Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8951) szabifotos válasza spidersoft (#8949) üzenetére


szabifotos
senior tag

Én is most készülök valami jó kis zseblámpát venni. Sose volt még 18650-es lámpánk. Ez kíváncsi vagyok milyen lehet. Gondolom a képek nem feltétlen valósak, mert mindegyikhez ezeket rakják :) vagy ez..

Amit Te linkeltél az meg gondolom a brutál kategória :)

htc07 Trustfire "tüzes kinézetű" akksikat ajánlották ebben a tesztben. Kicsit több mint 2 ezer Ft/ 2db

[ Szerkesztve ]

(#8952) spidersoft válasza szabifotos (#8951) üzenetére


spidersoft
senior tag

Nem annyira brutál, "csak" 3db T6-os van benne :D Viszont van fogantyúja (ha leteszed nem gurul el, és nem gátolod a hűtésben az amúgyis disszipálni szándékozó LED-eket), emberi mérete van (nem hagyod olyan könnyen el, nem lököd fel), és fér bele aksi bőséggel (4db 18650), remélhetőleg nem merül le fél óra alatt.

(#8953) htc07 válasza szabifotos (#8951) üzenetére


htc07
addikt

az első fajta van nekem is, tényleg erős fénye van, a leírásban a második kép közel áll hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#8954) szabifotos válasza htc07 (#8953) üzenetére


szabifotos
senior tag

Lehet teszek egy próbát vele. Köszi Milyen akkuval használod?

[ Szerkesztve ]

(#8955) htc07 válasza szabifotos (#8954) üzenetére


htc07
addikt

valami gagyi "ultrafire" van benne úgy emlékszem, mostanában szoktam keresgélni 18650-et, de nem igazán találok ebayen olyat, ami elnyerné a bizalmam (csak marha drágán)

apropó, itthon nem tudtok valami webshopot, ahol nem dupla áron árulják, és minőségit?

[ Szerkesztve ]

(#8956) szabifotos válasza htc07 (#8955) üzenetére


szabifotos
senior tag

Zseblámpához is érdemes drágábbat venni mint a gagyi ultrafire-ok? Mennyit bír?

[ Szerkesztve ]

(#8957) htc07 válasza szabifotos (#8956) üzenetére


htc07
addikt

nem sokat, kb. 15 perc után már halványul a fénye. megnéztem, 6000 mAh van ráírva ;] bemérni nem tudom, meg annyira nem is érdekelt sosem. de felrakom most tölteni, és holnap estefele megmérem meddig bírja.

(#8958) wwenigma válasza htc07 (#8950) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ja, nagyongagyi Samsungot mi? [link] :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#8959) tipuka válasza KaiotEch (#8947) üzenetére


tipuka
addikt

Csak fura egy "ebéjes" topikban érted. :D
Ha így is viszik én is rendelek már egy pakkot komolyan. :D Nekem minden százforint is pénz.

(#8960) spidersoft válasza Degeczi (#8649) üzenetére


spidersoft
senior tag

Az órába valóban fog kelleni egy valami nagy kijelző, ami (jellemzően) csak az órát mutatja (a beállításokra ettől függetlenül kelleni fog egy alfanumerikus is). Erre a célra én valami nagyobbacska (min. 1" magas) hétszegmenses LED-es órakijelzőt gondoltam ki, de szerencsére olyat nem árulnak ebayen emberi áron... úgyhogy nálam is LED mátrix lesz a vége... A 3208-as LED mátrix helyett viszont leltem egy valamelyest olcsóbb és érdekesebb megoldást, ami a végeredményt tekintve ugyanannak tűnik (bár az egybe-3208-ason memóriachip van, ami lehet jelent valamit prociterhelés szempontjából, nem ástam még bele magam): 8x8-as modul. Ebből 4db google szerint 8.6USD (kevés eladású eladótól angol ebayről 8.3USD). Rakható belőle hosszabb (vagy ha megoldod a leképezést akkor magasabb, pl. 16 pixeles) is.

