Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz Kicsirics77 #62802 üzenetére
Érdekes, mert nekem be van állítva, mégsem jelenik meg, ha neten belépek. Vagy ott nem is láthatók, csak a backup hozza vissza?
-
Kbali
nagyúr
válasz Kicsirics77 #62804 üzenetére
Érdekes, mert nekem csak néhány olyan kontakt van benne, amit nem is tudom, hogy egyáltalán hogyan került oda.
-
Kbali
nagyúr
válasz Tomeee1989 #64157 üzenetére
Szerintem kezd el használni (gyári állapotban a telefonok 60-70%-os töltöttséggel érkeznek), ha merül 10% alá, akkor mehet töltőre. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz FrankMonzano #65824 üzenetére
Most komolyan: 06 80 983 824 - ingyenes szám.
-
Kbali
nagyúr
válasz szekfizsolt #65850 üzenetére
Nem feltétlenül irreális az ár. Gondold meg, hogy pl. a T-nél kvázi ingyen hitelre el tudod hozni a készüléket annyiért, mint amennyiért egy APR-ben megveheted a készüléket függetlenül. Előfizetésre úgyis szükség van a használathoz. Azokkal a beszerzési forrásokkal ne foglalkozzunk, ahol ellenőrizhetetlen a készülék előélete, garancia érvényesítése kétséges, stb...
-
Kbali
nagyúr
válasz buvartacsko #66682 üzenetére
Itthon is kapható.
-
Kbali
nagyúr
Ha már könyveltek - valaki kimutatta már azon kp-ban fizető cégeknek, akik nem kp-ban realizálják a bevételeiket, hogy mennyi a kp. tartás. kp-hez jutás, címletezés, stb... költsége (és akkor csak bérfizetést nézzünk)?
Nem véletlenül ugat minden szakértő, hogy össztársadalmi szinten milyen brutálisan sokba kerül a kp használat.Ez tényleg nagyon OFF.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz manchester85 #69077 üzenetére
De tudod, ő tisztességesen összegyűjti rá a lóvét... Aztán a gimiben az első nap fogják tőle pofáncsapni.
-
Kbali
nagyúr
válasz megema #69790 üzenetére
Láttál már gyártósori minőségellenőrzést valaha?
Csak olyat fognak csinálni, ami automatizálható, ill. egy-egy gyártott szériából szúrópróbaszerűen megnéznek 1-2 darabot. Ennyi. Ha sok selejtet jelentenek valahonnan, akkor akár a gépsort is átnézik.
De hogy kézbe nem vesznek azért minden telefont, hogy akár bekapcsolják... -
Kbali
nagyúr
válasz Kicsirics77 #70370 üzenetére
Mert lakosságra vetített 98% (azaz a magyar lakosság 98%-a olyan helyen lakik, ahol van kültéri 3G lefedettség). Nemhiába büntették őket a közelmúltban pár millióra (változott is a szlogen "...az eddigi legjobb hálózatunk"...-ra).
Beltéri már sok esetben Budapest közepén sincs irodaházakban (saját tapasztalat). Sőt valamelyik nap volt vagy fél óra komplett kiesés, amikor azt mutatta a gép, hogy van net, csak éppen nem tudott egyetlen oldalhoz sem csatlakozni.
Sőt autópályák mentén is kellene legyen, de sokszor még 2G-n is ledob a háló (ez inkább persze vakfolt).
Szóval én nagyon nem vagyok megelégedve a Voda minőségével (főleg nem a netjével).
Sajna céges az előfizetésem, nem vihetem másik szolgáltatóhoz.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Kicsikatona7 #74636 üzenetére
Én ezt a T-s Belkint vettem (3 fólia van a csomagban). Némileg ront a képen, de viszonylag könnyen fel lehet otthon is rakni, van hozzá minden a csomagban (amit én vettem, abban legalábbis a törlőkendő, ragacsos szöszszedő is volt, meg spakni az esetleges buborékok kisimítására.
-
Kbali
nagyúr
Jogos, igazad van, újra elolvastam az utolsó szerződésem, a készülékről ennyi szerepel benne (T): "a kedvezményesen vásárolt készülék a jelen megállapodásban megjelölt határozott ideig kizárólag a Szolgáltató Előfizetői Kártyájával használható. A hálózati korlátozás feloldása a fent meghatározott idő letelte után, a mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Díjszabásban meghatározott díj ellenében,személyesen kérhető a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán;"
-
Kbali
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #75043 üzenetére
Van már bankszámlád valahol? Ha igen, akkor ott érdemes megnézni a kondíciókat. Vannak bankok, amelyek vonnak díjat a kártyás vásárlások után (vagy áthárítják a tranzakciós illetéknek nevezett forgalmi adót).
Ha körvonalazódik elképzelésed, akkor dobd be ide a kérdésedet.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #75052 üzenetére
Megnézted már, hogy milyen az OTP-s kártyád?
-
Kbali
nagyúr
válasz insight #78000 üzenetére
Ha lehet kapni, akkor a T-nél még olcsóbb.
-
Kbali
nagyúr
válasz missmonroe #79430 üzenetére
Ennyi idő alatt az akksi is kukás lehet
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz cimbi186 #79576 üzenetére
Hiperszuper, leggyorsabb, stb hálózat az utóbbi időben gyakorlatilag kuka, Bárhol vagyok, az említett robothangos, lassú tárcsázós, lassúnetes problémák folyamatosan előjönnek. Sajna nem tudok váltani, mert a céges előfizum köt hozzájuk. Előtte Telenor volt, az is kb. ezt tudta, eddig azokon a helyeken, ahol megfordulok, még a T a legelfogadhatóbb minőségű (otthon mostmár van LTE is).
-
Kbali
nagyúr
válasz buci30 #79602 üzenetére
Félreértés ne essék, ezt gariban nem fogják cserélni, mert nem kopott, hanem a zsíros kosz nagyon hamar elcsúnyítja (olyat meg senki nem ígér, hogy a koszt is taszítja). Lehet ápolgatni, mint a bőr ülőgarnitúrát, de ne kelljen már rá vigyázni. Ezért jobb az ajánlott fekete.
A nejem kapott helyette egy sima műanyag, britzászlós 2 ezer Ft-os csodát, teljes megelégedettséggel használja. Persze a gyári bézs bőr sokkal elegánsabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future