Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz ittakary #156153 üzenetére
na igen. viszont rasszizmus nélkül: egy fekete férfi kezében máshogy fest a rose gold, mint egy fehér férfi kezében. 6s reklámban pl a fekete csávónál rose gold van és nem gáz. Fehér férfinél már necces szvsz.
Bár szerintem a gold meg rose gold nem csak nőies de bazári is.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Következő probléma van egy SE-vel. Vadiúj, ismerős vette.
Az ujjlenyomattal történő feloldás működik, miután beállította az ujjlenyomatot. Eltelik egy óra, utána nem oldja fel vele ("új próba"). Törli az ujjlenyomatot a beállítások közül, újra hozzáadja, megint működik a feloldás. Töltőre teszi, másnap reggel nem oldja fel vele.
Ott voltam, láttam mind a két esetet, user error kizárva.Szerintetek? Próbáljon meg valamit vele, vagy mivel vadi új vigye vissza mert hibás? Garis, tehát nincs vele probléma.
-
Diokhan
addikt
válasz lugosi #156157 üzenetére
Teljesen buta kérdés, de letisztítani próbálta az olvasót? Nekem akkor csinálja ezt, ha mondjuk nagyon vizes a kezem. Olyankor megtörlöm az olvasót és az ujjamat is, és működik. Valamint beállításokban ha bele megy oda, ahol az ujjlenyomatot lehet hozzá adni, csak tegye rá az ujját az olvasóra és az a beállított ujjlenyomat amelyik ahhoz az ujjához tartozik, egy mp-re sötétebb háttérre vált, ezzel jelezve, hogy melyik beállítás az övé és hogy érzékelte. Ha tisztára törölt olvasóval sem sötétül el, akkor javaslom csak a visszaállítást, addig felesleges, érdemes sorba menni és úgy kizárni minden hibalehetőséget.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Diokhan #156162 üzenetére
Persze, teljesen tiszta, 0 napos telefon, akkor lett kicsomagolva tegnap. De egyébként a beállítást követő első órában működik, majd utána elfelejti.
Közben olvasgattam a neten, sajnos nem egyedi a probléma.
Szinte biztosra veszem, hogy valami szoftveres bug egyébként. Majd délután adunk neki.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Észrevettem, hogy a gyári időjárás appnál, ha belépek, akkor szinte a végtelenségig pörög felül a kis karika.
Frissíti a pozíciót és az időt is egyből, de mégsem hagyja abba a pörgést. Ha leteszem mondjuk "asztalra" és újra belépek, akkor eltűnik.
De a mobilarénát böngészve is van vagy 15-20 sec amíg csak pörög, annak ellenére, hogy az oldal betölt. Wifi-n és 4G-n is ez a helyzet.
Nálatok mi a helyzet?
I7, 10.2.1 -
coccolino
aktív tag
köszönöm mindenkinek
ha meg véletlen lebuziznának valahol a fehér telefon miatt, majd megmondom, hogy szerintetek nem az''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz leslieke #156174 üzenetére
Nekem is van jópár ismerősöm, akik kifejezetten a fehéret veszik. A korábbi szifonom nekem is az volt, egy ok miatt vettem csak feketét most, mégpedig azért, mert jobban tetszett, hogy a fekete telefonnak a kijelző körüli kávája is fekete, és kikapcsolt kijelzőnél teljesen fekete az egész előlap. Más oka nem volt, a fehér is teljesen jó szerintem.
-
StLui
veterán
válasz StLui #156141 üzenetére
Erre valaki esetleg?
A lényeg:
Syncios-szal fel kéne tudnom rakni az általam sportkamerával rögzített videót PC-ről úgy, hogy iMovie-val tudjam szerkeszteni? Nekem csak oda sikerült berakni ahol a Videók appal tudom lejátszani. iMovie nem látja, találja.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -Ben- #156177 üzenetére
Tegnap majdnem vettem egy kozmoszfekete i7-et, csak félek tőle, az itt olvasottak alapján, hogy nagyon karcolódik és problémás lehet a festés. Kiderült hogy az egyik céges számunkra meg lehetne venni kedvezményesen, de végül inkább letettem róla. Sima fekete meg nem volt 128-asban.
-
-Ben-
veterán
válasz lugosi #156183 üzenetére
Tok nélkül lehetetlen karcok nélkül megúszni. Viszont van aki meg tudja oldani, hogy ne legyen ocsmány. Én pl. vagy belső zsebben hordom vagy táskában, így az antenna csíkokat leszámítva szinte karcmentes az egész. Legalábbis szemmel látható karc nincs rajta... (most volt 3 hónapos).
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Partnerogsm-el tapasztalat valakinek? -
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #156179 üzenetére
Most, hogy mondod megnéztem mégegyszer, kilőttem listából és újra el indítottam, most nem tekert olyan sokáig. Lehet, hogy csak első indításkor ragad be valami, majd a többinél már nem. Az is lehet, hogy mondjuk nagyobb távolságú pozícióváltáskor jelentkezik, (GPS meg mittudomén' mi miatt) mint pl én, hogy a a lakásomtól 25km-re egy másik városban dolgozom. Fogalmam sincs, de figyelni fogom, mivel minden reggel ezzel az appal kezdek, hogy hogy öltözzek és mire számítsak az utakon.
(#156190) 7etape : Várj pár másodpercet, le frissít. Nekem legalábbis nincs gondom vele.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
galaxys80
veterán
válasz Diokhan #156189 üzenetére
Ha kilövöm és újraindítom, akkor nálam sincsen ilyen gond. Sőt elég ha a háttérbe teszem és vissza.
Biztos, hogy nincsen köze a pozícióváltáshoz, mert én egy városban vagyok napok óta. Illetve korábban soha nem jelentkezett ilyen nálam.(#156190) 7etape
Na legalább nálam ilyen nincsen.Mobilaréna mobilos felületén nálatok nincsen ez az időnkénti tekerés?
Más:
Hogyan kell úgy összehozni a FR-t az I7-nél, hogy közben ne halkítsam le 0-ra a telefont? -
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #156193 üzenetére
Értem, akkor minden ok!
Elvileg ha egyszerre nyomod meg, akkor nem halkítja le, vagy próbáld meg a home gombot egy hangyaf@sznyival hamarabb megnyomni, hogy ne a hangerő gomb lenyen az első ami érzékel.
(#156194) 7etape: FR = Force Restart.
-
galaxys80
veterán
Megnéztem most PC-n mobilnézetben a mobilarénát és ott is teker elég sokáig, úgyhogy egyértelműen az oldallal van valami.
Remélem nem az lesz, hogy fejlesztések következtében csak az asztali oldal élvez prioritást és a mobilnézet le fog halni.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #156199 üzenetére
Idézet a RIOS leveléből:
"Ha a Hardverapró átállt, az ott bevett új közös funkciók átkerülnek a többi oldalra is, egységes, reszponzív html lesz mindenhol, a külön fejlesztett mobil verziók megszűnnek."
Ennek én sem örülök, jobban szeretem telefonon én is a mobil verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest