Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103481) LanyUs válasza GoTReX (#103480) üzenetére


LanyUs
senior tag

Akkor viszont konkrétabban megosztom Veled a tapasztalataimat, amit vehetsz kettőnek is, mert a barátnőm is előszeretettel kortyolgatja a porocskáimat :) Szóval:

Az általam kipróbált tejsavó fehérjék teszik a dolgukat. Összetételükben minimálisan különböznek (pl. Biotech 20,7 g, YE 24 g fehérje, MHN 18,5 g fehérje, glutamin és bcaa közel azonos ). Gyomorbántalmakat egyik sem okozott, ezért inkább kitérnék az oldódásra és ízekre.

MHN Whey Pro - Eper-Banáníz: nem annyira erősen dominál a banán, mint egy csak banános termékben. Enyhén édeskés íze miatt a 3kg vége felé kezded csak megunni. Oldódása jó, kissé habzik, de mit számít, mert úgyis lenyeled :)

MHN Whey Pro - Epres-fehércsokiíz: nem annyira édes és tökéletesre csiszolt, mint a bio vagy a scitec cucca, ennek ellenére nagyon finom és megunhatatlan. Palacsintát sütöttem múltkor belőle és nagyon finom édes lett a tészta belőle. Oldódás kiváló, habzás van. Sokan beszélnek kesernyés utóízről. Ezt 15kg után sem érezzük. Szóval nem értjük.

MHN Whey Pro - Kókuszos-csokiíz: a másik best ízem a bio nitro pure terméknél. Itt messze nem olyan finom, de iható kategória. Finom édes. Oldódása viszont hideg vízben borzasztó (csomós marad, habzik, darabos), langyos vízben rendben.

MHN Whey Pro - Holland csokiíz: sokan írták mennyire finom, édes stb. keserű csoki íze van, abszolút nem édes és 1 kg is úgy erőltettem le belőle. Messziről kerülöm.

És van egy új íz a csokis keksz: nem próbáltuk még :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.