Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #187898 üzenetére
"attól még száz ok lehet amiért nem válik be" Miamino bukó, Keita bukó a salzburg lipcse vonalból eddig csak Mané produkált, pedig mindegyiknek futott a szekér mielőtt idejött
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz Soulfly842 #187897 üzenetére
azert a Pound League-ben nem fognak eppen finomkodni vele sem, amit eddig tuti nem szokott meg a bundásligában
emlexem a Nagyádi elso meccsere az angol 2. osztalybol
élőben adtak vmelyik sportcsatornan, merthogy magyar erdekeltsegu a meccs miatta
a kozepkezdes utan a kb 3.sec-ben szembol elfutott mellette az ellenfel egyik jatekosa, es osszeert a valluk
nagyádink ettol seggre esett, de az ellenfel jatekos teste meg sem rezdult a kontakttol
kb a 4. secben mar a foldon volt a nagyádi
egyik komment ra: nagyádinknak beköszönt az angol masodosztaly...több drón kell ;P
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #187903 üzenetére
Minimanót bírtam, mert hozta ugyanazt a mentalitást, amit a japánok általánosságban: hiába voltak korlátozottak a lehetőségei/képességei, mindig beleadott mindent sajnáltam, hogy kevésnek bizonyult a végére
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #187892 üzenetére
S ha valaki már az, mivel tudja levenni ezt a rontást? Hány eredeti nemzeti válogatott és/vagy Pool mezt kell vásárolni hozzá?
Amúgy milyen csapat ez a Főnix-Gold? A.k.a. Dumbledore FC?
Videoton (2006-2007), Főnix-GOLD (2007-2015), MTK Budapest (2015-2016), Liefering (2016-2017)
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #187908 üzenetére
Szoboszlai édesapjának Szoboszlai Zsoltnak a létrehozott utánpótlásképző központja. Nem klasszikus értelemben vett klub.
2016-os írás:
[link][ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ugyan én MU fan vagyok, de a Poolt is szeretem, legalábbis mióta Jürgen a főnök. Örülök hogy Szoboszlai oda igazolt, lesz egy szezonjuk építkezni, és újra a BL-t érő helyekért menni.
Persze nem lesz egyszerű dolguk, és sok frontos lesz a harc. A PL mellett az EL-ben és az FA kupában is biztos meg akarják mutatni, hogy jobbak ők a tavalyi formánál... Sok sikert neki és a csapatnak!Más:
Sabitzer sajnos visszatér Münchenbe. Sajnálom, mert nekem tetszett a játéka a MU-ban, le kellett volna igazolni.
Ellentétben a nagy lakli Weghorsttal, akit nem is értettem minek vittek oda. Szalai Ádi holland kiadása volt kb.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
atee_13
őstag
el is felejtettem, beleolvadt a fekasorba
-
DeathAdder
veterán
egy rózsafüzérnyi Nélküledet el kell dalolni
-
atee_13
őstag
Tegnap még az jutott eszembe, hogy lehet aCarvajó üzlet is benne van a leigazolásban, mert a lipcse őt akarja már hetek óta, mi meg csak kölcsönt akarjuk. Ha ott lesz valami deal akkor egyértelműen az is közrejátszott.
-
addikt
válasz DeathAdder #187914 üzenetére
Tehát ez mind Carvalho-ért történt.
-
Piftuka
veterán
válasz venember83 #187860 üzenetére
Komolyan nem tudom, hogy a karrierje szempontjából melyik klub lenne a legjobb most számára..!? Nem biztos, hogy a Real...
Én játékosként nagyon kedveltem mindig, és sokkal-sokkal jobbnak tartom annál, amit a Juventus-ban kihozott magából.
(Persze ezt nem csak rá lehet elmondani. Néha az az érzésem, hogy az utóbbi időben a Juve átment valami "tehetség-, ill. klasszistemetőbe"...)
Olyan csapatra van szüksége, ahol visszanyerheti az önbizalmát, van sikerélménye, és "első emberként" számítanak rá. Erre pedig nem a "mogulok" egyike a megfelelő.
"Aquila non captat muscas."
-
nagyúr
Oda járok focizni.
Mármint nem a klubba csak a csarnokba ahol van.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #187879 üzenetére
Felcsút ki fogja vásárolni évek múlva, ezt most olvastátok először!
Sok sikerült neki a Poolban, remélem fog bizonyítani Jürgen bácsinál.
Más:
Közben Apzi kikosarazta az Intert és ATLMadrid-ba igazolt, RLC meg ACMilan játékos lett.
Mauricio Pochettino ma kezdte meg hivatalosan is elkezdte a munkát nálunk. -
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #187918 üzenetére
11 éve játszik Angliában, hazavágyott, ahogy a családja is, s a családja igényeit már nem akarta figyelmen kívül hagyni. Sok sikert neki és több évet még az európai csúcs-futballban! A méltányos kezelése az elengedésének külön említendő, de mindazok fényében, amit tett a klubért azt hiszem, hogy ez alapvető, de mégis szép gesztus.
Ő előtte legalább max. respect. Megtehetné, azt amit sokan. Elmegy haknizni arábiába... ehelyett ő magasan jegyzett spanyol csapat és továbbra is odateszi magát, ahogy mindig.
Csak megköszönni lehet, amit a Chelsea-ért tett, pedg sok trendet, sok edzőt, sikereket, nehéz időszakokat mindent látott!
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz grizlisandor #187918 üzenetére
Remelem addig a Felcsut FC mar a fold alatt lesz a ge....be abba, es a Pancholo Arena helyen is puszta SIVARSAG lesz. Felszantva, es behintve soval.
A mindenkori magyar labdarugas legvisszataszitobb, legundoritobb, leghanyingert kelto TEREMTMENYE azon egyesulet, amivel a legkisebb hangyafasznyi meretben sem tud az ember semmilyen modon meg semlegeskent azonosulni sem.
A keves klubok egyike, amely ellen sokkal inkabb fordulnak ha barmilyen nemzetkozi merkozest jatszik.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz pekoka #187919 üzenetére
mount se rossz, kezdetben őt akarták csak a mu-ba akart menni, aztán lett Allister
Haverc meg egyelőre nem váltotta meg a világot, és Szobról sem tudni mire lesz elég, úgy hogy Haverc még jobb játékos is volt a bundásban. az meg majdnem biztos hogy az összes úgy sem fog beválni
-
grizlisandor
veterán
válasz pekoka #187919 üzenetére
Nem aggódnék a MU miatt, találnak majd elkölteni való fontot!
(#187920) Soulfly842:
Hiányozni fog!
Igen, inkább térjen haza, mint haknizzon amcsiban/arábiában.Durva, hogy jelenleg 30 év felett 5 fő van a keretben.
Régen is könnyen szabadultak a 30 év feletti játékosoktól, de ez most durva.Más:
Simeone marad a ATLMadridban? Szezonközben szó volt róla, hogy ez az utolsó idénye, de Trmarkt szerint még 2024 június 30-ig van szerződése. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz grizlisandor #187924 üzenetére
Az a tulajvaltas is eleg docogos a Voros Ordogoknel.
Na meg ugye az is hetek, mig a Premier League hivatalosan jova is hagyna az ugyletet.
Addig az arab pedig nem kezdheti el ket kezzel szorni kifele a penzt x es y jatekosokra.
Lehet csak a teli Mercato soran erositheti meg ugy istenigazabol a keretet az MU.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Piftuka
veterán
válasz Soulfly842 #187897 üzenetére
"Leszarom a Liverpoolt egyébként, de Szoboszlai jó játékért, s hogy oroszlan szerepeet vállalva legyenek nagyon jók aért igenis szurkolni fogok. Előbb a magyar foci sikere, s azután jöhet bármi más."
Számomra a Notts County, és a Wenger féle Arsenal mellett a Liverpool még az a csapat az angol labdarúgásban, amelyet kedvelni tudok. (Persze ebben oroszlánrésze van a legendás, zseniális Steven Gerrard-nak... )
Örülök, hogy a klub és Klopp látott fantáziát Dominik játékában! Azt gondolom, jókor és jó helyre váltott.
Fizikálisan is tud még fejlődni (ez még szükséges is), és a magyar labdarúgás reputációját ez az igazolás most valóban emelte. Kiváló reklám.
Érdemes olvasgatni a különféle hivatalos és "fan based" Liverpool csatornákon, a vonatkozó Youtube videók alatt a hozzászólásokat...Sokan leírták, hogy korábban még csak nem is hallották Szoboszlai Dominik nevét. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatottról is vajmi kevés információjuk lehetett...
Ez persze számunkra egyelőre csak a marketing része a dolognak.
Én akkor fogok igazán örülni, ha Dominik a - remélhetőleg konstans - jó formáját és játékát át tudja hozni a válogatottba is!
Mert valljuk be, az egyébként rendkívül fontos, Izland elleni gólt, és a bolgárok elleni remek szereplését leszámítva ezzel még bizony adós.
Bízom benne, hogy ez megváltozik hamarosan!
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #187923 üzenetére
Egyébként őszintén nem értem a negativitásodat. A leipzig sem alacsonyabban jegyzett csapat JELENLEG, mint a Liverpool. BL-ben nyugodtan összevethetőek az utóbbi időkben. Nem fog csalódást okozni, sőt... ő lesz a Liverpool sikerének az egyik kulcsa. Lehet túlmisztifikálni a PL, Bundásliga közötti különbségeket, de több, mint erős alapokat hoz onnan, s már össze sem lehet hasonlítani az osztrák bundásligás, német bundásligás Szoboszlait. Fizikumban fejlődött, hatalmas lépcsőt ugott át minden kezdeti nehézség ellenére és PL-ben is húzó ember lesz. Nekem kétségem se fér hozzá: úgy, hogy rengeteg meccsét láttam.
"Simeone marad a ATLMadridban? Szezonközben szó volt róla, hogy ez az utolsó idénye, de Trmarkt szerint még 2024 június 30-ig van szerződése."
Ez a szál teljesen elcsendesedett minden csatornán, szerintem teljesen el is halt. Jelenleg úgy néz ki, hogy marad.
-
Soulfly842
addikt
válasz Piftuka #187926 üzenetére
"Számomra a Notts County, és a Wenger féle Arsenal mellett a Liverpool még az a csapat az angol labdarúgásban, amelyet kedvelni tudok. (Persze ebben oroszlánrésze van a legendás, zseniális Steven Gerrard-nak... )"
Én már annak is örülök, ha kevesebb német focit kell néznem Kb. úgy utálom a német focit, mint Tibi a bőrgatyásokat, de a három magyar miatt sokat néztem (korábban ált. ignoráltam 100%-ban), a leipzig foci szellemiség pozitív volt, emiatt a traumát könnyebben dolgoztam fel.
"Fizikálisan is tud még fejlődni (ez még szükséges is), és a magyar labdarúgás reputációját ez az igazolás most valóban emelte. Kiváló reklám."
Iszonyatosan sokat fejlődött etekintetben az elmúlt egy évben (erről lemaradtál, vagy sokat néztél mostanában régebbi összefoglalókat is? )! Néztem, s sokszor pont a munkabíráson hüledeztem. Magas játékosnak számít, ehhez képest megkörnyékeze a német bajnokságban a top játékosokat sebesség tekintetében és munkabírásban, robotolásban is. Ez így komplexen minőségi ugrás volt szerintem.
Az is érdekes volt, hogy bár középpályásként, vagy a támadók és a támadó középpálya közötti delegáltként sok gólt lőtt oldalról, de sok esetben a csapattársak bíztatták: hogy lőjön sokkal többet kapura, mert úgy is gól lesz belőle! - ezt ő is elismerte, hogy az alárendelt precizitás és a határozottabb befejezés között egyensúlyt kell találnia. Többet kell próbálkoznia góllövéssel (a képessége gyébként adott is hozzá)
"Érdemes olvasgatni a különféle hivatalos és "fan based" Liverpool csatornákon, a vonatkozó Youtube videók alatt a hozzászólásokat..."
Rengeteget olvastam, néztem. Nagyon pozitív volt. Az is, hogy még a hozzáértőbbek is a 4-2-2-2 -t nyomták, hogy az lehet a jövőben a legjobb (4 védő, két belső középpályás 2 szélső 2 2 támadó) Bár szerintem a 3-1-3-1 -nek is lenne értelme.
"Sokan leírták, hogy korábban még csak nem is hallották Szoboszlai Dominik nevét. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatottról is vajmi kevés információjuk lehetett...
Ez persze számunkra egyelőre csak a marketing része a dolognak."De sokan azt is kiemelték - hozzá értőbbek - , hogy az ő vezénylete is kellett ahhoz, hogy az angol válogatottat oda-vissza megaláztuk!
A marketing része lett egyébként az is a dolognak, hogy a tetkójáról is Gerrard került elő (bár van ai cáfolja, hogy ezt ő mondta volna), de lehet valami gyors interjúban hangzott el, s hogy Kloppról milyen véleménnyel van. Ezekkel az apró dolgokkal, s azzal, hogy vezéregyéniségek sorát keresik, akik szívvel élik a focit (megemlítik, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya is, ami több, mint beszédes) - az ilyeneket mindig keresték a régi időkben a Liverpool házatáján.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Soulfly842 #187927 üzenetére
Az a baj, hogy ilyen második mondat után már mindegy, mit írsz.
-
Ringman
nagyúr
thuramot hivatalosan is bejelentette az inter.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
válasz Soulfly842 #187931 üzenetére
A harmadik mondat is hülyeség. the end
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #187927 üzenetére
harmadosztályú csapat ellen is szoros meccset játszottak egymás ellen, meg tök más hétről hétre folyamatosan a fizikális iramban helytállni, nem én mondom hanem a játékosok
Szobót egyelőre a bundesliga tax hajtja, ami láttuk már nem egyszer hogy nem egy életbiztosítás még tőle jobb játékosoknál sem, úgyh én nem merném előre PL húzóembernek titulálni hogy egy percet sem láttunk belőle, attól függetlenül hogy szerintem is az elérhető legjobb játékos lett elhozva, de ez még nem garancia semmire
amúgy meg de, alacsonyabban jegyzett, egy liverpool felett már csak a barreál az egyértelműen magasabban jegyzett és vége, ahova a Liverpool tartozik, legyenek bármilyen szarok, bármilyen szar menedzsmenttel, bármilyen szar edzővel akkor is évtizedek válasszák el Leizpiget, hogy oda tartozzon, de ez igaz pl. az Utd-re is
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #187933 üzenetére
Szerintem sok mindenben változni fog még a véleményed, s te is azt kívánod, hogy csak így legyen.
Ok, örülök, hogy belenéztél. Viszlát
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Teljesen igazat adok.
Kicsit(?) magasabbra került a léc, de ettől függetlenül szvsz megugorja majd.Go Gunners!
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #187935 üzenetére
ha az egy vélemény hogy örülök neki de nincs rá garancia hogy húzóember is lesz akkor igen
am ilyen garancia szerintem senkire nincs még ha bizonyítottan a ligából jönne sem
-
Soulfly842
addikt
Az első bekezdéssel egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy egy fizikaibb bajnoságban technikailag magasan képzett játékosként tudott minden elvárásnak megfelelni és ezzel is bővül a repertöárja.
A többit természetesen majd meglátjuk
-
forceberg
veterán
válasz Soulfly842 #187928 üzenetére
"a leipzig foci szellemiség pozitív volt" LoL!
Estd. 2009
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #187940 üzenetére
azon az egy-két éven nem változtat Jó volt, na. Annyi antifocit látunk, hogy ez a Salzburg - Leipzig - Liverpool szellemiségében hasonló jellegű csapat felállás és stratégia már felüdülés. Az olasz bajnokság ehhez képest sokszor kifejezetten fáj
Ha a szabad piacon kellett volna rá licitálnunk, akkor a 32 M-s ára mellett 40-50M-ben kellett volna megállapodni, amit esélytelennek látok. A PSG elvitte volna. Ehhez képest kikosarazta mindkettőt és az Inter mellett dönött szabadon igazolhatóként.
22-23 -as bajnokságban robbant, 30 meccs, 13 gól, 6 gólpassz. 25 éves.
(kupa, 2 meccs 3 gól 1 gólpassz)Akár még egész jó kis zsuga lehet belőle. Én nagyon kíváncsi leszek rá.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #187941 üzenetére
nem vagy benne a topic-összefoglaló listában.. kik is pontosan a kedvenc csapataid?
beíratom mag őket -
Soulfly842
addikt
Egysze már leírtam (vagy kétszer ) de még mindig nem kerültem be.
Német foci: nem jegyzem
Magyar: Hajrá Loki!
Angol: Chelsea már Abramovics előtt is
Olasz: Ronaldo, Vieri, Roby baggio, Recoba, Ronaldo óta csak és kizárólag csak az Inter
Spanyol: Roberto Carlos, Hierro, Salgado, Helugera, Raúl, Morinetes, Makele óta - csak a Real Madrid létezik!DVSC, Chelsea, Inter, Real Madrid
-
Soulfly842
addikt
Dominik most szállt le nem rég Liverpoolban:
Akkor biza' orvosi teszt gyorsban és bemutató is meg lehet akár.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #187943 üzenetére
valami lehet félrement. most be foglak rakni
nemzeti válogatott esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #187945 üzenetére
Úgy legyen!
Csak a magyar!
Spanyolt régen preferáltam, de azt ma már csak a régi árnya önmagának! Így ez a rész elhagyható. Passzívan mindig nézem, hogy hátha valami a régmúltnak megfelelően visszaköszön (hinni is akarok bennük), de aztán jönnek ilyen Enríke' féle hazárdőrök és minden reménnyel felhagyok
Így kizárólag maradnak a magyarok![ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Soulfly842 #187944 üzenetére
Vagy meg este, vagy holnap.
A brit sajto elott hivatalosan is bemutatva.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Timothy Weah (Lille) -> Juventus, HIVATALOS.
A francia csapat 12 milliot kapott erte.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
FIFA has approved a new offside law, which means that the ENTIRE body of the attacker must be in front of the defender for it to be ruled out.
• The player below would NOT be offside.
• The Netherlands, Italy and Sweden will implement this.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest