Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Örülök, hogy OGS rendet tett a fejekben, valoban nagy mellénnyel mentek ki a fiúk. De azt, hogy mi alapján cserél, ha cserél egyáltalán, sose fogom megérteni. A védelmünk továbbra is fostalicska.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #146448 üzenetére
inkább visszatöröltem mert ban lesz
fapfapfap irány a szuperliga középmezőnyből fapfap
Odio *****!
törölhető*[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
hát ez kegyetlen volt.. hogy a utd open playből ennyi helyzetet kialakítson.. a róma meg kifújt 50 perc alatt mint szél a lyukból pedig elvileg hetek óta erre pihentetnek
-
BenHans
addikt
válasz mephi666 #146446 üzenetére
Arrogáns nagyképű angolok...
Élvezkedhetnek a 3 kényszerű cserénk után, meccshiányos B kapussal, meg Bruno Peressel aki a Serie A-hoz is kevés a legjobb középpályásunk kieséséről nem beszélve.
Hulla fáradt több római is.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
Ez a lesipuskás Cavani jó vásár volt a unitednek (mondjuk ritkán ad kapus ilyen szép gólpasszt)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
Csípem Arteta-t még régről, de ez a meccs nagyon el lett baltázva. Szörnyű.
Go Gunners!
-
dudu5130
őstag
Ez a United valami borzalom. Ez második a bestligben? A heti BL meccsek után ez az EL valami fájdalom.
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #146441 üzenetére
Szerencsére csak az utolsó ~10 percet láttam - azt is minek - de nem is bánom mert amikor megláttam az Robika, Umtiti, Pique, Busi négyes egyszerre a kezdőben éreztem, hogy ebből lehet egy pipa
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Tibiajax
nagyúr
arteta, mikor óhajtasz eltakarodni??..
-
veterán
válasz Tibiajax #146437 üzenetére
1. Mert a gyökér elment koldulni az Eiffel torony tövébe...
2. ők focizni akarnak.-----------
Mit szólsz Kumihoz? Már kb. az 5. bajnoki esélyt bukják el. De nem hogy x, még zakó is...
Sérültek vannak megint, hogy Umtitit meg Robertot a pályán kell látni?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
Ez a csodálatos barca védelem mindjárt szájukba adja a granada a cumit
Ui: granada labdabirtoklás 18%
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dudu5130
őstag
Amúgy ez a gól lövő nélkül álljunk fel 6 középpályással miért jó? A Barcában az első évében Henry, Eto'o és Messi is mind 20 gól felett zárták az évet, most meg egyszerűen nem akar centert használni. Olyan ez mint a 12-es spanyol válogatott, ahol ha jól emlékszem Cesc volt a center.
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #146430 üzenetére
Azért durva ahogy meccsről meccsre ilyen 4-6-ot belerotál az egyébként is brutális keretbe.
De nélküle sosem lenne ennyire jó a csapat, tudni is kell ezt a keretet így használni, és forgatni.Én maximálisan elismerem a munkásságát, csak a klubjától hányok
BL meg valamiért nem megy, ez a tegnapi teljesítmény is messze alul múlta a csapata valódi tudását, simán kiszopnak ha nincs szerencséjük, mert ilyenkor kell Gündogant visszavonni dupla hatosba, meg próbálgatni a dupla hamis kilencest.. nyilván egy zseni a csávó, csak a BL-ben nem mindig világos mit miért csinál. Ha ez egy csoportkörbeli meccs, akkor simán űrfocit játszanak, ahogy a bajnokságban is.
