Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22458) Madwe válasza Mykl (#22456) üzenetére


Madwe
nagyúr

Tudsz olyat is, h mondjuk a saját mappákat mindenki látja, akkor is ha más, de az almappáknál külön tiltasz meg engedélyezel. Azonban ehez rendszerezni kell őket. S teszem azt lesz egy feltöltött mappa is, ami az utoljára feltöltött, de még a mapparendszerben be nem rendezett mappákat tárolja s ezt adod meg a telefonokon a ds photoban, amit csak a feltöltő láthat - így a még be nem rendezett képek nem kerülnek automatikusan mindenki által láthatóvá - hiszen a saját gyökérkönyvtárában az lenne.

Miután amugy is célszerű dátum vagy helyszín alapjájn rendezni, s bizonyos mappákat megosztani, szerintem ez nem olyan kompromisszumos megoldás.

(#22457) Magnat De ha nem indexeli, akkor a photo station sem látja, nem :D?

Amúgy erről jut eszembe egy furcsaság: anyámnál is beszereltem egy DS216+-t, médiaszervert feltettem, s az okostvje automatikusan látott mindent root jogokkal (szóval valszeg igazad van) ami azért vicces mert semmit nem adtunk meg a tvnek, egyszerűen csak 1 hálón voltak. Namost azért ez érzékeny adatok esetén elég vicces helyzeteket tud azért létrehozni szerintem :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.