Télleg, nem lehet valahogy rávenni az ebayt, hogy a comoson listázza a többi oldal listázását is? A fenti kettőről például egy árva kukkot se nyekkent... Hongkongi, ausztrál, angol... Így most olyan érzésem van, mint az MMO-knál: van néhány másik szerver, ha úgy tetszik, akkor párhuzamos univerzum, ahol hasonló dolgok történnek, csak mások a szereplők és minden kicsit más :)

[ Szerkesztve ]

(#8961) spidersoft


spidersoft
senior tag

Marék fotoellenállás. Ha három működik, már olcsóbb, mint itthon :D
(mert nincs itthon, az órába meg majd kell. A LED kijelzők full fényerőn barátságtalanok éjjel, alig pislákolva meg nem látszanak nappal...update: javítottam a linket.)

[ Szerkesztve ]

(#8962) htc07 válasza wwenigma (#8958) üzenetére


htc07
addikt

kösz, ilyesmit kerestem :U

(#8963) Degeczi válasza spidersoft (#8960) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A kész 3208 modulon amit linkeltem, nem memchip van, hanem egy HT1632C LED vezérlő, egy ATMega8 chip és egy 32.768kHz kvarc = kompletten készen van tehát az óra (még program is van rajta gyárilag). És mivel így $13 a DX-en, ezzel az árral nem versenyezhet a külön alkatrészekből összerakás.

Itt elég részletesen ír róla egy holland srác, pl. elemes órabackup megoldását is leírja, és a gyári kapcsolási rajzot is megadja (amiről kiderül, h eredetileg terveztek hozzá hangszórót is, nyilván ébresztéshez)

[ Szerkesztve ]

(#8964) gergom91


gergom91
tag

Új rendeléseim:
Feszültségmérő csak hogy legyen a kocsiban :)
Haj, szakáll, egyéb igazító borotva erre nagyon kíváncsi leszek. :)
Téli arcmaszk, ezt már csakazértis, mert valami magyar online shop a facebookon az ajánlott hírdetések között ezt találtam: vicces nagyon...
Ezt még nem vettem meg, de ajándéknak gondoltam jó lehet: Dash cam kocsiba, ha van valakinek ilyen, vagy hasonló az nyugodtan ossza meg a véleményét róla, esetleg ha tud ugyanilyen árban jobb minőségűt. 20euró lenne a limit, ugyebár efölött már menne rá 27%(remélem jól tudom)

Más: junnyshop8988 eladót nem nagyon ajánlom, eddig csak szívtam a tőle rendelt cuccokkal. Az augusztus 18.-ai rendeléseim közül három nem jött meg, kettő innen.(a harmadikat pedig case nyitás után azonnal refundolták) Régen lejárt a szállítási határidő (szeptember vége), case nyitás után kaptam az üzenetet, hogy sajnálja nagyon hogy nem jött meg, mit kérek? Refund, vagy resend? És már harmadjára válaszoltam hogy resend, de ugyanazt a gépi választ kapom hogy nagyon sajnálja, melyiket kérem: refund vagy resend....

(#8965) raziel01 válasza gergom91 (#8964) üzenetére


raziel01
veterán

(#8966) KoVee84 válasza gergom91 (#8964) üzenetére


KoVee84
senior tag

Ez a maszk iszonyú gagyi... Vagy 3 éve rendeltem egyet snowboardozáshoz... Bortánysz@r :(

(#8967) KaiotEch válasza KoVee84 (#8966) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

250Ft-ért mit várhat az ember? :)

(Amúgy gorillára nem biztos hogy jó a méret :D)

[ Szerkesztve ]

(#8968) Degeczi válasza KoVee84 (#8966) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Én is kb. 3 éve rendeltem először ilyen maszkot (még $4 körül) biciklis munkábajáráshoz, de nekem nagyon bevált!

0 fok körül már mindenképp érdemes fölrakni, komolyabb hidegben (-10) is tökéletesen megvédi az orromat, számat a lefagyástól, és közben levegőt is jól kapok

Egyetlen hátránya, h szemüveg nem nagyon mehet fölé, mert szájon kilégzésnél nem tud az összes levegő a kis lyukakon eltávozni, megy fölfelé is, és így a szemüvegen csapódik le a pára

(#8969) havri1 válasza gergom91 (#8964) üzenetére


havri1
félisten

Ilyen kamerát ne vegyetek.
Banggoodról kuponnal elég jó áron hozzá lehet jutni a G1W-hez, az alatt nagyon gagyik vannak, semmire sem jó.
Akit érdekel jobban a téma: Autós kamerák (Car DVR, Car Black Box)

[ Szerkesztve ]

havri

(#8970) jenei1994


jenei1994
addikt

Rendeltem 4 darab terméket az ebayröl.

1 db termék lejár 28-án a többi November 5-én a szállítási határidő.

Mi a franc van a postával mostanában,hogy minden csomag ilyen tetű lassan akar megjönni ?

(#8971) htc07


htc07
addikt

Ha már maszk, én ilyet rendeltem: [link]

ez is ilyen neoprén valami, szemüveggel kicsit kényelmetlen, de amúgy nekem nagyon bejövős; aki sokallja az árát egy-kétszáz forintot le tud faragni rajta ha kifogja aukcióban (ennek az eladónak is van belőle több aukciós hirdetése is)

plusz a hirdetés szerint Messi is ilyet hord. :C :U

[ Szerkesztve ]

(#8972) Degeczi válasza htc07 (#8971) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Biciklizéshez viszont biztosan nem jó, mert ahhoz olyan kell, ami az orrodat úgy védi a menetszéltől egy neoprén csíkkal, h közben alulról, az orrlikaknál fedetlen, így ott akadálytalanul tudsz lélegezni, ami a pára miatt nagyon fontos (ha egyszerűen eltakarod az arcod egy szövetdarabbal, akkor azon fog lecsapódni a kilélegzett pára, és 15-20 perc után teljesen átázik)

(#8973) Degeczi válasza Degeczi (#8645) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Az alább említett óccó biciklis hátsó lámpából, amiben rossz az egyik lézer, végül sikerült kiműteni:
nincs ragasztva/olvasztva, csak a poziciónáló (hiszen a prizma által vetített csíknak pontosnak kell lennie) sliccelés nehezíti meg a kihúzását, és persze a nagyon szűk hely. De végül egy hajlított csőrű fogóval sikerült kihúzni.
Abban bíztam, csak az SMD ellenállás forrasztása rossz, és először úgy tűnt, meg javult az átforrasztástól - de aztán továbbra is hol megy, hol nem megy, tehát a lézer réztokozásán belül lehet vmi kontakthiba.

Mindegy, akkor rendelek pár lézert, és kicserélem, így már nem lesz nehéz.

Ilyen foglalat van a rézfatokozású lézerre húzva, ennek vége prizma:

[ Szerkesztve ]

(#8974) Degeczi


Degeczi
nagyúr

Egyébként ilyen átmeneti időre (5-10 fok között a sapka nekem még sok, de a homlokom és fülem már fázik) tud vki bevált és nem nagyon drága fejpántot?

Annak idején a DX-ről vettem, bevált (megvan még, csak jó lenne tartalék) - de most meglepően drágán adják, pláne ahhoz képest, a több anyagot tartalmazó maszkok mennyivel olcsóbbak. Gondolom erre kisebb a kereslet, nem gyártanak annyit.

(#8975) Earl_Muttley


Earl_Muttley
aktív tag

1 dolláros biszb*szokból mit ajánlotok? :) Hasznosnak se kell lennie. :D

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#8976) htc07 válasza Degeczi (#8972) üzenetére


htc07
addikt

ki az aki télen bringával jár :U

(#8975) anevemearl

[link], jó keresgélést :D

[ Szerkesztve ]

(#8977) htc07


htc07
addikt

Szerintem megtaláltam életem eddigi leghaszontalanabb must-have egydolláros termékét:

[link]

(#8978) spidersoft válasza Degeczi (#8963) üzenetére


spidersoft
senior tag

A memóriát arra értettem, hogy a te egybekijelződ vélhetőleg csípőből tud egy csomó kijelző meg óraspecifikus dolgot (betűtípusok, effektrutinok, effélék) és vélhetőleg elég annyit mondani neki, hogy idemegide eztmegezt írd ki, oszt kiírja, nekem mindennek customnak kell lennie, és fel kell programozni a pixelalapú megjelenítéstől a fontkezelésig mindent (vannak hozzá modulok, majd abból puskázok, ha kell, mert valamelyest azért csak lusta vagyok :D )... Nálad lehet, hogy jó lenne, nálam vélhetőleg sokat kéne mókolni vele... amit tudnia kell majd az én órámnak (ha megjön hozzá minden): RTC, alvásciklus figyelés és aszerinti ébresztés (mozgásérzékelővel vagy gyorsulásérzékelővel, majd kiderül, melyik lesz a jobb), rádió kezelése (ébresztésnél lassan, fokozatosan emelkedő hangerő, csatornák tárolása, stb), DST kezelése akkor is, ha nincs DCF jel (remélem mihamarabb eltörlik ezt az átállítgatós marhaságot), több ébresztés beállítása (gombbal gyorsváltható A hét/B hét (esetleg háromféle ébresztés léptetése), "holnap szabi" gomb, hétvége és ünnepek kezelése, rádió kézi bekapcsolása, DCF77, környezeti fényre hangolt kijelző háttérvilágítás, meg még amit most így reggel, félkómásan elfelejtettem. 8k-ba ez vagy belefér vagy nem, lehet még a atmega328 32k-jába se fog, hacsak nem optimalizálok egy-két libraryn. Ha könnyen megvalósítható, hogy lenne egy fő 328-as proci, és az ő procija meg csak a kijelzővel foglalkozna (így átvéve a terhet a főprociról), akkor lehet megér egy misét, majd ezen még elgondolkozok, hogy van-e rá szükség.

ON: today's picks

Pici analóg joystick (2db ADC láb kell neki, tanulmánynak, illetve mert a digitális órákban amit legkevésbé tudok elviselni, az a nyomógombbal történő beállítás -- enkódert egyelőre inkább nem erőltetném)
mérőnagyító tizedes osztású skálával (nyilván a fémskálásak jobbak, de azok egy nagyságrenddel drággábbak is... majd meglássuk, hogy mennyire lesz olvasható a skálája, illetve mennyire lesz közel a "talajszinthez")
:((( :W (ilyet nyilván nem vettem, csak összefutottam vele :D ki az az őrült, aki fékezőernyővel rohangál?)

végére egy kérdés, akinek van ilyen: efféle olló mennyire visz szárított füveket? Eléggé teás vagyok, jelenleg késsel szoktam összevágni a fodormentát, citromfüvet, apróbojtorjánt, stb, de a száraz szárakat a kés elég nehezen viszi, normál ollóval meg soká tart, hátha valami mással könnyebb lenne... néztem a (khhm) dohányaprítókat is (nem linkelem, mert hátha nem legális :D), de azok ilyen 3 centis hengeres kis vackok, értelme nem lenne... ha más nem, akkor megkeresem nagyapám régi dohányvágóját (ilyesmi), de 40-50 éve nem volt használva, már csupa rozsda, erőst fel kell újítani, meg fel kell nyelezni, felszerelni valami deszkára... ha még megvan valahol egyáltalán...

[ Szerkesztve ]

(#8979) petipetya válasza htc07 (#8977) üzenetére


petipetya
nagyúr

Milyen kulcsszóval kerestél rá az 1 dolláros cuccokra?

"nincs rá lezsóidő"

(#8980) Degeczi válasza htc07 (#8976) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Miért ne?
A mozgás mindig kell, a levegő pedig még jobb, tisztább is télen.
Egyedül akkor használok autót, ha jégbordásak vagy behavazottak az utak, mert akkor persze életveszély a két kerék - de ilyen csak pár nap akad egész télen.

(#8981) spidersoft válasza htc07 (#8977) üzenetére


spidersoft
senior tag

Ilyen számoló nekem is van, hogy mire tudnám használni, arra viszont még az elmúlt fél évben nem sikerült rájönnöm :D

htc07: a maszkokkal, száj elé tekert sálakkal nekem ugyanez a tapasztalatom... pláne, hogy orron jellemzően nem kapok elég levegőt, szájon át meg azonnal átpárásodik, nagyobb hidegben rámfagy a sál, akkor meg inkább ne is legyen. Maszkból én most egy ilyet vettem...

Ha nem szeretitek az usankát, akkor egyébként ez tud nagyon sokat dobni a hőérzeten télen... a váza egy acéldrót, nem kemény, csak rugalmas... a közepét kicsit megnyomorgatva a szorítást nyilván be kell hangolni, mert ami ránk jó, az egy kínai verőemberről is leesne :D

Degeczi: fénye mennyi ennek a lézeres izének? Anno én is szemeztem vele, de ha eléggé gagyi, akkor nem lenne eléggé látható a vonal, így nem vállaltam be...

(#8982) Degeczi válasza spidersoft (#8978) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Igen, szerintem is az lehet jó megoldás, h egy ilyen kész 3208 órapanelt csak kijelzőként használsz, ami kommunikál egy nagyobb memóriájú fő vassal. Ennek a kódja biztosan elfér a kis Atmega8-on is.
Csak azt mondom, h ha el kezded összevadászni a 8x8 LED mátrixokat, vezérlőt hozzájuk, akkor biztosan ennek az ára fölé kerülsz.

(#8983) tipuka válasza htc07 (#8976) üzenetére


tipuka
addikt

én... :)

(#8984) Degeczi válasza spidersoft (#8981) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Elég a jó a lézerek fénye (ha épp működik) - mondjuk a fogyasztását nem mértem le, de nem túl szimpatikus, h 2 db AAA ceruzaelemet használ. Jobb, tartósabb lenne AA (igaz, akkor a nagyobb súly miatt nyilván még rövidebb életű lenne a felfogatása, mert ezeknek az a rákfenéje, a pár hónap vagy akár hét alatt eltörő rögzítés)

Ezen felül van hagyományos villogó része is 5 LED-del - ott meg az a szokásos baromság, h a fixen bekapcsolt állapoton kívül van még hatféle villogás is, h egyem azt a hülye szívüket... :O
(ráadásul olyan különbségekkel, h pl. jobbról-balra futófény, vagy balról-jobbra futófény, vagy oda-vissza futó...) így aztán a kikapcsolás a fix fényről 7 gombnyomás...

[ Szerkesztve ]

(#8985) Blaise


Blaise
veterán

Ilyen 1 dolláros USB Bluetooth adaptert vett már valaki ? Használható cucc?

Vagy érdemes az 5 dollárosat venni, ami mára bluetooth 4.0-t is tudja?

(#8986) Tim82 válasza Blaise (#8985) üzenetére


Tim82
nagyúr

Van ilyenem (elvileg ugyanez), jó eséllyel kb. 2-3 hét után le fog esni a műanyag borítás róla.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#8987) Dluinet válasza Blaise (#8985) üzenetére


Dluinet
nagyúr

nekem van, kb 4 éves, teljesen jó

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8988) raziel01 válasza Blaise (#8985) üzenetére


raziel01
veterán

Nem tudom mire akarod használni de modern telefonok tudnak olyat, hogy wifin keresztül átküldik a cuccot a gépre. Androidos telók biztos. És az sokkal gyorsabb, mint a bluetooth.

(#8989) Laza... válasza raziel01 (#8988) üzenetére


Laza...
addikt

Erre egy marha jó progi [link]

Never give up!

(#8990) Outlander válasza Blaise (#8985) üzenetére


Outlander
őstag

Teljesen jó... bár nem idén vettem, se nem használtam... :)
De kinézetre ugyanez, meg tuti h nem fizettem érte többet. :)

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#8991) Dluinet


Dluinet
nagyúr

ilyen 3.5 jack dugós kapcsolót és IR vezérlőt hogyan keresek,

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8992) raziel01 válasza Laza... (#8989) üzenetére


raziel01
veterán

Fél éve ezt használom. Tényleg jó. :)

[ Szerkesztve ]

(#8993) KoVee84 válasza KaiotEch (#8967) üzenetére


KoVee84
senior tag

:DDD kicsi is volt, igen

Én mindenkinek inkább ilyesmi multi scarf-ot ajánlok. Én ilyeneket használok már több éve...

(#8994) Cavsfan válasza Blaise (#8985) üzenetére


Cavsfan
tag

Nálam kiválóan működik hónapok óta.

(#8995) bicajoskema


bicajoskema
tag

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ilyen 1-2 dolláros usb-s bluetooth dongle-val illetve aliexpress es PS3 as kontrollerrel vannak tapasztalatok? Valami rendes kontrollert szeretnék PC hez és sajnos az xbox360 as használtan is 5k felett van.
üdv

(#8996) ZS3NI


ZS3NI
őstag

Notebook hűtőt szoktatok venni?

Öcsémnek vennék egyet karácsonyra, de fogalmam nincs milyet érdemes. Most épp ez a kiszemelt: [link]

Vett már valaki ilyet?

Régebben ilyet vettem: [link] de ez valami botrányos volt, két hét alatt sikerült eltörni.

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#8997) raziel01 válasza bicajoskema (#8995) üzenetére


raziel01
veterán

Xbox 360-asnál nem találsz jobbat. Egyszer kell megvenni aztán évekig kiszolgál.
Egyébként ebay-en szokott lenni xbox 360 kontroller másolat 2-3 ezer körül. Ismerős rendelt. Nagyon picivel gyengébb a ravasz és az analóg gombák érzékenysége, amúgy jó.

pl ez is akciós

vagy itt van ez

(#8998) Tika79


Tika79
tag

Sziasztok!
Olyan "szoba" órát keresek, ami egy gombnyomás után pár másodpercre a mennyezetre világítja ki az időt, és ami plusz lenne benne, hogy a csillagokat is ki tudja vetíteni, de azt folyamatosan, míg ki nem kapcsolom....
Valaki találkozott már ilyennel vagy hogy érdemes keresni? (elemes kéne)
Lefekvés előtt a fiammal tanuljuk a számokat, de sajna a mienk nem bírta a strapát és akitől kaptuk, nem tudta megmondani, hogy honnan szerezte.
Köszönöm

Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!

(#8999) htc07 válasza Laza... (#8989) üzenetére


htc07
addikt

airdroid, tud mindent sms írástól az értesítések átjátszásáig. [link]

aki meg télen bicajozik annak respekt :) én inkább buszozok 30 percet télen, mint tekerek 15-öt melóba.

van még itt más is, aki egész nap görnyed a gép előtt? ( ;] költői kérdés volt), úton van egy ilyen: [link], van valakinek tapasztalata?

(#9000) raziel01 válasza htc07 (#8999) üzenetére


raziel01
veterán

Nekem volt 2 is. Pár hónap alatt szétmegy ha minden nap használja az ember. Amúgy szerintem jó. Helyes testtartást elősegíti.
-------------

Erről vélemény?

Valami hasonló is jó lenne.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.