Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9351) Degeczi


Degeczi
nagyúr

Nem tudom, van-e itt céltopikja médiajátékos építésnek, de hátha itt is akad róla tapasztalat, mert ami kellene hozzá az ontopik:
vezeték nélküli billentyűzet + egér megoldást keresnék Raspberry-ből készített játékoshoz, tehát
- vmi USB-s vevővel, kb. 5 m hatótávot stabilan tudjon
- lehetőleg háttérvilágított billentyűkkel (magyar kiosztás gondolom esélytelen)
- jó lenne közvetlen gomb lejátszás/stop/pillanatállj/fejezetugrás funkciókhoz
- lehetőleg függőleges görgetés is, mert hosszú és függőleges a filmlista


DX-en látok olyat, ami szimpatikus lenne, bár mondjuk külön görgetést úgy látom nem tud, és még viszonylag új cucc, nincsenek róla felhasználói beszámolók (és mint valószínűleg kamu Lenovo, fene tudja milyen minőségű. A valóban eredeti Lenovo-n meg nincs háttérvilágítás),
Ebayen viszont akkora a választék hagyományosabb, lapos kivitelűekből, h végképp fene tudja, melyikkel érdemes foglalkozni...

[ Szerkesztve ]

(#9352) doc válasza Degeczi (#9351) üzenetére


doc
nagyúr

engem is erdekelne egy ilyen BlueToothos touchpad + bill. kombo a TV-hez, meg talan a Raspberryhez is, szoval ha talalsz valami jofelet, akkor plz oszd meg velunk :)

(#9353) XtremLor


XtremLor
őstag

Megjott a DX-es RiMEi okt 9 rendeltem ,15.-en adtak fel. Nem rossz, jo a fogasa, es van benne anyag.
[link]

"Legen...Wait for it...Dary"

(#9354) alázógyík válasza XtremLor (#9353) üzenetére


alázógyík
őstag

Én már használtam is, nagyon jó. :K
Talán a nyele lehetne hosszabb.

(#9355) Degeczi válasza alázógyík (#9354) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Lemérnéd a hosszát?
Majd én is otthon, h összehasonlíthassuk, kié nagyobb :D

Amúgy komolyan: azt hiszem, elvileg ebben van különbség két altípusa között, bár nem sok, ha igaz

Nekem le lehet tekerni egy menetes kupakot a nyél végéről, aminek elég érthetetlen a szerepe (talán homokkal feltölteni a nyelet, h nehezebb legyen?)

[ Szerkesztve ]

(#9356) Silent77 válasza XtremLor (#9353) üzenetére


Silent77
veterán

Én már próbáltam, nagyon fasza, még a hozzáadott pengével is. :K

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#9357) tonyrulez válasza Degeczi (#9351) üzenetére


tonyrulez
őstag

Pl. LOFREE MT-200 [dx] [ebay]

Bár még nem volt a kezemben, de állítólag elég jó. Nem fizikai gombos, gombnyomással lehet váltani a billentyűzet/tapipad között.

4 8 15 16 23 42

(#9358) Gépötty


Gépötty
senior tag

Ma érkezett.Egy barátom kipróbálta az 'ultimate tartót' de egyikünk sem volt elragadtatva attól, ahogy rázkódik. Meglepestésnek rendeltem neki ezt a szellőzőbe tolhatót (hátha szétbarmolja a bimmer műszerfalát ;] ), de már ránézésre is kétségeim vannak.
Első körben csak két pöcökkel pattan be (remélhetőleg) a rostélyba, az alsó csak támasztja. Meglátjuk, a magyar utakon mennyit fog pattogni.
A másik az, hogy nem forgatható. Csavarral rögzül a tartó tartója a konzolhoz, ennek pedig négyzet alapú a kialakítása, ami miatt le kell szedni, akkor lehet 90 fokkal elforgatni. Biztos sokáig tartott volna a programot úgy megírni a CNC-n, hogy cakkos szélű kört csináljon az öntőformába.
Persze fel lehet úgy is fogni, hogy nem egész hatszáz Forintért mit várunk. És valóban, ennyiért még akár elfogadható is lehet, feltéve ha kárt akarunk tenni a kocsiban.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9359) Balinov


Balinov
félisten

sracok, agybadugos, sztereo BT fulest keresnek Nexus 7-hez, minel kisebb meretben, valami ehez hasonlot, csak ha lehet, ne ilyen "nagy" bumszliban. Hasonlo aron. Hangminosegnel fontosabb szempont a minel kisebb meret, ill. akkuido.

Ok: baba a mi szobankban alszik, este lefekves utan szoktam par YT videot nezni, de hogy ne zavarja a zene, fulhallgatot hasznalok. Utobbi idoben parszor elofordult, hogy bealudtam es ahogy fordultam a tab0t lerantottam az ejjeliszekrenyrol. Ezert gondoltam BT/vezeteknelkuli megoldasra, ebayrol.

Van valami ajanlott modell? Amiket en talaltam eddig, azok nem nagyon tetszenek. Ilyesmi lenne meg jo (mert amit elobb linkeltem az zenere nem nagyon alkalmas, ha jol latom), de mivel hangminoseg nem akkora szempont, szeretnem joval olcsobban meguszni.

Koszi
Bali

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#9360) spidersoft válasza Degeczi (#9351) üzenetére


spidersoft
senior tag

Légegérben nem gondolkozol? Raspberryre nemtom milyen rendszered van, de win7 alatt csendben települ és csatlakozik, mint bármi más egér. Én mondjuk gyűlölöm a taccsot, de ezzel pillanatok alatt megbarátkoztam. Annyi, hogy nem emelgetni meg tologatni kell a távkapcsot, mert az őt nem érdekli, hanem forgatni a tengelyei körül (háromtengelyes giroszkóp van benne), ezt kell megszokni.

(#9361) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Mai pozitív és negatív rekordom: mobil alkatrész hk-ból kevesebb, mint 14 nap alatt érkezett meg, 20-án fizetve, 21-én feladva, ma jött meg, semmi tracking vagy más flanc.

2x8gb microsd pedig a létező legkisebb valós tárhellyel, mind a kettő pontosan 472mb-t bír.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9362) Degeczi válasza spidersoft (#9360) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nem is tudtam, h létezik ilyesmi :B

Látatlanban nem tudom, mennyire sikerülne pontosan pozíciónálnom egy keskeny gördítősávra (ha jól látom, külön görgető ezen sincsen) - de olyan olcsó, h egy próbát megérhet, hátha bejön...

(#9363) Degeczi válasza spidersoft (#9360) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Mondjuk Raspberrys XBMC-n egy dolog miatt tűnik kevésbé vonzónak: filmlejátszás közben az egérmozdításra a képernyőn megjelennek a vezérlőgombok, amiket jobb klikk tüntet el (ill. asszem van egy hosszú timeout is, de sosem várom ki).
Egy tapipadnál, trackballnál ez nem gond, nincs akaratlan mozgás, de ennél nyilván elkerülhetetlen, h odébb mozduljon a kurzor, amikor leteszi az ember (hacsak nem kell vmi gombot nyomva tartani egérmozdításhoz)

(#9364) spidersoft válasza Degeczi (#9363) üzenetére


spidersoft
senior tag

Kikapcsolható rajta az egerészés egy gombbal, utána elfordítod és billentyűzet. Vagy csak addig egér, amíg a gombot nyomva tartod. Középen van erre egy külön gomb a jobb/balklikk gombok között. Épp azért, hogy ne gépelj szanaszét a Szerjózsa minden irányába. Lehet reflexből rosszul használni (tologatja, holott ez az érzékelő ilyesmit nem reagál le), meg jól is (forgatja). "Tévéokosító" androidos HDMI-be dugós lejátszókhoz lett ez elvileg kitalálva, de okostévék is szokták akceptálni. Nekem realtekes nem-okos lejátszóm van, ami rá se bagózik, illetve a tévém se okos, őt se érdekli... de PC-n remekül megy.

Annyi, hogy nincsenek rajta dedikált média gombok... :/ Van olyan is, csak keresgélni kell ;)

[ Szerkesztve ]

(#9365) spidersoft


spidersoft
senior tag

Vajon mennyi az esélye, hogy egy ilyet megtörés nélkül megkapjak? :U

(#9366) McReay válasza spidersoft (#9365) üzenetére


McReay
aktív tag

Elég jól be szokták csomagolni az ilyen törékeny cuccokat! ;)

Samsung Galaxy Note 8 --- Honda CBR 600 F4

(#9367) wwenigma válasza Zirowe (#9361) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nocsak, csak nem kamu kártya volt? El se hiszem. ;]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#9368) Zirowe válasza wwenigma (#9367) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Pedig ez normális árú 8gb-s volt, azokkal és a 4gb-sekkel eddig nem volt gondom. :S

Illetve a 64gb-s pendriveokkal sem.

Ami irreálisan olcsó, attól nem várok sokat, de ezekben bíztam.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9369) RBJ


RBJ
addikt

MIntha valaki keresett volna kábelkötegelőt. [link]
szappany. [link] :DDD

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#9370) zoli03 válasza RBJ (#9369) üzenetére


zoli03
őstag

Ha valakinek jó a fehér/fekete, itthon sokkal olcsóbban kap.

(#9371) Laza... válasza spidersoft (#9365) üzenetére


Laza...
addikt

Volt akinek egy telóra való TG üveget 8cm-es hungarocell közé raktak be. Azzal focizni is lehetett volna :DDD

Never give up!

(#9372) htc07 válasza Laza... (#9371) üzenetére


htc07
addikt

de a TGt nem golyóállónak reklámozzák? :D azt úgy kellene postázniuk, hogy közvetlenül az üvegre nyomják rá a bélyeget és úgy adják fel postára csomagolás nélkül. :DDD

(#9373) spidersoft válasza htc07 (#9372) üzenetére


spidersoft
senior tag

Nekem egyszer fél cipősdoboznyi csomagban jött egy 16x2 karakteres LCD kijelző. Sötét háttéren amber feliratok. Sajnos ez elég ritka, pedig szerintem ez a legszebb... egyáltalán nem zavaró sötétben sem :B

Szeretem a koreai postát - ma befutott az egy hete (25-én) rendelt szikém. Bliszterben van, minden tekintetben eredetinek néz ki, szinte biztos, hogy az is. Buborékfóliás, szokásos narancsszínű, de papír helyett műanyag borítékban. Még ilyenem se volt, megy a gyűjteménybe :D Csak tudnám, hogy minek van elrakva egy PC ház doboznyi ebayes csomagolás... (Meg befutott két másik, két hete rendelt kínai is. Néha szerintem küldenek egy-egy csomagot korábban, hogy ne szegje kedvünket az egyébként általános egyhónapnyi várakozás :D)

[ Szerkesztve ]

(#9374) Outlander válasza spidersoft (#9373) üzenetére


Outlander
őstag

1990-ért szokott lenni lidlben jobb minőségben most nme tudom h csak 5 fejjel-e vagy többel.
Vagy pl ez.

Tudom, tudom, plus posta, meg ez nem külföldről jön... :U

Mondjuk ebben is van 25 db... de én nem rendeltem volna meg.

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9375) petipetya válasza RBJ (#9369) üzenetére


petipetya
nagyúr

Én voltam, köszi. :R Ilyenem van, azokat a kábeleket kötöm össze vele amelyekhez amúgy nem nyúlkálok (tévé, net stb.).

Most ilyet rendeltem a mindennap magammal hurcolt kábelekhez (töltő, usb...): link

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#9376) spidersoft válasza Outlander (#9374) üzenetére


spidersoft
senior tag

A lidl-ös cucc állítólag meglepően jó, de azt el kell csípni, ritkán jutok oda. A képen szereplő "olcsó" szett is van nekem, eléggé nehezen visz... precíz dolgokra nem való, bár a sokféle penge egy csomó feladatra alkalmassá teszi. Egy Olfa penge azért enyhén más érzés ;) Ez olyan hegyes és éles, hogy 50x-es mikroszkóp alatt is tökéletesen lehet vele dolgozni. Itthon 2000-2200 körül lehet beszerezni ezt a szettet akciósan, de erre még rájön minimum egy ezres posta/pikkpakk/stb -- sajnos ez így házhoz szállítva ennyiért olcsó...

(#9377) setom


setom
tag

Hogy mik vannak : [link] :D

(#9378) Laza... válasza setom (#9377) üzenetére


Laza...
addikt

:Y :C

Never give up!

(#9379) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Hali. Tudna vki olyan órát linkelni, ami kivetíthető a plafonra és nem csillagászati értéket képvisel? :R

(#9380) spidersoft: Éjjeli szekrényre, állósat szeretnék :K

[ Szerkesztve ]

(#9380) spidersoft válasza KaiotEch (#9379) üzenetére


spidersoft
senior tag

Legegyszerűbb, ráadásnak mindig nálad lehet (sötétben mászkálva is vetíthetsz vele:D).

(#9381) Siriusb válasza spidersoft (#9380) üzenetére


Siriusb
veterán

Na fejezzétek be, mindig csak adogatom a cuccokat a watch list-be, aztán meg törlöm, mert annyira nincs rá szükségem. :D

(#9382) Nestor16 válasza Siriusb (#9381) üzenetére


Nestor16
senior tag

Jól teszed, mert nekem már szólt 160 körül, hogy tele van a watch list. :D
Amúgy full refund után már nem lehet értékelni az adott terméket? Szegény eladó így semmit sem nyert. Amúgy a szürke füldugó ára jött vissza, tehát jó fej az eladó.

[ Szerkesztve ]

Üdv, Dávid

(#9383) Degeczi válasza Nestor16 (#9382) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Persze, a refundtól még ugyanúgy ott marad a listádban, és tudod értékelni (mármint persze a szokásos 60 napos limiten belül)

(#9384) nelsonmanian


nelsonmanian
senior tag

Pénztárcából EZT néztem ki, ebbe némi apró is elfér.
Szerintetek?

(#9385) Laza... válasza nelsonmanian (#9384) üzenetére


Laza...
addikt

Pofás, de nem lesz tartós - műbőr

Never give up!

(#9386) trebrona válasza nelsonmanian (#9384) üzenetére


trebrona
nagyúr

Ez legalább valódi bőr. :)

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#9387) nelsonmanian válasza trebrona (#9386) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

nem túl szép és mitől bőrebb ez?

(#9388) trebrona válasza nelsonmanian (#9387) üzenetére


trebrona
nagyúr

Genuine Leather

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#9389) fraba válasza nelsonmanian (#9384) üzenetére


fraba
aktív tag

+1

én is akarok pénztárcát venni, a mostani már kritikán aluli. több tippet a népnek! :DD

(#9390) Gépötty válasza RBJ (#9369) üzenetére


Gépötty
senior tag

Jaj ne, ilyen kötegelőt nem szabad!
A zsugorcsőmániám mellett elég jól fejlett kábelkötegelő-fétisem is van, így aztán próbáltam már párat. Amit a Tracon forgalmaz, annál jobbat eddig nem ettem. Valami színes kínai szarral viszont nagyon orrba vágtam magam egyszer, mikor meghúzás közben eltéptem a nagy testemmel, ami legalább negyven kiló vasággyal.
Azóta nagyon tisztelem ezeket az apró, ám vérszomjas tárgyakat.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9391) Gépötty válasza petipetya (#9375) üzenetére


Gépötty
senior tag

Én ilyen tépőzáras kötegelőt rendeltem, de még nem jött meg.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9392) Gépötty válasza fraba (#9389) üzenetére


Gépötty
senior tag

Nekem meg lassan muszáj lesz, már harmadszor vuduztam meg a cippzárat a mostanin, amit vagy tíz éve használok. Amúgy nem látszik rajta az idő, de amikor be akarom csukni, a húzóka másik oldalán kinyílik. Szerintem már nem tudom pár évnél tovább pofozgatni :(
Nekem egy nagy bajom van a linkelt tárcákkal. Gyűlölöm, ha látszik a pénz, ezeket meg mintha arra tervezték volna, hogy az ember kivirítsa a nagy nyilvánosság elé, mennyire tele van. Olyan nincs, ahol zárt rekeszben vannak a papírpénzek is? Legalább a nagyobb címleteket lehessen már elkülöníteni. Nem mintha olyan sokat hordanék magammal, de...

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9393) petipetya válasza Gépötty (#9391) üzenetére


petipetya
nagyúr

Elég gazdaságosnak tűnik, nem rossz. :C

"nincs rá lezsóidő"

(#9394) petipetya válasza kmarci25 (#9345) üzenetére


petipetya
nagyúr

Írtam én még privit is, csak éppen nem küldte el a rendszer. Köszi az infókat, a tárca amúgy már úton van. :R

"nincs rá lezsóidő"

(#9395) raziel01


raziel01
veterán

Óra akció

Én rendeltem egy ilyet

Jelenleg is van Shark Army órám és imádom. 2 éve van meg és még nem kellett elemet cserélni, havonta 2-3mp eltérés szokott lenni, nem jelentős.

(#9396) Degeczi válasza raziel01 (#9395) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Kár, h bár csavaros a hátlap (hacsak nem kamu körmök vannak rajta, és valójában pattintós: az is előfordul kínai órákon) lehetővé tenné a vízálló kialakítást, mégsem éltek vele
(a LED-es digitális típusokon nem meglepő, mert azok a szintén nem vízálló Weide-kkel azonosak, de ez másnak tűnik)

[ Szerkesztve ]

(#9397) Outlander


Outlander
őstag

Továbbra sem értem, h egy férfi miért akar fémpénzt / aprót a pénztárcájába rakni?!

Arra ott a kocsi hamutartója, a farzseb, jobbos-balos zseb...

Dehogy pénztárcába, mint valami nyugdíjas mammer?
Innentől már csak lépés a kerekesszatyor meg a hálós cekker, :U

:DDD Sértődés nélkül.... de számomra ez valahogy elfogadhatatlan... :DDD

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9398) DeFranco válasza Outlander (#9397) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ugye nem gondolod, hogy sokkal elegánsabb a zsebben csörgő apró, meg az, hogy taknyos zsebkendők közül zsebpiszokkal keverve adod át a pénztárosnak.

Aaaz aztán marha elegáns, amikor minden lépésre egy páncélos lovasezred szólal meg az ember zsebében, meg amikor szaladgálás van a sarki kisbüdös abc-be váltani, ha parkolni vagy kávézni vagy akármit kell. :DDD

(#9399) DeFranco válasza nelsonmanian (#9384) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Én ezt néztem tegnap, de ma nyomtam egy kemény WTF fejet, mert tegnap mér kevesebb mint féláron adták. 10 dollár körül volt a legnagyobb méretű.

(#9400) raziel01 válasza Outlander (#9397) üzenetére


raziel01
veterán

Én szeretem pénztárcában tárolni. Nekem ilyen van, barna

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.