogy: de hát láttam, hogy megkaptad, meg hogy fenn voltál, miért nem válaszoltál?? Meg amikor mondjuk vezetsz, megy a Waze, és közben is jönnek az üzik.... Egyesek nem fogják fel, hogy nem mindenkinek az az élete, hogy amint online lesz, már nézi is a Facebookot. Jó, persze tudom, hogy akár le is lehetne törölni, de az a helyzet, hogy azért én is használom telefonon is, csak jó lenne, ha én tudnám eldönteni, hogy mikor mutasson elérhetőnek. Ilyen formán a Chat kikapcsolása funkció sem ér sokat, valami tényleges rejtett mód kellene.
Na mindegy, remélem valamikor lesz majd erre lehetőség az iPhone-okon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest