Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpeetr
aktív tag
válasz Woodslave #135001 üzenetére
MEX Size Max
Nekem ez jött be, jó a szénhidrát része, nem cukor és/vagy maltodextrin.
Fehérje, vitamin, zsír arányok is megfelelőek, és árban sem vészes.A cukorzabálástól én is minden alkalommal rosszul lettem, szédültem, émelyegtem.
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
-
jpeetr
aktív tag
válasz Dantenero72 #135215 üzenetére
Ha valaki kitalálja, hogy fecskendővel vizet nyomnak a húsba, én hülyét kapok
-
jpeetr
aktív tag
válasz Sempronius89 #137196 üzenetére
Csak nem mindegy h az illeto direkt csinalja, mert Angel sztem nem, de kicsiogre lathatoan ahol lehet beleall direkt.
-
jpeetr
aktív tag
válasz aelod #137446 üzenetére
nem tudom én pont fordítva vagyok. nekem egy benzines 1.6 volt eddig 116LE meg asszem olyan 170Nm nyomaték körül, de az 3500-4000ig nem csinált semmit... Most egy X1 20d van 177Le meg 350Nm, amit viszont 1750-től hajlandó előkaparni, szóval nem is kell pörgeni, ellenben beletol az ülésbe. hatodikban 100 felett simán nem kérdez vissza, ha előzni akarsz. én biztos vissza nem cserélném semmi pénzért (majd csak ha cserélni kell turbót, meg kettős tömegűt )
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
válasz aelod #137451 üzenetére
igen, de ezzel tervezni KELL. ez nem olyan alkatrész, aminek nem lehetne előre tudni nagyjából az élettartamát. 200k km után ott kell lenni a pénznek eltéve és kész, ennyi.
aki erre nincs felkészülve, az ne vegyen dízelt.az én esetemben még szarabb, mert elvileg láncot is kellene majd cseréltetni mielőtt elszakad és szana szét ver mindent. az meg 150ezer km után erősen ajánlott ennél a motortípusnál. 400ezer forintocska kb, mert a tűzfal felől van, és a retkes anyját a motorral együtt is ki kell szedni belőle, hogy ki tudd cserélni. mindegy, még csak 97ezer km van benne, addig szerintem eladom
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
-
jpeetr
aktív tag
válasz jpeetr #137629 üzenetére
Csepelen még egy jutub megtekintés is 1000 forintot hoz a konyhára Itt a bizonyíték
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
Tud valaki mondani olyan tejsavó fehérjét, ami brutál finom és sok ízben kapni?
Inkább vennék több félét kisebb kiszerelésben, de legyen már "ajándék", ha megiszom, ne pedig szenvedés. -
jpeetr
aktív tag
válasz aelod #137775 üzenetére
abból mondjuk a csokisat próbáltam csak, de brutál édesnek éreztem.
lehet azért mert nem igazán eszek semmi cukrot, meg cukrosat, ha nem muszáj
előtte ittam sokáig stillmast, de azt valaiért már szidják, utána gymbeam-et, de az meg túl "híg" ízű volt.
a stillmass izre megfelelő volt, csak már nem szivesen veszek -
jpeetr
aktív tag
EZT probalta mar valaki? Velemeny esetleg?
-
jpeetr
aktív tag
Valaki próbálta már ezt esetleg? Tonhal növényi olajban 1000g 2900Huf
"Kiváló minőségű tonhal hús, melynek egészséges táplálkozás részeként rendszeres fogyasztása ajánlott. Az olcsó darabolt tonhal fogyasztása azonban kerülendő! Ezek általában kellemetlen szagú, csontok és bőrt tartalmazó készítmények melyek az egészséges életmód támogatására nem alkalmasak."
Elég biztató, plusz az oldalon a 9. legkelendőbb termék.
-
jpeetr
aktív tag
válasz Speeedfire #137936 üzenetére
EZ alapján nekem nem túl meggyőző. Inkább valami összetört maradéknak néz ki, mint normális tonhaltorzsnek.
-
jpeetr
aktív tag
válasz Speeedfire #137942 üzenetére
Azt nyilván nem fogok venni 3-4x ennyiért. Ha megyek a LIDL-be majd kipróbálom. Végülis amúgy más lidl termékekkel sincs bajom. A Skyr meg a Cottage az napi fogyó nálunk
-
jpeetr
aktív tag
MIntha megérezték volna, hogy feljött a fehérje téma újra
-
jpeetr
aktív tag
Heti 3x van alkalmam lejárni edzeni.
teljes testes vagy push-pull-leg lehetne a jobb?
illetve az oldalemelés miért push? -
jpeetr
aktív tag
válasz aelod #138666 üzenetére
nincs is ezzel gond, csak megtévesztő, hogy egyelőre a meltodextrint nem kell cukorként feltüntetni, és sokan hiszik, hogy tényleg csak 13g cukor van benne. ezek után megkérdőjeleződik bennem, hogy mivel jobb, mint egy olyan tömegnövelő, ami fele ennyibe kerül mondjuk.
Ebben például tényleg csak 6g cukor van, nincs benne pluszban malto, és csak fasza szénhidrátforrásokból áll a ch rész.
-
jpeetr
aktív tag
Mindenki azt mondja, hogy csak a napi kalóriabevitel számít, mindegy, hogy mikor, és hány adagra szétosztva.
Mi a helyzet az esti evéssel? Akkor ezek szerint lehet este még szénhidrátot enni? Akár lefekvés előtt?
Régen az volt, ha este eszel, dagadt leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Kompakt vízhűtés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Android másképp: Lineage OS és társai
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest