- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Kiskutyák #242 üzenetére
Aha, értem, alighanem van valami hibája a kártyának, ami relatíve ritkán jön elő... ez a legidegesítőbb, mert gariztatni elég nehéz(ha esetleg van még rá), és használni se öröm.
A kettő(három) közül szerintem egy 9060XT/16GB kártyával járnál a legjobban, a 8GB-os verziót FHD-ra is hanyagolnám, annál a 7700XT is jobb akkor már, nyilván ártól függően.
Másrészt az 5060Ti/16GB is megfontolandó lehet, esetleg ha el tudsz nyújtózni 250e-ig, akkor egy 5070... én csak a 12GB VRAM miatt nem vettem azt, de nekem WQHD/UHD-ra kellett kártya(és a 5070Ti már túl drága), FHD-ra a 12GB is elég lehet még jó ideig, és ha felskálázásra kényszerülsz, a DLSS abban jobb alacsony felbontáson valamivel... persze ha nem zárkózol el eleve a zöld oldaltól. -
Kiskutyák
aktív tag
Azért cserélném, mert állandóan crash-el a 6800. És nme jövök rá, hogy miért. A hőfok sose megy fel 60 fölé úgy állítottam be a venti szabályzást. ÉS van, hogy hetekig semmi crash, aztán egyszer csak puff. Teszteltem sok 3D Markkal, Furmarkkal, egyiknél sem jelentkezett a hiba. Random játékoknál egyszer csak képet elsötétíti ventik maxon pörögnek és csak kikapcs vissza kapcsra éled újra. Utána driver összeomlik, le kell törölnöm DDU-val és újra fel a legújabbat. Utána megint megy hetekig hiba nélkül, maxon minden.
Na ezért gondolkodom a cserén, és egyelőre a 9060XT vagy a 7700XT fér bele a költségvetésbe. Nézem a teszteket, de még nem tudtam dönteni. FullHd-ra kell.
-
heavygrip
senior tag
Xboxon Tv -n kontrollerer teljesen játszható 60fps -el minden. Pl legutóbb a legújabb Doom-ot vittem végig vagy 5X, kegyetlen jó élmény volt.
Bill/Egér kombóval nem tudok man játszani, min 90fsp legyen meg, azalatt darabos. De kinek mi. Én megértem a másik oldalt is. Nekem is folyamatos volt a 75fsp , aztán amint megérkezett a 144HZ-es monitorom nem akartam elhinni mekkora a különbség köztük...
Oylan ez mint amikor anno a Simson után rá ültem egy 250es ETZ -re hogy huh, azigen.vissza ülve nem volt ilyen élmény dús a dolog. Pedig jól ment a kis Szimó.
-
DigitXT
félisten
válasz
Dilikutya #239 üzenetére
Ha nincs VRR, 60Hz-es monitoron 60 alatt minden pocsék. 59 is. 40 fps sehogy nem tud folyamatos lenni rajta, szóval a 40->60 konkrétan ég és föld, bőven megéri... A lockolt 30 még "folyamtatos", legalábbis ott egyenletesen jönnek a képkockák, csak éppen kevés... Szerencsére már a konzolok is kezdenek leszokni róla, 60 fps kezd lenni ott is az alap.
-
huskydog17
addikt
válasz
Dilikutya #232 üzenetére
Ne tévesszen meg soha egy játék kora, a Path Tracing extrém számításigényes még ilyen régi játékban is.
Nem bír el vele akármilyen felbontáson. Natív 1080p-n még bírja a 60 fps-t, a fölötti felbontáson már kell a felskálázás, 4K-n pedig felejtsd el.#233 speti95: Nem bírja el.
#234 Dilikutya: Technikailag játszható, de sokaknak nem az. Ez egyéni szubjektív dolog hogy kinek az, nekem se játszható már a 30-40, nyilván bizonyos játékokkal tudnék úgy is játszani ha nagyon akarnék, de eszem ágában sincs, számomra már a 60 is kicsit kompromisszumos sebesség. Nincs ebben semmit nevetséges. Egyénfüggő.
#236 Gorgonka: Azzal már el lehet érni játszható sebességet felskálázással.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
huskydog17 #231 üzenetére
Valóban nem a 60-as kártyákhoz van kitalálva, de azért az RTX 4070 TiS-emen már bátran maxra rakok mindent path tracing mellett 1440p-ben.
-
speti95
csendes tag
nem értem ezt hogy 4090 vagy 5090es kártya kell hozzá, fullhdba játszok path tracing a 4060 kártya 8gbal 30-40fps van (ez már eléggé játszhatatlan), nem hinném hogy egy 16gbos 5060 vagy 9060 nem bírná el, de majd ránézek youtuben, hozzáteszem újra hogy 1080pbe játszok
-
Dilikutya
félisten
válasz
huskydog17 #231 üzenetére
Quake II RTX 6 éves, nehogy egy 5060 vagy 9060 ne bírjon el vele akármilyen felbontáson.
-
speti95
csendes tag
Koszi, akkor szerintem maradok nvidianal, amds voltam 2023ig de 4060 8gb már kevés néhány játék path tracinghez mint pl az új forma1 de lehet oda meg 5060 is kevés hiába a 16gb, lehet amd kicsit jobb tdp fronton de akkor ha dlss4 hozza a kötelezőt akkor mindenképp nvidia és 4060at meg el lehet adni 90 100 körül garival dobozzal papírral
-
speti95
csendes tag
Sziasztok van egy rtx 4060 8gb kártyám, megerne cserélni 9060ra 16gb miatt, jobb az fsr4 mar dlss4nel ha mondjuk mégis 4060 16gb vennék vagy 5060 16gb? Mert az amd jó árban van, max 200ert vennék kártyát köszi
-
huskydog17
addikt
Mi a túlzás? Én leírtam a számokat amit az AMD közölt, ráadásul abból a táblázatból, amit le linkeltél.
"ez a preview becsípődött nálad"
Ke? A preview egy béta driver és amikor a felhasználó letölti a legfrissebb driver-t az amd oldaláról, akkor a telepítő nem a preview-t fogja letölteni és felrakni, hanem a stabil verziót. Emiatt bármiféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Radeon felhasználók túlnyomó többsége nem preview driver-t használ.
Azt soha sehol nem is vitattam hogy jól működik, ezt senki nem vitatja, mindössze a számokat korrigáltam a fórumtársnál, mert a 75 sehogy nem jön ki, semmi több.
#200 hahakocka:
"Itt a Fórumon nagyon sok NV s elvárná hogy kb 4 hünap-fél év alatt érjen is be mindent amit lehet NV oldalon."
Én ilyet egyszer se olvastam még egyik topikban sem, egyetlen felhasználótól sem, nem hogy nagyon soktól.
"Lassan utoléri, ezt írtam szépen de lassan"
Igen, és látjuk, hogy nem igaz a támogatott játékok számát tekintve.
Nem a képminőségről és nem a teljesítményről volt szó, hanem a támogatott játékok számáról. Egyszerűen korrigáltam a tévedésed, mert a 75 sehogy nem jön ki."Upcoming azt pár hónapon belül szokták hozni, nem 10 év alatt."
Így van és egyben azt is jelenti, hogy jelenleg még nincs benne, ellentétben azzal, mint ahogy írtad.
"Previewet honnét tudod hány Radeonos használja van erről statisztika? Lehet sokkal többen mint gondolnád."
A kérdésre a választ két másodperc alatt megtaláltad volna a Google segítségével, ami a következőt válaszolja:
"AMD does not publicly release specific user statistics for their preview drivers"
Figyelembe véve, hogy bétát az AMD telepítője nem fog letölteni a felhasználó gépére, így egész biztos, hogy bétát sokkal kevesebben használnak, mint WHQL-t. Statisztikám nincs (mert az AMD nem publikálja), ez csak józan paraszti ész, de ha van statisztikád, ami ezt megcáfolja, ami azt mutatja, hogy a bétát legalább annyian használják, mint a WQHL-t, linkeld be légyszi.
-
Kansas
addikt
válasz
GodGamer5 #223 üzenetére
Hja, van ilyen, eltérő ízlések... nekem többet ér a 1440p natív teljesítmény, mint bármilyen DLSS vagy FSR(FSR4-et is beleértve), utóbbit se igazán használom, esetleg ahol lehet, TAA helyett, path tracing nélkül pedig szerintem megleszek még a következő váltásig, eddig nagyon nem azokba a játékokba kerül be, amikkel én játszok.
Ha neked jobban tetszik a DLSS meg az MFG csak hogy menjen a PT, akkor érezd jól magad velük, én is azt teszem a magam setupjával. -
GodGamer5
addikt
Hát igen ha nem láttad még élőben amiről beszélek akkor téphetem a számat.
Volt két éve egy ROG-os 6600xt-m, de visszasírtam az RTX 2060-at is. Az FSR is kimondottan rossz volt képminőségre, de mióta visszaálltam Geforce-ra és vele a DLSS-re, ami day1 kb mindenben van, azóta nincs hiányérzetem. -
Kansas
addikt
válasz
GodGamer5 #221 üzenetére
"nincs az a számítási teljesítmény és nem is lesz, hogy az aktuális csúcs grafikájú játékokba bele lehessen rakni."
Anno ezt mondták a 3D-ről is..."Az Indiana Jones nálam csuma maxon elfut 60-100fps-el 5060ti-n, úgyhogy megint valami internetes okosságot ismételgetsz."
Nem, csak framegent nem vagyok hajlandó számításba venni... anélkül mennyi az annyi(itt pl ~35fps Quality DLSS-sel 1080p-ben FG nélkül)? DLSS mire van állítva, Performance-ra? Mi az putput felbontás?
Igazából a felskálázást is rühellem gyártófüggetlenül, de az legalább még valóban renderelt frame-eket produkál, még ha néha vicces felbontásról(540p-720p) felskálázva is. -
GodGamer5
addikt
Az Indiana Jones nálam csuma maxon elfut 60-100fps-el 5060ti-n, úgyhogy megint valami internetes okosságot ismételgetsz.
Az FSR még mindig gyengébb képminőségben mint a DLSS, erre írtam, hogy NV-nek saját maga a konkurenciája.
A valós idejű PT-t nem lehet megoldani felskálázás nélkül, nincs az a számítási teljesítmény és nem is lesz, hogy az aktuális csúcs grafikájú játékokba bele lehessen rakni. -
Kansas
addikt
válasz
GodGamer5 #219 üzenetére
Ennyi marhaságot rég láttam egy halomba összehordva...
"A framegen meg nem fake képkocka".
De igen. Nem megy végig a game engine-en, hanem az outputból van odakalkulálva. Nulla interakció a bemenetekkel.A PT(pontosabban a valódi RT, a PT az kb. NV™ marketingkifejezés) valóban a jövő, csak olyan qrva távoli, hogy addigra ezeket a kártyákat rég elfelejti mindenki. Se az 5060Ti, de pláne a 4060Ti nem "aláz le" semmit PT-ben. Matematikai hányadosban kétségkívül nagy a különbség az AMD és az NVidia PT-beli teljesítménye közt, de a *60-as kártyákon ez annyit tesz, hogy választhatsz szar és fos közt. Konkrétabban szólva baromira nem érdekel hogy a 20fps 100%-kal több a 10-nél, mindkettő teljesen haszontalan.
5090-en nyilván már más a helyzet, de az meg másfél vese... annyit nem ér a feature jelenleg abban a 3-4 játékban, ahol megtalálható."transformer model pedig sokat fejlődött, pedig eddig is csak saját maga volt a konkurencia nvidiánál"
Gratula, mister obvious, az NV proprietary DLSS kódját nyilván nem használja senki az NV-n kívülAz meg, hogy a PT nem megvalósítható framegen nélkül, nettó baromság. Csak alá kell tenni valódi számítási teljesítményt ami elég a megfelelő sebességű rendereléshez, és olyan algoritmust kifejleszteni ami csökkenti a feature számításigényét.
Se framegen se skálázás nem szükséges a PT-hez. Ahhoz szükségesek, hogy az fps-számláló ne gyászosan alacsony értéket mutasson. A gyakoréatban pedig ezen kívül ahhoz, hogy a játékok fejlesztése olcsóbb legyen, kispórolva az optimalizálási fázis jó részét és hogy ne csak a többezer dolláros kártyák tulajdonosainak lehessen eladni a terméket.Azt remélem te is látod, hogy évek óta kb. nulla fejlődés van a DXR API kapcsán, csak mindig erősebb vasat és fejlettebb teljesítmény-spóroló technológiákat tesznek alá. Míg a DLSS és FSR is már a 4-es verziónál tart, a DXR még mindig 1.1-nél... elvileg idén jön az 1.2
-
GodGamer5
addikt
A PT-ről írtam, amiben a radeon hulladék kategória és ez tény. Az 5060 ti 16gb-os pedig szétalázza pt-ben, de még a 4060 ti is, tehát igazat írtam.... Ez tapasztalat nem marketing, hanem mérés....
A framegen meg nem fake képkocka, ugyanúgy legenerálja a kártya...
Próbáld ki pl a Stellar Bladet MFG-el. Tökéletes a kép és 90W-on 170fps-t kitol magából a kártya...
Ez a tapasztalatom.
A PT a jövő, framegen nélkül nem is megvalósítható, a transformer model pedig sokat fejlődött, pedig eddig is csak saját maga volt a konkurencia nvidiánál.
Te vagy aki tolja a marketingbullshitet abból amit olvasol és/vagy youtube-ról nézel... -
Sinesol
veterán
válasz
hahakocka #217 üzenetére
Szep ph-s legendák, de a valosagban az 5070 folyamatosan kaphato volt, az egyik legnagyobb amerikai bolt napi szinten frissiti a keszleteket, mar release napjan 1374 darab volt keszleten. A driveres “ botranyok” prdig clickbait fanservice jelleggel futnak itt, sokat nem erdemes adni rajuk, ahogy ez a leolvadas dolog is igencsak erőltetett, tekintve hogy alig par eset ismert, az is csak a fos aftermarket kabelek miatt volt. Egyebkent par honapja nekem a 8 pines olvadt meg, most skkor mondhatnam, hogy botrany, olvsd a 8 pines kabel is…
Butabb gamek eseteben lehet erősebb valamivel a 9070, de az is csak addig, amig nem kapcsolsz egy dlss-t, onnantol sokkal több fps-ed van az 5070-el. A 9070 eseteben többnyire csak igergetve van tamogatas, de ahol van ott is artifactos, bugos hulladek, szoval van, de minek.
-
hahakocka
őstag
Hát biztos nem fizet az NV marketingesek sora, de képzeld az AMD se
Ezért volt fele-fele AMD és Intel Procim és 60-40% AMD-NV gpum.
Pedig a 9070 -9070xt nagy siker volt , ha nem is tudta leverni az NV marketing hengert, de szépen közeledett hozzájuk ezen közép-középfelső kategórián belül. S mai napig láthatod mennyivel drágább az 5070Ti főleg amikor megjelent mekkora luk volt a kettő között, s amíg nem jött a 9070 sima is addig az 5070 ára se ment lejjebb. Kevesebbet is gyártattak s drágább kezdőárral szerettek volna jól meggazdagodni mint szinte eddig minidig. Aztán jött a sok botrány is a driverekkel, a 50xxx kártyákon át, egészen a 40xxx szériára hatóan is és a jöttek a 4090 óta tartó újabb 5090 es leégések, a ROP hiányok stb stb
De még így is az 5070 helyett a 9070 a több vram az erősebb raszter teljesítmény a kb egál RT teljesítmény miatt jobban megéri akár +20e-30e gft ért is. Itt azért nem 100-130e ft os a difi mint más kategóriánál. S Amazonon , HA-n 265e ért is lehet már venni nem 0 -ratinges egyénektől.
Nálam az ár - érték számít továbbra is leginkább -
zsirfecske
addikt
van tpu teszt a pulse-ra végre, elég jó lett a hőmérsékletes rész
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
powerage76 #213 üzenetére
Pedig az tökre izgalmas, amikor az ember először üzemeli be valami új cuccát. Legalábbis én nagyon szeretem
De még ha nem is szeretsz kütyüzni, a minőségi, megfelelő teljesítményű tápon nem spórolnék a helyedben. Sem pénzt, sem időt, mert sok bajt okozhat. -
Sinesol
veterán
válasz
powerage76 #213 üzenetére
Pár hónapja cseréltem, nálam max 10-15 perc volt a régi tápot kiszedni, uj tapot betenni, nem volt benne semmi nehéz.
Nem volt gond a régivel sem, de már vagy 15-16 év körül volt a jó öreg Corsair. Sok ujitás, low power mode jött azóta, plusz a 12+6 pines kábel sem hátrány. -
powerage76
csendes tag
válasz
Gorgonka #208 üzenetére
Manapság már alig van különbség egy kisebb és nagyobb teljesítményű táp között.
Alapvetően az a különbség, hogy a kisebb teljesítményű táp már benne van a gépemben és semmi kedvem nincs egy nagyobb berakásakor újrakábelezni mindent. A táp vagy a videokártya ára különösebben nem zavar de a tököm se fog a beszereléssel vesződni.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
zsirfecske #211 üzenetére
Abban az esetben tényleg számít.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
zsirfecske #209 üzenetére
Hát, ez olyan dolog, hogy valamennyire mindenki terheli a környezetet. Van aki ezzel, van aki pedig azzal...
A klíma így is - úgy is menne, hiszen elviselhetetlen hőség van a tömbökben nyáron, szóval ez nem "extra" terhelés.
