Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz
HussarF #143142 üzenetére
Ezert ne higyj az instanak. Nem minden az, aminek latszik
Aelod: Gb szponzoralt lett kb 2 napra. Kiirta fbra meg instara, hogy koszoni a lehetoseget, tok jo stb.
Aztan a gyurospolok.hu -tol kezdve a kokeny belaig mindenki posztolt, hogy szegyen a mai cegek szponzoracios marketing strategiaja stb, meg oltottak a csajt, amiben van igazsag, mert o most orias edzo,dietetikus, holott kb fel ev edzes van mogottte a berkes iranyitasaval.
Viszont a masik oldalrol meg megy az irigyseg, hogy miert nem xy mensfizik szponzoral, sokkal jobban megerdemli meg fasz tudja. Csak azt nem fogjak fel, hogy ez nem erdem alapjan mukodik, hanem uzlet...
Nyilvan ha lenne egy cegem en sem ecsethaj janost szponzoralnam aki
3. Lett a muszklibeachen es van 150 kovetoje, hanem
Azt aki a legtobb embernek meg tudja jeleniteni a termekemet. -
aelod
veterán
válasz
Ļantos #143144 üzenetére
Ez annyira közhelyes, hogy nincs normális ember...Hagyjuk már. A lelki nyomorát ezzel a sallang dumával próbálja leplezni. De ha nagyon mélyre ásol félreteszed a sok pucsítós instás képet, facebook jajj de happy vagyok posztot akkor látod, hogy ott egy lány aki nem akar mást csak biztonságot. Ez nem feltétlenül jelent anyagi támogatást (az aranyásókat ide nem sorolva) hanem stabilitást szeretne, és azt, hogy szeressék. Csak sokan úgy vannak vele és ezt látom mindenkinél manapság, hogy 2-3 hónap után már nem olyan jó az aktuális partnert mert elmúlt a tűz. Ez az idő lehet több is mire kihal és akkor keresi az újabb tüzet. Félredug stb. stb. és rinyál. Rinyál és rinyál. Mással sem lesz jobb ha nem változtat saját magán. Ne várja mástól, hogy megváltoztassa a hozzáállását. Mint minden dolog egy kapcsolat is nem magától hanem a felek munkájától működik.
Az asszony qrvára nem ez a világ, frusztrálja is, hogy miss picsákat ismerek stb. látja, hogy néznek rám ésatöbbi. De elfogadta, ahogy én is azt, hogy ő nem lesz instafacebookfitnesspinamutogató. Ennyi.A szomszéd csaj teli instán koktélos, ilyen olyan tengerpartos képekkel, a ház meg rájuk szakad, a kocsit inkább le se írom milyen tipus, de több a rohadás rajta mint az ép lemez. Ez a nagy valóság.
Ez meg népbetegség. A villantás. Sokan járnak edzeni, megveszik a legdrágább edzőcuccot, felbérelik a legdrágább és közösségi médiában legnépszerűbb edzőket és érdemi munkát nem végeznek a teremben, nem az a céljuk, hogy jobb fizikumuk legyen stb. hanem csak az, hogy villantsanak. Villantós férgeknek hívom őket.
(#143145) HussarF
mert a kurva jó szexuális élet helyett az érzelmileg stabil kapcsolatot választja.
Honnan tudod mit szeret, kivel és hogyan? Lehet, hogy neked a gebe csajok jönnek be fokhagyma seggel. Nekem speciel nem. Ennek a csajnak sem biztos, hogy zsánere a men's phisique srác vagy testépítő stb. Lehet, hogy neki nem a külső a minden.
-
válasz
Ļantos #143144 üzenetére
Mondjuk akit leírtál, hogy kopaszodó aputestű csávóval van, az még normálisnak is tűnik, mert a kurva jó szexuális élet helyett az érzelmileg stabil kapcsolatot választja. Lehet nem azzal kellett volna rányitnod, hogy szétbasznád a konyhapulton, hanem hogy elvinnéd vacsorázni és akkor már a te nőd lehetne
-
Ļantos
aktív tag
válasz
aelod #143129 üzenetére
Minden betű igaz.
Rengeteg nővel beszélek, nagyon sok jó csajjal.
Nincs pasi, mert magukkal nyavajognak, vagy a másik véglet, nincs NORMÁLIS pasi. Vannak páran közülük pattanásos, kopaszodó, apuhájas jelentéktelen srácokkal és szeretik őket, nem dugnak félre. Állítólag boldogok.Mikor mondom, és feltennélek a konyhapultra aztán véresre karmolnál miközbe szétdugnálak, az úgy annyira nem jön be? Jajj deeee, bele is borzong meg minden, de hát ő szeretni akar, meg azt, hogy ne kúrjon félre az ember. Bombázókról beszélek, nem is túl pénzes ember mellett.
A szomszéd csaj teli instán koktélos, ilyen olyan tengerpartos képekkel, a ház meg rájuk szakad, a kocsit inkább le se írom milyen tipus, de több a rohadás rajta mint az ép lemez. Ez a nagy valóság.
-
Dani82
senior tag
válasz
aelod #143131 üzenetére
Ezt nem tudja senki, csak on
A seherezade balhe utan levette h gymbeam sponsored es ennyi. Nem szolt senkinek semmit 🤷🏻♂️Marked one: koszonom, baratnom csinalja oket altalaban, telefonnal. Semmi extra. Viszont szerencsere a fotogenseghez parosult egy extrem introvertaltsag, tehat sokra nem megyek vele
-
GoTReX
őstag
Hol szoktátok venni a c vitát?Biotech és társai olyan kis kiszerelésben árulják.Vagy érdemes aszk.savval próbálkozni? Fel kell majd tölteni a keszleteim C és omegaval.
-
MATEO6600
őstag
válasz
David75 #143098 üzenetére
Been there, done that, did not work out... Szó szerint.
Elég más életstílust élünk mint az "átlag" ember, és azt vettem észre hogy nehezen adaptálódnak ehhez az életvitelhez a nők. Ezért is gondoltam egy hasonló célokkal, értékrendekkel rendelkező női társra. Ilyen még nem vót, kipróbálnám -
Dani82
senior tag
válasz
aelod #143126 üzenetére
Mert a kulso alapjan itelnek. Nevettseges mi megy 1-1 ilyen csaj instajan a komment szekcioban.
Az az elkeseredett bokolas annyira szanalmas a szerencsetlen pasiktol... en erzem kellemetlenul magam.
Amikor a lurdyba jartam megismerkedtem az egyik ilyen bikinifitness csajjal es meselte hogy azert nincs pasija, mert undorodik a fizikai erintestol barkivel. Gyuloli ha hozzaer akar no akar ferfi, teljesen rosszul lesz tole -
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #143109 üzenetére
Aaaa jah, csak a minőség, vagyis a felhozatal sem mindegy. Szerintem én a mellettünk lévő kis teremben előbb találnék normális nőt, mint mondjuk a Lurdyban lévőben, hiába járnak oda többen. Így értettem.)
(#143107) AsakuraDave: A mai világban, úgy érted, mint a másik oldalon az instás "naturál"matyik?
Hát nekem mindegy, mit hazudnak a so called "fitness" lányok az instára meg a netre, én a teremben lévő nőkből veszem a mintát ;p
-
David75
őstag
-
Woodslave
félisten
Két napja sikeresen tartom a diétát
2200 kalória. Annyit már elértem hogy mindenki nagyobb a teremben még a legutolsó idióta is aki azt se tudja mit csinál de azt egy hónapja
Guggolas 122,5kg a rúdon erre már mondom hogy 140 kg. 4 ismétlés de az se a szebbik fajta.. Komolyan agyon nyomott lehet gyakorolni kéne kiállásokat hogy szokjam legalább. 128kg (r+110) 8 ism ez már jobb volt. R+95kg 13 ism. Az volt a terv hogy majd kőkemény breathing squat 20 ismétlés hát a faxt
Aztán hack guggolas 3 sorozat 15 körüli ismétlés. Ülő láb hajlító és combfesz.
-
medica
senior tag
Válogatós fasznak kutyában a helye.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
AsakuraDave #143105 üzenetére
A közösségi média nekem nem referencia.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
AsakuraDave #143103 üzenetére
Fogalomzavar detected. Ez nem fiteszpitsa, ez csak simán pitsa. A fitneszes csajokon legalább látszik hogy valamit sportolnak. Az, hogy lemennek nem edzeni egy konditerembe, még nem lesz tőle fitneszes, csak egy balfék, aki habira kidobott egy rakás pénzt a bérletre, meg feleslegesen használja az értékes levegőt.
(#143102) aelod: Azért nem mondanám, hogy csak arra jók, én sokszor találkoztam már teremben normális, pár szót is váltani hajlandó, értelmesnek is kinéző jó nővel. Sajnos pont olyankor is, amikor épp lent volt velem asszony.
De hát az élet néha egy nagy verseny.
Meg van pár ismerősöm is, akik szintén a teremben ismerték meg a párjukat.
ja és még régebben vitatkoztunk, hogy teremben nem lehet ismerkedni. Te azt mondtad, hogy de, lehet, és neked volt igazad.
Amúgy abba a terembe ahova járok, ott is lehet. És azok a lányok, akiknek súlyhoz is közük van, simán jók, atompopóval. Szóval szerintem mindenkinek van még remény. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Apollyon #143095 üzenetére
Pont,hogy ez a fitnesz picsa. A fitneszes arcok mind arról szólnak hogy szerencsés genetikával születtek és megvannak áldva minden földi jóval,főleg testileg csak eladják magukat mindenféle bullshit "ettől nő a segged" workout videókkal amikbe 0súllyal elhülyéskednek a teremben. Akikre te gondolsz azok gyűjtőfogalomba sportolók azon belül testépítők. Elég elkorcsult mára ez az iparág,attól független igen k.va jól néz ki a csaj(bár eléggé beálított kép +mennyire shoppolt azt nem tudhatod).. Eddig akárhányszor ilyen kaliberű csajt látok mindig ledöbbenek milyen faszikkal vannak...szóval nem biztos hogy ez a test olyan mentalitással kellene,max 1estére,mármint nem tudom elhinni hogy aki így kinéz és ad is magára az külsőre ennnyire béta pasikra buknának,mindig nézem,hogy o basszus a pasija is biztos valami fotómodell kigyurt mr.alpha.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Angel2014 #143092 üzenetére
Mondjuk ha egy gasztro topikban lennénk, ahol az étel minden formája úgymond kulturális szerepet töltene be, részben megérteném ezt a kommented. Azonban marhára nem ott vagyunk, másrészt a szemét kaja alatt nem csak épp a párizsire lehet gondolni, mint végső megoldás a minimálbéren tengődő embernek, hanem legtöbbször mint junk food, a haszontalan luxuscikket jelenti, ami helyett lehetne sokkal olcsóbban és egészségesebben is táplálkozni.
Bárki mást meg ilyen-olyan házinak nevezni azok után, hogy te meg vizuális környezetszennyezést végzel egy konditeremben (amiről már videós bizonyíték is van), ahol a rendes emberek szeretnének normálisan edzeni, nem éppen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest