Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz pr0bi #157499 üzenetére
Attól függ.. Itt hardveraprón nyugodtan vásárolhatsz olyan embertől, aki nem frissen regisztrált (értsd: többéves regisztráció) és jó értékelései vannak. Egy független telefonban nincs olyan sok kockázat. Ha bizalmatlan vagy, akkor keress olyan eladót, aki a telefon számláját is oda tudja adni.
-
Ragnar95
félisten
válasz pr0bi #157499 üzenetére
Ha dobozos telefont veszel, azzal már alapból kicsi az esélye, hogy lopott legyen, mivel dobozzal együtt ritkán lopnak telefont, ha meg számla is van mellé, akkor végképp nem lehet gond.
Illetve ahogy előttem is említettek, megfelelő értékelésű eladótól kell venni itt HA-n és nem lesz gond.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szekra
addikt
Másik nagy használt termékek kereskedésével foglalkozó honlapon csak független + doboz + számla kombináció játszik nálam, hardveraprón ahogy fentebb is írták a megbízható eladóktól nyugodtan vehetsz akár számla/doboz nélkül is.
-
galaxys80
veterán
válasz LordAxwell #157500 üzenetére
Jó neked. Én anno az 5S-t egy közel 100 pozitívval rendelkező, 8 éve regisztrált,itt a fórumon is viszonylag aktív személytől vettem.
1 hónap múlva letiltották. Pénzem sosem kaptam vissza.
Szóval részemről hardverapró max néhány ezer forintos tételig játszik már.(#157507) TechN7ne
Taníts mester!
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz galaxys80 #157506 üzenetére
Ez a letiltósdi olyan h én is belefutottam. De elindultam a pénz után, behajtónál van az ügy de az eladónak nicns bejelentett munkája így széttárta a karját a végrehajtó h nem tud mit tenni de plusz 15e ft-ért bemegy a lakásba és szétnéz mit hozhat el. a bukott pénzen felül a még ide oda kifizetett közel 40 ezer után 160e mínuszban vagyok és másfél éve semmi sem történik. de itt ph-n ez azért viszonylag ritka.
-
Chiftain
aktív tag
Na az ilyenek miatt nem vennék internetről, magánszemélytől telefont sosem, Meg egyáltalán bármit, aminek értéke is van. Soha eszembe nem jutna. Inkább megvárnám míg lesz rá pénzem és megveszem egy szolgáltatótól vagy márkaboltban, mert ugye spórolásból veszik így az emberek. Mert kicsivel olcsóbb, de ugye nem annyival, hogy utána még a pereskedés meg utána járás is megérje!
-
Gyurma_13
aktív tag
Úgy kell vásárolni harveraprón, hogy nem a legolcsobb bizonytalan telefont kell megvenni, hanem a picit drágább leinformálhatót. Ami Retailból vagy apple.com-ról lett vásárolva és lekérdezhető, meg ugye a számla is megtekinthető.
-
Chiftain
aktív tag
válasz Tibee86 #157538 üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák. Van aki bevállalja a kockázatot, van aki nem. Családtagokon kívül nem tudok mást elképzelni akiben megbíznék ilyen ügyekben. De ez lehet az én "hiányosságom" is.
A baj csak az hogy amíg az árakat nagyon jól lehet pénzbe számszerűsíteni, addig az idegeskedést, utánajárást, rendőrségi majd esetleg bírósági üggyel járó időbeni, pénzbeli ráfordítást már nehezebb.
De melyik az olcsóbb? megvenni 2x használtan 140 ezerért? vagy 1x újonnan 220 ezerért? Az első esetben nincs semmi garancia arra hogy nem fogják letiltani, míg a másodiknál azért ha én hoztam el a telekomtól akkor ez nem fenyeget! -
bnorci71
addikt
válasz -Ben- #157510 üzenetére
törölték közbe így nem tudom mit írt ezért csak kérdezek.
Számla eredeti a birtokomban, adásvételi a birtokomban, független készülék, ha le is tudja tiltani a szolgáltató a nálam lévő papírok alapján ezt feloldja ha jól gondolom.
Le már tiltottam elhagyott telefon talán 1éve volt az megy egyszerűen, ellenkezőjébe még nem volt részem.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #157476 üzenetére
Mondjuk annak, hogy egy külső bluetooth eszközön van-e kijelző, konkrétan valószínűleg nincs köze hozzá, hogy a hozzá kapcsolódó telefon jobban merül-e, mintha nem lenne a bluetooth eszközön kijelző.
Én egy garmin órát használok már több mint egy éve a telefonnal, nem igazán érezhető a való felhasználás során, hogy emiatt valami jelentős merülés lenne. -
col
addikt
válasz bnorci71 #157540 üzenetére
Feltehetőleg ez egy hivatalos - alapvetően büntető - eljárás során és annak következtében kerül(het) ilyenkor kitiltásra a szolgáltatók rendszeréből.
Tehát nem a szolgáltató kizárólagos döntése, így nem biztos, hogy ő dönthet a kizárás feloldásáról. Ha "önkéntesen" a szolgáltatók közötti egyeztetés és megállapodás alapján tiltják ki, akkor is kevés esélyt látok arra, hogy "magánember" kérésére megváltoztatnák a döntést.
Ez egy kicsit bonyolultabb eljárás, mint egy adott szolgáltatóhoz tartozó, de eltűnt, vagy ellopott, majd megkerült készülék ismételt aktiválása. Hasonló a helyzet a "függő" de pl. "díj nem fizetés miatt" kitiltott készülékekkel is, de ott is hosszadalmas utánajárás, körülmények tisztázása kellhet és anyagi következményei is lehetnek. Pláne, ha nem az eredetileg szerződött ügyfél akarná mindezt intézni.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Noxy
veterán
válasz architect26 #157548 üzenetére
Safari böngészőben mennek az oldalak?
Úgy néz ki, hogy van wi-fi-d, de nincs neted.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest