Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
musli26
tag
Engem nagyon érdekel!
Én is akartam venni a telómra(Samsung Advance) de nem találtam rá.
Így inkább ráhagytam.
Hogyan tudtátok rárakni a telóra?
Mennyire bírja a strapát?
Stb.
SZÓVAL VÁRJUK A BESZÁMOLÓT!Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Fiam az őrületbe kerget, hogy havonta kinyír egy headsetet. Tudtok ajánlani valami agybadugós, occsó típust, amit lehet nyúzni?
(Amik nem bírták:maxell metallics, samsung gyári, denon) Már csak egy 15e-s beyerdynamic maradt, amit oda tudnék adni neki, de inkább veszek egy marékkal olyat, amivel autót is lehet vontatni...[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
Tőled függetlenül én is megállapítottam, hogy (legalább) tizenéves Wilkinson licenc (vélhetőleg nem koppintás, hanem olyasvalami, mint a Parkside márkájú Bosch/Einhell gépek: régi, kifutott, saját név alatt már nem forgalmazott termékek, aminek még megvannak a gyártószerszámai), ebből arra engedek következtetni, hogy igazunk van Apám használja, de nekem nem tetszik... Belenyő a szőr, hátul nagyon zárt, nem lehet átöblíteni. Ilyet használok, átlag kéthetente kell, szóval teljesen okés, soká kitart
-=: ON :=-
Randa kidolgozású aluöntvény apró (1½") satu kb. 1200Ft-ért, másik kivitel hasonló áron. Ekkora. Van itthon eggyel nagyobb (3") műszerészsatum, de néha jól jönne egy ilyen kicsike, majd összecsiszolom a pofáit szépre...
-
fraba
aktív tag
válasz musli26 #8451 üzenetére
még nem került rá a telóra. majd valószínűleg hétvégén lesz ez terítéken. de még az se biztos, hogy megvan véve már a telefon. mindegy. kicsit kaotikus a helyzet.
a sajátomról tudok nyilatkozni.
én, a Z1c telómra egy ilyet vettem. Egy 2 mm-el rövidebb és kb szintén 2 mm-el keskenyebb, mint maga a védendő üvegfelület. bár lehet, hogy ez nem gyártási hiba, hanem bizonyos okokból (hogy még véletlen se lógjon túl egyik irányba se a képernyőn, nehogy beleakadjon valami, koszolódjon az alja, elváljon a telefontól stb stb) kifolyólag szándékosan elkövetett "hiba".
teleengedtem egy lavort forróvízzel, keresztbe ráraktam egy 15 centi széles deszkát, amire ráfektettem egy törlőkendőt (hogy a telefon hátulja ne karcolódjon), és ráraktam a telefont, a gőzfürdő felett pedig portalanítottam a kijelzőt. ezután jön a fun. találtam a jóleszazmégvalamire fiókban egy rakás műanyag figurát, ami úgy "ragad" oda a felületre, amire rányomod, mint a telefontartó a kocsi szélvédőjére. remélem érted, mire gondolok. fogtam két ilyen figurát, rányomtam a protectorra, "megfogtam" vele (mint az üveggyárban a munkások a tapadókoronggal az üveglapokat), és miután lehúztam róla a védő fóliát, addig pozicionáltam, míg a lehető legjobb helyen volt. utána egyszerűen elengedtem a figurákat. a protector meg rásimult a telefon kijelzőjére, és e öröm e bódottá.
hogy mennyire bírja a strapát azt nem tudom. ez sajnos gyűjti az ujjlenyomatokat, (de melyik nem..?!), egy hete van rajta, még nem karcos. igaz, az esetek 95%-ban tokban tartom. mindenesetre vettem még egyet, hogy a hátuljára is felkerüljön egy ilyen üveg. a közelségérzékelőt és az előlapi kamerát nem zavarja (mert hogy amúgy nincs kivágva a megfelelő helyeken). úgy gondolom, ez másik modellre készített protectornál is így van. -
Gépötty
senior tag
Én most vettem a nagyobb gyermeknek egy ilyet. Az én képemen látszik, hogy szövetbevonatú a vezetéke (a cippzáron belül is), talán kicsit tovább fog tartani. Még nem kapta meg, úgyhogy nem tudok nyilatkozni az élettartamról.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
pumi1980
tag
Üdv
Korábban írtam, hogy ezzel az USB HUB-bal gondom volt, mert csak USB 1.1 és nem is működik vele néhány USB eszközöm.Tud valaki ajánlani olyan hubot, ami USB 2.0, aktív, és több mint 4 portja van?
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz petipetya #8460 üzenetére
Én olyan kábelt még nem láttam, ami nem gubancolódott össze.
Bocs, hazudok. A kocsimba két hónapja be van húzva a leendő erősítők tápja, két 25-ös hegesztőkábel. Na azok még nem tekeredtek össze Egyébként pedig nálam óriás populáció él gubancoló manókból...
Erzol: szívesen.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
petipetya
nagyúr
válasz Gépötty #8465 üzenetére
Köszi.
Mindenki: olyan kábeles keresek a laptophoz, amelynek a kábele ilyen lapos. Botfülem van, emellett a filmek/sorozatok alatti angol szöveg megértéséhez kell, így tökéletes a legolcsóbb is. Milyen szavakkal érdemes erre rákeresni az ebayen?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Geller72
veterán
Egy kis infó, hogyan éri meg szállíttatni. Megkérdeztem az egyik kínai srácot, ő ezt írta:
"Hello Dear,if you don't want to pay any Tax,Netherlands Post is the fastest post,about 10-25days and now our price is included shipping cost by Post,FedEX AND dhl is the fastest,3-7days you can received the goods but shipping cost is more expensive,and our this items not included shipping by FedEX AND dhl,also in this 2 ways you need to payment tax!"
-
Gépötty
senior tag
válasz Geller72 #8468 üzenetére
Ezt kétlem és gátolom
Bár a postásunk is azt hitte, hogy Hollandiából kapok küldeményt, mert első blikkre teljesen úgy néz ki, azért a vámosok nem hülyék, hanem inkább rutinosak. A CN22 bal alsó sarkában lévő 'Country of origin' mezőben észre fogják venni a CN-t, onnantól meg egyértelmű a dolog.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
-
erzol
őstag
válasz Geller72 #8464 üzenetére
Fiamnak "mindegy, hogy szól", ha havonta megeszik egyet, és a lényeg, hogy hangos legyen. Ezért nem szívesen adok még neki minőségi fülest.
Ha megtanul rá vigyázni és érdekelni fogja a jobb hangzás jöhet a jobb... (14 évesen engem is csak a hangerő érdekelt.)😉[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Most érkezett meg egy pakk uno kártya kevesebb,mint ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
HOlnap akciós lidl töltővel érdemes foglalkozni?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
ZS3NI
őstag
válasz Outlander #8479 üzenetére
Erről a töltőről van szó ugye?
Gondolkozom rajta, hogy itt az ideje valami takarékosabbra váltani, és tölteni az elemeket.
Megéri pepecselni vele? Tudnátok ajánlani ebayről vagy bárhonnan megbízható eladót? Aki minőségi akksikat, elemeket árul.Mit érdemes vásárolni?
kösz
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
nagyúr
lidl-ös töltőnél olcsóbbat és jobbat még az ebay-en sem tudok
esetleg Soshine SC-C3viszont ceruza kasiból ennél jobb és olcsóbb nem létezik a világon
ezek az aksik 3× többet bírnak mint a több, és önkisülésük is semmi a többihez képest
fényképezővel minimum meg van a 300 kép, de inkább 500
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
havri1
félisten
Ilyet vett már valaki közületek?
2.4GHz High Qulity Wireless Optical Mouse/Mice + USB 2.0 Receiver for PC Laptop
havri
-
Degeczi
nagyúr
válasz Outlander #8479 üzenetére
Nem rossz, de a nyáron Lidi parkolóban fölhúzott sátorban 2500-ért árusították ki...
(ugyanilyen LCD-s változatot, ami fontos jellemző, mert szokott lenni butább változat, ami ugyan szintén nem rossz, de csak LED-ekkel, annak a normál ára is 3e alatt van) -
Degeczi
nagyúr
Akkor éri meg egy töltő, ha vannak 1-2 hét alatt lemerülő cuccaid: pl. ceruzaakkus fényképezőgép, vaku, zsebrádió.
Éppen zseblámpa sem rossz ötlet, de az igazán jók úgyis li-ion (18650) akkut használnak, ami pedig AA, vagy AAA-s, azokhoz tényleg Eneloopot érdemes használni, különben az önkisülés miatt használat nélkül is lemerülnének.Ami kis fogyasztású, és hónapokig (vagy akár évnél is tovább) meg hagyományos elemről (távvezérlő, ébresztőóra, vagy csak áramszünethez használt zseblámpa) ott nem érdemes vacakolni vele.
-
Geller72
veterán
Ez a rágcsáló sem rossz egy ezresért..
-
ZS3NI
őstag
válasz Degeczi #8490 üzenetére
Köszönöm a választ. Hallottam már a 18650 akksikról, de annyira nem mélyedtem bele. Kicsit nagyobb mint egy AA elem, és jobb. (kb ennyit tudok róla )
A padláson van pár régebbi duracell újratölthető elemem. Már vagy féléve csak úgy állnak.
Azok vajon még működhetnek? Tönkremegy az elem így állásában?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Laza...
addikt
válasz Geller72 #8491 üzenetére
Az egy fos. Egy idő után ha átmegy standbyba az egér baxik felébredni, elem ki-be. A rádiós része 1 nap után kiengedte magából az energiát (füst). 2 USB port is elszállt a gépemben, mázlimra egy újraindítás után ismét jó lett... qrvára nem éri meg. Ha valami 2 részből áll, és mind2 xar, ott komoly gondok vannak.
Never give up!
-
Degeczi
nagyúr
válasz Dluinet #8481 üzenetére
Fényképezőgépbe, vakuba valóban csakis Eneloop,
kevésbé hirtelen igényű eszközökbe viszont nagyon jó vétel a mostani Lidis kínálat is, mert azok is alacsony önkisülésűek -
Degeczi
nagyúr
Tönkre nem megy fél év alatt, csak magától is lemerül ("önkisülés") a hagyományos típus, ezért azokat csak olyan eszközben érdemes használni, ami pár hét alatt egyébként is lemerül a használat miatt
A mostani Lidis kínálatban lévő alacsony önkisülésű akkuk viszont jók ritkán használt eszközbe is, mert nem fognak maguktól egyhamar lemerülni
-
Gépötty
senior tag
Ha már akku.
A billentyűzetembe Eneloopokat tettem amikor megvettem. Állítólag élettartamot bírnak benne. Az átlagnál többet gépelek, de így is kibírt jó két és fél évet egy töltéssel. Ekkor azt mondtam, hogy sajnálom bele a drága akkukat, lenyúltam a gyerekek teszkós eleméből kettőt. Ennek vagy másfél éve, ám egyik reggel már nem tudtam gépelni. Felemeltem a billentyűzetet, amikor megláttam alatta a vízfoltot, azt hittem, beázott az iroda. Simán belenyúltam az elemből kifolyt cuccba. A lényeg, hogy a napom egy billentyűzet-szétszedéssel - kitakarítással indult, majd visszakerültek az Eneloopok.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gépötty #8498 üzenetére
Mert ez a leggagyibb szén-cink elem volt... ilyet csak játékba, eldobható cuccokba érdemes tenni, részben pont azért, mert nagyon könnyen kiszivárog belőle a sav
Picit is komolyabb eszközbe csak alkáli elemet érdemes tenni ("tartós elem"), mert azokban nem sav, hanem gél van, ami sokkal ritkábban szivárog
Éppen persze lehet Eneloopot is, de egyetlen db áráért 8-10 db-os tartóselem csomagot veszel, így ilyen felhasználásban nem térül meg
-
petipetya
nagyúr
Tegnapelőtt megérkezett az október 6-án rendelt EP500-as aksi a német fickótól: link
Eddig minden rendben van vele, remélem így is marad a jövőben.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest