Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9051) havri1 válasza Jofi81 (#9050) üzenetére


havri1
félisten

Köszi!

Nem olcsó, azt hittem ez filléres dolog.
Akkor még kapcsolgatom egy ideig 😊

havri

(#9052) Mate válasza havri1 (#9051) üzenetére


Mate
nagyúr

barkácsáruházban 400-999 között szokott lenni.

(#9053) havri1 válasza Mate (#9052) üzenetére


havri1
félisten

Hm, pont ennyire áraztam volna be látatlanba. Köszi, körbenézek itthoni üzletekben!

havri

(#9054) Mate válasza havri1 (#9053) üzenetére


Mate
nagyúr

Annyi, hogy ebben az árkategóriában többnyire nem digitálisat kapsz, de igazából mindegy is.

Rákerestem neten, ilyet kapsz annyiért. Nekem is ilyen van, ezzel nem lehet beállítani, hogy minden nap más időpontban kapcsoljon fel, viszont azon túl ugyan úgy jó.

[ Szerkesztve ]

(#9055) Gépötty válasza setom (#9012) üzenetére


Gépötty
senior tag

Láttam, már kaptál választ közben. Én ebben a témában (is) analfabélának számítok.
(#9032) petipetya
Kábelharisnya:
A 12mm-esnek hívott fajta, laposra tekercselve 13-14mm, és majdnem 40-esre kinyúlik (de ilyenkor lapos ugye, nincs keresztmetszete!). Mondjuk ez elég extrém, szerintem ekkora durungot áthúzni rajta egy méteren elég nagy szívás lehet, de rápróbáltam egy 18650-es akkura, azon pont jól állt, és kényelmesen lehetett rajta/benne mozgatni.
A 20-as csak 16mm széles, mikor tekercsben van. Kívül. Belül 24. Szerintem minél inkább 2m, annál vékonyabb. Nem tekerem le, hogy megvan-e mind a két méter, minek húzzam magam fölöslegesen?
A 18650-es aksi suhan benne, nem is nagyon látszik át a hálón, szerintem baby-elemre lenne tökéletes.
Nekem a vékonyabbikon három pár RCA-t kellene áthúzni rajta, amiknek elég gizda a vezetéke, de ugye a hat csatlakozót egymás után áttolni nem feltétlen lesz mulatság. A vastagabbon pedig úgy terveztem, hogy két 28-as tápkábelt húzok át, de ahogy elnézem, ez nem fog sikerülni. Majd teszek rá spirált.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9056) Gépötty válasza KaiotEch (#9040) üzenetére


Gépötty
senior tag

Én ilyennel nem találkoztam. Illetve autóhifis verzióval igen, de gyorsan letettem a kis kezemből mikor kimondták az árát :D Nem is nagyon kellett volna, amiket én csinálok, ott úgyis vágni/forrasztani/zsugorcsövezni kell, akkor meg fölösleges szétszedni a csatlakozókat.

(#9043) -Nemtom-
Bemész a képpel az első dekoros/reklámtábláshoz, szerintem lesz is megszerkesztve neki, és már vágja is a kívánt színben. Árban nem hiszem, hogy olcsóbb lesz, mert az alapanyagon kívül a plotter kését, meg az összes kopó alkatrészt is ki kell fizetned, plusz ugye haszon.
Általában vágáshosszra fizettetnek, fizettem már levelezőlap nagyságú matricáért hatezret. Festősablon volt, szemüveg szárára csináltam feliratokat vele.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9057) Zirowe válasza Gépötty (#9025) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Én ma megvettem lidliben a linkelt újságból az 1990ft-s bitkészletet, de csalódtam nagyon, az egyik fej már az első csavarozásnál eltört. :S

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9058) petipetya válasza Gépötty (#9055) üzenetére


petipetya
nagyúr

Degeczi és Gépötty köszi. Igen a csatlakozók is ott vannak a kábelek végén, úgyhogy a legnagyott keresztmetszetűt rendeltem meg 5 méteres hosszban.

"nincs rá lezsóidő"

(#9059) Gépötty válasza Zirowe (#9057) üzenetére


Gépötty
senior tag

Hogy őszinte legyek, hasonló csavarhúzó-készletet már láttam a saját polcomon, és csak azért nem lettem rá nagyon pipa, mert 900Ft-omba került. Viszont először láttam kerek torx-ot. Lehet, csak várni kell, hogy megnövessze a tüskéit :) Nekem nem tört el, sosem használtam...

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9060) Degeczi válasza Zirowe (#9057) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Szomorú, jobbak szoktak lenni - de az az egyik fő előnyük, h egy hónapon belül szó nélkül visszaadják a pénzt (még hasonló garanciális problémának sem muszáj lennie)

(#9061) Zirowe válasza Gépötty (#9059) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Igen, ilyenem nekem is van, csak abban a kerek tartós kialakításban.
Azt kell, hogy mondjam, hogy az sokkal tartósabb.
Elég régóta megvan, csomó szereléshez használtam, még egy sem csorbult ki, egyedül az alap fordul néha magán, ha túl erősen húzom, bezzeg ez a lidlis cucc.
Egyedül a csipesz ami minőséginek tűnik meg a kis flexibilis hosszabbító, illetve az alap stabilnak tűnik.

Degeczi: én már holnap visszaviszem, kíváncsi leszek, hogy hogyan lesz a visszafizetés, mert kártyával fizettem.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9062) Degeczi válasza Zirowe (#9061) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Egyszerűen KP-ban kapod vissza, nemegyszer csináltam már ilyet. Mivel számodra gondolom az első ilyen alkalom lesz, kapsz egy visszáru kártyát, a későbbiekben már azzal kell.

(#9063) Lalaland


Lalaland
tag

Ki tud jól bevált de nem drága távcsövet? Mire kell figyelni ezeknél?

N o S o u n d J u s t S p e e d

(#9064) Degeczi válasza Lalaland (#9063) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Kínából nem érdemes, nagyon drága visszaküldeni ha baj van vele és eleve zsákbamacska, milyen optikai minőséget ad.

Ezt is Lidiből célszerű, híresen jók az ott kapható Bresser távcsövek 5e Ft környékén

(csak persze a szokásos hátulütő, h az ilyen non-food akciós termékek évente 1-2x fordulnak elő)

[ Szerkesztve ]

(#9065) Zirowe válasza Degeczi (#9062) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Igen, első alkalom lesz. :R

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9066) Lalaland válasza Degeczi (#9064) üzenetére


Lalaland
tag

Köszi, akkor lehet lesni a lidlis újságokat..nem sürgős csak néha jól jönne.

N o S o u n d J u s t S p e e d

(#9067) Dluinet válasza Lalaland (#9066) üzenetére


Dluinet
nagyúr

szeptemberben volt akcióban

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#9068) Lalaland válasza Dluinet (#9067) üzenetére


Lalaland
tag

Na faxa..akkor várhatok egy évet rá :(

N o S o u n d J u s t S p e e d

(#9069) Dluinet válasza Lalaland (#9068) üzenetére


Dluinet
nagyúr

4-6 havonta ismétlődnek

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#9070) erzol válasza Lalaland (#9063) üzenetére


erzol
őstag

Én egy ilyet vettem ~2 hónapja. Igaz kétszer annyi, mint a lidl-s. Sokat utánna néztem és ár-érték arányban ez volt a minimum, ami szóba jöhetett. A boltvezető srác nagyon profi, adtam a szavára, nem bántam meg. Ha vigyázok rá egész életetemben kiszolgál. Ennyit nekem megért.
Minden darabot tesztel, nincs zsákbamacska. Van cikke a honlapon a kínai gagyik miért nem jóságáról. (eh ezt de szépen megfogalmaztam...)

[ Szerkesztve ]

(#9071) kovisoft válasza Lalaland (#9066) üzenetére


kovisoft
őstag

A fix nagyítású (azt hiszem 10x) Lidl-s Bresser az árához képest tényleg jó szokott lenni, de bele kell nézni egy párba, mert néha nem párhuzamos a két optikai tengely, ezért vagy kettős látása lesz az embernek, vagy ugyan kompenzál a szem+agy, de cserébe egy idő után megfájdul a fejed. Érdemes még a kép közepét élesre állítva megnézni, hogy mennyire marad éles vagy mosódik el a kép széle.

Néha hasonló árban akcióznak zoom-os binokulárt is, de annak nagyon szűk a látómezője és optikailag is rosszabb minőségű, mint a fix nagyítású társa.

Egyébként egy binokulárnál a következő paraméterekre kell figyelni: objektívátmérő (minél nagyobb, annál több fényt gyűjt össze, ill. elvileg annál nagyobb a felbontása is, de persze annál nagyobb a súlya és mérete is), nagyítás (10x fölött nehéz kézben remegés nélkül megtartani), látószög (ha belenézel, mennyire lesz "csőlátásod"; ez jobb binokulároknál 70 fok körüli, gyengébb zoom-oknál 40-50 fok vagy kevesebb). Ez természetesen a nagyítástól függetlenítve a szemnél mérve értendő, tehát egy 70 fokos látomezővel rendelhező és 10x nagyítású a valóságban egy 7 fokos térrészt képez le.

A binokulárokat így szokták jellemezni: nagyítás x átmérő(mm). Pl. a 10x50 egy 10x nagyítású és 50mm objektívátmérőjű távcsövet jelent, a 10-30x60 pedig 10x és 30x között állítható nagyítású (zoom) és 60mm átmérőjű.

[ Szerkesztve ]

(#9072) erzol


erzol
őstag

Ma érkezett meg egy ilyen mini zseblámpa.
Mikor rendeltem még egy ezres sem volt.
Lehet, hogy öreg róka vagyok, és ez az első ledes lámpám, ami fémből van, de nekem nagyon meggyőző kis cucc, olyan fénnyel, hogy a világ végéig is ellátok vele. :DD
Utoljára ilyen fém zseblámpám volt... :DDD

(#9073) axlfsi


axlfsi
veterán

Sziasztok!

Ti miként kezelitek, ha 40 nap után sem érkezik meg az eBay-en vásárolt termék? Nyomkövetési szám nincs (4$ mindösszesen az értéke), az eladóval már váltottunk pár levelet (rámírt, hogy megjött-e a termék, elégedett vagyok-e?), és ajánlotta, hogy utánanéz, de ha nem jön meg, megoldjuk (refund vagy újrapostázza). Még én ajánlottam egy hete, hogy várjunk még egy kicsit, hátha megérkezik, de úgy tűnik, nem jön (Kínából, más eladóktólazóta vásárolt cuccok már rég megérkeztek azóta. Kb. max 3-4 hét szokott lenni szinte mindig).

Ugyebár PayPal 45 napig enged dispute-t nyitni és lassan ki kellene találnom, hogy:

1. ráírok, hogy nem jött meg és ezzel egyidőben PP-n nyitok dispute-t (hogy "ne tudjon elsikkadni az ügy")
vagy
2. jó fej leszek, várok még (és akkor vagy kártalanít vagy sem)?

Mi a jól bevállt gyakorlat?

Köszi előre is!

UI:
Nem tűnik komolytalannak:
bessky bessky (87086)
98.6% positive feedback

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#9074) Gépötty válasza axlfsi (#9073) üzenetére


Gépötty
senior tag

Beszéld meg vele, hogy ha letelik az idő, ameddig meg kellett volna érkeznie, akkor visszaadja a pénzed. Ha meg utána érkezik meg, akkor kifizeted neki. Szerintem ez teljesen korrekt, meg fel is ajánlotta.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9075) twine válasza erzol (#9072) üzenetére


twine
addikt

:Y
Utoljára szegény megboldogult nagyszüleimnél láttam ilyen elemlámpát... :R

És ha már off..: túl sokat nem rakok a topichoz,általában offolgatok...de ezúton is szeretném megköszönni a topic lakóinak az aktivitást,,,sok hasznos, és kevésbé hasznos holmit láttam már amihez meghoztátok a kedvem...
Egy baj van..állt. mindig hónap végén linkelgettek nekem való holmit, amikor már üres a bankzsugám...watchlistbe meg persze hogy elfelejtem berakni...így egy halom dolog "rendeletlenül" marad amit szeretnék... :B :D

[ Szerkesztve ]

(#9076) axlfsi válasza Gépötty (#9074) üzenetére


axlfsi
veterán

Estimated delivery Oct 08, 2014 - Oct 31, 2014
OKé, igazad lehet, ráírok, hogy 3 napon belül ha nem jön meg, akkor legyen kedves refundolni. Mondjuk, jól kiszámolják ezek a delivery időt, ugyanis, pont akkor jár le a 45 nap is...

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#9077) Silent77 válasza axlfsi (#9076) üzenetére


Silent77
veterán

Megérkezett a google szemüveg, és a borotva is 10 pengével! :C
Elnézést, hogy nem linkelek telefonról vagyok.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#9078) havri1 válasza Silent77 (#9077) üzenetére


havri1
félisten

Milyen google szemüveg? Ha tudod linkeld majd be pls

havri

(#9079) doc válasza havri1 (#9078) üzenetére


doc
nagyúr

szerintem a tinydeales Google Cardboard 3D-s mokara gondol

(#9080) petipetya


petipetya
nagyúr

Ma megjött a 10/13-án rendelt bádogbögrém: link

Akkora kapacitású mint egy normál bögre, nagyon könnyű és nem törik. Be is fogtam a munkahelyre. Ára kb. 1600 Ft + 600 Ft szállítási költség.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#9081) Minstrel válasza havri1 (#9078) üzenetére


Minstrel
senior tag

[Unassembled DIY Google Cardboard Cellphone Virtual Reality 3D] Szóval inkább "szemdoboz". Kiváló szemfájás és hányinger generáló berendezés. :D

(#9082) Dluinet válasza petipetya (#9080) üzenetére


Dluinet
nagyúr

ezt nem lehet itthon kapni 400Ft körül?

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#9083) setom válasza petipetya (#9080) üzenetére


setom
tag

Én ilyet néztem ki magamnak, igaz nem e-bay de ez túrázáshoz tökéletes lenne.

(#9084) havri1 válasza Minstrel (#9081) üzenetére


havri1
félisten

Hogy ezek mindent kitaláltnak 😂

havri

(#9085) section9 válasza Minstrel (#9081) üzenetére


section9
őstag

Amúgy csak az enyém olyan szörnyű minőségű, hogy nem működik a mágnes miatti click?

(#9086) bugizozi válasza setom (#9083) üzenetére


bugizozi
őstag

itt is van hasonló és olcsóbb [link]

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#9087) Minstrel válasza section9 (#9085) üzenetére


Minstrel
senior tag

Ezt nem tudom, az én telefonomban nincs magnetometer, de az a google vr program sem fut valami jól nálam, inkább csak Youtube-os 3D-SBS videókat nézegetek vele.

(#9088) erzol válasza twine (#9075) üzenetére


erzol
őstag

Mióta rátaláltam erre a topicra hihetetlen méretre nőtt a watchlistem. Szinte minden fórumtárs linkjét megnézem, és rögtön zsákolom, ha tetszik. Hó elején amikor megtelik a kártyám indul az eszetlen pénzköltés. :DDD
Azóta minden hónapban minimum 4-5 csomagom útra kel a messzi Kínából. :))
Köszönöm, hogy ilyen aktívak vagytok! :R

(#9089) Dluinet válasza erzol (#9088) üzenetére


Dluinet
nagyúr

4-5 ?
nekem 15-20, vakarom is a fejem amikor összesítem hó végén, de olyan jó meglepetéseket kapni a postástól

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#9090) setom válasza bugizozi (#9086) üzenetére


setom
tag

Köszi, ez tényleg jobb árban van :R

(#9091) petipetya válasza Dluinet (#9082) üzenetére


petipetya
nagyúr

Amikor hetekkel ezelőtt kerestem és megkérdeztem ugyanezt, akkor nem érkezett rá válasz.

"nincs rá lezsóidő"

(#9092) gabe_ válasza petipetya (#9080) üzenetére


gabe_
őstag

Vettél egy bögrét 2200 forintért? :W :R :Y

Sovány szakácsban sose bízz!

(#9093) kovisoft válasza petipetya (#9091) üzenetére


kovisoft
őstag

Amikor legközelebb kérdezni akarsz, akkor helyette linkelj be egy cuccot, mintha éppen most vásároltad volna. Egyből jönni fog egy csomó válasz, hogy hol lehet olcsóbban és/vagy jobb minőségűt kapni. ;]

(#9094) Dluinet válasza kovisoft (#9093) üzenetére


Dluinet
nagyúr

:DDD

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#9095) Gépötty válasza Dluinet (#9089) üzenetére


Gépötty
senior tag

Szerinted én menniyre vakarom a fejem, mikor azt látom, hogy május óta 180 ezret költöttem 70%-ban 1-2$ értékű vackokra? Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy ezek itthon sokkal többe kerültek volna, de az igazság az, hogy amíg nem vásároltam kínából, addig is megvoltam vagy nélkülük, vagy kevesebbel ugyanabból.
De mikor olyan jó jutalmat kapni, és úgy várni a postást, mintha a télapó jönne! :D

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9096) zoli03 válasza axlfsi (#9076) üzenetére


zoli03
őstag

Milyen 45 nap? Várható megérkezés+30 napig van lehetőséged caset nyitni. Régebben volt 45 nap a határidő.

(#9097) Gépötty válasza gabe_ (#9092) üzenetére


Gépötty
senior tag

Aki nem hevhdál, ahvz nem is úhv! :D
Amúgy csak én olvasok minden alkalommal enamel helyett enemát? :o

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#9098) Outlander válasza gabe_ (#9092) üzenetére


Outlander
őstag

Ez az amikor már nem azért vásárolsz külföldről, hogy ötödáron hozzájuss valamihez, hanem amikor már függőségből. :DDD

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#9099) petipetya válasza kovisoft (#9093) üzenetére


petipetya
nagyúr

Az lesz. :)

"nincs rá lezsóidő"

(#9100) Gépötty


Gépötty
senior tag

Mai termés :)
Ott b@xtam el, hogy már régóta tudjuk: mérőeszközből, órából mindig csak egyet veszünk, különben csak bosszankodunk, hogy mind mást mutat. Viszont kellett egy a kutyaházra, mert Olivérem nyáron is simán előadja, hogy kocognak a fogai, csak engedjem be a házba, így viszont nem tudom a fűtését szabályozni, csak ha behasalok hozzá, és kézzel megfogom a padlóját (termosztátot még nem vettem, de az lesz a következő). A másik kettőt meg a kocsimba szánom, az erősítőket figyelni.
A lényeg, hogy képen látható állapot egy ritka együttállás, mióta itt vannak mellettem, mindig volt köztük legalább két tized különbség. Ez még elfogadható, jobban zavar, hogy a tenyerembe szorítva az érzékelőket, nem tudtam 34,pár fok fölé tornászni az értéket, cserébe a kép készítésekor a hagyományos hőmérő csak 22 fokot mutatott ugyanott. Na, akkor mi lehet a pontos? :DDD

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.