Cselzi is azért a top4-ért tipor egy messze messze top2-es kerettel, ott azért nincs sok baj ahol Havertz, Werner, Kovacic, Pulisic vannak becserélve inkább az van hogy Tücsök szépen beárazza Lampardot, akit egyébként kedvelek, már csak azért is mert mindenki utálja, mert olyan antipatikus, kár hogy a cselzi edzője és nem mondjuk az Arsenalé
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #146431 üzenetére
nem igazán érheti őt túl sok szemrehányás az első félidőt követően.. a másodikban már jobban, de biztos fáj a könyöke
akkor már inkább mbappé az, aki mutathatott volna többet is, ne csak a biciklicseleketremélem a visszavágón már azt fogja gondolni majd, a barca ellen játszik, és akkor vágni fog pár gólt
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #146418 üzenetére
eszembe jutott egy hülye szóvicc, amit a legutóbbi xxx-ben eresztettek el Neymar-nak: "Neymar fel a feladathoz" ...ezt lehetne neki mondani a visszavágó előtt is
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #146427 üzenetére
"egy B kerettel is a top4-ért mennének." pont ez az ami miatt én spec nem értékelném annyira "agyon" pep et. ezek a magas játékminőséget kitevő kezdő 11 ek 38 meccs alatt pont simán bedarálnak mindenkit akinek nincsennek ilyen lehetőségeik, formahanyatlás, sérülés nem annyira szignifikáns, mert simán van pótlás.
BL azért más mert ott 1 meccsen vagy épp 1 párharcon a gyengébb csapat is lehet jobb. és pont a bl ahol nem tud kijönni a játékosminőség vagy ugye más is tud hasonló erősséget felmutatni szerintem ezért sem megy neki a BL ben
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a Diósgyőr - Újpest meccs valami fantasztikus.
Elképesztő űrfoci. A biszem baszom sampijjonliga ami tegnap volt egész egyszerűen elbújhat. A palizer stadionos élőkép is kismiska a miénkhez képest.
M4sport élő, nézzétek.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #146425 üzenetére
Megint az látszott hogy ugyan kurvajó játékosaik vannak, de Kompany távozása óta nincs egy db clutch player sem, még kdb sem az. Talán Foden ilyen lesz, ő nagyon ígéretes, főleg nyomás alatt, de baromi fiatal még. Egészen más arcukat mutatják mint egy random bajnoki mérkőzésen, vagy csoportkörben, Dortmund ellen is benne volt hogy kiesnek.
Mázlijuk volt ezekkel a gólokkal, de az is kell néha, az nélkül nem is lehet BL-t nyerni, meg kapóra is jön hogy nincs közönség, így a nyomástól kevésbé szarják össze magukat mint eddig, meg nyilván az sem véletlen hogy egy 3 naponta mérkőzéses szezonban pont az olajosok álnak legjobban, akik egy B kerettel is a top4-ért mennének.
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #146417 üzenetére
ok értem, h gyenge volt a 2. félidő, de city nem "önerőből" szerezte a 2 gólt.
nyilván nem lógathatja a lábát a psg csak azért arra nehéz alapozni, h az ellenfél összetöketlenkedik megint 1-2 gólt.
és szerintem ezen a meccsen nagyon jól látható volt, hogy pep önmagában a taktikájával nem sokra megy.
az ereje a citynek a játékosok minőségi fölényében rejlik, ám itt a psg is kvázi azonos minőséget képviselt, és jól látható volt, hogy hiába gyakorolnak nyomást, hiába támadnak 3 an 1 játékost a psg 1-1 pöccintéssel könnyedén ki tudja hozni. labdakezeléseknél nem veszik át egy szemernyit sem hosszan a labdát marad mindenki előtt így nem tudják őket hibára kényszeríteni.
volt 1-2 elpasszolt labda ez tény, de első félidőben kvázi nem sok vizet zavart a city. másodikban meg kaptak kvázi 2 ajándék gólt.egyértelmű, h a city jobb helyzetben van, de azért én nem gondolnám, h könnyű lesz az a visszavágó nekik.
-
Cartevo
őstag
válasz LyonnaisFan1 #146393 üzenetére
A lényeg, tehát a háttér és az edző is reményteljes hosszútávra (ha nem készül ki addig).
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #146420 üzenetére
Szerintem csak az első volt kapushiba... a másodiknál szétröppent a sorfalat alkotó sok madár és kibasztak vele
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #146418 üzenetére
Pont hogy nulla helyzetből szedtek össze 2 gólt. Utóbbi években úgy estek ki hogy volt 30 kapuralövésük, míg az ellen ahányszor átment a felezőn annyi gólt szerezett.