Ettől függetlenül persze mindenki úgy gondolkodik ebben a témában, ahogy akar, de nem hiszem, hogy a te 50 wattal többet fogyasztó VGA-d annyit nyom a latba, amikor a világon háborúk dúlnak és ész nélkül dobálják a bombákat, a gyárak töménytelen mennyiségben tolják a károsanyagkibocsátást (lásd kína) és mindenki autóval megy még a boltba is.A fentiek közül én egyiket sem csinálom, mert busszal és gyalog járok melóba, de a klímáról nem vagyok hajlandó lemondani, ha már be vagyok zárva ebbe a kaptárba.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Gorgonka #208 üzenetére
de nem csak az anyagi költségekről van szó, van aki nem szereti az értelmetlen túlfogyasztást (pl nem hatékony, extra fogyasztású vga-t légkondival extra fogyasztással visszahűteni, feltéve hogy nem napelemről megy, amivel a környezetet is csak feleslegesen terheljük).
vagy épp az ellentéte, pl sff build, ahol az ember 1.5x feláron veszi az alkatrészeket amúgyis, és minden watt számít a csendesen hűthető működés miatt.
-
cucka
addikt
A magas fogyasztású hardver elsősorban nem a villanyszámla miatt problémás, hanem mert
- nagyobb táp kell neki, ami drágább.
- nagyobb hűtés, több ventillátor, ami jó eséllyel hangosabb.
- az a sok száz watt, amit elfogyaszt a kártya, az mind hővé alakul, és fűtöd vele a szobát. -
Sinesol
veterán
1-2 ezernel tuti nem több evente, csupan 150 wattal fogyaszt többet, mint egy atlagos közepkategorias kartya, a 850 wattos tapom pedig hibatlanul kiszolgalja.
Ha napi 3 orat jatszanek,akkor is csak 0,45 kwh extra költseg naponta, evente ez kb 164kwh. Ez az ” oriasi “ extrafogyasztas 40 forintos atlagos arral szorozva
kb 6600 forint, ami kemeny 550 ft extrakoltseg havonta,
asszem ennyiert mar reg nem adnak egy sajtburgert sem.
Persze a valóságban sosem jön össze ennyi játék, sokszor 1-2 többet játszol,
máskor meg egy héten egyszer sem nyitsz meg semmit, nem ugy jön ki az idő.
Szóval 100-200ft extra költségnél több nálam biztosan nincs a 3080 miatt. -
-
Sinesol
veterán
válasz
hahakocka #200 üzenetére
Teged fizetnek ezert a folyamatos AMD hitteritesert?
Kicsit kezd mar unalmas lenni ez a sok csusztatas, mellébeszélés, csodavárás, az n+1edik amd feature-röl, amivel nem törödik senki.Egyebkent mindkét nagy konzolban amd chip van, szoval hagyjuk mar ezt, hogy hatranyban van a piaci helyzete miatt, mivel eppenseggel oriadi elönyben lehetne, ha ertelmes dolgokra koncentralna, jol fejlesztene. Mert mindig, komolyan mindig csak a csodavaras, meg az idotallosag a mantra, hogy milyen jo lesz a jövöben, csak sose jött meg el az a jövö. Csak egy halovany ötlet, de lehet, hogy olyan gpu-t kene fejleszteni ami ma jó, nem pedig majd egyszer jo lesz…
-
zsirfecske
addikt
ide is berakom a kis Pulse 9060 XT 16GB karim 10p terhelés (heaven+timespy) utáni értékeit, 25 fokos szoba, itx ház de jó airflow mellett, egy apró bordával a backplate-en:
szerintem ilyen paraméterű karik felé kéne menni, 2 ventis 2 slot körüli hűtéssel bőven 200w alatt emelni a teljesítményt évről évre. ez lehetne ismét az átlagos gamer kategória, nem csak az egyre halványabb nvidia xx60.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
hahakocka #200 üzenetére
Szerintem egyik "NVs" sem várja el, egyszerűen csak vettünk RTX kártyát és játszunk
. De amúgy nem mindenki fanboy akinek Nvidia kártyája van, mert pl én is próbálkoztam Radeonokkal is, mielőtt mélyebben zsebbe nem nyúltam, aki itt hónapok óta lobbizik, az inkább te vagy. Persze nem baj, csak felesleges ezen pörögni. Ha úgy gondolod, hogy neked Radeon kell, akkor októberben (ha jól emlékszem) majd vegyél azt.
-
válasz
hahakocka #200 üzenetére
Sokat lett kritizálva annak dején az Nv hogy ők mindent hardverhez kötnek aztán 3 generációval késöbb kiderült hogy a minőséghez ez egy jó út. A lemaradás az abból adódik hogy így döntött az AMD veletek szemben 3 generációval ezelött.
Az hogy egy kártya mennyire jövőálló nem csak a Vram határozza meg, hanem ezek a szolgáltatások és a minőségük. Lásd egy RTX 2080 Ti vel még ma is eljátszol minden mai játékkal és közben használhatod a DLSS -t kíváló minőségben.
Melyikek azok a játékok amiben jobb lenne mint a DLSS 4, "sokak szerint"?.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest