Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8978) spidersoft válasza Degeczi (#8963) üzenetére


spidersoft
senior tag

A memóriát arra értettem, hogy a te egybekijelződ vélhetőleg csípőből tud egy csomó kijelző meg óraspecifikus dolgot (betűtípusok, effektrutinok, effélék) és vélhetőleg elég annyit mondani neki, hogy idemegide eztmegezt írd ki, oszt kiírja, nekem mindennek customnak kell lennie, és fel kell programozni a pixelalapú megjelenítéstől a fontkezelésig mindent (vannak hozzá modulok, majd abból puskázok, ha kell, mert valamelyest azért csak lusta vagyok :D )... Nálad lehet, hogy jó lenne, nálam vélhetőleg sokat kéne mókolni vele... amit tudnia kell majd az én órámnak (ha megjön hozzá minden): RTC, alvásciklus figyelés és aszerinti ébresztés (mozgásérzékelővel vagy gyorsulásérzékelővel, majd kiderül, melyik lesz a jobb), rádió kezelése (ébresztésnél lassan, fokozatosan emelkedő hangerő, csatornák tárolása, stb), DST kezelése akkor is, ha nincs DCF jel (remélem mihamarabb eltörlik ezt az átállítgatós marhaságot), több ébresztés beállítása (gombbal gyorsváltható A hét/B hét (esetleg háromféle ébresztés léptetése), "holnap szabi" gomb, hétvége és ünnepek kezelése, rádió kézi bekapcsolása, DCF77, környezeti fényre hangolt kijelző háttérvilágítás, meg még amit most így reggel, félkómásan elfelejtettem. 8k-ba ez vagy belefér vagy nem, lehet még a atmega328 32k-jába se fog, hacsak nem optimalizálok egy-két libraryn. Ha könnyen megvalósítható, hogy lenne egy fő 328-as proci, és az ő procija meg csak a kijelzővel foglalkozna (így átvéve a terhet a főprociról), akkor lehet megér egy misét, majd ezen még elgondolkozok, hogy van-e rá szükség.

ON: today's picks

Pici analóg joystick (2db ADC láb kell neki, tanulmánynak, illetve mert a digitális órákban amit legkevésbé tudok elviselni, az a nyomógombbal történő beállítás -- enkódert egyelőre inkább nem erőltetném)
mérőnagyító tizedes osztású skálával (nyilván a fémskálásak jobbak, de azok egy nagyságrenddel drággábbak is... majd meglássuk, hogy mennyire lesz olvasható a skálája, illetve mennyire lesz közel a "talajszinthez")
:((( :W (ilyet nyilván nem vettem, csak összefutottam vele :D ki az az őrült, aki fékezőernyővel rohangál?)

végére egy kérdés, akinek van ilyen: efféle olló mennyire visz szárított füveket? Eléggé teás vagyok, jelenleg késsel szoktam összevágni a fodormentát, citromfüvet, apróbojtorjánt, stb, de a száraz szárakat a kés elég nehezen viszi, normál ollóval meg soká tart, hátha valami mással könnyebb lenne... néztem a (khhm) dohányaprítókat is (nem linkelem, mert hátha nem legális :D), de azok ilyen 3 centis hengeres kis vackok, értelme nem lenne... ha más nem, akkor megkeresem nagyapám régi dohányvágóját (ilyesmi), de 40-50 éve nem volt használva, már csupa rozsda, erőst fel kell újítani, meg fel kell nyelezni, felszerelni valami deszkára... ha még megvan valahol egyáltalán...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.