Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Szép estét!
Azt meg tudom valahogy oldani, hogy az i6-omon lévő jegyzeteket számítógépen tudjam szerkeszteni? Hosszabb szöveget vinnék rá át, és örülnék, ha nem kéne plusz alkalmazást leszednem miatta.*Hajrá Loki!* i15+
-
leslieke
Jómunkásember
válasz myself45850 #156299 üzenetére
Nekem új Posta és elküldött posta menü is van.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz myself45850 #156305 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
California1
őstag
válasz jani70 #156188 üzenetére
15 telót (4iPhone) vettem ott + 2 iPad .
Mind origi bontatlan volt.Az egyik tábla 2éve dec 24-én jött meg (iPad mini 2) , gyors becsomagoltam. Délután a fa alatt kibontva vettük észre a dobozon egy apró horpadást, kibontva meg a rommátőrt kijelzőt ... azonnal fel is hívtam a tulajt (meg van a privatja) mondom mizu. 28-án jött a futár és vitte. 29-én érkezett a futár egy origi bontatlan iPad Mini 3as géppel. 0 Ft -ot kellett ráfizetnem.
Szerintem korrekt . -
lugosi
MODERÁTOR
válasz California1 #156311 üzenetére
Lehet hogy jót tett a privát kapcsolat, velem a telefonban úgy beszéltek mint a kutyával, pedig vásárlási céllal hívtam őket, nem reklamálni. El is ment a kedvem tőle hogy bármit is vegyek náluk.
-
csƵ
addikt
Hétvégén kipróbáltam az 5S-em mellett az SE-t, hogy majd év végén biztos lecserélem. De így egymás mellett kézbe véve nem igazán éreztem sebességkülönbséget. Ennek oka, hogy az 5S-ben még mindig van potenciál vagy az, hogy az SE nem is igazán gyorsabb tőle?
-
Noxy
veterán
válasz lugosi #156313 üzenetére
Szerintem a vásárlással kapcsolatban mindent megtalálni az oldalukon, vagy személyesen az üzletben.
Te sem lennél túl udvarias az állandó tel.. érdeklődés után, mi közben egy tényleges vásárlónak ad el éppen egy telefont.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-Ben-
veterán
válasz myself45850 #156317 üzenetére
Szolgáltatós a cucc..?
-
bepe79
addikt
válasz radi8tor #156322 üzenetére
És a boot időn kívül mivel jobb/fürgébb? 0.0000001 másodperccel hamarabb nyílik meg a facebook?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
DJosef
őstag
válasz bepe79 #156324 üzenetére
Egy keynote-on biztos jol mutatnak az adatok a 2x gyorsabb procirol meg a videokartyarol de vannak olyan felhasznalok (en is) akik nem vesznek eszre semmit ebbol, vagy nem ez az elsodleges szempont. Meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy az 5s a mai napig tokelets telefon egy atlag felhasznalonak (email, chat, bongeszes, zenehalgatas, gps)
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
leslieke
Jómunkásember
válasz myself45850 #156317 üzenetére
Apple?
Amúgy szolgáltatós vagy független a telefonod?
-
bepe79
addikt
válasz radi8tor #156325 üzenetére
Ez nem vita, egy szimpla felvetés/kérdés volt. Nem az a szemellenzős, hogy felvet valaki egy ilyet, hanem ha valaki foggal-körömmel védi a 0 (értsd.: nulla) innovációt. Nagyjából kiadták a 4 éves telefont egy új rókabőrben, ami kinézetre és majdnem belsőre is ugyanaz, 0 innovációval (és gyakorlatilag 0 sebességbeli különbséggel)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bepe79 #156329 üzenetére
"majdnem belsőre is ugyanaz, 0 innovációval (és gyakorlatilag 0 sebességbeli különbséggel)"
Ajjaj. Utána néztél a dolgoknak mielőtt ilyet mondasz? Mert ha nem, akkor nincs miről beszélgetnünk.
És nem védem foggal körömmel a dolgot, csak attól még hogy valaki nem érzi 1-2 alkalmazásnál a gyorsulást (mert mondjuk rosszul van megírva) az nem jelenti azt hogy a maradék 150-nél ne lenne gyorsabb.
⭐ Stella
-
-
galaxys80
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Azért hívtam fel őket mert az adott modellt 3 konfigban árulták. Ebből 2 tudott 4G-t, egy nem. A kettőből az egyik az EU 4G frekvenciákat nem ismerte. A weblap alapján kideríthetetlen volt hogy melyik típus. Ezért felhívtam őket telefonon mert nem lényegtelen az info, abban az időszakban többen is panaszkodtak a fórumon, hogy miért nem megy 4G-n az adott készülék (innen-onnan vásárolt telefonok).
Felhívtam őket hogy ezt megkérdezzem, akivel beszéltem, részint nem is tudta, részint nem is érdekelte, és ennek hangot is adott. Azt hiszem ezt nevezhetjük negatív tapasztalatnak. -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Szolgáltatói függetlenítés meddig tart? Szerdán indította el a szolgáltató, de még mindig nem független a telefon.
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
vasi89
addikt
És őszintén ez mégis kit érdekel h neki milyen a kedve? A tescoban is sok seggfej pénztáros van de arról nem a vásárló tehet h sz.r a munkája. Az ügyfélszolgálatos dolga az, h mindig minden esetben segítőkész és normális legyen akkor is, ha 100adjára kérdezik meg ugyan azt miközben ő telefont ad el másnak. De ha egy étteremben tuskó a pincér vagy bunkó a pizzafutár akkor mindenki fel van háborodva.. na ez pont ugyan az az eset.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz lugosi #156336 üzenetére
Hát ha egy mobilboltost (saját szakmája) nem érdekli, meg nem is tudja, hogy az általa árult telefon megy-e itthon B20-as 4G-n, akkor az elég nagy szegénységi bizonyítvány. Én sem mennék a helyedben a közelükbe se.
-
MitoGábor
tag
válasz bepe79 #156329 üzenetére
0 sebességbeli különbséggel??! A9-es processzor van benne, mint a 6S-ben... Gyorsaságban össze sem lehet hasonítani a két telefont. Annyiban igazad van, hogy külsőleg abszolút semmit nem változtattak rajta. Ez megjelenéskor nekem is nagy csalódás volt. Viszont tény, hogy nagyon sok embernek még mindig ez a méret, forma jön be, és viszik az SE-ket, mint a cukrot!
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
Diokhan
addikt
Ha én vagyok a vásárló, és viszem (vinném) oda a pénzem, akkor olyan magasról teszek a kedvére, hogy el sem találom. Ő van értem és nem fordítva. Ha nincs kedve dolgozni vagy az embereknek akkor menjen haza, kérjen egy szabit stb... De ne beszéljen a vásárlóval úgy, ahogy azt nem illik.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz myself45850 #156334 üzenetére
Szerintem hívd fel az apple supportot.
Amúgy ez milyen telefon? És melyik ios? Mert az látom, hogy egy sor hiányzik a beállítások menüben(elküldött posta), de azt nem milyen rendszeren és mi a készülék.
Amúgy ez csak az email elküldés hangját veszi le, vagy állítod másra. A whatsappét nem tudtam ezzel állítani. Ha még jól emlékszem az eredeti problémára.
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
iPhone-on be lehet állítani "diavetítést" háttérnek? Úgy értem hogy van-e olyan opció mint windowson, hogy ha több hátteret állítok be, akkor bizonyos időközönként váltakozik.
No matter what, you keep finding something to fight for.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest