Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#147043) yuing


yuing
őstag

Azért látni kell azt is, hogy az utóbbi évek rémálmait rengeteg játékos túlélte. Piqué, Busquets, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, ter Stegen stb. Sok-sok siker, de ugyanakkor mára már rengeteg kudarc is fűződik a nevükhöz, és még mindig szent tehenekként vannak kezelve, megkérdőjelezhetetlen státusszal a csapatban. Amíg nem történik meg az alapos tisztogatás, hiába foltozgatják szart, attól még szar marad. Sajnos ez jelen. A kellő tiszteletet megadva réges régen el kellett volna engedniük a kezüket, mert a teljesítményük nem Barcelona szintű. Évek óta nem. És akkor még nem is beszéltünk a rengeteg túlárazott, haszontalan bohócról, akiket Bartomeu leszerződtetett. 2009-ben elképzelhetetlennek tűnt, hogy ennyre félremenedzselik ezt klubot, s mindezt téve a soraikban Messivel. Sajnos egyúttal az argentin karrierjét is sikerült elsötétíteni.
Nem látom miért hosszabbítaná meg a szerződését, ennek a klubnak egy kiváló vezetés mellett is évekre van szüksége, hogy vissza tudjon térni az elitbe. Messinek nincsen több ideje, ha még akadnak ambíciói a Bajnokok Ligájában.

Ugyanakkor ott van az érem másik oldala, a jelenlegi szezonban egy rettentően gyenge Realt és Atleticot kellett volna megelőzni a bajnoki trófeáért. De rendre el lettek szúrva a lehetőségek, Koeman sara ebben jelentősen benne van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.