Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Casanova*
veterán
nagyon jó bio fehérjés kenyér recept! semmi fehér liszt,cukor,olaj nincs benne és nagyon fincsi.
Hozzávalók:
60 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
15 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
10 dkg olajos mag(lehet napraforgó, tökmag, lenmag)
1 doboz élőflórás natúr joghurt
1 adag protein (30g) - mehet bele 2 adag is.
2 dl víz
fél tasak gluténmentes sütőélesztő
kávéskanálnyi só
kevés olivaolaj a sütőlap/tartály megkenéséhez[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Fred23
nagyúr
A nyakat hogy méritek? Legvastagabb ponton vagy középen? Alapból vagy feszítve? Csak mert kurv@ nagy eltérések lehetnek a mérésben, nem 2-3 centi, hanem több!
-
Radnix
senior tag
Az új hát-váll (a "sokismétléses") edzéstervünk az edzőtársammal:
T-rúd paraszt betámasztós módszerrel, és nem is T-fogásban de mindegy 3 sor 8-12 ism
Fűrész 1kézzel 3 sor 8-12 ism
Szűken lehúzás 2x12-15
szélesen lehúzás 2x12-15
FELHÚZÁÁÁS 3x6-10
Előreemelés franciarúddal 3x8-12
Oldalemelés géppel 3x 12-20
Hátsó váll kézisúllyal ülve 3x 8-15
Csuklyagyakszit kiszedtem, a felhúzás dolgoztatja elegetHát elég jóféle, bár majdnem beszartam mikor megláttam h felhúzás is van, elfelejetettem, hogy hétvégén belevettem 5. hátgyakszinak
MÁS: és jön a myprotkótól 5 kiló ízesítetlen, 500g bcaa, thermopure 90 kapsz. összesen 26 K...
kötsögscitecnél a fehérjét kapnám ennyiért[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
fesii
aktív tag
Remélem erre már nem azt írjátok, hogy katasztrófa mer felkötöm magam...
Ma volt 20perc biciklizés azon kivül megse mozdultam.
Csak megint itt jön a problém most megyek éjszakára. Azt kibírom valahogy, hogy éjjel ne egyek de ha reggel hazaérek már olyan éhes leszek, hogy az etióp hozzám képest tele van Akkor most mivan? Egyek éjjel 2fele vagy reggel mikor hazaérek?Szerk: reggel a virsli majdnem visszajött annyira szar volt kenyér nélkül enni...
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz philoxenia #18806 üzenetére
A finomított cukrot mikor nem kell kerülni?
Aydan: Te állat, imádlak.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Azért az elsőhöz képest ez már fényévekkel jobb
Használd a http://www.myfitnesspal.com/ kalkulátorát inkább, ott ír fehérje, CH és zsír tartalmat is (és a regisztráción kívül magyarul vannak az ételek), mert a kcal szart se ér. Csak kalória számolással fogytam le 40kg-ot anno, meg lehet csinálni, de így utólag nagy butaság az egész, de te mondjuk legalább mozogsz hozzá ez is valami, én nem mozogtam semmit.
Éjszakai műszakhoz/kajáláshoz nem tudok hozzászólni. Egy biztos, hogy kurván nem egészséges a három műszakos meló alapból sem, nemhogy kondis szemmel. De ezzel együtt kell élned.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Radnix
senior tag
ez oly gyönyörű analógia volt, kicsit kirázott a hideg is
fesii: számold ki a makronutrienseket, és utána az alapján állítsd össze az étrendet
Elvtársak! Legyünk kicsit türelmesek, furcsa lehet most neki ez az egész, mintha egy idegen világba cseppent volna, hozzá kell szoknia, alkalmazkodnia kell, és persze tanulnia
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
meroly
veterán
Már az hogy kalóriákat számol, minden mást figyelmen kívül hagyva, arra enged következtetni hogy valami kiskegyed keresztrejtvényt fejtő nő lehet.
Nem.
Egyszerűen kezdő a témában és továbbra se értem miért nem lehet normálisan hozzáállni.
Emlékszel? Te is és mindenki más elkezdte valahol, nem ezzel a tudással a fejében született.
Csak valaki ezt elfelejti és átmegy Bunny stílusba.(#18880) Radnix:
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
_NCT
őstag
No megvan a puffadás ludasa, a kreatin lesz az. Edzés után tömegnövelő mellett vettem be a 3 kapszula kreatint, valószínű sok lesz egyszerre a 3 kapszula. Mire hazaértem ugyanaz a puffadás, szélgörcs feeling, és akkor még nem is ettem zabpelyhet.
Hát meg váll+ csuklya vót, utána meg kis futás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #18875 üzenetére
fesii lehet hogy paraszt vagyok de megerdemled. Csomo ember jartatja itt neked a szajat hogy segitsen neked, erre bedobsz ide egy megszarabb etkezest figyelembe se veve a tanacsokat.
Aztan meg jossz vissza fel ev mulva hogy miert nem fejlodsz![ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Dexar007 #18864 üzenetére
De nem is kapsz minőséget.
kifejtenéd? miért ne kapnál? a scitecben másfajta a fehérje vagy mi?tricepsz volt ma+20perc ajerób, atta.
MMA87 a 3 kapszulában hány gramm van? én 25grammal töltöttem be, 5 felé elosztva egy nap, akkor sem puffadtam tőle szerencsére.
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
meroly
veterán
Elkezdte olvasni, de úgy látszik még nem végzett
Az első étrendjéhez képest ez azért már jobb szerintem (ahhoz képest, nem amúgy) és már ez is nagy lépés azért!(#18889) Dexar007: én olvastam, de betudtam annak hogy szimplán hülye vagy, vagy megint trollkodsz
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest