Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5251) venember83 válasza KisTücsök (#5231) üzenetére


venember83
nagyúr

Megpróbáltak generációcserét végrehajtani a portugál trénerrel, nem ment. RDM a régi gárdával nyert BL-t és kupát. Ha másképp nem megy, akkor ilyen eszközökhöz nyúlnak, küldtek már el melegebb éghajlatra nagyobb klublegendát is nem is olyan rég, nem is egyet.

(#5252) baluka26 válasza venember83 (#5251) üzenetére


baluka26
veterán

Kis gondolatmenet.
Sok középpályás van Chelsea-nek. Nagyon kevés viszont az ütköző középpályás, összesen Ramires, Lampard és Mikel. Oscar és Luiz egyelőre átnevelésben vannak erre a posztra.
Tehát, Mikel egész januárban Afrika-kupázik, Moses-szel együtt.
Marad: Lampard, Ramires, Oscar, Mata, Hazard, Marin, (Piazón, Luiz).
Luiz kellhet hátra, mert belső védő az éppen elfogyott, húzzuk ki. Piazón nem bírja még a sorozatterhelés, húzzuk ki. Maradnak négyen a három kreatívabb posztra, és ketten a védekező/box-to-box posztra.
Ha megy Lamps, akkor nagyot kell igazolni. És ugye Ess visszahívása sem jó, mert ő is afrikai..

Annyira meg talán nem szorít az idő, hogy Aké-t egyből bedobják a kezdőbe 17 évesen, így is nagyon kellemes meglepi volt, hogy játszott tegnap.

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5253) venember83 válasza baluka26 (#5252) üzenetére


venember83
nagyúr

A Chelsea képes januárban is nagyot igazolni, megvan a pénzügyi háttér, van elég játékos a spanyol bajnokságban. Ha valakit el akarnak küldeni, találnak mást helyette. Amúgy Piazón nekem nagyon kellemes meglepetés volt, még ha egy lejátszott meccsen is állt be, ahol már annyira nem izmozott az ellenfél. Persze, értem én, hogy ő kreatív középpályás, Isten őrizz, hogy ütközzön Touréval vagy Kompanyval, mert részletekben vinné le a pályáról a kékek csinos kis doktornője.

(#5254) 7600 GS válasza baluka26 (#5252) üzenetére


7600 GS
addikt

Ramires szerinted jó vkp-nak? Én nem ott játszatnám, a fizikuma szerintem nincsen meg hozzá, ellenben viszont technikás:

venember: De most komolyan, szerinted csatáron kívül kéne bárkit is igazolnia a Kékeknek? Az a keret talán Európában a legminőségibb.

[ Szerkesztve ]

(#5255) baluka26 válasza 7600 GS (#5254) üzenetére


baluka26
veterán

Szerintem a legsokoldalúbb középpályás Angliában Touré és Anderson és a klasszikus nyolcasok mögött.
Fellaini-t viszont elnézegetném.

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5256) venember83 válasza 7600 GS (#5254) üzenetére


venember83
nagyúr

Szerintem már rég nem kellene, de mindez nem rajtam múlik, ha az edző ennyiből nem tud válogatni, menjen gyepmesternek. Viszont mindegyik edző látja a kerete gyenge pontjait, így mindig lehet hova igazolni, van mit fejleszteni. :)

(#5257) 7600 GS válasza baluka26 (#5255) üzenetére


7600 GS
addikt

Hogyha az Everton nem végez az első 4-ben akkor lépni fog onnan. Legalábbis ezt nyilatkozta. Apropó, tudja valaki, hogy Kagawa-val mi van most? Régóta nem láttam már őt pályán.

#5256: Kíváncsi leszek, hogy Benitez szerint vajon ki a gyenge pont. A bajnokság már szerintem elment, ellenben még ott van valamelyik kupa, vagy akár az EL is.

[ Szerkesztve ]

(#5258) venember83 válasza 7600 GS (#5257) üzenetére


venember83
nagyúr

Tudtommal már szezon elején bejelentette, hogy ez az utolsó éve a Mersey-parti kékeknél.

(#5259) venember83 válasza 7600 GS (#5257) üzenetére


venember83
nagyúr

Elnézve a két manchesteri csapat tegnapi játékát én nem lennék biztos abban, hogy elment a bajnokság, főleg ilyen ügyes támadó középpályával.

(#5260) baluka26 válasza venember83 (#5259) üzenetére


baluka26
veterán

Szerintem is szoros lesz a vége. Egyelőre MU-nak nem volt hullámvölgye idén, és előbb-utóbb be fog következni, hogy nem fordítanak meg egy meccset.

Az lesz a bajnok, aki a második felében a bajnokságnak jobban rangadózik.

A City meg már csak egy pontra van, ha sikerül hozni az elmaradt meccset.

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5261) Ps Vita


Ps Vita
őstag

A derwesten.de információi szerint a Bayern München is beszállt a Lewis Holtby nyári megszerzéséért folytatott játszmába

Ha megszerezzük már csak az a kérdés,hogy lesz-e benne annyi alázat,hogy elfogadja,hogy nem kezdő és az ő ideje 1-2 év múlva fog eljönni,Shaqiri-vel ez problémamentesen ment :R

(#5262) venember83 válasza Ps Vita (#5261) üzenetére


venember83
nagyúr

Vagy az 1-2 év alatt mindkettő kellően elfásul, és mehetnek a kukába, jobb esetben más csapatban majd megújulnak.

(#5263) Ps Vita válasza Ps Vita (#5261) üzenetére


Ps Vita
őstag

Ez is lehet :D
Shaqiri-t is féltettem amikor az elején kevés szerepet kapott,de most már azért elég sokat játszik és sokszor a csapat legjobbja,látszik rajta,hogy óriási játékkedve van és legutóbb úgyis is kimagaslott,hogy Rib is a pályán volt,megtaláltak egymással a közös hangot
Ribéry-hez hasonlítanám, mind játékstílusban(talán a svájci jobb lövő),mind karakterében,csak a franciának azért jóval több tapasztalata van :R
Holtby-t elhozni szerintem nem nagyon kéne,de ha nagyon akarjuk akkor viszont most,később megnő az ára
Inkább 1 védő kéne aki játszhatna a BL-ben,mert Badstuber nélkül óriási baj van+ Boateng ki hagyja az Arsenal elleni meccseket,ami így nagyon necces lehet,remélem nem kamuduma volt és Martinez tényleg "kétposztos" játékos(mondjuk tavaly egész évben KH volt)
Mondanám,hogy Höwedes ,de nem tudom,igazából én annyira nem ismerem,talán Beni tudna mondani róla valamit vagy esetleg Integra
Na de nagyon elkanyarodtam a témától,Holtby szerintem nem feltétlen kell ,viszont biztos vagyok benne,hogy Shaqiri nem fog elfásulni,Alaba,Kroos,Müller trió mellett ő a legtehetségesebb játékosunk,na meg Neuer :R
Bocsi,hogy ilyen sokat írrtam :DD

(#5264) KisTücsök válasza venember83 (#5251) üzenetére


KisTücsök
addikt

Csak szemmel láthatóan még kell a csapatnak. Könyörgöm, nyáron jár le a szerződése, fél évvel előtte minek kell elzavarni? Azt meg nehogy kitalálja valaki, hogy Benítez dirigál... :U

(#5265) baluka26 válasza KisTücsök (#5264) üzenetére


baluka26
veterán

Konkrétan:
„Az én szememben nagyon egyszerű Frank [Lampard] helyzete, a tárgyalások közte és a klub között zajlanak. Az én dolgom, hogy kihozzam belőle a legjobbat. Nem tudom, hogy Ashley [Cole] esetében hol tartanak a tárgyalások, nekem csak az a fontos, hogy érvényes szerződéssel rendelkeznek, és kiváló játékosok.”

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5266) 7600 GS válasza venember83 (#5259) üzenetére


7600 GS
addikt

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ebben a Manchester Unitedben hatalmas kohézió van. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy szétessenek tavaszra. Ha a Chelsea-t megverik az Old Traffordon, akkor onnantól már nem lehet nagy gond szerintem.

Amíg el nem felejtem, beírom ide is, hadd mosolyoghass rajta te is egy jót. :D

A Calciomercato és TuttoMercato is azon az állásponton van, hogy a téli átigazolási időszakban a Milan szerződtetni fogja Carvalhót. Ez az üzlet a Real Madrid számára is kedvező lehet, ugyanis a portugál játékos szinte nem is játszik, azonban évente 4,5 millió eurójába kerül a klubnak.

(#5267) KisTücsök válasza baluka26 (#5265) üzenetére


KisTücsök
addikt

Hát ez az... Lefogadom Beníteznek eszébe sem jutna ilyesmi. Le se szarja Abra se a játékosokat (kivéve Torrest, természetesen), se a szurkolókat. Kicsit sarkítva persze, de akkor is. Csak társasjátékozik. Bár Lamps is tehet azért róla. Ha jól tudom az egy éves szerződést nem akarta elfogadni, 34 évesen meg mit akar...

Sry, ha csak nyafogásnak tűnik amit csinálok, de tényleg érthetetlen számomra, hogy miért kell ezt csinálni. Jó játékos Lampard még mindig, nagyon is.

(#5268) venember83 válasza 7600 GS (#5266) üzenetére


venember83
nagyúr

A milánói védőalakzatba befér egy Carvalho, és ez nagyon szomorú. Az meg vicces, hogy mennyit keres a szinte teljesen kiégett védő a királyi gárdánál. :)

A Juventus meg közel van Dória megszerzéséhez, tizennyolc éves ballábas védőről van szó, aki a Botafogónál játszik, tud középen és bal szélen is védekezni, nagyon kellene a kiesett Chiellini helyére.

(#5269) 7600 GS válasza venember83 (#5268) üzenetére


7600 GS
addikt

Beférni befér, de én max adok neki 2 évet, már ami a profi pályafutását illeti. Nem képes már az egész szezont végigtolni. Madridban az első éve nagyon jó volt, de a többi nagyon felejtős.

Erről a srácról még nem hallottam, de biztosak ott Torinóba, hogy egy 28 éves, rutinos középhátvédet tudna helyettesíteni egy 18 éves tini?

(#5270) venember83 válasza 7600 GS (#5269) üzenetére


venember83
nagyúr

Jön Peluso is, az Atalanta világhírű balhátvédje, aki tán kétszer még válogatott is volt. Elvileg ő fogja helyettesíteni Chiellinit, de én reménykedek, hátha mindenki meglepetésére beválik az idegenlégiós, és nem fogom látni a bergamói szupersztárt Juventus mezben... :U Bár egyes hírek szerint a brazilt egyből küldik is félévre valami kisebb klubhoz, fene tudja, mi lesz Torinóban.

(#5271) Integra


Integra
titán

drogba milánba? -gazetta szerint
lesz itt átigazolás bőven a téli piacon.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#5272) venember83 válasza Integra (#5271) üzenetére


venember83
nagyúr

Egyetlen hátulütője, hogy az Afrikai nemzetek kupája miatt hiába igazol át, jó ideig nem fog játszani a csapatban. Ezért nem akarja pl. Conte. Legalábbis ezt nyilatkozta... :U

(#5273) Integra válasza venember83 (#5272) üzenetére


Integra
titán

ezt a részét nem értem, hogy emiatt miért nem játszhat a csapatban. valahol valamit már aláírt, ami tiltja?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#5274) baluka26 válasza Integra (#5273) üzenetére


baluka26
veterán

Pedig egyszerű. Drogba eléggé nagy isten, de nincs akkora, hogy egyszerre két helyen is legyen.
Nemzetek kupája meg január közepétől február elejéig tart, egy hónap. Az legalább 5-6 tétmeccs.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5275) venember83 válasza Integra (#5273) üzenetére


venember83
nagyúr

Ha Afrikában az elefántcsontparti válogatottban játszik, akkor hogy játszhatna egyszerre az olasz bajnokságban is? :)

(#5276) Integra válasza venember83 (#5275) üzenetére


Integra
titán

most nem értem, miért zárja ki egyik a másikat? vagy csak a távolságra gondoltok, hogy emiatt fizikai képtelenség az olasz ligában is játszani?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#5277) baluka26 válasza Integra (#5276) üzenetére


baluka26
veterán

Necces lenne azért az a heti 2-3 topmeccs, nem?:D

Meg Olaszország - Dél-afrikai Köztársaság menő lenne minden nap repülőzni :D

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5278) venember83 válasza baluka26 (#5277) üzenetére


venember83
nagyúr

Plusz nem lehet ott az edzéseken az illető csapatnál (válogatott vagy klub), így nem is lenne sok értelme meccsen bevetni, ha nem ismeri a csapattársai mozgását, technikáját, az illető meccs taktikai elképzelését stb.

Integra: nem véletlenül sírnak a PL csapatok az Afrikai nemzetek kupája miatt, ha megoldható lenne, hogy a játékosok az Afrika-bajnokságon és a hazai bajnokságban is részt vegyenek, pont a szinte korlátlan tőkével rendelkező angol klubok ne tudták volna eddig megoldani?

[ Szerkesztve ]

(#5279) baluka26


baluka26
veterán

Inkább arra keressünk választ, hogy ki lesz az a csatár, aki Chelsea-hez érkezik januárban!

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5280) Richard! válasza baluka26 (#5279) üzenetére


Richard!
addikt

Nem kérdés,Andy Carroll ;]

[ Szerkesztve ]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#5281) pohár válasza baluka26 (#5279) üzenetére


pohár
félisten

engem ki is húzhatsz már a listáról :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5282) KisTücsök válasza baluka26 (#5279) üzenetére


KisTücsök
addikt

Villa?? Bár erre kevés esélyt adok.

(#5283) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

német sky-on arsenal-barca 06-os döntő
:B
hd-ben baromi érdekes ujra nézni.. akkor még ritka volt a hd-közvetítés, sőt.. nem is tudtam, h akkor már ezt abban adták már
így meg most ujranézni olyan, mintha élő, mai focit látnék.. állat
Erős csapat volt akkor (még) az Arsenal..

[ Szerkesztve ]

(#5284) 7600 GS válasza KisTücsök (#5282) üzenetére


7600 GS
addikt

A nyafogókat nem nézik jó szemmel Angliában. :)

Tibi: Ja kérem, akinek van német Sky csatornája... :U

baluka: Higuaint vihetitek 30 misiért.

[ Szerkesztve ]

(#5285) baluka26 válasza Tibiajax (#5283) üzenetére


baluka26
veterán

Mókus aranyos HD-ban is?:D

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5286) Tibiajax válasza baluka26 (#5285) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem volt még a kis mókus:)

(#5287) venember83 válasza KisTücsök (#5282) üzenetére


venember83
nagyúr

Miért? A Barca nemigen játszatja, ő menne, és a katalánoknak is érdekük, hogy játékban legyen és könnyebben eladják, valamint biztos nem szotyiért ül a cserepadon Barcenolában.

(#5288) venember83


venember83
nagyúr

Legyen egy kis humor is: az AS szerint a Real Madrid Cristiano Ronaldo eladásával kíván pénzt szerezni Messi megvásárlására. Ennyi. Lehet fekve röhögni. :D

(#5289) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Ronaldo nem akar maradni a Realban

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#5290) 7600 GS válasza venember83 (#5288) üzenetére


7600 GS
addikt

Nekem is feldobta a napomat, mikor délután olvastam. :D

(#5291) Ps Vita válasza venember83 (#5288) üzenetére


Ps Vita
őstag

Ez kész :D

(#5292) homeless09


homeless09
őstag

Megvolt az összhang :D

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#5293) KisTücsök válasza homeless09 (#5292) üzenetére


KisTücsök
addikt

Aaaa. Ez mekkora. :D

(#5294) Ps Vita válasza homeless09 (#5292) üzenetére


Ps Vita
őstag

Óriási :D

[ Szerkesztve ]

(#5295) baluka26


baluka26
veterán

Sasszeműek ezek a törökök, rájöttek, hogy Meireles nem köpött - csak szitkozódott=4 meccs szopóág 12 helyett.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#5296) Ps Vita


Ps Vita
őstag

Annyi fejlemény született Lewis Holtby ügyében, hogy a Schalke részéről is megerősítették, Holtby nem hosszabbítja meg lejáró szerződését és a szezon végén távozik.

(#5297) Richard! válasza Ps Vita (#5296) üzenetére


Richard!
addikt

bárhová is igazol,csak nyernek vele...

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#5298) 7600 GS válasza baluka26 (#5295) üzenetére


7600 GS
addikt

(#5299) NyxNyxNyx válasza 7600 GS (#5298) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Innen látszik, hogy tényleg nem köpött.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#5300) Integra válasza homeless09 (#5292) üzenetére


Integra
titán

nagyon jó :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.