A Zsunior meg mutathatna már végre valamit nyomás alatt. Utoljára 6 éve volt amikor kiejtette a Párizst (azt is néhány kamutizivel), és akkor is messi volt a címlapon? illene már végre villantani, mert előtte és azóta is igazi choker, persze nagyon ügyes amikor a vasutas Legia védőkből kell bohócot csinálni.
Pöcs valószínűleg őrizni akarta a klín shitet, és működött is, még emberhátrányban is, mert egy lecsúszott beadáson meg egy szabadrúgáson taknyoltak csak el, mindkettőt a kapus hibájából.
Persze meg lehetett volna erősíteni a kp-t is, de gondolom Nejmárt meg bappét fent kell hagyni bármi áron, nem baj hogy labda sem jut el hozzájuk ¯\_(ツ)_/¯ -
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #146417 üzenetére
kibszott jók voltak az első félidőben.. főleg Junor
de imádom őt még mindig nézni
viszont a 2nd halfra nem tudom mi a rák történhetett, nyilván Pep megmondta a mondanivalóját a szünetben a zsoldos bandának, de akkor is.. mbappéék elfelejtkeztek támadni sajnos. óriási hiba volt, a cityt senki nem húzhatja magára. mert buzik. meg ők nem a barca, ők nem szarakodnak, egyik vagy másik, így vagy úgy de benyomjál a labdát a hálóba..
hogy hibázhatott ekkorát a psg, rejtély -
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #146416 üzenetére
A psg-nek nem szabad elszórakozni úgy a meccset, mint tegnap a 2. félidőt... míg az elején Neymar+Mbappe folyamatosan cserélgette az oldalakat és elől veszélyeztetett Máriával, a folytatásban kb labda se volt náluk... meccs után néztem meg, hogy egyáltalán Mária pályán volt-e (80. percig igen), mert a nevét se hallottam... amikor mi 2019-21 közt formában voltunk és végigvertük a világot, mindenki oda-vissza bejárta a pályát: Mané egyszer hátul volt védekezni, következő percben meg másik oldalon TAA az ellenfél 16osánál adta a gólpasszt... nem lazsált senki... psg kapura se lőtt a 2. félidőben
-
atee_13
őstag
válasz BenHans #146408 üzenetére
A kialakult stílus azért van mert a pool meccs óta provokál. Legtöbbször sunyi módon nem nekem címezett válaszokban.
Alapjában egyetértek veled kivéve a végét : "de simán árnyalja az egyértelműséget, hogy kifele mozgott, abban a testhelyzetben egy kis lökés is elég az eséshez."
Ha jól értelek látod te is, hogy chelse játékos keze nem szabálytalan (rángatja ahogy olvashattam, meg elég ha ráteszi ) látod a lökést is amit a madridos csinál. Ami szerintem így a lassításon egyértelműen látszik, hogy lendületet vesz, rá se néz a labdára, h hol van, meglöki kézzel a kéz követi a lökő mozdulatot végig. 16 belül van szerintem egyértelmű, h meg kell adni. Nem a szabálytalanság nagysága a feltétele a büntetőnek, hanem a megléte. Ha nem lenne a VAR lehetne mondani, hogy a bíró nem látta de így nem igazán.
Van olyan, hogy valaki tol kézzel a játékoson az nem szabálytalan, de olyankor a lökömozdulatot a kezet nem viszi végig, ám itt premierplánban megvan, h lendület majd teljes lökömozdulat végig.
#146411mephi666
Hát nem tudom én nem éreztem ezen a meccsen pep hozzáadott értékét. A potya szabadot nem hiszem, hogy gyakoroltatta, a szétugró sorfal sem az ő érdeme. Mákja volt nyertek, nem biztos, h a következőn is nyerni fognak.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #146411 üzenetére
Erről eszembe jutott egy szurkolói üzenet.
Régi Old School kiírás még a régi dvtk stadionban.
Edersson is kitehette volna, ő meg mehetett volna inni egy pár pohár Kronenburg búzasört.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #146410 üzenetére
2. félidőben Edersonnak kár volt pályára lépni is... elmehetett volna enni egy bagettet, vagy megnézni az Eiffel-tornyot... abszolút nem volt semmi dolga
Itt a psg-nek akkor lesz esélye a visszavágón, ha olyan játékot mutatnak, mint a bayern ellen
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Pochettino vs. Guardiola 0 - 1
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #146407 üzenetére
A city lehet többet tett a perselybe
Itt a 2. félidőben alig volt Mbappenál és Máriánál a labda, annyira visszaálltak... elég nagy a kontraszt a 2 félidő közt
-
BenHans
addikt
válasz atee_13 #146377 üzenetére
Gondolkodtam, hogy a kialakult stílus miatt beleszóljak e, de ha megemlíthetem én azt mondom adható a tizi, de véleményes, ellenben a kézzel való támasztás én biztos nem nevezném szabálytalannak.
A Chelsea játékosa kézzel támaszt, ahogy mindenki szokott pl egy lefordulás előtt, a kar távtartóként szolgál, ütemnyi előnyt adhat egy apró lökés/támasztás, ez bizonyos posztokon egyenesen elvárás.
Vitatom, hogy a Real játékos jól kezelte, mert simán lecsapod magadról a kezét és kész, szóval nálam ez az inkább tizi mint nem esete, de simán árnyalja az egyértelműséget, hogy kifele mozgott, abban a testhelyzetben egy kis lökés is elég az eséshez.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
Bruyne elvtárs ezt megúszta, mert egy szőrösebb szívű játékvezető minden bizonnyal kiszórta volna.
VAR amúgy nincs párizsban? Vagy nem látták annak érdemesnek. Pedig egy visszanézést megért volna, aztán max a bíró fenntartja a sárga lapot.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
A párizsi ci...ány simán eltörhette volna Gündogan lábát.
Bár egy más rasszú embert lec...ozni kicsit meredek.A City döntőbe is lőheti már ma magát, ha remekül él ezzel a lehetőséggel.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
Ha így folytatja a psg, akkor szép poolosan ki fognak baszni magukkal: elején dominálnak, majd elszúrják a vezetést azzal, hogy szépen magukra engedik az ellent... azok meg köszönik és megbosszulják...
Na piros... ennek annyi innentől... 1-3?
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #146383 üzenetére
Egy bizonyos szintig természetesen nem, de amikor középszerű játékosokért fizetnek 40+ milliót és lehet keveset mondtam, na az már baj, ahogy a fizuk is.
Pont neked nem kell mondjam mennyit keres egy Ramsey, egy Rabiot, Bonucci vagy egy Arthur esetleg Ronit is ide lehet venni. Unitedben Maguire 10M, Shaw 8M fontban, Realban Hazard 21M font, Jovicnak lenne szerzi szerint 8.5M, Barcelonában Pjanicnak 14 millió font.
Messi és Neymar csillagászati, le sem írom.
A Barcelona évente közel 240 millió fontot(!) költ fizetésre, a Real 230-at, PSG 200, a United 190-et, Juve 185, ezek mellett még a City is normálisabb a maga 147 millájával a 'pool pedig 140-nel. Gondolj bele a Barcelonának még emellé jönnek az igazolási díjak... Horror pénz.
A covidból tanulniuk kéne, igazad van, meg kel húzni egy határt kell egy költségsapka ami mindenkire vonatkozik, csak tudod pont az a baj, hogy pár csapat még tovább akarja fújni azt a lufit ami kipukkadt és nekik valahogy nem akaródzik ez a sapka téma. Azonnali megoldást akarnak nemhogy megszorítás de megtorpanás nélkül betonbiztosan.
Pedig ez nem fél év alatt megoldható téma, ha ekkora a túlnyújtózás.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #146401 üzenetére
Na igen.
Az ember egy profi labdarúgótól csak elvárja, hogy ha már odaáll a falba, akkor tegyen meg mindent azért, hogy a lövés esetleg rajta blokkolódjon.Mahrez köszönte szépen.
Bár a mai modern labdarúgásban már mindent vissza lehet nézni utólag, sztem alaposan kielemezték a psg szabadrúgás védekezési szituációit. Így például a sorfalakat is. Kik állnak oda, ki szoktak-e esetleg ugrani, stb.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
válasz LyonnaisFan1 #146398 üzenetére
Az a fal, akár Cériék a múltkor.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest