Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #5298 üzenetére
Komolyan mondom vak vagy. Látsz valamit kijönni a szájából? Egyszerűen rákiabál.
Egyébként próbáld meg, hogy 20 másodperc ordibálás után mennyi nyál marad a szádban.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
Pár érdekesség:
206 - Az öt topliga elmúlt 10 szezonjában C. Ronaldo az első játékos, aki 200-nál többször lőtt kapura.
141 - Pirlo hozta össze csapattársainak a legtöbb gólhelyzetet 2012-ben a Serie A-ban.
11-A legtöbb clean sheet az öt európai topligából: Sirigu / Neuer
43 - Luis Suárez adta a legtöbb kulcspasszt az idei Premier League-szezonban.
12 - A Marseille már most annyi meccset nyert a francia bajnokságban, mint tavaly egész szezonban.
Christian Benteke vesztette el a legtöbb légicsatát a PL idei szezonjában, összesen 103 -at.
Az öt európai topliga legtöbb gólpasszt kiosztott játékosai > Hazard (16), Iniesta, Özil (15).
Jonny Evans (ön)góljai nélkül A Man Utd egy ponttal jobban állna a Premier League-ben. -
7600 GS
addikt
-
venember83
nagyúr
Mindenkinek megfeküdte a gyomrát a karácsonyi bejgli vagy mi van itt?
-
Ps Vita
őstag
Találtam egy videót CR-ről,még a MU-s korszakából
Valahogy akkor sokkal jobban tudtam kedvelni,talán az egyik kedvenc focistám volt,sokkal sokoldalúbb volt a játéka,többet cselezett,szórakoztatta a közönséget,mára már ugyan félelmetesen hatékony lett,de tényleg illik rá a Robot név,csak berugdalja a gólokat és kész,sokkal kevesebb szín van a játékában(tudom,tudom a focit gólra játszák )
Akkoriban a MU-t is kedveltem,minden meccsüket megnéztem
Ha visszatér akkor viszont nem tudom milyen rendszerben fog a MU játszani? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #5307 üzenetére
Én úgy látom, hogy sokkal jobban családtagként kezelték, kedvelték őt Manchesterben. Madridba olyan, mintha más hozzáállással érkezett volna. Felnőttebb lett. Kevesebb felesleges csel, kevesebb színészkedés. Jót tenne neki, ha visszamenne, mert Spanyolországban szétszedi őt a sajtó, talán nyugodtabban tudná feszegetni határait.
Mondom ezt úgy, hogy én játékilag jobban kedvelem a Real-os Cristiano Ronaldot(, ha nem nyűgös )..
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ps Vita
őstag
válasz NyxNyxNyx #5308 üzenetére
Szerintem az angol sajtó is ugyanúgy széttszedné,mindenesetre ha Cé elmenne akkor valami nagyon komoly állhatn össze a vörös ördögöknél(mondjuk szerintem ennyi pénzt nem fognak kifizetni a Manchesteriek,az újgazdag klubokon kívül ,pont a Real az egyetlen aki szóba jöhet 1 ilyen igazolásnál)
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
válasz Tibiajax #5309 üzenetére
Igen,inkább megcsinált 1 trükköt mint gólt lőtt,hülyeség,de nézni azért szerettem
Nekem Robben tetszik ilyen szempontból,mindenki tudja mit fog csinálni,de ezredszerre is sikerül neki(befele csel->löves)
Az igazi Ronaldo meg a legjobb csatár szerintem aki valaha élt Gerd Müller után/mellett(mondjuk ez magánvélemény) -
Ps Vita
őstag
válasz Integra #5311 üzenetére
Picit fel van fújva az ügy,nagyon ügyes a srác,de azért annyira nem ,hogy mindenhol róla írjanak,sok kis 11 éves srác van aki szintén ilyen tehetséges,én magyarországi gyerek kupákon is láttam már 1-2 hasonlót,a következő pár év után fog szép lassan kiderülni mit is tudnak,ilyenkor még nincs nagy különbség a gyerekek között
De természetesen azért jól tolja -
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #5311 üzenetére
kis szr *igánygyerek...hagyjad már békés, "párizs"-gettóból hozok neked ilyet ötöt
----más
nna, ez a képkanu-t annyit láthattuk kb az inter-mezben rohangálni, mint engem csokornyakkendőben
de ezt a képet imádom. és nem csak azért, mert (bocs) minden idők legszebb meze volt épp rajta..[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #5316 üzenetére
nagyon jól cselezett és hihetetlen hidegvérű volt
-
venember83
nagyúr
Bevallom, eléggé le vagyok maradva magyar labdarúgás terén, ezt a nyilatkozatot is csak most olvastam. Felettébb szimpatikus edző, mennyi az odds, hogy egy évnél tovább dolgozhat anélkül, hogy kitúrják, elüldözzék?
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #5312 üzenetére
Az egész PL-ben azt szivatott meg, akit akart, de tényleg. Élvezet volt nézni az akkori Manchester játékát, sokan kedvelték meg akkor őket, köztük én is. Amikor a Rooney-Tevez-CR trió páros a csúcson volt, akkkor ők voltak a világ legjobb csapata, efelől nincs kétségem.
Az igazi Ronaldo meg a legjobb csatár szerintem aki valaha élt Gerd Müller után/mellett
Nekem még Raúl is idetartozik. Aztán hogy ez elfogultság-e, arra magasról teszek.
venember: Amennyire ismerjük a magyar futball "szakértőket", sajnos elég nagy. Azért remélem, hogy marad, nekem is szimpatikus edző.
Tibi: [link]
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
El Clasico a Sport2-n, 2002-2003-as szezonbol. Kis erdekesseg, hogy ekkor a Barca a 12. helyen allt a bajnoksagban.
-
Tibiajax
nagyúr
Enrique is nagy kópé volt.. gólja után a mezért mutatva futott el a madrid-drukkerek előtt
-
IreN!CuS
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
jajj ez az akkori barcára annyira jellemző volt, h akik gólt rugtak nekik másik spanyol csapatban, vagy jól játszottak ellenük, megvették.. jellemzően a rühhelt valenciától.. ott volt gerrard, aztán mendieta
hatalmas barcás voltam ekkortájt már, de ezt annyira utáltam bennük. meg persze ezeket a playereket is
ja, és a legjellemzőbb az volt, h megvették az ellenük parádézókat, a barcában meg már szarok voltak persze. vagy közelsem olyanok, mint a másik csapatban
broáf -
Integra
titán
hajhaj, haza kéne érnem a manu-wba meccsre..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #5330 üzenetére
igen..
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #5330 üzenetére
Ezt ugyanúgy csinálja mondjuk a Bayern München is. Elég, ha csak Gomez nevét mondom.
Amúgy Lucio-val mi van? Azt tudom, hogy megy vissza Brazíliába, de miért nem sikerült neki ez a torinói kirándulás?
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Tottenham kezdőben a védőnégyes egésze angol. Nem tudom, hogy " ", vagy " ".
-
Tibiajax
nagyúr
Boxer, találtam neked egy mezt[link]
-
homeless09
őstag
Nincs Gera.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
DopeBob
addikt
Durván potyognak a gólok PL-ben
MZ/X
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale előző 3 sárgája, amit színészkedésért kapott nem volt jogos. Komolyan tiszta ideg vagyok.
Ilyet vissza szoktak vonni? Reading ellen nem gáz, ha nem játszik, csak azért na'...
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Összevissza fúj a bíró.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5344 üzenetére
Biztos nem tudja a bíró, hogy melyik csapat a MU. Mert, ha tudná, hogy melyik a manchesteri alakulat, minden bizonnyal feltűnően ellenük fújna.
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5345 üzenetére
Eddig is azt tette.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5346 üzenetére
Most akkor összevissza fúj vagy a MU ellen?
(A meccs csak a háttérben megy, egyéb elfoglaltságom van, csak kíváncsi vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5347 üzenetére
Összevissza a MU ellen
Olyanokat fúj le, hogy az nevetséges.
-
homeless09
őstag
Norwich - City meccs elég nagy lehet
-
homeless09
őstag
Mekkora gól van Persie! 2-0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest